Isak Strand – Pick Me Up

in my head*

Jason Derulo – In My Head

när jag hör denna tänker jag på jobbet, hahahah.. Den spelas hela tiden.

Robin Noborg <3

grattis bästa Rob till körkortet.
visste att du skulle klara det.
du äger min fina vän.
Tycker om dig massor <3

allting var ju enklare då*

Nu är jag i Fajans med min vän Alexandra. Hon är väldigt bra :).

Jobbade 12-18.15. Jag, Alexandra och Alle fick jobba över en kvart, haha jaja =). Gick jättebra att jobba idag, satt i kassan och var på golvet. Tiden går så himla fort på jobbet tycker jag. Men det var tungt att packa upp och fylla på godis (a)..
Efter jobbet skulle jag och Alexandra gå till Fajans med då kom Alexander och körde förbi så skjutsade han hem oss, snäll pojke detdära :).

Nu gör vi ingenting alls, om två timmar kommer förhoppningsvis och hämtar mig så ska jag med de och käka på donken och sen åka runt lite kanskeeee. Sover hos min babyboy inatt. Mysigt!


hellu

Sitter och kollar one tree hill s.1. Det äääägeeeer.

Ska jobba senare, klockan tolv. Men om det blir mycket att göra ringer Mats in mig tidigare. Nu ska jag kila in på mitt rum och plocka iordning enligt mamma. Och sen ska vi snabbt in till banken och försäkringskassan innan jobbet. pusspusspuss hörs <3

nu blixtrar det också

Så ska stänga av min dator, gal1.
puss <3

det åskar

sitter och kollar på tv med mamma och Ballex. Och snackar med M. Haha galen prick :).

Innan ringde Pontus mig och cpade som vanligt mot mig :), har inte hänt så mycket ikväll. Snackat lite med Albin i telefon om imorgon.

Taggad för att få jobba igen, med Alexandra denna gånger. Great!


@fajans

Min färg har blivit lite bättre efter ännu en dag. Nu ska jag måla lite teckningar med Emilia.



damn boy.


redo för stranden


i like the way it hurts*

Vilken dag!!
Vilken väder.
Fy vad underbart.

Vaknade klockan nio och redan då var solen högt uppe, så jag gick ut och la på mig studsmattan och solade med mamma. Har legat där ute i solen i 2 och en halv timma, nu är jag lite trött. Är inne just nu och har tagit på mig en mysig, blommig sommarklänning från grekland. Jag vill tillbaka. Jag saknar Fay!

Jag ska till stranden med Julia, Sara och Tina idag tror jag. Vet inte vilka som ska med faktiskt, men det återstår och ser, haha :). Jag älskar att vara på stranden. Det finns inget bättre ställe ♥

Ikväll ville nog Alexandra sova hos mig, då ska jag tvinga med henne till sjön och bada. Imorgon ska vi jobba tillsammans, kul (a). Sen på kvällen ska jag träffa Alb och Rob.

På torsdag blir det bio med Emilia!! •


Nu fryser jag som tusan..
Ska hoppa in i duschen!!

rikare på en liten dag?

Jag älskar att jobba.
Jag älskar att tjäna pengar.
Jag älskar att ha sommarlov.
Jag älskar solen.
Jag älskar värmen.
Jag älskar musik.
Jag älskar mina vänner.
Jag älskar min pojkvän.
& jag älskar min familj.

Idag har jag jobbar 7 timmar och tjänat pengar och sen när jag kom hem låg det en hel den pengar som pappa har vart och lämnat. Hur great är inte det?


får man sakna?



jag är

galet förälskad i dig


albin kvarnslätt


ska

Försöka få med mig Julia till stranden imorgon. Jag måste jobba med att bli brun ett tag till så jag får den färg jag vill ha. För på onsdag blir det ingen strand för min del eftersom jag jobbr 10-18 och sen drar jag antagligen till varberg och umgås med min pojkvän och med Robin.

