Taylor momsen.


Denna tjejen är så jäkla fin!!

Nu sitter jag i soffa och kollar på spårlöst, snart kommer big brother. Wohoo!
Jag har nyss duschat och fixat i ordning mig, jag ska börja träna och plugga i mängder för det känner jag att det skulle vara bra för mig just nu.

Denna dagen har varit bra. Började min dag med att vakna upp jämte min ögonsten Albin och sen gick vi till skolan efter nån timmes pluggande tillsammans, en dusch och lite ätande. Vi började nämligen 12.35 idag och det var en skön start efter ett lov.
Vi hade endast matte och engelska. Kändes konstigt att vara tillbaka i skolan eftersom jag har varit frånvarande i några veckor men det fungerade hyfsat bra. Efter skolan gick jag till tatueringsstudion och hämtade yoda och sen hem. Sen körde jag och plockade upp Alexandra i Tröingeberg och mormor i ljungby. Sen åkte vi och mamma med såklart till gekås. Jag fick med mig två nagellack hem, ett gult och ett grått. Så snygga!

Nu kommer big brother, vi hörs :) Hejdå <3

Imorgon är det fredag. Vilket innebär....

Fest!! Jag är supertaggad.

Nu sitter jag hemma, håller på med tvätt, och jag och mamma har vart på intersport. Teoriböckerna ligger också här framför ögonen på mig. Men tror jag drar till bilskolan sen och pluggar istället.

Jag håller på att flytta över andra anenyn s.1 till mammas dator eftersom min ska lämnas in på lagning... IGEN! Skitdator...

Körlektionen imorse gick jättebra och nu har jag alla mina tider inbokade och allt är fixat. Fasen vad jag längtar, men måste ta tag i teorin.. Svårt.. Hehe.

"Hey, låt oss fucka upp igen!!"

Hejsan, åkte med tåget vid nio till min pojkvän igår. Han mötte mig på stationen. Vi cyklade hem och frös ihjäl.. Nej men näst intill. Vi la oss och kollade på solsidan och efter två avsnitt somnade jag som en stock.

Imorse åkte jag hem med 9.21. Trött som jag var satte jag mig på tåget, träffade Victor så vi tog bussen till stan och sen gick jag hem och han till skolan efter lite snack. Go pojke :).
Mamma var uppe och städade så jag tvingade ut henne, vi gjorde oss iordning och stack ut och körde. Efter två timmars körning blev vi hungriga så drog till Mc donalds och käkade lite. Usch vad jag känner att jag ska börja ett sundare liv nu. Från och med nu börjar jag.

Mamma åkte till ikea med mina kusiner m. Familj och jag fick stanna hemma eftersom jag ska börja jobba klockan 16.00. Så jag tog tag i att städa mina garderober. Fyfasen, när man ser massa kläder som legat gömde där tänker man "hut fan kunde jag använt denna nångång" Haha, ja sånt är roligt. Det blev två stora pappåsar fulla med kläder som jag ska slänga och nu har jag en hel tvättpåse med kläder med, eftersom imorgon ska jag börja ett bra liv, hihi. Jag satte upp mig på en tvättid tills imorgon. 7.00-12.00. WOHO! Bra början Isabell. absolut!!

Börjar min morgondag med en körlektion 07.30 imorgon så efter det drar jag och möter upp Alexandra så ska vi tvätta, hihi. Jag vet inte hur man gör så tänkte det var dags att lära mig.

Nu sitter jag och lyssnar förfullt på musik och städar.

Jag tycker inte om att städa!! Så tummen ner för det!

du är min vän i livet.

Hejsan :). Hoppas ni ha haft en bra dag.

Det har jag haft.
Började min morgon med körlektion, den gick så himla bra och gjorde min dag ljus, hihi. Nu är allt bokat och jag har så mycket att se fram emot nu fram över. Körkort, två resor, artonårsdag och tatuering och massa annat.

