party

Nu har jag hittat två fester ikväll, vet inte vilken det blir. Hörs sen, puss.


intesåhär.

one tree hill

Julia är söt

Just nu pratar jag med Julia i telefon och snackar med några på msn. Jag vill festa ikväll men vi får se om vi hittar nåt kul.. Jag hatar Falskenberg skitstaden.

Jag har tråkigt och är inte på humör så nu ska jag kolla mitt femte avsnitt av one tree hill idag. ÄLSKAR DET, det är bäst. hejdå suckers

ingetgårsomdetska

ingenting går som det ska, ingenting...


svennebanan

Svenne banan, svenne banan, svenne banan, svenne banan.
Yo, jag och Julia äger och det gör låten med (a).. Sväng sväng, tjena tja!

Hehe.. Nu är jag i Fajans och jag och Eric sitter och spelar farmville, jag fick en katt, en katt, en katt, en katt, jag äger WOOOHOO! Jag och Julia har nyss sjungt och vi var grymma, pusspusspusspusspusspuss!

Nu ska jag dra ner. Hejdååååååååååååå lovers, hehe


Isabell

Hej jag kom nyss på att jag har fortfarande inte tittat på andra avenyn, hur det nu kommer sig.. nejdu. Ingen aning?! Ska göra det ikväll har jag bestämt! Aja i alla fall så nu har jag målat mina naglar, de blev visst svarta. :)
Nu ska mamma alldeles strax köra mig till Alexandra och Julia så ska jag styla dem och så ska vi laga mat och senare sen ska jag cykla till Kim och hämta lite saker och sen kommer Denny och Sebbe.

Hörs kanske senare, skriver om jag hinner. :)
Pusspuss, Isabell


.

du förstår inte











i love you

you're so beautiful
so damn beautiful





håll hårt i min hand när änglarna faller
säg ingenting bara håll mig i handen
ni är det finaste jag vet.. Det absolut finaste jag vet.

down

It's going down down down


hehehehe eeh cool (A)


-Vikt är bara en siffra.

Asså varför har vikt en så stor betydelse för oss människor?
Det är nästan alltid bara vi tjejer, vi klagar på att vi är tjocka och att vi ska sluta äta och att vi inte vill visa oss såhär men asså seriöst. Vi borde egentligen bara vara nöjda över hur vi ser ut? Man blir ju sjuk och blir smal och kan dö. Det är nog inte det vi vill. Det är att vara snygga och ha fin kropp men så fin är man inte om man blir sjuk, och jag tror inte det finns många som egentligen tänker på vad som händer när man slutar äta.

Jag har nog nästan aldrig hört en kille som säger "Jag ser så tjock ut i denna tröjan" eller " jag är så tjock" eller jag ka inte visa mig såhär jag måste sluta äta".

Och alla kändisar och modeller måste ju vara så himla smala och perfekta men det ser inte verkligt ut om man tänker efter noga. Varför ska man vara så perfekt som möjligt och se ut som alla andra?

Vikt är bara en siffra.. Jag vet att jag också tänker mycket på min vikt och sånt men men.. Bara en i mängden.



Ville bara skriva av mig lite.. Läs inte om ni inte vill.

:)

Förlåt för dålig uppdatering men inte haft med min dator och inte haft så mycket tid till att skriva.

Igår var jag först med Alexandra för hon klippte sig och färgade håret. Det blev bra. Så stack jag till telia och fyllde på min mobil men gratissms och ringa gratis till telia. Så gick vi till kullens för Alle köpte skor där.. Aa, sen cyklade jag och Alle till ica skreastrand och där mötte vi Denny och hans hund, så stack vi med han hem och lämnade den och sen hängde Denny med oss till Fajans, eller jag och han gick till Fajans och Alexandra gick till Tröigeberg för hon skulle städa huset.

Jag, Denny och Julia kollade på tv lite och sen kollade vi på film. Sen när Alle kom så gjorde vi inte så mycket, snackade och lite sånt. Senare på kvällen stack vi till hemmakväll och hyrde film. 17again blev det. Så stack vi till coop och köpte godis och läsk och sen stack vi tillbaka till fajans och kollade på den, den var la bra.
Sen följde vi Denny hem och sen stack jag och Alle till Tröingeberg och Julia till fajans. Så kollade jag och Alle på filmen eftersom vi missade en del i början och slutet men vi blev trötta och somnade.

Idag har vi inte gjort någonting. Vi vaknade, gick upp och spelade sims och vid ett kom min mamma och hämtade mig så åkte vi hem. Jag duschade och nu har jag nyss skrivit klart mitt arbete om spöken som ska lämnas in på tisdag, men nu är jag klar tror jag och det känns skönt. Nu har jag bara allt annat kvar, matte, naturkunskap och Engelska. Usch, får ångest att bara tänka på det.

Nu ska jag gå och byta om och fixa mig, sen ska jag till Fajans så ska jag och Alle och Julle laga mat till Marie och sen vid nio kommer Denny och Ghafari skulle jag tro. Vet inte vad vi ska hitta på, får se.

I morgon blir det festa! :)

my heaven on earth

Hej, vaknade elva idag då mamma väckte mig. Skönt var det att sova ut. När jag vaknade tog jag en dusch och sen gjorde mamma frukost till mig.
Satte mig och pluggade och nu sitter jag och snackar med Alexandra i telefon och lyssnar på Beyonce - ave maria. Den är fin och jag älskar Beyonce.

Har pluggat till Engelskaprovet och lärt mig de 150 glosorna eller vad det är, känns bra. Nu är det bara fem kapitel kvar att plugga in, hehe. Idag blir det mattepluggning med Alexandra en stund med. Vi ska även träffa Julia och Jennifer. Sen ska jag kolla på innebandyträning.

Nu blir det one tree hill och sen ska jag sminka mig och platta mitt hår, :)

xoxo, Isabell

huvudvärk

seriöst mitt huvud sprängs nog när som helst... så ont har jag.

La nyss på, jag och min pojke har pratat ännu ett långt telefonsamtal nu.Två timmar. Men nu la vi på och nu ska jag sova, godnatt! 


the best one


Denny <3


u&me

it's you and me

vad vill du?

jag orkar inte


i need u.

men... behöver du mig?


Tänk alla gånger..


Isabell & Alexandra

some pix.


min söta Jennifer


Alexandra's outfit for today


and.. mine


Alex

vi tog alla bilder med Nattans kamera så lägger in de såfort hon skickar de :)

Varberg

Hej, nu är jag hemma efter en underbar heldag med Alexandra och Nattan i varberg. Det har vart jättekul. Köpte:
Jeansskjorta - ginatricot
Kofta - gina
Mascara - minnsintevilken?
parfym - christina agulera
Det var en väldigt mysig dag. Först vaknade jag och Alexandra upp hemma hos mig, så tog jag en dusch och sen fixade vi oss så körde mamma oss bort till bussen så tog vi den in till stationen. På bussen träffade jag pappa, satt och snackade med honom hela vägen.. När vi kom fram till stationen så var det en timma och tjugo minuter kvar tills tåget skulle gå så vi tog oss en promenad till willys. Där köpte Alexandra algrensbilar och en dricka, jag köpte inget..
Så gick vi till stationen igen och satte oss och väntade på Nattan som kom efter ett tag. Vi träffade även vår gamla lärare Per Sjövall, haha go grabb detdääähr! haha.

När vi kom till varberg så stack vi och käkade och sen shopping, dock hittade jag inte nåt speciellt som jag ville ha och det var synd för jag var shoppingsugen, men så är det om man inte hittar vad man vill ha. Men det var skitkul i sig för Nattan och Alex gjorde bort sig ett antal gånger, ovanligt? ... nej! Vi träffade på Jennie i min och Nattans klass på stan och snackade lite med henne och sen kom Daniel i Alexandras klass och gick med oss lite. Sen skulle han nånstans så vi följde honom till stationen där han hade sin cykel och då satte vi oss och väntade på tåget.

När vi kom fram till falkenberg igen så mötte vi Julia så gick vi mot stan och vid vårdcentralen hämtade mamma mig så nu kom jag nyss hem. Idag är det ju tisdag.. IGEN och det innebär inget annat än andra avenyn, wejj!
Det börjar inte förän om två timmar så fram till dess ska jag plugga och plugga och plugga! På tisdag om en vecka har jag engelskaprov, jippie 150 glosor och 5 kapitel i skrivboken, va bra det kommer gå känner jag, hehe jaja får plugga på, plugga på! Sen har jag matteprov och naturkunskapsläxa och svenska inlämning till tisdag med, fyfan för skolan alltså. Usch vad trött jag är på den nu. Tre år, tre år, STÅ UT!

xoxo

to be hurt

Man blir bara sviken om och om igen..

varberg

Imorgon blir det antagligen varberg, lite shopping och träffa lite folk. Det ska bli kul :)

att det ska vara så jävla svårt..

va glad

godmorgon!

Klockan elva blir det en skön springtur och sen ska jag träffa Alexandra, Jennifer och kanske nån mer? Julia kanske? Vet inte än..
Skriver mer sen, :)

<3

Nu ligger jag och kollar på one tree hill, det är grymt bra men nu ska jag stänga av min dator eftersom den är väldigt varm nu så nog bäst att göra det. I morgon blir det springtur, det kan jag behöva..

nu ska jag läsa lite och sen ska jag sova, gooooooddddnniiiiggghhht! <3

söndag

Aa, nu är det söndag och jag är trött på denna skiten och allt. Jag orkar inte, jävla skit!
Att allt kan gå så snabbt från lycka till skit.

Torsdag? <3

!

din jävla fitta


Elina <3

Pratade nyss med underbara Elina i telefon, hon är bra <3

hey

Orkar inte lägga upp bilder från festen, alla bilder finns på min facebook :)


Jag & Yoda

lyckligtjej

hej jag är glad..
väldigt glad.


Ja i fredags slutade jag klockan tio, det var så himla skönt. Satt med Albin och Nattan i skolan och väntade på min mamma för hon skulle hämta mig.

