nu ska jag starta en ny blogg.

Ett tag i alla fall, sen får vi se om jag återkommer till denna :) kram på er.


Jag blir så trött

på människor som lägger sig i andras liv.

du vet att man kan spåra ipadresser och jag vet vem du är nu va? :)

Men rent ut sagt.
Vad fan vill du med alla dina jävla kommentarer.


Den största lyckan var faktiskt

att jag såg att karamellkungen har fått tuttifruttigodis i lösvikt. Hur great är inte det egentligen???
Det är mitt favoritgodis helt utan tvekan!




Hejpåer :)

Oj nu tänker jag på han som gör en kurs i photoshop. "hej på er" Blä..

Har nyss kommit hem, har spenderat min kväll i skolan med tacos, film och massa mys och inte minst varm oboy! Wei. Filmen vet jag inte vad den hette men den var faktiskt bra.

Efter skolan idag gick jag till jr och satte mig och pluggade i två timmar, gick framåt och sen gick jag hem och åt med mamma och sen åkte vi ut och körde lite. Drog till expert och köpte en hdmislapp med till mammas dator och sen hem. Vi gick ner till hemmakväll och hyrde fem filmer, underbart. Jag älskar film. Men the notebook fanns fortfarande inte inne, skit också. Alexandra kom dit och sen drog vi hem och chillade at my place, haha. Senare kom även Emilia. Mysigt.

Sen gick jag till skolan och nu är jag hemma och har vart på ica och köpt godis och te till mig och min älskade pojkvän som kommer om ca 15 minuter med tåget.

Här är en bild från mitt arbete jag gjorde förra veckan.

Idag gjorde jag klar bilden och redigerade klart ännu en bild.


före


efter

Modell:Martina Leonsson
Stylist:Jag (isabell)

superstylisten Jonas

snart kommer detta fantastiska program på 3an.


make up

167959_10150095034813553_359900723552_6217867_5178875_n_large

ny favorit


det är farligt

att sitta och kolla runt på massa hemsidor med kläder. Mina favorit-shop-online-sidor är H&m och nelly. helt klart!

Jag vill bara klicka hem massa grejer, men mina pengar tryter lika fort de kommer in på kontot... suck


I skolan

Hej på er :)
Jag blir så himla trött på folk som sitter och lägger dumma kommentarer, det är så onödigt. Varför ska man lägga tid på att göra andra människor ledsna? Jaja, det är la upp till var och en.

Jag har nyss haft matte, Alexandra hängde med. Mysigt med sin bästavän hos sig!
Nu har jag tjugo minuter rast tills engelskan börjar, segt. Sen ska jag på en spännande sak, haha :)

Jag vill ha

GLASSSS

I skolan

Sitter i skolan. Vill heeem!!

coca-cola vanilla


Yeah!

Nu är jag nyss hemkommen från Halmstad. Jag och mamma skulle ut och övningsköra, hade inte våran bil idag så hade en helt annan bil. Lite ovant att köra men det gick bra, man kommer in i det direkt nästan :). Vi körde till Halmstad och hämtade Rebecca och Tobbe och så åkte vi till nån affär citygross eller vad den hette, ingen aning. Haha, Tobbe och Becca ville dit så aa. Sen åkte vi hem igen. Det har vart kul att vara ute och kört i några timmar idag och imorgon kommer en ny utmaning, woho!

Snart ska jag käka och sen senare kommer Albin, då drar vi och tränar på friskis. Gött.

Nu: tillbaka till teoriboken.

Nerbäddad

Nu ligger jag nerbäddad i min säng med massor av kläder och täcken, jag fryser som bara den.
Har en fet godispåse, en cola och en påse chips jämte mig. Mamma köpte chips med 50 "less fat" undra om hon tycker jag börjar bli fet? Haha. Imorgon på morgonen ska jag dra till gymmet och göra mig av med alla onyttigheter jag stoppat i mig.