Hur blir vädret imorgon? Får hålla tummarna på solsken.


dagens;

Dagens humör: bra, men börjar bli sjuk.
Dagens borde: träna
Dagens frisyr: nedsläppt och plattat
Dagens klädsel: jeans och lång tröja men nu mjukiskläder.
Dagens vill ha: brun kropp
Dagens längtan: efter min fina vän som befinner sig i turkiet.
Dagens beroende: ingenting speciellt.
Dagens tråkigaste: halsen och huvudet.
Dagens personer: Får bli arbetskamraterna :)
Dagens roliga: jobba!
Dagens låt: Eminem – Love The Way You Lie


tjenatjaaaaa

Sitter ute i trädgården och tar det lugnt och lyssnar på musik. Har ont i ryggen, huvuder och halsen och fryser. Sitter med en stor tröja och mjukisbyxor, brr. Kallt :( Tror jag håller på att bli sjuk, fandå.

när alla mina vänner var sjuka och förkylda innan sommarlovet klarade jag mig, men får jag allt nu så döööör jag. Sommarlov och jobbar, får bara inte ske.

Första dagen på jobbet gick faktiskt jättebra tycker jag :). Cyklade dit och när jag kom dit snackade jag först med Mats och gick runt och kollade överallt och fick koder och sånt. Sen har jag jobbat med Bea hela dagen och ensam en stor del med. Var jätteroligt faktiskt att sitta i kassan. Så kommer nog trivas bra här :) Alla är så snälla med.


nu

drar jag och fixar klart mig. puss&hej

hej, godmorgon :)

Det är verkligen toppenväder ute, med sol och inga moln. Hur underbart är inte det? Men jag kan inte åka till stranden för jag ska jobba. Första dagen på jobbet, alltså ganska nervöst måste jag säga.. Kommer aldrig lära mig allt i kassasystemet känns det som :o Men det kommer!


Igår låg jag hemma och soladei några timmar med mamma och martina, underbart. men jag har dock fått något konstigt värmeutslag på min hals.. Det svider :(. Men men.. Sen åkte jag och mamma till stranden och gick där ifrån in till stan, för vi skulle hämta en cykel hos en som bor där nere. Sen stack vi och åt lite och sen efter ett tag mötte jag upp Alexandra. Vi snackade lite om en grej, och sen satte vi oss i stan och väntade på att robin och albin skulle komma med tåget och bussen. Till slut gjorde de det så vi gick till ica och handlade massa att äta och plockade upp Julia och Jennifer och sen cyklade vi 6 stycken på 2 cyklar. Gick finfint!!!!

Vi hade en underbar kväll med musik, snack, vattenpipa, grejer att äta, kubb och jag och Alexandra badade och massa andra mysigheter. Sen cyklade vi in till stan på lika många cyklar men Jennifer gick till Ida istället. Så åkte pojkarna hem och det gjorde vi med. Vi satte oss och snackade massa med Eric. hheeehe..

love, <3


ikväll

kommer Albin och robin hit och då ska vi och de till stranden och ha mysigt =)

27 juni

Nu har Alex kommit tillbaka, och julia sitter i soffan jämte här med sin dator och jag har nyss duschat och lyssnar på superbra musik.. Jag väntar på att min bror ska komma hit och hämta mig så jag kan åka hem och göra mig lite i ordning. för solväder är det inte så mycket, pusspusspuss vi hörs senare <3

i love

the way you lie.

I fajans

Var befinner vi oss egentligen?
Jag sitter uppe på övervåningen vid datorn, Julia är där nere och tar en dusch, Alexandra åkte bil till Tröingeberg för att kunna hämta sin cykel och komma tillbaka hit igen (hoppas hon inte glömde nycklarna) och Emilia cyklade hem till Vinberg för att åka iväg på 75års kalas. 

Jag vill duscha och sen cykla ner till stranden, men Alex tycker det är molnigt och det tycker nog Julle med. Men nu är hon klar så nu ska jag gå och duschaaaaaaaaaaaaaaaa och sen tjata med mig dessa små söta människor till stranden. Jag ska kila och köpa en nu navelpiercing också. Jag vet exakt hur jag vill att den ska se ut, lång och med något rosa i. puss <3

godmorgon :)

Varmt!!