Klockan tre stack jag till stan och träffade underbaringarna Malin, Jennifer, Alexandra, Julia och Elina. De hade handlat inför lördagen. Sen stack Elina och Malin så vi andra gick till stan, så handlade Julia lite kläder och sen kom Maggie, så ville de äta så vi gick till entill så käkade de. Sen stack vi och träffade några men aa det var ju som det var så vi stack, haha. Vi stack till Tröingeberg och efter ett tag kom nattan, så bakade vi kladdkaka och käkade det och sen vid tio kom mamma och hämtade mig och Alexandra så åkte vi hem hit till mig och sov.

På lördagen blev jag tvungen att vara hundvakt och det var la sådär, han va sjuk så var tvungen att bära runt honom i en filt och blabla.. Vid ett körde morfar in oss till lägenheten i stan så kom Julia dit med. Kunde inte göra så mycket pga Yoda men Alexandra gick och handlade ett par byxor och sen hyrde hon en film som vi kollade på. Sen lockade jag mitt hår och fixade mig lite och sen stack vi till ica och hämtade pengar och sen hämtade vi mat inne i stan som vi tog med till lägenheten.
Sen stack Alexandra och jag och Julia gjorde klart oss inför kvällen. Så kom min bror och Tina hem så vi stack. jag gick till ica och fick skjuts av mamma till fajansskolan och Julia cyklade. Mötte de där och så gick vi till Elina. PARTYYY! Aa, finns inte så mycket att skriva om kvällen men vi lagade mat, fikade, dansade, lagade (tog sönder) dörren och aa.. Sen kom allt folk och det var verkligen många som kom, shit.. Kände inte igen många som var där, men det var skitkul :).. verkligen. Tack alla <3

Idag när vi vaknade så duschade jag och sen kom Nattan , vi snackade och massa. Sen käkade vi mat och vid fyra kom min mamma och hämtade mig, haft en trevlig dag me tjejerna :).. Nu gör jag ingenting, lyssnar på musik och snackar med Jennifer. Ikväll kommer mina bröder hit och imorgon åker Diana hem igen. Hörs :D


godnatt!!


Trevlig dag&kväll med mycket underbara tjejer.

Nu är Alexandra hos mig för hon ska sova här så hon hängde med när mamma hämtade mig. Orkar inte skriva om kvällen och var vi gjort men gör nog det i morgon för jag är trött.
I morgon kommer Diana, jääääääh!!

sov gott, godnatt :)

:)

Nu har jag duschar och nu spelar jag farm ville lite och snart blir det ett avsnitt till av oth :) me like!

ther are not you

nu har jag kollat ett avsnitt så ska jag gå och ta en dusch och sen ska jag kolla ett till, haha beroendeframkallande :)

..

to be hurt
to feel lost


oth <3

KÄRLEK:
Är du kär just nu? - aa
Har du någon kille just nu?- yes
Vem kysste du senast?- Denny
Vem kramade du senast? - Nattan
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - öh, nej

SKOLA:
Är du duktig i skolan? berors på
Har du bra betyg? - de duger, men är inte nöjd
Har du fått göra om ett prov någongång? nej inte vad jag vet
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - aa
Sköter du dej i skolan - ja
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - haha, ja
Haft mobilen på lektionstid? - det har jag alltid.
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - nej men för jag smsat typ

FAMILJ:
Hur många är ni i din familj? - tre bröder en mamma
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? - mamma
Trivs hemma? - aa
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - nejnej
Har skrikit och slagit din mamma? - never
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - nej
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - haha min bror
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - yes

VÄNNER:
Du har vänner? - ja
Vem/vilka var du med sist? - De i skolan
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - men ja varför inte
Är det okej att ha kill-kompisar? - ja absolut
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - aldrig
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - nej inte vad jag vet

FJORTIS:
Du sminkar dej varje dag? - nästan
Putar med läpparna på kort? - haha på skoj isf
Tar kort på dina bröst? - nejjjjjj
Använder foundation på läpparna? - nesh
Super dej packad varje helg? - ne
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - plattar håret gör jag men fjortisfrisyr vet jag inte vad det menas?
Ditt hår e knallblont? - nej, brunt!

DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden? - ja
När grät du senast?- ett tag sen
Du har slagit ner någon? - nej
Du har skadat någon med flit? - nä
Har du någon gång viljat döda någon? - det har nog alla gjort
Vem bråkade du senast med? - Tobbe


one tree hill!!!!


my outfit



Dagen har vart kul i skolan.

Nu har jag nyss kommit hem och ska dricka cola och äta clementin och kolla på one tree hill, fan vad jag har saknat det och nu ska jag äntligen starta med femmans box, wiiih!!!!

Klockan tre ska jag träffa tjejerna i stan :)
Skriver efter oth, om jag kommer kunna slita mig ifrån det (a)!


hockeyn igår


Alexandra på hockeyn



SKOLAN

Hej nu sitter jag i skolan och jag har nyss haft historia.. Håkan är cool yäääwh!  Nu ska jag gå och snacka med Pieter min engelskalärare och sen ska jag hem :)

Hejdååååå

dagens outfit;

Tröj/tunika - gina
Linne - gina
tights - bikbok
skor - uggs
jacka - veromoda
halsduk - kapahl
vantar - atrium
mössa - svea
väska - svea

23 oktober

Heej, nu sitter jag och äter flingor. Duschade nyss och sminkade mig lite snabbt bara. Idag slutar jag klockan tio, skööönt! Vi har nämligen ingen Engelska, eller inte vi som redan redovisat iaf så vi kan jobba hemma, haha. Men vi har ju historia med HÅÅÅKAN! brabra. ;) haha, han är cool som stryk!

Mamma hämtar mig efter skolan och då ska jag hem och plugga tror jag och sen vid tre bärjar hon jobba och då drar jag la in till stan eller nåt, och träffar nån. Tror jag ska träffa Alexandra och Julia men njag vet inte..

Skriver när jag kommer hem :)

hejdå

nu drar jag med Alexandra och mamma på hockey (y)


..

behandla andra som du själv vill bli behandlad.

;


Dagens outfit

rubrik

Hej igen. Jag har tyvärr inte kunnat blogga någonting under dagen eftersom alla datorer och internet inte har fungerat i skolan, det är ju inte precis första gången heller.
Dagen har faktiskt varit jättekul och väldigt bra! Jag har haft kul med mina söta vänner (a).. Stylingen blev inte som den skulle enlige schemat eftersom vi skulle ha redovisning av arbeten idag och gå igenom vad man ska ha för m.u.p grejer men eftersom ingen typ kunde skriva ut sina arbeten pga av datorerna så fick vi valfritt istället. Jag kom med min fina Hannah, hon lockade mitt hår och jaa... det tog hela lektionen så nästa gång är det min tur.
På svenskan fick vi inte så mycket gjort, jag och mitt coola "gäng" hahahahahah satt uppe i historiasalen och skulle plugga men ingen orkade typ men aa.. Så är det med det.

Efter skolan kom mamma och hämtade mig, så åkte vi till apoteket och sen till nån gardinaffär och sen till ica och handlade mat och COLA! :) haha.. Aa, nu ska jag snart äta, jag är vrålhungrig eftersom det blev ingen frukost och knappt inte någon lunch heller för min del så nu är jag hungrig, JA!

Det är vad som har hänt för mig idag. Hur har er dag varit? :)))

Ikväll blir det hockey :)



Min fina banan som Julia har målat till mig


Ajsela


Rebecka och Sandra


SovandraCicci och gladochpiggFlora


Haha, Hannahs naglar lös en del (a)




dagens outfit;

Klänning - Ginatricot
Linne - Gina
strumpbyxor - H&M
Väska - svea
jacka - veromoda
skor - uggs
vantar - atrium
mössa - svea


(bild kommer senare)

sovmorgon

Förlåt för dåligt bloggande igår.

Igår: Vi stylisterna åt i skolan, men blev flingor för min del.. igen. Det är nog popolärt på denna skolan (a). Vid tolv gick bussen till varberg. Teatern var bra tycker jag, lärorik faktiskt..
Efter det gick jag, Hannah, Cicci, Nattan, Flora och Albin in till stan. Först gick vi runt i gallerian och sen satte vi oss och sen gick vi runt lite bara. Kallt var det, usch!
Sen gick vi till busstationen och så kom vår buss så Albin stack till Philip. Vi tjejer åkte med bussen till ullared så stack vi till stantons och käkade och sen kom Becka och då promenerade vi bort till byggdegården där modeshowen skulle vara. Den var jättebra men dock lite kort.. :)

Efter det gick vi till geks för Rebecka skulle käpa choklad till sin pappa som fyllde år, hihi grattis :)! Sen kom bussen, jag och Becki tog samma och de andra tog en annan förutom Hannah som skulle tillbaka till varberg eftersom hon bor där. När jag kom fram så stod morfar där och väntade på mig med bilen, så åkte vi hem och då la jag mig och sov eftersom jag kände mig så dålig.

Idag när jag vaknade visste jag inte om jag skulle gå till skolan eller inte eftersom jag fortfarande känner mig så sjuk, men jag vill ju inte missa nåt heller :/.. Gick upp och skulle precis ta en dusch men då kom jag på att jag skulle stanna hemma så jag gick och la mig igen i sängen men kunde inte somna så efter fem minuter stack jag och tog en dusch. Nu sitter jag och dricker te.
Idag har jag sovmorgon och min buss går om 20 minuter så jag borde gå och fixa mig nu kanske?! jaaa, det ska jag nog göra så jag hinner, lite tråkigt att komma till skolan klockan nio när man börjar tio över tio! BLÄÄÄ! Men skönt att inte ha naturkunskap iaf :).

Efter skolan ska jag och mamma till ishallen och kolla eftersom mina bröder ska träna idag och jag har aldrig vart där och kollat så får la bli den första idag då! Yesyes..
Nu ska jag dra och fixa mig och borsta tänderna :).

Ha en bra dag, pusspuss, Isabell

skolan

Orkar inte med att du behandlar mig såhär.

Hej, nu sitter jag i skolan.. Först stack jag med alexandra och Julia till deras skola vid åtta och var där tills halv tio ungefär för då slutade de sin teckenspråkslektion. Vi stack ner till stan och cyklade genom marknaden, det är nämligen markad i vår lilla stad idag, heehe..