Jag har spenderat resten av min dag på ica men underbara arbetskamrater. Nu ska jag äta och sen sätta mig på ett tåg. Hejdååå.

Godnatt mina vänner.

<3

Te!

Nu har jag äntligen köpt nya te. Jag har tänkt på det i en vecka nu och varit inne på löste och idag hittade jag ett när jag äntligen var med mamma i mataffären. Blev någon "sommarsmak" och guud så gott. Sen köpte jag ett annat med sommarfrukter men det var påste och det har jag inte smakat ännu, det får vänta tills imorgon.

Imorgon börjar jag min dag med körlektion och sedan jobbar jag fram till kvällen. Sen tar jag tåget till Varberg och umgås med världens finaste pojke..


Några oredigerade foton.



photo by Alexandra Nilsson

Idag har jag blivit fotograferad av Alexandra.

Och nu ska resten av dagen spenderas med två fantastiska tjejer. Vi doppar frukt i choklad, mums!


blogg.se ska komma ut som en app snart.

Det är ju bara för bra??


Igår blev det en heldag tillsammans med mamma och mormor på ikea, och lite övningskörning. Sen hem och då kom även Albin hit eftersom han ändå var i Falkenberg redan. Vi fixade i ordning på mitt rum och han fixade ihop ett skåp jag köpte på ikea. Fick med mig massa grejer hem till rummet och nu ser det ut som ett helt nytt rum nästan. Storstädning och ommöblering. Jag blev jättenöjd, men dock blev två grejer jag köpte (som jag tyckte mest om) borta. Jag och mamma letar som galningar i hela lägenheten men finns inget här... Suck!

Nu har jag vaknat, älsklingen åkte hem med 9-tåget eftersom han skulle jobba klockan 10. jag har ätit frukost och nu väntar jag på Alexandra som ringde och sa att hon kommer hit. Vet inte riktigt vad vi ska göra. Men det löser sig alltid :).


Här sitter jag, en osminkad tjej och njuter av att det är lov!!

Mot Göteborg

Bästa kvällen igår med de bästa personerna. Nu har vi precis lämnat av Albin i Varberg och åker mot Göteborg. Jag, mamma och mormor ska till Ikea. Jag behöver en dos av Lars Winnerbäck. Så plockar upp min rosa iPod och lyssnar igenom låt efter låt. Han ät fantastisk. Varför ingen konsert i sommar. Varför???!:(

baby, you are a firework

-

Albin, du du du du du du dude!!
You mean more to me than you will ever know.



Samma gamla visa men vet inte vad det är för låt.

små saker kan bli stora.



You may say i'm a dreamer, but i'm not the only one.

Jobbet igår gick bra.
Efteråt gick jag till Inger där mamma även befann sig. Jag fick mat och åt lite godis och sen gick vi hem. Hände lite grejer med mig så idag kunde jag inte jobba så fick ringa jobbet. Stackars mig, hehe.. Nej men det blir bättre. Redan lite bättre.

Nu ligger jag hemma i soffan och har nyss kollat klart på one tree hill och fy fasen vad bra säsong 7 var. Men hur kan det sluta som det gjorde?? Måste finnas en 8a med. Väntar på att mamma ska komma hem med nybakade frallor som hon är och köper.

Ikväll blir det melodifestivalkoll med de bästa. Alexandra, Emilia och Albin. TJOHO!

Ica Kvantum

Mysig kväll igår tillsammans med min älskling med de sista oc-avsnitten och dipp och morötter. Kunde inte bli mycket bättre än så efter en dag med massa tankar och händelser av olika slag.

Nu ska jag springa till jobbet strax efter en dag i skolan med teater. Får se vad jag hittar på efter jobbet. Hejdå readers :)

17 februari

Igår jobbade jag till stängning och sen hem, åt lite och gick och la mig. Efter lite mer än en timma kom Albin...