Jag spenderade min kväll igår i varberg, dock mådde jag inte alls bra. Hade ont i magen och migrän så vi stannade hemma och kollade på film och myste bara istället för att dra ut och träffa kompisar. Men det var skönt för jag var så himla trött. Jag somnade vid halv elva, haha! Och i morse vaknade jag 8. Försökte väcka älskling men det gick inte, suck.
Tog tåget hem vid 12.24, pratade med mormor i telefon på hemresan och sen när jag kom hem käkade jag snabbt och sedan fixade mig lite och gav mig iväg till jobbet där jag befann mig fram till 20.15 och sen körde jag och mamma ut till Ljungby till min mormor och morfar där även Kim och Malou var. Vi käkade och snackade och nu är vi hemma igen. Gott med en slappehelg, det kände jag att jag verkligen behövde.

Imorgon ska jag träna, köra, chilla, plugga teori och träffa finaste pojkvännen i världen.

Hungrig

Nu börjar jag bli hungrig. Stack iväg så tidigt imorse och var inte alls sugen på frukost så fick i mig en liten macka i alla fall. Och sen tog jag ingen fika där eftersom jag var inte hungrig alls  då heller och nu är klockan strax tre och jag har fortfarande inte ätit. Men nu snurrar mitt huvud och min mage värker så ska springa till köker och se om jag kan fixa ihop någonting gott att äta. snart kommer mamma hem, wei slippa vara ensam hemma. Jag hatar verkligen det och har alltid gjort.

Ikväll åker jag troligtvis till Varberg om det blir som det blir.

there is so much jealousy


pallar inte plugga.

Känns som min hjärna är överansträngd och helt slutkörd.


halkbanan!

Hallååå!
Nu är jag nyss hemkommen från Halmstad. Klockan 06.45 imorse gav vi oss iväg till halkbanan, jag var grymt nervös men det var inte alls så farligt som jag trodde att det skulle vara. Jag är riktigt glad eftersom det var så himla roligt att utföra dessa moment.

Jag satte mig direkt i soffan när jag kom hem och tog fram teoriböckerna, frågan är bara.. Ska man orka plugga nu direkt eller ska man vila lite också kanske? Nej plugga låter nog bäst så det får det bli nu. Hörs senare :)

Förresten, jävla skitväder!


Ren j'vla lycka



Fullt med snö.. VAFAN!


Nu är jag äntligen hemma, denna dagen har vart lång. Började 8.30 och då gick bussen till kattegattshallen och det var dags för idrott. Alexandra, Ida och Ajsela hade lektion, den var rolig! Sen åkte vi bussen tillbaka in till stan, jag sprang hem och åt och duschade och sen direkt iväg till bilskolan. Dags för körlektion, den gick superbra idag och jag känner mig nöjd. Går bara bättre och bättre.

Sen drog jag till skolan och hade först Engelska och sedan Svenska. Vår klass vann någon Engelska"tävling" idag, heja oss. Vi är nog bäst eller något. Haha, jaja. Efter skolan sprang jag hem och pluggade teori sen gick jag och mamma till Kim. Vi åkte till jysk och hämtade en tvbänk som mamma hade beställt och sen ut och övningskörde lite och hämtade upp Alexandra och körde lite till och sen spenderade jag några timmar tillsammans med några kompisar i Tröingeberg, trevligt! Sen kom mamma och det är massa snö ute. What!


Ikväll ska jag lägga mig tidigt för imorgon ger vi oss av 06.45 från Falkenberg för är det dags för halkbanan, dö!!!!

-

Denna lektionen har jag jobbat på flitigt känner jag. Hunnit med att redigera klart två bilder som sedan ska bli till mina portfoliebilder. Det är spännande, haha :).