Sen stack vi till tullbroskolan för Julia och Malin ville dit så jag och Alle hängde på ;).. Sen träffade vi David utanför så stod vi och snackade med honom lite och sen stack vi till min skola.

Nyss stack Malin, Alexandra och Julia till sin skola eller nåt sånt, så jag sitter här uppe på vitahästen och kan inte skriva mitt arbete för jag är så smart, hehe så jag glömde det i Julias väska. LÄGET!!!!!!!!!!!!!!!!?
Nu ska vi snart äta men har ingen lust, tyvärr.

HEJDÅ

i can't understand

jag förstår fan inte vad du håller på med ibland.


Ikväll var jag ute med mina tjejer och vi gjorde inte så mycket. Nu kollade vi nyss på andra avenyn, det var skitbra idag, hehe (a).. Jag ska sova här inatt eftersom mamma skulle iväg men jag orkar egentligen inte eftersom jag mår som jag gör så får se hur det blir i morgon men jag hoppas verkligen jag kan åka med till Varberg med klassen och sen modeshowen med mina stylisttjejer! :)

Nu orkar jag inte skriva eftersom jag mår så dåligt , tror jag har hög feber nu med.. Känns iaf så. Aja, sov så gott så hörs vi imorgon. Puss och godnatt <3

minälsklingvadjagsaknardig..

i can't understand

jag förstår fan inte vad du håller på med ibland.


Ikväll var jag ute med mina tjejer och vi gjorde inte så mycket. Nu kollade vi nyss på andra avenyn, det var skitbra idag, hehe (a).. Jag ska sova här inatt eftersom mamma skulle iväg men jag orkar egentligen inte eftersom jag mår som jag gör så får se hur det blir i morgon men jag hoppas verkligen jag kan åka med till Varberg med klassen och sen modeshowen med mina stylisttjejer! :)

Nu orkar jag inte skriva eftersom jag mår så dåligt , tror jag har hög feber nu med.. Känns iaf så. Aja, sov så gott så hörs vi imorgon. Puss och godnatt <3

minälsklingvadjagsaknardig..

Anna Sara Julia Nilsson <3

Julia drar tag i mig
jag: oohoohoohh
Julia: hahahahaha asso Isabell vad är det med oss ibland?
jag: jag vet inte
Julia: hahahahah vi har bara allmänt kul.
jag: Nej vi bara låtsat
Julia: jaha


Isabell



hur mår alla? :)

sjuk

Hej, jag är sjuk tror jag.. Gick iaf hem från skolan för ett litet tag sen. Onödigt eftersom jag gick från sista lektionen men jag skulle inte missat nåt eftersom jag var klar med allting i bilden så jag inte skulle sitta där i tre timmar och inte göra nåt, så jag gick men det var för jag mådde så dåligt.

Skolan idag gick bra, förutom att jag mådde så som jag gjorde men det gick okej.. Haha, först hade vi historia, det va soft. Vi gjorde ingenting eftersom jaa.. Håkan är som han är (a). Hihi.. Sen hade vi svenska och gick faktiskt bra, jag skriver om spöken och det är kul!!
Sen lunch, vi fick fiskpinnar idag men jag åt flingor istället. Efter det matte och det gick helt okej bra, Albin skickade en elefant till mig som han hade målat på en lapp men jag ville ju ha en farmvilleelefant :'( Jag blev ledsen för jag inte fick en sån, så tummen ner för det idag! :)

På bilden hade jag en uppgift kvar och det var att gå ut och skissa av någonting ute så det gjorde jag, blev bron och det gick inte bra! Mamma kom även och lämnade lite grejer till mig och sen kom Julia. Sen stack jag från skolan. Nu sitter jag och gör ingenting, men ska nog spela lite farmville nu och sen plugga! :)

Vi hade lite kul på svenskan idag, HAHAHA asså shit vad vi skrattade, vi kunde inte sluta heller hahaha.. aa men men, har man tråkigt så har man.


skolan

Heej, nu sitter jag i skolan, Ida kom nyss :).. Mamma körde mig idag så jag slapp bussen, hehe. Om en halvtimma ska vi ha historia, brabra.. Eller? haha. Det är så jävla tråkigt usch, men vår lärare är cool, eehe.

Det är kallt ute och jag sitter med två tjocktröjor på mig (a). Funderar på att ta på mig jackan också, det är bara oktober och redan så kallt, usch!!
Nu ska jag sluta klaga och vara positiv lite med.. Jag längtar till efter skolan för då ska jag och JuliaBulia TRÄNNAAAAAA!!!!!! JAAA! Haha, om jag kan, eftersom min hals gör så ont så jag dör. Men det ska nog gå bra.

Nu kom Jennie med, ;). Ska dra, byyye :)

jag har..

ONT I HALSEN!!!!!!!

dagens outfit;


Jeansleggings - Gina 
Linne - Gina
"tunika/tröja" - vetejfrånvar

godmorgon!

Har nyss sminkat mig och tagit på mig kläder. Nu sitter jag i soffan och dricker te, tummen upp! Idag blir det träning, yessss!!!!
Nu ska jag till skolan, hoppas ni får en bra dag.
xoxo, Isabell


lägger in outfiten snart.


godnatt


att bli sviken är det värsta som finns..

dusch

Har nyss tagit en dusch och satte mig i soffan med en kopp te, mysiga kvällar är härligt. Nu ska jag läsa lite i min bok, syskonkärlek! Och sen ska jag packa tills i morgon.

I morgon blir det springpass och tennis, me like.
Det kan jag behöva, missnöjd med min kropp gåånger tusen nu.


ni måste kommentera!!!

vad kan man mer skriva om i sin blogg? :)

stylist 09

Imorgon blir det först skola och sedan ska jag sova hos Alexandra och Julia mina små favoriter! Det blir mysigt. På onsdag har vi ingen stylinglektion för vår lärare är på modeshowen så vi behöver inte gå till skolan så ska plugga på förmiddagen och sen ska jag till skolan för att ta bussen där ifrån till varberg med min klass och då ska vi på teater och sen efter det ska jag och några av stylisttjejerna gå och äta nåt kanske och sen ta bussen till ullared eller så äter vi där. Vi ska nämligen på modeshowen där. Det ska bli kul, så tummen upp.

Det är även marknad inne i stan på onsdag, får se om jag och mina vänner drar dit en snabbis? Munkar? (A) haha.


You are beautiful to me

sometimes everything feels so good
and sometimes feels like worst ever

Everyone needs someone to trust
and everyone needs someone to share things with both joy and sorrow and so much more..


Share your happiness..
happiness is wonderful!!!

Knowing the feeling of being happy is probably the best there is.

kåååmpisen ELLE?!


Hej igen.. Jag har fått ont i min hals :(

:)

Idag har jag vart i skolan hela dagen. Nu är jag hemma hos mina bästavänner, mamma slutar snart jobba så då ska jag åka med henne hem och antar att jag ska plugga lite och bara mysa och ta en varm go dusch! :)

jag saknar min pojkvän grymt mycket..

 

hittade en gammal bild på mig och julia från förra sommarn :)


du är min

Fick en kommentar om vad jag kan blogga om, och det var att jag skulle lägga ut dagen outfit varje dag och skriva vad jag gör. Jag skiver alltid varje dag om vad jag gör men outfiten är jag visst lite slarvig med, men ska skärpa mig nu. Så här kommer en outfitbild för idag;

Chinos - Gina
Tröja - fredperry
linne - jc
skor - uggs
jacka - veromoda
sjal - indiska


förlåt om bilden var ganska dålig, men hoppas den duger..

D

Hej nu sitter jag i Fajans och jag har huvudvärk till tusen. Haft en rätt så bra dag idag förutom engelskaredovisningen som gick dåligt som fan.. usch!
Nu sitter jag och lyssnar på en bra låt (a)..

gå in!!!
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=iisabelln


KOMMENTERA!!!!

Varför kommenterar aldrig någon? :)
Ge förslag vad man kan skriva om i bloggen? kom igen

|

vad blir temat i helgen tjejer?! :)

jagtyckerduskakommahemnu!

Lite bilder från black and white temat har jag inte lagt in.Nu kmr ngra!
(ja jag har brun tröja på bilderna, men det var för jag frös så jag tog
på mig en annan tröja)


Det var några av bilderna, de andra finns på facebook.

Nu sitter jag här och har nyss druckit varm oboy, ovanligt.. nej! Snart blir det idrott, tjohoooho! blablablaaaa... inte okej! Mamma ska köra mig idag så jag slipper åka bussen, skönt. Vi ska hem till Julia och hämtade lite grejer jag har där med innan hon kör mig till kattegatshallen, jag har glömt koden in så vet inte vad jag ska göra :o men kanske kan den om inte den jag frågade sa fel (a)..

Men nu ska jag gå och göra nåt åt mitt hår och sen ta på mig idrottskläderna och packa ner det sista. Ha en jättebra dag.

pusspusssaknardigdenny


pankakor med sylt på (8)

Hej, nu har jag kommit hem från pappsen. Det var la som vanligt. Mina bröder är helgalna säger jag bara.. haha.. Nu sitter jag och kollar på idolrepris med min mamma. Jag äter clementin men nu är jag proppmätt så nu ska jag snart gå och borsta mina tänder och sen ska jag packa idrottskläderna tills i morgon, volleyboll, usch nejnejnej!!!

Jag är trött och jag ska läsa lite tror jag. Syskonkärlek, för tredje gången.. SÅ BRA!!! HAHA.
Godnatt alla :')


saknardigälskling!!!


Yoda

pluggningen gick bättre än jag trodde, nu kan jag det och jag hoppas det går bra i morgon. Om ungefär en timma så drar jag till pappa så får la fortsätta plugga hos honom.
Nu har jag fått sällskap av Yoda så jag slipper vara ensam hemma, :)



/


Jag är så jävla dum, jag har glömt hela min jävla redovisning hemma hos Alexandra och Julia så nu kommer det gå sämre än väntat i morgon, helvette. Nu ska jag verkligen ta tag i pluggandes och skita i datorn. Jag är inte på humör nu.. Jag snackar med Alle på skype nu med , men ska lägga på nu och sen plugga. Måste skriva om hela jävla skiten!