Idag vaknade jag hyfsat tidigt, Albin gick till skolan och sen efter en timma hade han håltimma så då kom han hem hit så åt vi frukost. Sen gick jag till bilskolan. Hade körlektion och sen träffade Daniella, och sen Alexandra, Sara och andra vänner. Tänkte skriva ett längre inlägg men Emilia ringde så ska ut och träffa henne och Carina nu, men fööörst. BYTA OM! ciaoooooo


Duschen ropar.

Fryser så ska duscha och dricka min andra kopp te för ikväll... Brrrr.


Robin Noborg.

Nu ringde min Robin.

dagen idag började med

att jag vaknade upp en halvtimma för sent, eller nej.. Men en halv timma senare än vad min iphone ville att jag skulle vakna. Min älskling drog nästan upp mig från sängen och jag frös och var hjälplös så ville bara ligga kvar och värma mig under det tjocka varma täcket.

Men klockan blev mycket så vi halvsprang till mixen där Towe och hennes kompis hämtade upp oss så körde vi till Falkenberg. Jag gick hem och de åkte till volleybollsturneringen. Jag frös som en.. jagvetintevad och mamma stoppade om mig i soffan och jag somnade skönt om på nytt. Inte alls pigg.
Mamma gjorde mat och sen gick till jobbet. Och jag vaknade och åt och kollade film film film film och film. Heh, tog tag i mitt liv och tog en dusch och sen klädde på mig. Så gick jag ner till studion, träffade massa goa grabbar, hehe och en mysig hund. YODA!!! <3

Fick min tatueringstid och gud vad jag längtar!

Sen gick jag till ica och unnade mig lite godis och sen hem och kollade mer film, sen till bilskolan och hade teorilektion och sen gick jag till mina favorittjejer Daniella och Rebecka. Underbar kväll. Mamma hämtade mig och nu sitter jag här och kollar tv och äter glass med mamsen, kan inte bli mycket bättre för sen kommer även min pojkvän hit. GULD! <3

min alla-hjärtans-dag

Som blev spenderad med min andra halva.

Blev tågresa, mathandling + massa godis mm och sen hem, kollade tvn och somnade i soffan i nån timma. Sen vaknade jag av att det luktade mat i hela lägenheten och kände att min mage skrek efter mat. Gick till köket där min fantastiska pojkvän stod och var i full gång med matlagning.
Jag satt och chillade för det mesta.. När han var klar hade han gjort jättemysigt med massa ljus och sådant och vi satte på det vi älskar att titta på mest, OC såklart. Inte det romantiskaste kanske.

Men alla säger att man ska kolla kärleksfilmer, men vi ansåg att man lika väl kan kolla på något man älskar. Då blir man ju full av lycka. Vi dukade av och tog efterrätt. Och sen la oss och mös och kollade på en film. Det var en galen film, haha. Men den var ändå helt okej. Jag blev trött efter halva såklart så steg upp och gjorde mig iordning för att sova. Sen somnade jag skönt.

Jag ska meddela att jag hade världens bästa alla hjärtans dag, den bästa dagen på länge spenderad med universums bästa person. Jag är nöjd och det är mitt hjärta med. Jag är förälskad.



Mitt allt.

Glad alla hjärtans dag på er :)

Jag har haft en jättebra dag och hunnit med massor. 
Började med att mamma väckte mig tidigt och käkade frukost lite och sen stack vi ut och körde. Letade efter hyllor och bord till mitt rum som jag känner för att ändra på. Träffade moster och blev frågad om ett jobb. Men tackade nej, jag har ica och jag trivs så superbra där, alla arbetskamrater och chefer mm är så snälla :). Sen körde jag och hämtade upp Alexandra så drog vi hem först och sen drog och käkade. Gick till tatueringsstudion och beställde tid för min nya tatuering och sen gjorde vi lite ärenden och sen till lindells där Alexandra skulle bli snygg i håret av världens bästa Martina!! Sen kom min älskling och hämtade upp mig så tog vi tåget till Varberg.
När vi kom hit gick vi och handlade lite och sen la vi oss och kollade på solsidan, sen somnade jag. Nu står han och lagar mat till mig, hihi romantisk pojkvän jag har. En riktigt mysig alla hjärtans dag. <3

finaste mormor och morfar


Morfar.