Gud vad jag älskar sommar.. att knappt kunna sova på nätterna för att det är så varmt, då vet man att när man vaknar kan man cykla ner till stranden och ligga där hela dagen med olja på kroppen och bli brun, bada och lyssna på go musik. Alltså, det finns inget bättre!


det kom som ett slag i magen

du bryr dig inte.
du bara sviker.


hey midsommar.


hejdå midsommar.

Tack tjejer, ♥

Jag saknar Nathalie <3

sitter just nu i Fajans med Emilia, Alexandra och Julia. Vi gör ingenting speciellt.. jag målar naglarna och Julia spelar gitarr och sjunger. Ikväll har vi vart på stranden och spelat fotboll, volleyboll och kubb. Sen satt vi och chillade med chips och energidricka och så klart blådåre. MUMS! Sen kom det några och frågade om vi ville spela volleyboll med de, så det gjorde vi självklart. Var jätteroligt :)
det har vart en jättemysig kväll tycker jag.

Igår var jag, Alexandra, Jennifer hemma med emilia hos henne och firade midsommar. Vi gjorde midsommarkransar tillsammans med Hanna, Linus och Johannes först och sen gjorde vi oss i ordning och sen grillade vi och lagade mat, åt och åt sedan Jennifers efterrätt, tog bussen in till stan och sen bussen till varberg. Rolig busstur, jappjapp! Åkte tillsammans med några killar från göteborg, haha gick med de i stan lite, bytte nummer hahha, gifte oss och gav ros. jaja ;)
Sen satte vi oss och skulle röka vattenpipa, men gick som det gick. Vi festade och hade skoj. Träffade Jennie och hennes kompisar, såsötaså:) Sen ville albin vi skulle komma på fest så vi gick i en timma till en fest mitt ute ingenstans kändes det som och sen när vi kom så var festen tydligen slut, hahaha vi städade lite och sen tog oss en promenad tillbaka till stan med alla goa pojkar :). tjejerna tog bussen hem och jag stack med albin och de andra killarna till pizzerian. Sen gick jag och Albin hem och sov vid tvåtiden.
Imorse sov vi länge och sen kollade paradisehotel och sen tog jag bussen hem. Åkte hem och la mig ute i trädgården och solade, jag somnade. Jag fick lite färg men vill bli jättebrun nu :(. Hoppas på sol imorgon.. jag och mamma åkte till stan och åt och sen stack jag och umgicks med Kim och malou. Satt och snackade, sen kom Julia och Alex, så stack vi och handlade lite och sen träffade vi emilia så cyklade vi till stranden och nu sitter jag här :)

albin <3

      


Hinner inte skriva nu tyvärr.

Igår var awesome!!

Nu har jag legat ute i trädgården och solar, klätt på mig och packat ner lite i en väska. Ikväll blir det volleyboll och kubb på stranden tillsammans med några mycket bra personer. Gilla!


te amo

Rihanna – Te Amo - Explicit Version

te amo

Rihanna – Te Amo - Explicit Version

jag är taggad

och jag har fastnat för denna låten - Oskar Linnros – Från och med Du

hoppas på en

galen kväll . <3

Stromae – Alors On Danse - Radio Edit

Yolanda Be Cool & DCUP – We No Speak Americano - Original Version

dagens outfit;



hej baby

Lorentz & M.Sakarias – Baby! - UMYO Remix

cyklar

till bussen om 55 minuter, måste hinna packa!

går

Ut och lägger mig på studsmattan och solar :)

fundering ; varför lyckas jag alltid skära mig när jag rakar benen?

ska gå och ta en dusch

.. Och se ska jag ta bort min gamla nagellack och måla om dom och fixa dom fina med stenar och blingbling ;)

don't dream

... It's over.

godmorgon :)

Ligger fortfarande i min säng även fast klockan är tjugo över nio och jag vaknade för ett bra dag sen av att mamma väckte mig och skulle köra till jobbet.