Har packat med en väska full med smink och borstar för ikväll bär det av att utföra ett projekt. Det blir spännande. Jag slutar om en kvart och idag är det köttbullar och makaroner, min favoritmat så jag ska stanna kvar här och äta innan jag beger mig vidare till bilskolan och pluggar lite teori... Sen träffar jag Alexandra och senare Emilia med och sen vid sextiden drar jag med Martina hem. Guld :) Sen kanske jag sover i Ljungby eller åker hem senare. Kram

-


före


efter

modell:Nathalie
stylist:jag (Isabell)

Färdig portfoliebild


före


efter

Modell:Alexandra
Stylist:Jag (Isabell)

ralph lauren


Modellen till höger är en föredetta modell för ralph lauren och bilden till vänster är hur de redigerar henne när hon ska vara med som modell. Hon är ju så smal så det är onormalt. Det är helt sjukt. Tjejen på riktigt väger 54 kilo och är 1,77 cm och har ett bmi på cirka 17,2. Har man under 19 är man underviktigt och hon fick inte vara kvar för hon var "för tjock". Hur fan går det till. Hur modellvärlden egentligen är för vissa är osannolikt. Jag kan inte förstå det.

hej allesammans :)

Nu sitter jag i soffan och är heeelt utmattad.

Först skola. Klockan 09.40 började vi med svenska och det var fullt igång att arbeta direkt. Vi lämnade in våra förberedelsetexter till forumet och sen gav respons till varandra. Det gick nog bra, men hann inte riktigt klart eftersom texten jag fick var 4 sidor, sp tog sin lilla tid att läsa. Sen direkt efter satte jag  mig i ett klassrum och gjorde matteprov, det kändes som att det gick åt skogen men sen gick jag en bra bit från gränsen till g och jag är så överlycklig!

Sen hade vi lunchrast och då gick jag hem och slängde i mig lite mat snabbt och sen tillbaka till skolan. Vi hade två/tretimmars-lektion med bilden då vi satt och gjorde och analyserade reklambilder. Jag tog denna bilden från d&g.



Varför behöver man nakna modeller för att få sålt en parfym?
Sjukt..

Efter skolan gick jag direkt till bilskolan, satt där och snackade lite med Kristoffer och anders och sen drog jag och Kristoffer ut på körlektion. Idag körde vi motorväg och tvärbromsade med, haha idag klarade jag det i alla fall. Förra gången var jag alldeles för försiktig. Men det var roligt :). Sen satt jag med på deras teorilektion och pluggade teori på datorn. Gick ganska bra, finns en del saker jag behöver hjälp med men det löser sig :).
Sen drog jag hem och bytte om och direkt till träningen, idag körde vi benen och rumpan. Jag kan knappt stå upp, haha. Men fy vad duktig man känner sig efter. På torsdag tror jag vi tränar igen och jag har så fullt upp hela tiden så ska försöka hinna med mina vänner och pojkvän lite nu med. Allt i mitt huvud är plugg, träning och körning och bla bla bla.. Usch, jag kommer bränna ut mig känner jag. Imorgon är det styling i skolan och det är guld. Sen drar jag till bilskolan och pluggar som vanligt och sen till ljungby för modellarbete inom mitt "yrke". Jag ska fixa ett litet projekt där, det kommer bli awesome! :)



15 mars

Idag är det underbart väder.
Jag vaknade av att solen lös rakt in genom mitt sovrumsfönster på mig och det är inte ens kallt ute. Idag är det converse och skinnjacka som gäller!

Nu sitter jag i skolan och ska strax ha svenska... Sen matteprov och sen bild. Då ska vi göra en egen reklambild, riktigt roligt faktiskt. Jag vet exakt hur min ska vara nu. (tror jag)

Efter skolan ska jag ha körlektion och sen plugga teori för fulla puckar och sen ska jag träna med mamma, Martina och Malin. Idag blir det benträning. Armarna igår, träningsvärk!!

the notebook

Sen ska jag dra ner till hemmakväll och hyra the notebook. Eftersom jag har lovat att se den innan tisdag och min dator är på lagning så jag har inte filmen hemma, så får ta och hyra den :). Hoppas den är bra.



Vad tyckte ni om melodifestivalen igår?
Tyckte ni rätt person/låt vann?


nu ska vi fira en av världens bästa storebröder Tobias!

som fyller 21 idag, grattis grattis grattis. Tusen grattis. <3

Vaknade i morse och satte mig med teoriböckerna direkt, sen cyklade jag till tröingeberg och chillade lite med Alexandra. Vi pluggade, lagade mat, snackade om massa saker och sen spelade jag sims3 och hon nått hästspel, haha hon är så rolig den gositjejen. Världens bästa vän.