Min underbara morfar fyller år idag. Men jag kan inte följa med och fira eftersom jag ska jobba.. Tur att vi firade honom igår. :)

Om exakt två månader är jag arton, WOHO!


Till min bästa vän.


there is

no time for us.

you're my own star!


Min albin

Du ger mig fjärilar i magen.
Du ger mig hopp och glädje.
Du har vunnit mitt hjärta.
Jag kommer alltid stanna kvar hos dig,
och du hos mig.
Vi är gjorda för varandra.
Jag är galet förälskad i dig.


9 månader och grattis bästa morfar!

Igår drog jag till Malou och Kim på dagen. jag och Kim åkte till årstad och sen tillbaka, satt och pratade i nån timma alla tre och var på bratt en snabbis. Och det var verkligen skönt. Sen vid sextiden drog jag hem och fixade i ordning mig lite. Vågade mitt hår, tog på en vit blus och ett par svarta höga shorts. Till det hade jag mina underbara kilklackar som jag älskar.

Albin kom och jag, mamma och han gick till Bratt där vi mötte upp Martina, Rasmus, Tobias, Rebecka, mormor och morfar. Eftersom morfar fyller år idag så firade vi honom igår. Blev en god middag med en överraskande tårta till efterrätt. Sen åkta alla hem och jag och Albin gick och hyrde två filmer. Det blev barnfilmer, haha. Popcorn fick vi också med oss hem. Kollade en film och sen somnade vi.

Imorse vaknade vi ganska tidigt faktiskt. Jo, de ringde från jobbet och frågade om jag kunde jobba imorgon men det är alla hjärtans dag och den ska jag ju spendera med min stora kärlek som jag har 9 månader med idag.. Vilka månader!!

Han åkte hem och jag gick till ica och handlade och åratade med mamma. Nu har jag kollat en film och har nyss kommit ut ur duschen. Om två och en halv timma börjar jag jobba. Idag är det en 16.00-22.15 och sen efter det tar jag förhoppningsvis tåget till Varberg.



hej och hejdå.

Jag drar till malou, klarar inte vara ensam...

fixat mina naglar lite..


Nu ska jag käka och sen dra ut.

Sjuk.

Idag har jag feber igen..

Sjuk

Och då finns det inget bättre än att lyssna på Lars Winnerbäck och kolla Andra avenyn. Och bara sitta och ta det lugnt. Skulle behöva plugga lite men jag orkar inte helt enkelt. Men lite teoriplugg måste göras. För den blåa delen ska vara klar idag tills teorilektionen. Men det klarar jag, halvklar :).
Nu ska jag kila. Hejdå <3

Lars Winnerbäck - En Tätort På En Slätt

2008-07-20 - LARS WINNERBäCK från Pinneviken

Top model 11.

Tandläkaren, skolan, åkte till moster med mormor, morfar och mamma och fikade, till Tobbe och hälsade på, köpte mat, övnngskörde, hämtade ut paket från ica. Idag har jag hunnit med mycket. Nu ska jag strax gå till jobbet där jag ska spendera min onsdagskväll men är nog sjuk. Så orkar egentligen inte men fanns ingen som kunde ta min tid. Så jag får gå dit och kämpa mig igenom kvällen. Nu ska jag kolla top model på tv. Byebye.

Top model 11.