Ligger och lyssnar på musik och läser lite bloggar, ska ta tag i att städa undan på mitt rum eftersom det ligger kläder överallt.. Usch. Ska försöka få tag på Alexandra med och se hur vi sk göra när vi ska handla. Sen ska jag cykla till Emilia :).

I natt drömde jag att Nattan kom hem :( Om det ändå var sant.. <3


Oskar Linnros – Från och med Du

   ♥

nu ska jag fortätta med

: din grej

igår ringde

Mats mig och sa att jag fick jobbet på Fynda :$ Så på måndag börjar jag jobba, hur great??!

Två jobb nu, :$ Nu har jag fullt upp hela sommarn!♦

min dag

Idag när jag vaknade så hoppade jag i sängen för att väcka Alexandra och Emilia som låg och sov som små grisar. Så gick jag upp och spelade sims. Sen kom mamma och hämtade mig. Så gick vi runt i stan. Hon köpte en jacka och lite grejer och sen gick jag till bratt och hämtade mitt schema och träffade Malou. Så gick vi tillsammans till stålboms för jag skulle fika med mamma och hon skulle träffa en kompis där.

Sen när jag och mamma fikat stack hon till jobbet och jag till stan. Träffade upp Emilia och Alexandra och sen Julia. Vi gick och köpte sololja och sen cyklade till ica och köpte dricka. Sen till stranden tillsammans med Sara med. Det var underbart. Vi låg där hela dagen..

Och jag har tagit årets första dopp i havet, :$

förlåt

för att jag inte uppdaterat men jag har inte haft tillgång tyvärr..

Igår var jag, Emilia och Alexandra som sagt i varberg. Jag hittade ingenting men Emilia köpte en kofta och ett linne och Alex hittade bara ett par bikinitrosor. Likadana som tillhör den bikinin jag har.
Träffade Jennie där och vi fick snackat massa om klassfesten, hahaha ja vad ska man säga. VI ÄGER!♥

Sen smsade Albin att vi kunde komma till honom så då gick vi ditåt, träffade Towe påvägen, stod och snackade med henne ett tag innan vi gick vidare. Jag har saknat henne. 

När vi kom till Albin så satte vi oss på hans rum och chillade. Sen snackade jag lite med honom om en grej, det löste sig och jag älskar honom.♥
Jag och tjejerna gick till kvantum och Alex köpte godis och sen tog vi bussen till sjukhuset och gick sedan till fotbollsplanerna och kollade Albs match. Den var lite spännande i början, men sen sög den. Haha.. Efter den så satt vi och snackade lite med Philip och sen även med Leek. Sen när Alb var klar följde han oss till sjukhuset och så tog vi bussen hem. Vi åkte med mamma till tröingeberg och satte på one tree hill och sen somnade vi.


hinner inte

DEt är fint väder, mina vänner sover och jag ska till stan nu med mamma om en stund, men först ska jag lira lite sims3. Great!!!

Julia ville träffas idag, så jag ska se om hon vill till stranden, för det ska jag :)

nu

ska jag gå och ringa morfar och se om han vill köra mig till bussen, ska fixa håret med och packa ner mitt paraply (a). pusspusspusspusspusspuss <3

dagens;


Dagens humör: det är på topp!
Dagens borde: ringa pappa.
Dagens frisyr: tofs.
Dagens klädsel: linne och tights converse och skinnjacka.
Dagens vill ha: nya kläder.
Dagens längtan: Nattan <3
Dagens beroende: plattång.
Dagens tråkigaste: vänta.
Dagens personer: alexandra och emilia.
Dagens roliga: varberg.
Dagens låt: Goo Goo Dolls – Black Balloon

dagens låt



Secondhand Serenade – Maybe

-Det får duga!