Vid femtiden cyklade jag hem och nu sitter jag här på mitt rum och ska sätta på ett avsnitt andra avenyn innan "gästerna" kommer. Det bakas förfullt i köker och jag går och smaskar på melon och vindruvor, underbart! Jag längtar till sommaren då man chillar på stranden med massa frukter och gott. ja drömma sig bort för en stund kan man göra utan några som helst problem.

Om exakt en månad fyller jag arton!!!! WOHOOOOOOO


Sliten tjej idag!

Jag känner mig tom.

Jag har ingenting att skriva idag förutom grattis till min underbara bror, min moster och min kusin. <3

Hemma från körskolan



Körlektionen idag gick superduperbra och allt rullar på.

Idag blir det ingen skola för min del pga min magkatarr och stressen som jag drabbats av. jobbigt, men det löser sig :) Vi hörs sen. Ska fika med mamma och sen springa till bilskolan igen. puss :)


stänger av tvn

och slår upp "du&jag i trafiken".

superstressad.






Jag mår bra, eller gör jag det? Jag vet inte..
Egentligen så mår jag ingenting.
Fast kan man må ingenting?



Jag kom nyss hem, satte mig direkt i soffan och satte på datorn och tvn. Project runway är på trean så det sitter jag och halvkollar på samtidigt som jag pratar med både Julia och Alexandra på chatt.

Min pojkvän kom hit igåt kväll och somnade brevid mig och även vaknade upp brevid mig. Det är så undebrart att ha honom. Vi gick till skolan och eftersom det är onsdag så innebär det styling, vi jobbade med tidningsomslag som ska lämnas in om tre lektioner och jag var modell till Cicci. Svårast för min del blir att hitta en modell som passar till det jag ska göra. Men det löser la sig.

Efter skolan gick jag till stantons och plockade upp en sallad och gick hem och satte mig och åt och kollade andra avenyn. Efter ett tag kom Albin och hälsade på. Sen gick han till bussen och jag till körskolan. Satt och pluggade en timma innan min körlektion.. Denna lektionen gick jättebra och det går verkligen framåt nu känner jag. Nu får jag la plugga teori...






Hej alla glada

Nu sitter jag i fajans i Alexandras säng medans hon är nere och äter. Jag var inte så hungrig så stannade här istället.

Min kväll igår spenderades i sängen framför andra avenyn, låg och kollade i typ tre timmar och jag kunde inte sluta kolla men sen somnade jag och vaknade av att A smsade och sa att han var utanför. Vi somnade direkt och imorse gick jag hemifrån 07.15 för att gå till bilskolan. Hade körlektion 7.30 och efter en timma tillbaka i bilskolan och då satt jag kvar där och pluggade i en timma och sen gick jag till skolan.

Hade svenskalektion, och sedan mattelektion och efter det gick jag hem och åt lunch med mamma sen tillbaka till skolan för att ha bild i tre timmar. Sen vid tretiden gick jag tillbaka till bilskolan och satte mig och pluggade och efter en timma kom Alexandra dit. Vid halv fem drog vi till ica och sen hem till henne och ja, nu sitter jag här. Lyssnar på Kate Voegele. Sådan underbar röst hon har.. :)


Lars Winnerbäck - faller.

Just nu sitter jag i skolan, faller spelas på datorn jämte och Lasse är det bästa som finns.

Kultur och Idéhistoria som vi började dagen med i tre timmar gick faktiskt bra, Kurt var dagens lärare eftersom Marie är i London tillsammans med turismeleverna.

Hamburgare till lunch och nu har vi rast i 40 minuter till. Keligt, jag var nyss hemma och hämtade en sak och strax är det matte som gäller. Jag ligger lite efter där eftersom jag var lite frånvarande ett tag, men nu ska jag ta nya starka tag för jag vet att jag klarar komma på rätt spår igen.


kontrast-makeup.


Här är en oredigerad bild på Rebecka från i onsdags.