Jag har köpt en traktor på farmville och Julia är avundsjuk och hon ska döda mig säger hon :')!


plugg

jag orkar inte och jag kan inte koncentrera mig.

black 'n white

Igår skulle bli bäst, det blev det med. Fyfan vilken kväll.. sjukt skoj var det tycker jag och jag tycker om mina tjejer jättemycket. Så tack till alla som kom och gjorde kvällen/natten som den blev :).

Jag, mamma, min bror, mormor och morfar åkte in till stan för att gå upp till studion ganska tidigt. Jag, mamma och mormor gick lite på stan för att hitta en present. Efter det gick vi också upp och var där.. Det blev ganska långtråkigt.

Sen körde mamma och mormor mig till Tröingeberg så gick jag in till Alexandras mamma och bror och var där och väntade tills Julia och Alexandra skulle komma. När de kom så fixade vi oss och de tvättade mitt hår och sen mötte jag och Julle Maggie. Så gick vi hem och sminkade oss och lite sånt. Sen cyklade vi upp till vägen och skulle möta Nattan och Becka men så hade Nattan glömt en sak så de vände och cyklade en stund efter oss. Det var svinkallt.. Aa, orkar inte berätta allt om kvällen, men vi dansade, sjöng och aa :). Det var kul iaf.
Svinkallt att cykla hem också var det, när vi kom hem så la vi oss och sov direkt typ...

Idag vaknade jag och då kom min bror och Martina och hämtade mig för de skulle ändå ut till mig där jag bor så jag åkte med dem. Vi köpte lite grejer till hundhinder hahaha och sen köpte vi mat och stack hem hit till mig och åt. Nu är de ute och bygger upp hinderna och mamma har nyss åkt till en kompis så jag är ensam, det är tråkigt.. Och jag måste verkligen plugga nu så jag får la se till att göra det med, har engelskaredovisning imorgon inför klassen och jag vågar inte, blää.. Nä nu blev jag nervös :$ hahaha. Jag är mobbad , men aja. Nu ska jag plugga, byeeebyeeee!!


jag saknar dig älskling.. jättemkt :/

I'

Kvällen har vart bra tycker jag allt. Efter skolan var jag i stan med Maggie, Alexandra och Julia, Jennifer och Ida, det var kul. Vi dampade runt... som vanligt (i). Hahahaa.
Ida och Jennifer stack med bussen som kom och vi stack och chillade runt i tre timmar i väntan på Maggies buss, haha det var kallt men kul som vanligt.
Sen stack jag, Alle och Julle till fajans och då kom Nattan och sen även Emilia. Så käkade vi kvällsmat och sen dags för kvällens höjdpunkt, sminket.. AHHAHAHAHAHA säger jag bara.
Så cyklade vi till stan och gick runt lite och sen träffade vi Becka och Linkan och sen stack vi hem eftersom vi frös så mycket. Sen vid tolv typ så kom mamma och hämtade mig.. Hände inte så mycket denna kvällen, den var lugn men riktigt mysig och kul!!

Nu ligger jag och min katt och brors hund i sängen och jag ska snart sova tror jag eftersom jag är riktigt trött. Drack nyss en kopp varm oboy, tummen upp.
Ska tvätta bort mitt smink nu, kan behövas, hehe.. Jag har äntligen fått oth boxen 5!!!! och har även fått låna step up 2 och Honey av julia, yes yes yes yes yes! :')

I morgon ska jag upp tidigt för att åka med mamma in till stan för att gå till min brors jobb på öppethus. Sen ska jag nog träffa tjejerna så ska vi tagga taagga taggaaa! hehe skoja, nej men vi ska la fixa oss och sånt. Måste även plugga lite. Sen på kvällen blir det fest med massa bra folk.

Nu ska jag tvätta bort smink och sen sova.
Hörs kanske imon, godnatt :)

jagsaknarminpojk

Jag cyklade idag till skolan, fyfan va kallt. Stack till gymnasiet innan jag började med och träffade Julia, Alexandra och Emilia, stod och snackade lite. Sen cyklade jag, det var kallt, usch.. Men med musik i öronen så funkade det och nu sitter jag här inne på min fina skola :$. Inte många som kommit hit än bara några få.
ska snart ha historia, tummen ner. Sen blir det engelska och det är kul! Ska ha samtal med Pieter idag om mitt arbete och se hur det går för mig och det går bra för jag är klar, haha..

Sen ska jag cykla till gymnasiet igen, kallt kallt kallt!!

Jag saknar Denny..

Detta var ett klagande inlägg känner jag, men ikväll och i morgon ska bli bäst.

Jag börjar om en kvart och har tråkigt efter som ingen av mina stylister har kommit än.. :( I morgon ska jag och mamma på öppethus till min bror tatueringsstudio, och sen på kvällen blir det tema-glitterFEST! Me like! haha :)
Med de bästa tjejerna. <3

Nu ska jag dra, pusspuss

:)

efter skolan idag drar jag in till gymnasieskolan och då ska jag gå med Julia, Alexandra, Linn och Ludde till hertingskolan för de skulle göra nåt där. Sen ska jag försöka få med mig Alexandra in till stan eftersom jag måste kolla sminkpris blandannat som ska vara med i mitt arbete i skolan.
Julia ska fika med Maggie och sen ikväll blir det fredagsmyyyys! hehe eller vad man ska kalla det. Men blir en lugn kväll ikväll iaf :) Kan vara skönt ibland.

chaaachaaa

godmorgon!

Känns som jag inte hinner sitta här och skriva nu eftersom klockan bara tickar och tiden går. OM 45 minuter går min buss och jag har en hel del kvar att fixa innan jag kan gå dit så bäst att sätta fart.

Sovit gott? :)
Nu sitter jag ocg dricker varm oboy, (y) Har nyss duschat, plattat håret, sminkat mig, packat och tagit på mig kläder. Jag hatar att välja kläder för jag har ingenting som känns särskilt lockande att ta på sig. Iaf så blev det idag:

Tunika : bikbok
Linne : gina
Strumpbyxor : gina
höga strumpor : indiska
jacka : vinterjacka!!
Vantar : atrium
skor : uggs
Väska : svea


klockanärbaratio

Men jag är så trött att jag dör och har huvudvärk så det känns som mitt huvud ska srängas när som helst
:( GODNATT, xoxo


tjenaaaa

Nu sitter jag hemma och ska snart käka kvällsmat men jag känner mig inte ett dugg hungrig men aja, mat är bra... Right?
Sen ska jag ta en dusch och sen ska jag försöka börja läsa min engelska bok som ska bli ett sjukt stort arbete om och boken är på 200 sidor, fyfan kommer vara död. Men kommer nog inte komma igång idag heller. Ska ta tag i det snart.. snart ja (a)

Lägger upp några få bilder från dagen med.
Byebye!


Nattan visar några snygga moves


Nattan och Maggie är taggade för poweryogan



Jullis


torsdag

Jag blir alltid lika glad när du skriver <3


I början av veckan kändes det som dagarna inte ens gick framåt men nu är det redan torsdag och imon är det helg, så jävla skönt men ändå blir det massa pluggande i helgen för min Engelskaredovisning ska vara klar till måndag och stylingarbetet ska vara inne senast torsdag. Och det är två stora, svåra grejer..

Det gick kanon hos tandläkaren och jag hade inga hål :D:D:D:D:D:D. Duktig jag känner mig alltså. Sen var det så pinsamt för alla i hela skolan satt på terassen och hade föredrag med någon som snackade om hälsa eftersom vi hade hälsodag. Så gick jag in och så kunde jag inte öppna dörren, haha FAIL så kuratorn kom och hjälpte mig. Det var pinsamt (a) Det var segt att sitta där och lyssna i två timmar och sen efter det kolla på en film i 45 minuter. Snacka om att man blev rastlös..

Sen hade vi lunch och den tog slut -.- Aja, sen gick jag, Maggie och Nattan till vita rummet och hade nån grej med Pieter om hur man kommer igång med en sport som passar en själv men vi och de andra som satt där satt nog mest där och lyssnade för vi inte ville gå på nån annan grej eftersom meditationen var fullt på.
Aa, satt iaf där en timma. Sen var det poweryoga som gällde och fyfan va jobbigt. Vi dog typ, helt seriöst. Haha, men det var ganska kul.. men jobbigt..
Efter det slutade vi.

Jag tog bussen in till stan så gck jag till gymnasieskolan och hade datorkunskap med goa bf. Den klassen är helskön.. När de slutade så gick jag, Alle och Julia till fajans, tänka sig.. vi gick (y) När vi kom hem satte vi oss och snackade och sen åt vi lite och sen satte vi oss och spelade farmville, det går superbra nu asso, tummen upp! Sen brottades jag och Julia lite haha.
Mamma kom och hämtade mig vid halv åtta.


KOMMENTERA!!!!

Hej alla, har ni sovit gott? :)

Mamma väckte mig igår när hon kom hem och sa att jag skulle till tandäkaren klockan nio så jag slapp den första timmen i skolan.. Fick sova en och en halv timme längre, tummen upp!


winter

Nu sitter jag invirad i en varm och go filt och dricker en stor, varm kopp te.. Det är det mysiga med kalla, mörka kvällar :) Jag gillar nog vintern lite trotts allt. Men jag gillar sommarn mer.

Jag har nyss kommit ut ur duschen och fryser väldigt mycket. Jag har absolut ingenting att göra, och det finns inget bra på tv, bara massa massa konstigt och fotboll, usch inte min grej asso.
Men lite disney kanske, ja där var det magi på waverly place eller vad det heter, det är inte bra, men bättre än inget, haha.

Min katt låter mycket, han ligger här brevid mig och han spinner och det dånar väldigt mycket, det är nackdelen med att sova jämte mina katter på natten. Men men det får man stå ut med. Nu babblar jag om massa ointressanta saker så borde nog sluta upp med det nu.

Ska snart sova, upp 05.30 imorgon som vanligt, hälsodag. Inget att se fram emot precis! tummen ner för det.