Nu har jag fixat klart mig. Inget smink i ansiktet, bara lite mascara och slängde även på en ljusbrun och en guldbrun ögonskugga. Plattade min lugg och fäste den med en hårnål och sen satte upp resten av håret i en ganska så hög tofs.


mina nya tights är på

Jag har nya tights och jag bara älskar dom!!!

ska gå och fixa mig nu

sen bär det av till stan och varberg.
Vi hörs senare <3

morning :)

Jag hatar katter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kunde inte somna igår för min katt och en annan katt bråkade som tusan utanför. Så gick jag ut och slängde bort den andra katten tusen gånger. DÖ!

Nu har jag nyss duschat, mitt hår droppar så min tröja är alldeles blöt :(. Om två timmar tar jag bussen till stan med Emilia och träffar upp Alexandra där. Låter toppen! Sen vid halv tre-tiden åker vi till varberg. :)

i don't wanna lose you.


Nu ska jag gå och borsta tänderna och tvätta bort mitt smink. Sen går jag och lägger mig och skickar iväg ett sms till Emilia och kanske ett till pojkvännen :) <3

godnatt <3

hoppaspådetbästa

our song.

Train – Hey, Soul Sister


we played it over and over again.
I love you best friend, more than words can say..

men

DET ÄR JU INTE MITT FEL!

jag har tråkigt.

Lovar du att vara ärlig? okej.
Du heter: Isabell Nilsson
Smeknamn: Bellis, Bellsan, Bells, Löppa, Issa.. typ
Vad får du oftast komplimanger för: vet inte riktigt, men typ mina ögon och mitt hår -.-.'
Hur imponerar man på dig: är sig själv och skryter inte om sig själv..
Brukar du skratta för dig själv: hah, om det skulle behövas
Vad står det i ditt senast inkomna SMS: Hur gick intervjun idag? :) <3
Var bor du: falkenberg.
Trivs du där: både och.. men nä inte så.
Äger du några converse: japp
Är du allergisk mot något: nej
Hur svarar du i mobilen: hallå eller hej det är isabell
Antal timmar sömn inatt: 8 typ (a)
Brukar du komma i tid: ja för det mesta ;)
När mår du bra: När jag är med mina vänner och min pojkvän såklart.
Hur känner du dig nu: besviken.
Vanligaste färg på dina kläder: verkligen olika!!
Vad tycker du om fötter: hmm, fötter.. ahdu.
Vad saknar du: finns en del..
Hade du en bra kväll igår: Japp
Favorit dryck på morgonen: te eller juice
Rakar du benen: hahah ja?
När brukar du oftast gå och lägga dig: varierar.
Är du blyg: ah faktiskt ibland..
Sysslar du med någon idrott: Nejj inte nu för tiden.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja det gör jag :)
Är du nöjd med ditt liv: ibland inte, men för det mesta.
Är du bortskämd: Nä inte så.
Vad gör du i morgon: ska till varberg med de bästa tjejerna och hoppas på att träffa min pojkvän.
Vad längtar du till: tills Nattan kommer! <3
Har du bra vänner och äkta vänskap: Ja
Vad använder du för schampo: Elvital rosa förpackning
Hur gammal är du: 17 (a)
Tycker du om någon just nu: Ja det gör jag
Gröna eller röda äpplen: gröna!
Vilken tid gick du upp idag: 8.00
Har du sovit i din egen säng inatt: Nej
Har du strumpor på dig nu: ne
Är det okej att gråta: öh, ah.
När grät du senast: innan idag, jag hatar bråk. 
Vad skulle du göra om du vann en miljon: shoppa och resa!
Bär du glasögon eller linser: nejnej
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nej :)
Har du piercing: ja, navel och öron
Vill du gifta dig: ah :)
Vill du ha barn: yes, bebisar!!!
Solar du ofta: Inte solarium, men om det är sol ute så passar jag självklart på.
Är du bra på att laga mat: berors på (a)
Är du flygrädd: nej :)
Hur vig är du: hehehehe
Vad dricker du helst när du är törstig: jordgubbsmer!!
Tror du på ett liv efter döden? Nja.
Tycker du om sushi? aldrig smakat, ska aldrig!!
Har du tandläkarskräck: nej
Vilken ögonfärg har du: Gröna och bruna.
Har du någon gång gråtit dig till sömns: yes.
Biter du på naglarna: nepp
Senaste låt du hörde: David Guetta – Sexy Bitch (Featuring Akon;explicit)

jag vill

se ut som dig.