Modell: Rebecka Nilsson
Stylist: Isabell Nilsson (jag)

slängde ihop en H&m-outfit


Allt förutom nagellacket och skorna är från h&m.

Jag vill hitta massa fina kläder som jag ska lägga mina pengar på och sedan bosätta i min garderob som behöver nya vänner... Idag har jag umgåtts med min mamma hela dagen, först åkte vi till stranden och gick ut och gick i ca 40 minuter i det underbara vårvädret och sen drog vi ut och åkte massa så jag kunde övningsköra lite. Vi åkte först till ett ställe i Halmstad som vi ville äta på men det var stängt så vi drog och skulle kolla på eurostop, men gud så tråkigt där var. Vi gick in och kollade i h&m. Men jag hittade ingenting där så drog vi till flygstaden (eller vad det heter?) och då gick vi in på skopunkten. Vi hittade skor och blev nöjda som tusan och då satte vi oss i bilen igen. Jag h ar kört så himla mycket idag och jag är nöjd med massa grejer som jag gjorde och provade på.

På vägen hem svängde jag av på motorvägen och tog åstadrakan hem till min moster och kusiner, vi stannade och snackade lite och sen åkte vi och handlade och sen åkte hem. Kim och Malou kom på kvällsmat och det är så skönt att bara ha en kväll hemma.

Nu ska jag mysa framför tvn och kanske gå och lägga mig strax så jag är utvilad tills en fullsatt dag imorgon, sover ensam inatt. Ganska skönt...

godnatt alla goda människor så hörs vi imorgon :)

Duschen ropar.

Nu ska jag hoppa in i duschen, götttt.

Jag längtar


30/5-13/6
Parga

Julia ringde.

Nu sitter jag hemma och kollar solsidan, Julia ringde nyss så pratade lite med henne.







you make me so disapointed

Lars winnerbäck - söndermarken

Hejsan, Lars winnerbäckm alltså det finns inget bättre!!!

Nu sitter jag framför spegeln och ska ta tag i mitt utseende, haha. Ne men har nyss noppat ögonbryn så ska platta till mit hår och sminka mig och måla naglarna. Min outfit inför ikväll är redo och ligger på min soffa och väntar på mig och mina skor ligger även här på golvet brevid mig. Jag är taggad faktiskt :).

Snart ska jag käka kvällsmat såfort jag blir klar och sen drar jag till Emilia och  vi gör oss redo för förfest och sen drar vi in till grand och släpper loss.

Kanske lägger upp outfitbild sen när jag är klar :)

Börjar 12.10 idag

Så ligger fortfarande i sängen. Jag är laddad för en galen kväll med galna tjejer. Och grattis till älskade Julia som fyller arton idag <3

Det finns så mycket jag vill...


Imorgon är det fest!

Nu blir det mycket festande känns det som. Förra fredagen var det artonsårsfest för Filippa, och imorgon är det gymnasiefest på grand och lördag har erik artonårsfest och nästa helg en till för Kasper :)

Hoppas det blir roligt imorgon. För jag känner att det kan vara kul att träffa massa gott folk och slå klackarna i taket.

Idag har jag vart i skolan och sen drog jag till bilskolan och pluggade teori, det gick faktiskt bätte än förväntat. Får se om jag hinner lite imorgon med, fast tror dock det är risk ettan där så vet inte riktigt om jag kan, men men det löser sig :) Annars kör jag fullbokat med teori och körning nästa vecka!

Nu kommer alexandra med en grej som jag ska ha på mig imorgon, awesome! :)


Hejsan!

Sitter hemma hos Albin i hans one piece och pluggar inför ett prov. Han är på bilskolan och hans pappa står i köket, så har inte så mycket att göra.

Idag var det styling, jag sminkade Rebecka och fotade mm. Och sen hade jag körlektion, Kristoffer är bäst!! Haha :).

Imorgon på min håltimma ska jag kanske sätta mig på bilskoan och plugga och sen efter skolan ska jag spendera några timmar där med. Inte långt kvar tills körkortsdags :)

RSS 2.0