Jag tycker Alexandra ska vara helt frisk nu för jag saknar henne!
I morgon ska jag nog träffa henne och Julia.. äntligen!


heey

Jag känner mig lat.. ända sen jag kom hem har jag suttit vid datorn, jag har suttit på msn och snackat med min pojke och snackat med Alexandra som borde bli frisk nu tycker jag och så har jag såklart spelat farmville, det går bra nu (a).

Nu står min bror och lagar mat till mig och honom eftersom mamma jobbar sent ikväll. Jag skulle egentligen göra det men han erbjöd sig, hehe.. Nu ska jag snart äta och sen ska jag ta en dush.

chacha

dagens outfit;

svarta chinostights - Gina
Linne - Gina
kofta - fred perry
skor - converse
sjal - indiska
& min skinnjacka


lite bilder


Hannah, Flora, Beckieb0 och smitaren Sandra. :)


Cicci (L) datorkunskap = sant


Beckie och Sandrooow


so damn cool


tack för du är min vän Nathalie.

gryyyymmmt




<3


tillochfrån

Vissa dagar känns bara så... tunga

Idag var det skola som vanligt. Onsdag och det gillar vi (y). Styling och daturkunskap.

Förlåt om jag inte bloggat så mycket på de senaste dagarna men jag ska vara ärlig och det har inte funkat förrän idag ;o. Det har inte gått att logga in på bloggen, jag blev ledsen :$

Tog 351an idag så då slapp jag stå på stationen och vänta i tjugo minuter, men fick gå från netto.. suck :$ haha men en liten promenad på morgonen skadar la inte? Eller jo.. det gör det fan i detta kalla vädret. Usch, nu kommer det snart snö känner jag på mig, det var is på vattenpölarna idag, jag blev ledsen då med!! blablabla..

Första lektionen hade jag styling, platteknik.. Jag plattade Sandras hår, det gick snabbt och enkelt så blev klar först som jag skrev i tidigare inlägg här.
Sen hade vi datorkunskap och det var faktiskt riktigt kul och det gick bra till och med ;o!!! Satt ju inte jämte Nattan (a) så de flesta tyckte jag var ganska lugn, hehh..

Efter skolan stack jag in till stan, tog bussen med Maggie, Kicki och Frial och sen hoppade alla av så jag satte mig med Beckyy. Hoppade av vid stortorget och där träffade jag Samuel, Sara och Bagge. Sen gick jag och Sara runt och snackade i en timma typ och sen gick vi till stationen och satte oss jämte Carl. Sen kom bussen och även Emilia :). Tog bussen hem tillsammans med Carl och Emilia och Alexandra fast Alexandra var på telefon (a).

När jag kom hem satte jag mig vid datorn och nu snackar jag med min fina pojkvän som jag saknar oerhört mycket. Ska snart laga mat till mig och min bror och sen ska jag nog kolla om vi har någon mysig film att kolla på och sen ska jag soooova, jag behöver det för jag är svintrött verkligen.

I morgon är det hälsodag för oss på drottning blanka, hahah inget för mig (a). Jo men det ska la bli.. "kul" antar jag. Meditation och joga blir det nog för vår del, hehehe.. Och såklart det viktigaste av allt hälsosam mat, haha skoja :$ menade ju såklart MYSKLÄDER! MELIKE!!!! =))))

Sen är det fredag och sen lördag och sen söndag, hahah jag har tråkigt så jag bara babblar på.

Men en sak till innan jag ska dra och duscha, laga mat och kolla film så ska jag bara meddela om att det är modeshow med stylister och designers på drottningblanka i ullared på onsdag. Kom dit och kolla, det är gratis :)!

ha det bra, pussss


styyyling

Hej nu har jag nyss haft styling, jag plattade Sandras hår. Det gick bra och snabbt. blev klar först av de andra i klassen så jag och Sandra gick och satte oss och började lite smått på vårt arbete som ska vara inne nästa torsdag, det är svårt. vi ska typ fixa priser till en make up och sånt, blabla mycket att tänka på i alla fall. Nu ska jag tillbaka in i stylistsalen för att samlas och städa. vi hörs sen.

pusspuss

<3

Nu har jag duschat.. Andra avenyn börjar om tre minuter, nu ska jag dricka te och äta en clementin.
byebye bitch


gääästbloggar

nu ska jag gästblogga hos Bellsan
När jag gråter, torkar du mina tårar.
När jag faller samman, tar du emot mig.
När jag skrattar, skrattar du med mig.
När jag gör bort mig, skrattar vi tillsammans.

Om du gråter får du gråta över min axel.
Om du är knäsvag, ska jag få dig på ben igen.
Om du ler, lyser du upp min värld.
Om du lämnade mig, skulle Alexandra inte leva.

Ett så otroligt vackert leende du har, en sån otrolig bra vän du är.
Jag vet inte hur jag ska tacka. Tacka för allt du gjort för mig.
Alla gånger du fått mig att orka.
Jag skulle inte klara något, något utan dig.
Du ska veta att du är min allra bästavän, du är en sån toppentjej.
Vi har delat på det mesta du och jag, skratt, tårar och så mycket mer.
Jag hoppas, hoppas på allt att det alltid kommer vara du och jag.
Inget ska förstöra våran vänskap. För med dig är jag lycklig.
Min vackra underbaravän, jag tror du redan har listat ut att det är dig jag pratar om.
Det är du, Isabell Nilsson.

Detta inlägg skrev jag till dig min bästavän den 2/3-09 . Jag kom ihåg hur jag satt där nere i fåtöljen och skrev detta. Det var samma dag som jag kom hem från västerås. Jag saknade dig jättemycket. Men exakt allt som står här stämmer fortfarande. Jag måste nog vara den lyckligaste personen i världen som funnit en sån underbar vän som du Isabell. Du är den som jag verkligen kan berätta allt för, du lyssnar alltid, Du hjälper mig alltid. Jag finns alltid för dig, alla lägen. Vi har delat så många underbara minnen, vi delar på skratt och gråt. Igår när jag satt och kollade på videon vi har filmat när du cykla på elcykeln. Det var första gången vi var själva. Vi hade så himla skoj! Jag låg och skratta för mig själv igår. Där låg jag, helt ensam hemma och skrattade. Det är sjukt. Det är fyra årsen vi gjorde den filmen. Lika roligt har vi än idag! Visst finns det stunder då vi bråkar och tjafsar men kommer alltid överens igen! Du är en drog för mig Isabell, utan dig vid min sida klarar jag ingenting! Isabell du är mitt allt, mitt liv, min livskraft och så mycket mer!



Alla bilder vi har tagit, vi är nog snart uppe i tusen oseriösa kort på oss.
Du och jag, det är så det ska va älskling<3




jag försöker

jag försöker klara av dessa dagar
jag försöker
jag försöker
jag försöker
jag försöker
jag försöker
jag försöker
jag försöker
jag försöker

i hate this part

Asså tänk efter en extra gång innan du säger nåt.
Hur tror du detta känns?


cool kompis yooooo

Hej nu sitter jag hemma hos en väldigt cool coolingkompis YO! Jag skriver mer sen för nu är jag cool.

chacha <3

bloggbloggbloggblogg

Med dig vid min sida
skulle jag klara allt i världen.
Denny Stanojevic <3


Heej. Nu sitter jag i skolan. Bussen till idrotten går om tjugo minuter typ, orkar inte ha idrott.. bläh.. Iaf så hittade jag en buss som gick från stationen till skolan i morse så jag slapp gå, hehehe.. Det är itne för jag är lat, det är för att det är för kallt ute men när det blir varmt igen så ska jag börja gå till skolan varje dag (a).

Sitter med Flora och sandra, dom är bra.. hhihi! :') hejdååååå

:)

Med vinterjackan, vantarna och halsduken på så vandrar jag till bussen. Mysigt med kallt väder och mysiga kläder (y) hihi..


dagens outfit;

Jeans : Bikbok
Linne : Gina
stickad tröja : gina
skor : Uggs

the best one is you

Hejjjj, om en halvtimma ska jag gå till bussen, åka in till stan, gå därifrån till min skola, ta bussen där ifrån till kattegatshallen och ha gympa och sen åka tillbaka till skolan och ha Engelska, matte och naturkunskap. Usch vilken dag.. Sen ska jag träffa Emilia och Julia och vid sju ska jag till min bror Kim och hans tjej, det ska bli mysigt för det var längesen jag var där senast.

Nu ska jag gå och borsta tänderna och sminka klart mig, hittar även inget kul att ha på mig, usch vad jag vill shoppa nu!!

Nu sitter jag och smsar med Denny lite, jag saknar honom jättemycket verkligen och jag vill ha hem honom nununu.. Dumma Asien :(!!

Onödigt inlägg men aja, chacha!


so c00l

Julia Nilsson säger:
du kan va en struts

isabell ' Denny, du bara du säger:
 :o

Julia Nilsson säger:
jag va ju en apa

isabell ' Denny, du bara du säger:
menjagärINTEenSTRUUUTS!!!!! : @

Julia Nilsson säger:
men är du en orangutang då

isabell ' Denny, du bara du säger:
det va det värsta
vänta du bara

Julia Nilsson säger:
hahahahahah
vänta på vad? :)

isabell ' Denny, du bara du säger:
på mig :D jag ska slå ner dig :D

Julia Nilsson säger:
hahaha kom du bara :D


 

 


känn på den

Haha jag och Julia är fan bäst! Hon skrev till mig att hon har typ bloggat massa inlägg idag men bara om onödiga saker och jag sa att hon hade gjort detsamma. Då kom hon med en supersmart idé... att vi va bästisarna bloggälskare..
hahahahahahahaha nu va det ännu ett onödigt inlägg men va tvungen att säga det så alla vet att jag och Isabell är de bästa bästisbloggälskarna.
Känn på den ni, bara för di är grymma som få!

 

Bulle & Löppa
Löppa& Bulle

Pellis & Julie
Julie& Pellis


bästisarna bloggälskare, :)

Min min min min min min min min min min <3
I really like you.