dagens;


Dagens humör: irriterad mest.
Dagens borde: strunta i det.
Dagens frisyr: ofixat.
Dagens klädsel: tights och tröja.
Dagens vill ha: iphone
Dagens längtan: tills Nathalie kommer hem. <3
Dagens beroende: trygghet.
Dagens tråkigaste: bråk
Dagens personer: Alexandra, Emilia och självklart Malou
Dagens roliga: en hel del.
Dagens låt: Timbaland – If We Ever Meet Again (Featuring Katy Perry)

hiss och diss:


Idag hissar jag sol.
Det är helt underbart att solen finns. Värme är ju så skönt. Och man blir brun om man är ute när det är soligt, och hur fräscht är inte det? Väldigt. En brun kropp är ju ett stort plus enligt mig.. Alltså jag strävar inte efter att andra ska vara det. Men trivs bättre när jag själv är brun. Då känner jag mig väldigt välmående :).




Idag dissar jag falska personer.
Varför ska man vara vän med någon som ändå bara pratar massa skit bakom ryggen och ehentligen inte bryr sig om en.. man har inte vänner bara för att ha dem. Man har de för att kunna lita på de, ha roligt med och kunna prata om allting med. Det är sånt vänner är till för. Inte att må dåligt av.
Så det dissar jag.

guld*


imorgon,

åker jag, Alexandra och Emilia till varberg för lite shopping och kanske för fotbollsmatch? Får se vad Albin säger. Hoppas på att få träffa honom i alla fall :)

Nu ska jag gå och göra te, sen ska jag ladda upp dagens och kanske en hiss och diss :)

sysselsättning

Nu ska jag sysselsätta mig med bloglovin' <3

@hemma.

Hey.

Nu är jag hemma efter en lång dag. Träffade Malou utanför mitt nya jobb, gick runt och kikade runt där. Hon visade mig vart allt låg och var jag skulle vara mesta delen av tiden och även vad och hur jag ska göra. Jag fick inte schemat idag, men det får jag antagligen imorgon :).

Sen gick jag runt lite i stan medans jag väntade på Alexandra. Så kom hon och då gick vi och kollade på en present till en person och sen gick vi till telia och snackade med en kille där lite om iphone :) Sen kom Emilia, så gick vi runt lite överallt och sen cyklade vi till Donken och köpte glass.

Så satt vi där i några timmar, eller.. två kanske. Och sen kom mamma och hämtade mig och nu är jag hemma. Sitter i soffan med datorn i knät och snackar med Alexandra lite på msn.

Min kvällsmat; morötter. (mums)


ska fixa mig nu!

Och om en halvtimma ska jag träffa Malou och gå till mitt jobb och kika runt. Ska även få tag på Emilia och se när hon slutar, så ska jag antagligen träffa henne. För jag längtar så efter henne. <3


jag älskar dig Emilia Larsson <3

jag struntar i detta nu

Jag vill inte leva på detta viset.
Så jag orkar inte lägga energi på nått som betyder så mycket men ändå inte ger nått tillbaka. Det är onödigt..
Ska leva i lycka, det är det man ska så nu. Hejdå problem


jag vet

hur det känns.

that's why I love you*

independent


i don't wanna fight.

I'm just scared to lose.


because of you*

 I don't know what to do.

allt är mitt fel

som vanligt..
som vanligt..
som vanligt..
som vanligt..
som vanligt..


take my hand*

Underbart med sol..
att ligga ute och sola och få färg.
Men molnen förstörde allt :(


meaning*

Jobbintervjuvn gick bra tycker jag :) Får besked i dagarna och hoppas på det bästa, verkligen :)Han var jättetrevlig och lätt att prata med. Så det hoppas jag på :).