Tandläkaren, skolan, åkte till moster med mormor, morfar och mamma och fikade, till Tobbe och hälsade på, köpte mat, övnngskörde, hämtade ut paket från ica. Idag har jag hunnit med mycket. Nu ska jag strax gå till jobbet där jag ska spendera min onsdagskväll men är nog sjuk. Så orkar egentligen inte men fanns ingen som kunde ta min tid. Så jag får gå dit och kämpa mig igenom kvällen. Nu ska jag kolla top model på tv. Byebye.

redigering/photoshop


Före


Efter.


pluggar förfullt!

Engekaprov, matteprov, körteori, svenska, och en engelskagrej.
PUHHH! Snart ska jag till bilskolan. Hejsvejs.

Idag är det den 7 februari

Och dagarna bara rullar iväg.

Måndag och vi började dagen med kultur och idéhistoria.. Segt och gripparbete om Romantiken och upplysningen som gällde. Ringde ett samtal till min chef om några saker så nu vet hon hur läget ligger till.

Sen var det lunchrast mellan 11.00 och 12.35 så jag gick hem och skulle äta men hittade inget gott och i skolan var det fisk, -.- Så jag satte på ett avsnitt andra avenyn, jag har börjat kolla på säsong 1 för den har jag inte sett, men följde hela tvåan och jag älskar det.

Sen tog jag en prommenad till banken och sedan vidare till lindells, pratade med Martina om en sak. Sen gick jag till lindex och skulle köpa en sak men hittade inte det såj ag ska leta vidare sen efter jag slutat.

Nu ska vi strax ha matte, inte så sugen faktiskt och snart är det prov. Efter det är det engelska och sen ska jag möta upp mamma och då ska vi till resebyrån och sen ska jag träffa Emilia och Alexandra.


                                                 kram <3


extreme make-up.



Modell: Alexandra Nilsson
Stylist: Isabell Nilsson (jag)

såhär vet jag en som skulle vilja gå klädd just nu

Jag vill ha sommar och massa fina kläder, skor, väskor och smycken..
Sommar sommar sommar.

lite nytt i garderoben


Låter bilden tala för sig själv


Drar till världens bästa pojkvän

Underbart

styrketräning

Idag hade jag och två tjejer i min klass egen idrottslektion. Vi hade styrketräning och gjorde slut på alla i klassen, hehe.. Det gick jättebra, vi var nöjda och det var Andreas (lärare) med. :)
nu målar jag mina naglar blåa, lyssnar på lilla lady och om ett tag drar jag till bilskolan och sen ikväll blir det en myskväll med några helgoa tjejer.

Dagens låt

Daniel Adams-ray - lilla lady

- 2

Ni är guld
Jag är så glad att jag har er och alla mina andra riktiga vänner.
Och självklart är jag överlycklig som har en pojkvän som är bäst i världen.

21 augusti

Bokade resa igår, så den 21/8 drar jag och två riktigt bra vänner till Grekland.
Här är en bild på hotellet.

Så trött på all skit som uppstår..

Hejsan, jag blir tyvärr inte långvarig här idag. Är ledsen och inte alls på humör. Så ska bara slänga in ett snabbt inlägg om min dag. Började med en trött Isabell som sov tio minuter extra och sedan fick dra sig upp från sängen. Jag var i skolan mellan 8-15.20 igår och sen jobbade 16-21.45. Usch. Tröttsamt men kul. Ska jobba imorgon igen :) 



Idag började min skoldag med 9.40. Men blev lite sen men inte så farligt. Slutade vid 15.00, umgicks lite med två tjejer och sen drog jag på körteori med Maggie och Frida. Satt där i en timma och sen drog jag och Maggie till bussterminalen där vi båda väntade på olika bussar. I 30 minuter stod vi där. Dy vad kallt det var, men underbart att få umgås med en så go tjej. Nu sitter jag hemma hos min pojkvän, hans pappa är iväg några dagar så vi ska bo här men han är på innebandy nu så jag ska försöka leta upp några avsnitt av andra avenyn. Hejdå <3

RSS 2.0