Nu sitter jag på mitt rum och borde egentligen sova, men snackar med roliga personer så känns inte kul att logga ut nu. Hela min kväll har jag ägnat åt den jävla naturkunskapen, fyfan! Kom typ ingen vart med det men nu får jag ta och sätta fart, aja i alla fall så har jag mycket plugg nu.
Naturkunskapsprov
Engelska redovisning om en låt
Svenska myter
och blablablabal.. usch blir trött bara av att tänka på skolan och plugg. I morgon börjar jag klockan tio och det går tyvärr inga bussar som passar tiderna så får bli en kall prommenad ut till min skola. Vi ska ha inneidrott imorgon i kattegatshallen, det ser jag fram emot (y). Efter skolan ska jag träffa Emilia och kanske Julia om hon ville och kanske Alexandra om hon blir frisk? annars krya på dig sötan.
Nu ska jag måla mina naglar och sen ska jag sova. CHACHA

en bild säger mer än 1000 ord


i miss it

jag saknar din vänskap


det bara är så

Jag ryser när jag hör ditt namn.. det bara är så
Glöm allt det dumma som jag sagt.. det bara är så
Baby, lyssna jag vill vara din föralltid.. det bara är så
Jag vill bara va med dig.. det bara är så

Ska göra allt jag nånsin kan för att du alltid blir min.
vill bara kyssa dig och ge dig all min kärlek.

Jag vill hon du kan ringa då allt är skit.
Varje gång jag är med dig så blir jag varm
Det pirrar i hela kroppen, jag vill bara ta din hand.
Jag vill aldrig släppa taget, bara vara i din närhet.
Jag skulle ge dig hela världen, bara jag kunde det


jagvillinte

Förlåt om jag inte har skrivit sen i torsdags men har inte suttit vid någon dator och har haft fullt upp. Men kan skriva lite om min helg nu.

I torsdags efter skolan så träffade jag Julia i stan, så gick vi runt lite och sen gick vi till Lindells och sen kom Alexandra så hade hon tappat Julias inlämningskvitto och minneskort till sin mobil. Men hon fick ut mobilen ändå. Iaf, så gick jag och Julia till min bror och sen körde mamma oss till Fajans och då fixade vi oss och sen när Marie och Peter kom hem så åt vi kvällsmat. Efter det körde Peter oss till grand och där utanför träffade vi Maggie och Emilia. Sen var vi där inne men det var inte så kul tycker jag inte.. Men helt okej.
Efter det stack jag till min bror och sov där.

På fredagen vaknade jag, tog en dusch och sen åt jag och Martina frukost sen fixade vi oss lite och packade och sen stack vi ner och mötte Malin och sen åkte jag och Tina och tankade och mötte upp Alexandra, Julia, Alex mamma och min mamma vid donken och då åkte vi till Göteborg. När vi kom fram hade mammorna fortfarande inte kommit eftersom de hade kört fel, hahaaaah. Vi gick runt på stan lite, inne på femman. Till slut kom de.. Vi guck runt massa. Jag köpte inte så mycket, hittade knappt nåt men det blev en jacka och femton öronhängen :$. hehe.. Sen vid halv fyra gick vi upp till the studio. Det var inte alls som jag tänkt mig. Jag köpte bara två kort, haha blev inte nöjd alls, usch! Sen åkte vi hem, vi var hemma vid åtta. Då stack vi in till stan, jag, Julia och Alexandra så ville de träffa någon Daniel som typ går i deras klass .. Vi stack och käkade och sen köpte vi godis och läsk och sånt och sen var vi lite på stan så träffade vi Malin och Tojvaaa (y). Sen gick vi hemåt, Daniel åkte hem och vi stack hem till Tröingeberg och gjorde ingenting..

Lördag: Vi vaknade gick upp och åt frukost och sen kollade bilderna från the studio. Sen skulle jag byta mina örhängen men det gick som det gick, jag kunde inte själv så skulle Julia göra det men hon fick inte ut de men till slut efter massa slit och drag så fick vi ut dem. Så gick vi och lagade mat och sen körde Alexandras mamma oss till Maggie. Så var vi där, gjorde inte så mycket, vi var ute med Lino (hunden) och sen körde hennes mamma oss till Tvååker för vi skulle kolla på vinberg när de spelade innebandymatch. De vann.. Synd att du inte var med Denny älskling. Jag tycker du ska komma hem nu! <3  Efter matchen stack vi in till Fajans och då kom mamma och hämtade mig så gjorde vi en sak och sen stack jag tillbaka till tjejerna i fajans. Sen stack vi och köpte godis och maränger, haha. Maggie ville så gärna ha det (a). Aa, vi stack vi mediafesten med men vi fick tyvärr inte komma in för att polisen och de körde rut utanför och blablbablabla.. Iaf så stack vi till Fajansskolan för Maggies mamma kom och hämtade henne där och sen stack vi till Fajans och hämtade mina grejer och sen cyklade jag och Alexandra till Tröingeberg för vi skulle sova där. När vi kom hem så ställde vi oss och bakade kladdkaka och gjorde varm oboy. Vi hade jättemysigt. Sen gick vi upp och la oss i hennes mammas säng och snackade lite och sen sov vi.

Idag vaknade vi jättesent, ska inte ens nämna tiden. Så gick vi upp och gjorde inte så mycket och efter ett tag hämtade mamma mig. Nu sitter jag hemma och ska snart äta mat.. Sen ska jag gå och ta en dusch och sen ska jag få ork till att plugga, får se hur det kommer gå. Men det behövs kan jag tala om.

Nu ska jag sluta skriva och göra annat.

Jag saknar min älskling Denny, jättemycket <3
28 dagar kvar? *



jag dör

JAG HAR ONT I MIN MAGE SÅ JAG DÖR SNART!!!!!!!

vinter?

chacha..

Nu har jag nyss duschat och druckit varm choklad, mums! Ska snart gå till bussen, vinterjackan och det hänger på idag också. Usch vad kallt det är ute och det blir mörkt så tidigt och på morgonen är det mörkt jättelänge, nästan lite läskigt att gå till bussen då, hehe :$ Nu ska jag dra, BYYYYYYE


Bild från i somras, Alexandra och jag <3


<3

Du kommer klara detta.
Du kommer bli bra, jag hoppas verkligen det
mer än allt i världen.
Jag tänker på dig hela tiden.
kom igen!



Hej söta läsare :). Dagen började bra, åkte bil till skolan med min mamma och vinterjacka, vantar och halsduk (L) me like.. Sen kom jag till skolan, satt lite vid datorerna med tjejerna och sen var det dags för styling, yes yes yes!
Kort genomgång och sen satte vi igång. Jag sminkade Flurry, det blev ganska bra tror jag. Mineral make-up som gällde och det var kul och inte alls svårt. Jag blev klar först så vi hade gott om tid på oss så Flora och jag bytta plats så sminkade hon mig, blev lite stressat i slutet men annars (y). Sen gick vi och åt och på rasten så satt Beckiiieboo och sjöng för oss och det var mysigt.

Sen skulle vi börja datorkunskapen vid halv ett mn vi gick in och inga datorer fungerade så Kust sa hela tiden, kom tillbaka om tio minuter och bla bla bla.. så vid 13.40 hade han gjort de flesta irriterade och sura och spciellt mig eftersom vi inte fick gå hem istället för att sitta i skolan..
Men till slut funkade det och då skulle vi göra någon jävla presentation och det gick som det gick men vad sägs om facebook kära klasskamrater? (a) Jo, det var nog ingen som fick så speciellt mycket gjort. Jag och cpNattan älskar denna lektionen och hon tycker Kurt är supersnygg, we know know know know!! MWAHA!
Aja, iaf det var kul med Nattan, Towe och Beckiiebo som är lite dampiga :$söta..

Efter skolan gick jag till Fajans och skulle vara med Julia och hon mötte mig så jag slapp gå ensam.. Vi gick hem och där satt lilla Alle och pluggade, gulligt. Jag och Julia spelade farmville, jag äger henne stenhårt men hon retar mig hela tiden, :( men jag är bäst ändå,eller hur Bulle? :)))))))))

Sen tack vi och köpte cola och godis, gott. Sen stack jag till mammas jobb så gick vi och handlade och sen stack vi hem. Nu sitter jag här som vanligt och jag har nyss pluggat. Jag gjorde klart min skapelsemyt och la in den på schoolsoft så nu är jag äntligen klar med svenskan, wooho!

I morgon är det skola, styling imon med och då har vi någonting med hår tror jag, om allt funkar som det ska eftersom det var nått problem med strömmen eller vad Helena sa? Men iaf, efter skolan ska jag vara med Julia. Alexandra ska ju vara med en annan :')).. På kvällen ska vi till grand några stycken och sen sover jag hos Martina. På fredag blir det ingen skola = göteborg!!!


Beckiiebo



Nattan, jag, Cicci och Hannah


jag, Flora, Hannah, Cicci, Nattan & Becki


heeey

Nu ska jag ha styling, hörs sen.

CHACHA


sty09

Dagens outfit:
Tights: H&M
Tunika: GT
skor: uggs
Linne: bikbok


Hej, nu har jag duschat, blåst mitt hår, bytt om 1000000 gånger för jag har inga kläder att ha på mig känns det som. Eller jo, kläder har jag men inget jag känner mig sugen på att ha på mig..
Nu sitter jag i soffan med min söta lilla katt och skriver i min blogg, jag har nyss kollat schoolsoft och jag förstår inte riktigt om vi ska vara osminkade eller inte men vi ska iaf jobba med mineral make-up så nog bäst att ta med smink till skolan ifall ifall jag vill sminka mig efteråt hehe.. jaja iaf.

Idag ska mamma köra mig till skolan och jag tar även vinterjackan idag, fy vad det är kallt ute nu alltså! Usch.. jag vill resa nu nu nu nu nu.. Sola och bli brun och bara ta det lugnt och inte känna all press inför skolan och allt vad det är. Till sommarn åker nog jag och mamma iväg som vi brukar göra varje sommar men det är så långt tills dess men jag får la vänta.