Mamma kom och hämtade mig efter och då åkte vi och  bar grejer till lägenheten, usch var jobbigt och tungt det var upp för alla dessa trappor. Jag får ta och börja träna musklerna (a)
Sen åkte jag och mamma och handlade och sen hem, jag gick och tog på min bikini, tvättade bort mitt smink och sen tog jag ett täcke som jag la mig på på studsmattan och solade. Låg ute i en och en halv timma. Underbart. Fick lite färg iaf, tur det. Jag står inte ut att gå och vara blek. Jag hatar det..

När jag börjar jobba blir det inte heller mycket sol, tyvärr (a)


more than anyone.


nu drar jag

wish me good luck

i guess

it's just a love story

be aldrig om ursäkt

för saker du inte gjort..

det har hänt alldeles för många gånger.

trivs du?

trivs du bra med det du gör?
trivs du med att få andra ledsna?
trivs du med att få andra i gråt?
trivs du med att vara elak?
vad håller du egentligen på med?

du är så

jäkla elak och falsk. Jag trodde det var mycket underbarare att ha vänner, men om det är såhär klarar jag mig garanterat utan..

Nathalie


Jag saknar dig jättemycket, om 8 eller 9 dagar får jag förhoppningsvis träffa dig igen.

Jag saknar alla galna kvällar vi alla pp09 hade tillsammans. Skulle det någonsin kunna bli så igen?

Gomorgon.

Jag förstår inte hur man vill förstöra såhär?
Jag kan inte för nått i världen förstå varför man
vill gå mista om något såghär fint..
Man ska ta vara på det man har, som betydet nått.

Ja.. Nu fick jag skrivit av mig det.. Jag vet inte varför vissa personer kan med och vara elak mot andra. Kan ni det? Nej det vet nog ingen.

Jag har nyss sminkat mig och ska strax fixa till håret som just nu bara hänger i en tofs. Så kan det ju inte se ut ;). Om en timma cyklar jag på intervju och sen ska jag nog träffa Malou och vi ska nog gå till ett ställe och fixa lite och sen ska jag nog hjälpa mamma och flytta grejer tilllägenheten :). ikväll vet jag inte vad som händer, Emilia ville nog träffas när hon hade slutat jobba men vet inte om jag ska vara hemma bara istället eller vad jag gör.

Jag vill träffa min pojkvän :)


nu ska vi sova

sweet dreams readers <3


guld


baby

i'm yours.

always and forever. <3

@tröingeberg.

Hej igen :) Jag befinner mig just nu hemma hos Alexandra i Tröingeberg. Vi gör allt möjligt på samma gång, polerar, oljar och målar naglarna, lyssnar på musik (James Morrison – You Give Me Something) - spelas just nu, kollar även på one tree hill säsong 4 och äter lite chips och äter morötter.
De åt nyss lax och potatis men jag tog en grov macka istället, kändes nyttigt på nått sätt :)

Om det hade varit sant att man blev brun av att äta mycket morötter så hade jag nog vart helt svart nu. Det är det jag lever på nu för tiden typ (a).. Haha.. Nä, nu ska jag ta och fixa klart mina naglar. Blir ljusrosa med stenar på.. pusspuss readers :) <3


-


det är såhär det ska se ut när man spelar fotboll.
Mjukisbyxor, batman plåster och leopardballerinaskor.
Hehe, fotboll <3

<3


James Morrison – You Give Me Something

dagens;

Dagens humör: håller inte.
Dagens borde: träna
Dagens frisyr: nyduschat och ofixat
Dagens klädsel: myskläder.
                        jeansshorts, klänning.
Dagens vill ha: iphone och resa..
Dagens längtan: Får bli jobbet.
Dagens beroende: mobil.
Dagens tråkigaste: magont.
Dagens personer: Albin Kvarnslätt
Dagens roliga: att du är så falsk, helt sjukt 
Dagens låt: Gavin DeGraw – In Love With A Girl


jag vill

Jag vill resa nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu!!
I Augusti hoppas jag på att vi åker.. Det gör nog mamma med.