Färdig tjatat.. skriver antagligen sen. Efter skolan ska jag vara med Julia! :)

PussPuss, Isabell


Bjuder på en bild på mig och Cicci. <3


6/10

Hej, nu sitter jag här med världens huvudvärk och jag saknar Denny. Jag har haft en bra dag med Alle och Julle, älskar er mina tjejer <3
I morgon är det onsdag och jag älskar onsdagar i skolan för då har vi bara styling och datorkunskapen. På stylingen tror jag vi ska jobba med antingen manikyr eller hår, ser jag fram emot :))!!

Nu ska jag ta en dusch.

puss, Isabell

<3<3<3

Hej nu sitter jag i skolan. Dagen har varit piss pga olika anledningar och jag orkar inte. Vet inte vad jag ska göra åt saken men nu är det lite bättre. 

Nu har vi bild & form och det är inte kul att sitta och måla i tre timmar, orkar inte.. jag har huvudvärk med, inget går som jag vill idag känns det som, jag hoppas det blir bättre efter skolan iaf.. Tennis då och sen en springtur efter det kanske, me like!

Ikväll ska jag bara ta det lugnt sen när jag kommer hem.. Jag längtar efter min fina pojkvän <3

Julia & Alexandra

Finns vänner som ni? Faktiskt ja. Det är helt ofattbart att det faktiskt gör det. Jag kan inte fatta det själv. Julia skrev ett så vackert inlägg och jag kan inte annat än att skratta åt det hon skrev att när jag och hon gör bort oss (som väldigt ofta händer) så står Alle och skäms över oss men när Alle gör bort sig (som ALLTID händer) så säger vi att vi inte känner henne. Hahah, så klockrent för det stämmer ju :').
Nu när jag sitter och skriver detta kan jag inte annat än att sitta och le, le åt alla våra stunder tillsammans tjejer. Det är ju så underbart alltihop. Även om vi bråkat en del så har vi alltid rett ut de små fel för tillsammans kan vi allt, vi klarar allting bara vi har varandra och det vet jag att vi alltid kommer att ha. Vi är helt oslagbara.

Jag minns varje stund med er. Ni är så bäst. När man mår som värst så vet man vart man ska vända sig, till er. För jag vet att ni alltid ställer upp och att ni alltid gjort det. Jag gör desamma för er men det ver ni redan. Ni är så fina mina små änglar, jag är tom på ord.
Jag tänker aldrig aldrig aldrig låta er lämna mig och jag kommer heller aldrig lämna er, det ska vara vi föralltid. Eller.. Föralltid, jaa det är ett ord jag faktiskt inte vet om det finns, men i vårat läge, JA!

Älskar er tjejer, ni är mina bästa <3



/

what hurts the most?

6/10

Hej!
Igår kväll när jag gick och la mig så kunde jag inte somna, så jag satte igång och pluggade på naturkunskapsprovet, kom en bit. Men plugga på natten, nää inte okej! Somnade sent för det gick verkligen inte med alla tankar som flög runt i mitt huvud..

Nu sitter jag och fryser och dricker te hemma hos mig. Jag har en hel skoldag framför mig, efter skolan ska jag träffa Alexandra och Julia så blir det tennis och efter tennisen ska jag ta och springa en runda för de ska på föräldrarmöte i sin skola. Sen ska jag åka med mamma hem vid sjutiden..
Idag ska jag, Nattan och Karla nog ha redovisning inför hela klassen om bockstensmannen, jag var sjuk hela förra veckan så jag kan inget, fan det hade jag glömt.. Usch, ska verkligen sätta igång att ta tag i allt detta med skolan nu så man slipper att plugga på konstiga tillfällen. På våra lektioner får man ingenting gjort och ändå undrar man varför man har mycket plugg här hemma, men inte undra på. Så sätt fart nu Isabell, hehe..
Vi har även bild och form idag, i tre timmar, det förstår jag faktiskt inte varför vi har. Men aa, det kan la vara kul även om jag suger på att rita.

Nu ska jag gå och borsta tänderna och försöka göra något åt mitt hår, blä blä blä blä!!

Byyyye, Isabell

-

Denny, jag saknar dig jättemkt.
Tänker på dig hela tiden och jag
vill att du ska komma hem nu.
Jag behöver dig..

lite bilder.


Lördag. Me and Alex


Igår. Vår mysiga kväll.


Idag. Julia och jag


Jag och Julia. COOLT


sty09

Fick skolkatalogen idag, weejjj!

Jennie, Roxana, Rebecka, Steffani, Camilla, Sara, Malin, Hannah
Evelina, Karla, Cecilia, Isabell, Flora, Sandra

Hej, nu har jag kommit hem. Tog sjubussen hem så nu sitter jag och mamma och kollar på tv. Jag har nyss pratat med pappa i telefon, det var ett tag sen så det kändes skönt.

Idag hade jag matteprov, ska verkligen inte gå in på hur det gick.. usch! Igår var jättemysigt tycker jag. Jag, Alexandra och Julia hade så himla mysigt. Vi beställde pizza och var och handlade. Så gick strömmen och det var storm ute så vi var jätterädda. Så vi tände massa ljus och satte oss på golvet med täcken och kudar, jättemysigt var det. Så hade vi ju våra små tjejsnack :$ hihi.. Sen sminkade jag dem och det gick faktiskt bra tror jag eller jaa.. jag hade en sminkning som jag skulle göra lik och jag blev hyfsat nöjd..
Sen kom vi på att vi skulle göra en kul sak men ska inte gå in på detaljer här, eller vad säger ni tjejer? HAHA!

Sen gick vi ut och gick, det regnade och blåste så gick vi med paraply och vi verkligen flög ;o.. Men det var mysigt men massa varma kläder på sig. Vi gick till slätten och träffade en kompis och sen gick vi hem och duschade och sov.

Nu börjar det verkligen bli vinter och jag gillar det faktiskt även om det bara är blött och kallt så gillar jag det pga att man har så mysiga stora underbara kläder, mmmm me like!

På fredag blir det Göteborg, the studio! Jääjh.. Det ska bli kul, tror jag.
I morgon har jag ingenting att göra, så får la plugga antar jag om det inte dyker upp nåt annat kul. :)

Nu ska jag gå och duscha och sen ska jag sova för jag är TRÖTT!!


Nu ska vi snart ut och göra världen osäker igen (a)

Vi svävar fram i Falkenbergs stad med en massa höga krav ingen annan gör som vi!

Nu ska vi ut, chacha (L)


vi svävar fram

Häääj, nu står jag, Julia och Alexandra och lagar mat och dansar runt. Här på vår gata spelat det partyyyymusik på högsta volym och klockan är bara runt elva. Jag tror inte grannarna gillar oss så mycket efter denna veckan. Inatt kom vi hem vid tolv och vi älskar att vara utan vuxna i huset men imon kommer Marie och Peter hem, buhuhu då är leklivet över men de får gärna åka på semester snart igen. Nu ska vi äta, och sen skola.. Matteprov :'(! CUT CUT!!
skriver mer ikväll.

puss, Isabell

ängelängelängel.

Nu ska vi ut och göra falkenberg osäkert!

plugg plugg -.-

JAG DÖR.

Matte är tråkigt och just nu fattar jag ingenting med vad jag gör. Alexandra fattar inte ens och hon är tp världens smartaste, hon försöker hjälpa både mig och Julia men Julia säger att om vi säger att hon ska plugga tänker hon riva sönder matteboken, så vi ska inte riskera. Och när Alexandra hjälper henne så ligger hon på golvet och dansar och leker med mig iställer för att lyssna. Haha go som fan är hon. 

Nu kan jag inte jobba mer för jag är mer sugen på att leka och dansa med Julia, Alexandra chillar i en stol och tar kort på oss för hon är chillar'n.

Nu ska jag dansa vidare med Julia och lyssna på ASCOOL musik.

HEJEHEJHEJHEJ SOFIA! :D

cha cha bloggen, heheh.

Nu sitter jag och spelar farmville ;o, men jag fattar ingenting men aja whatever.. jag har inget annat bättre för ig eftersom Alexandra fortfarande sover. Hon är söt när hon sover, haha. Men nu ska jag väcka henne. Idag ska jag sova hos henne och JulleBulle.

I morgon börjar jag 12.15, WIIIHJ! Även matteprov imon så måste plugga massa idag och då menar jag verkligen MASSA!

tjingeling, hörs sen

vadvilldumig?

Fyfan så bra! (Y)

Jag och Alle chillar men vi har ganska tråkigt men man får la gilla läget? :D

Hoppas våra underbaringar Jennifer, Julia och Malin har det bra! <3

molle och tojvaaa

 


Juwlia number one


D.Stanojevic

Jag har en underbar pojkvän.



TJATJA

Nu är Alexandra här hos mig och vi är typ skitcoola. Nu kom Danskarna hit för de har flyttat hit till ett grannhus och det gillar vi. Alltid kul när släkten från så långt bort kommer hit varje helg och bor här (y).

Jag och Alle chillar grillen på mitt rum och dricker COLA, mmmmmh me like! Vi har gjort en cool video nyss och den blev super men vi vågar inte lägga upp den, hehehehehe :$..
Vi får bjuda på lite bilder ist :)


rubrik

Heelluu. Nu sitter jag och snackar med Julia och Denny på msn. Jag vill ha vår skolkatalog nu nu nu nu! hehe.. Ikväll skulle vi egentligen till Andrea men blev inte så av olika anledningar. Förlåt Andrea men jag hoppas du får en superbra kväll <3

I morgon är det plugg som gäller antar jag och på måndag är det skola igen, har inte vart där på en vecka, känns konstigt att komma tillbaka nu. På måndag är det matteprov som gäller, WOOHOO! (n)


Maggie <3

hero

Would you dance if I asked you to dance?
Would you run and never look back
Would you cry if you saw me crying
Would you save my soul tonight?

Would you tremble if I touched your lips?
Would you laugh oh please tell me these
Now would you die for the one you love?
Hold me in your arms tonight
?

hippiefest

När de hade slutat mattelektionen igår så skulle de ha svenska och då träffade jag Cicci och Rebecka, sen skulle Rebecka träffa Daniella och dra hem så jag och Cicci stannade kvar med Samuel och Simon. Efter ett tag skulle jag och Cicci gå runt lite där på skolan men så ropade Simon och Samuel upp oss till sofforna och där så vi stack upp dit men först gick vi till handel och satte oss och snackade om lite saker, skönt att snacka ut med henne.. Sen gick vi och satte oss med dem och de spelade gitarr lite.
Sen stack jag till bfarnas svenskalektion och satt med där lite, sen gick jag och Sara till Samuel och sen stack jag och de andra tjejerna till ica och handlade mat inför kvällen. Så stack Jennifer och Malin till fynda för att köpa godis. Det blev visst 5 kilo, hahahaha! Så kom Maggie till ica så cyklade vi till fajans.

Klockan sju kom alla så lagade vi mat och sen åt vi. Aa, det kom lite mer och andra folk än tänkt men jag tycker det blev en toppenkväll verkligen, riktigt skoj var det.
Vid fyra när alla hade stuckit hem så stack vi och skulle följa Malin, Elina och Ludde hem så vi cyklade med de hem och sen stack vi hem, vi somnade vid halv sex tror jag klockan blev. Fan vad vi frös..

Idag när jag vaknade smsade mamma att hon skulle komma om en timma typ så jag stack och väckte Maggie och Alexandra, så gick vi och hoppade på Julia, drog bort hennes täcke och spelade lite gitarr för henne och till slut gav hon med sig och gick upp. Så städade vi i en och en halv timma och så kom mamma och hämtade mig. Så stack vi och handlade och nu har jag nyss tagit en dusch så nu sitter jag bara här och har tråkigt. Nu loggade Denny in på msn så ska la snacka med honom lite kanske för jag saknar honom såå!




tonight

Jag tänker på dig hela tiden.
Jag saknar dig mer och mer för
var dag som går. Du är min stjärna.
Denny Denny Denny Denny <3


Hej. blev ingen skola för mig idag, eller jo lite.. på sätt och vis. Klockan nio körde mamma mig till gymnasieskolan och där mötte Alexandra och Jennifer upp mig så tog jag cykeln och cyklade ut till min lilla skola. Där träffade jag mina stylister, ME LIKE! Det var kul att träffa alla igen eftersom jag vart sjuk och legat hemma i hundra år nu. Va med de ett tag och satt och snackade, inte så mycket som hänt men en del, hehe (a)..

Sen cyklade jag tillbaka till mina bästa flickors skola och träffade Julia, de hade egentligen teckenspråk men hon mådde dåligt så hon kom ut. Så satte vi oss vid blåa stolarna eller vad man ska kalla det, vi snackade och spelade kort. Mysigt. Sen kom Jennifer, Malin och Alexandra och Therese upp till oss, så gick de och åt. Då gick jag och mötte Nattan så hängde hon med oss. När de hade ätit klart så satte vi oss bid B-stolarna igen och chillade, jäwh!

Nu har de börjat sin lektion, de har matte och jag gillar matte. men inte min matte :(. BLÄÄ!!! Nu ska jag sluta blogga och ska gå och sätta mig och störa de cola barn och fritid-folket som låtsas vara smarta, ska störa dem så de inte kan jobba, jag är cool =).

Idag är det äntligen fredag och det är tjoohoo säger jag bara. Ikväll ska bli bäst. HIPPIE HIPPIE HIPPIE, tagga girls <3


mina tjejer är otroliga

Nu har jag nyss snackat med sötJulleBulle i telefon, det var ett kul samtal. Aldrig fel att prata med henne i telefon inte. Det har visst blivit en vana nu, vi snackar varje kväll and i like it very much!

Asso jag får damp på mina navelsmycken som bara går sönder och försvinner, jag har nog fem stycken nu som har tappat den lilla kulan längst upp så har den försvunnit och idag hände det igen så nu har jag ingen mer kula att sätta på staven längre. Men ska få låna en av Sara imorgon tills jag köper en ny. Tack Sara min underbara vän <3.
Jag ska alldeles strax gå och sova och vila ut mig myycket inför imorgon, det ska bli helgalet och jag längtar såå. Det ska bli en bra kväll/natt med mina fantastiska tjejer som bara är såååå bäst!

Nu chattar jag med Maggie på msn, hon är bra. Tack för allt Magico, <3

Godnatt mina läsare.

jag saknar min älskling jättemycket.


<3


Saknar dig

Jag måste erkänna en sak, jag har blivit bloggberoende för tillfället. Fast det kanske är för att jag bara sitter hemma hela dagarna medans alla andra av mina vänner är i skolan och jag är hemma sjuk.
Men idag mår jag mycket mycket bättre! Och idag pluggade jag ju lite på förmiddagen och sen kollade jag på en film.Min katt kom och la sig på min dator när jag kollade på film, ovanligt. Jag orkade inte kolla mer så jag kände mig rastlös så jag gick in till mitt rum och kände för att göra det lite mysigt och nu är jag klar och jag blev nöjd! Mormor kom in till mig innan och lagade mat åt mig men jag orkade inte ens en halv tallrik. Men det kommer när jag kan börja äta normalt igen, hehe..

Nu sitter jag på mitt rum och snackar med Alexandra på msn. Lyssnar på den underbara låten med, får inte nog av den! Jag har även lockat mitt hår, det blir så himla kort när man lockar det och det gillar jag inte men annars (y).


i hate this part

Nu har jag pluggat.. Gick igenom allt i matteboken på kapitel ett och gjorde frågor till mitt egna nkprov men blev inte riktigt klar med det, så gjorde jag kapitel fyra och fem i engelskaboken. Engelskan är fan det ända man förstår sig på av det här.. Matten och nkn kan gå och dö ungefär. Fan!

Nu chattar jag med Towe, vi snackar om hippiekläder, hihi. Imorgon ska bli bäst, jag längtar!

Läkaren har ringt nu och nu har jag fått mina provsvar, blir ingen skola för mig imorgon heller. Och nu har jag blivir väldigt förkyld, bläää vad jag hatar detta.

Nu ska jag kolla om det finns nåt bra på tv annars ska jag sätta på nogon film, får se vad som hittas :')

Puss, Isabell

HELLUUWE

Plugget går inte bra.. Jag har gjort tre av 20 frågor, inte okej! Jag ringde nyss Alexandra och snackade lite med henne. Och nu smsar jag med Sara, jag saknar henne mycket..
Nu kom ingen annan än Julia själv in på msn,WOOHO. Men fan.. allt utan plugget är okej nu känns det som, musik och datorn. Kan inte slita mig typ, hehe :$. Men snart MÅSTE jag sätta fart. Jag har lagt upp ett mål. Jag ska göra klart minst 10 frågor idag och räkna minst två sidor i matteboken, inte mycket begärt?


ny månad


Hej. Vaknade för ett tag sen, nu är det första oktober och det innebär att det är ungefär 39 dagar kvar tills min älskling kommer hem, jag längtar jättemycket! Men jag hoppas verkligen det går bra för honom och att han har det bra..

Nu ligger jag som vanligt i soffan. Chattar med Julia men hon ska snart till skolans så hon ska logga ut nu så nu har jag inget att göra. Mamma åker snart till jobbet och det innebär att läkeren riner oss när som helst om svaren till proverna jag tog. Jag ska kolla om det finns nåt bra på tv men jag måste egentligen plugga men jag kan inte för jag orkar inte och får inte in något i huvudet.
Need help.

Nu ska jag sluta babbla och försöka sätta igång med vettigare saker, skolan går ju trots allt före allt annat (a).

Jag längtar tills imorgon!! :*


112 days ago

00.59
Just nu ligger jag och jag och kan verkligen inte sova.. Det är i sånna här tillfällen man tänker som mest, på allt verkligen. Jag har kollat igenom massa gamla bilder och hittade en på mig och Emilia uppe i svengelskasalen. Jag minns det som igår.
Jag och Emilia hade sovit över hos Alexandra den natten och det var sista dagen tillsammans med klassen. Vi skulle ha det mysigt och gå till stranden tillsammans och äta pizza och sånt. Andrea ringde Alexandra precis innan vi skulle gå ut för att vänta på min mamma som skulle köra oss till skolan och vi hörde att det var något som inte stämde, något var fel i hennes röst. Hon sprang upp till oss och berättade att Monia var död, vi kunde inte fatta det och det kan jag inte än idag. Vi blev chockade och visste inte alls vad vi skulle göra.
Vi gick ut och satte oss. Så kom Frida Isaksson körande med moppen, hon sprang fram till oss och grät. Hon frågade oss om vi inte var ledsna, då kunde ingen av oss hålla oss utan alla brast i gråt. Vi stod där och grät. Vi bestämde med Frida att möta upp henne bakom h-huset. Mamma kom och körde oss till skolan. Vi mötte upp Frida och mötte de andra på skolan. Alla grät, ingen kunde fatta att detta verkligen var sant. 
 
Vi samlades och någon från kyrkan kom och pratade med oss och berättade vad som hade hänt. Vi fick veta att hon tagit självmord och det var hemskt att höra. Det var en av de lärare vi hade som verkligen stod oss närmast. Vi alla gick sen in till mediateket för där hade de gjort en minnesstund för henne med ett fint kort på henne och en bok som alla fick skriva i.. Vi gick upp till h-huset och skulle få pizzan, men ingen var speciellt hungrig. Vi satte på någon film som fick oss alla på bättre humör.

Det var inte precis såhär vi ville spendera de sista timmarna tillsammans men jag är tacksam över hur jävla bra klassen var. Om vi inte hade vart så nära varandra som vi verklignen var så hade detta vart mycket jobbigare. För nu tröstade alla varandra och det behövdes..

Skolavslutningen som var dagen efter var svår, rektorn höll tal och många tårar föll även denna dag. DEt fanns lycka i det hela med men kändes konstigt att inte Monia fanns där med oss.

Jag kan fortfarande inte fatta att det är sant. Jag brukar se henne på stan, eller jag ser i syne och tänker "åh där är Monia" Men sen märker jag att det inte är hon. Jag vet inte varför jag skriver allt detta nu, men jag ville bara skriva av mig lite.
Idag är det 112 dagar sen det hände. Jag hoppas verkligen att du har det bra Monia, vi tänker på dig och saknar dig.
R.I.P <3


Här är bilden på mig och Emilia som jag hittade.


skolavslutning



Godnatt.

RSS 2.0