nädu

om man kanske ska ta och röjja upp lite på rummet innan Alexandra, hennes mamma och någon kommer och hämtar upp mig? Hmm.. Det borde jag, annars blir mamma inte så glad :)

i love you


I miss you.

you are not who you used to be.
you are different now ..

it's too late

I'm holding on your rope
Got me ten feet off the ground
And I'm hearing what you say
But I just can't make a sound

You tell me that you need me
Then you go and cut me down, but wait
You tell me that you're sorry
Didn't think I'd turn around and say

That it's too late to apologize,
I said it's too late to apologize,



skärpning

Måste verkligen skärpa mig nu när det gäller bloggandet.. Det är sommarlov och då vill man ju egentligen inte sitta vid sin dator, men bloggandet är ju roligt tycker jag.. så varför inte..
Men jag har faktiskt inte lika mycket tid för bloggen nu när det är sommarlov som på vintern tex. För nu är man ledig och inte hemma lika ofta, okej jag kan ju iofs ta med mig min dator. Men blir oftast att man hittar på olika grejer. När jag köper min iphone i slutet av sommarn så kommer jag ha den att blogga från också, hur great är inte det? :)


dålig cambild..


jag ska köpa en


great

hej :)

Nu är jag hemma, har nyss duschar och sitter med handduk i håret och min rosa mysdress är på. Jag ska strax till gekås med mamma, tobbe och mormor.. Underbart, mitt favoritställe ju -.-''Men har ändå inget bättre för mig, så hänger med dit :).

Igår drog jag och Alex till varberg och kollade fotboll med albin och Borgh(?) och sen kom även Leek. Sen stack jag och Alb hem till honom och Alex tog bussen hem.. Vi gjorde inte så mycket, chillade mest.

Sen käkade vi lite och satte oss och kollade fotboll med Uffe och sen kom Oskar och Philip dit med. Fotboll <3<3 hehe.. Knäppa samtalsämnen hade pojkarna i alla fall, haha ;)..
Sen stack de hem direkt efter matchen eftersom Osk skulle jobba nästa dag :). Jag och Albin gick och borstade tänderna och gjorde oss i ordning och sen la vi oss och kollade på paradise hotel, jag blev ARG eftersom Cimon åkte ut........ Fandå! Så vi slutade kolla och somnade direkt nästan.

Idag när vi vaknade satte vi på fler avsnitt av paradise hotel och då åkte Andreas och Greta ut! vad är detta för nått, jajajajajaj. Sen stack jag med bussen. Blev uppringd av en man angående sommarjobb. Underbart. Ska på intervju imorgon och även till det andra som jag fått och hämta mitt schema. Kan det bli bättre?! :))))


Hos albin

SITTER I VARBERG OCH KOLLAR FOTBOLLS VM MED ALBIN, OSKAR OCH PHILIP. INTE RIKTIGT MIN GREJ MED FOTBOLL (A) PUSS HEJDÅ

hej :)

haft en bra dag och kväll :)
Klockan 11.30 stack jag och Alexandra till skatetävlingen, och var där till 16.00. Geeks :)
Haha, ja vad vi gjorde där undrar jag med, men det var coolt :) Såg några vi kände som var med och träffade även mina bröder och Martina och Malou och även Oscar :).

Sen kom mamma och hämtade mig så drog jag hem och duschade och vågade mitt hår och sminkade mig. Sen kom Alex, så bytte jag kläder och då drog vi till Jannine på 25års/förlovningsfest. Mysig kväll :) Nu är vi hemma och mamma sitter och kollade bröllopet -.-''''

igår

var den bästa kvällen på mycket länge!

Grillning, avatar, massa godis, kubb, fotboll, galna hundar och konstiga namn (a)

Nä nu ska jag kila. pusshej<3

hej :)

Nu är jag hemma, har nyss tagit en dusch och nu sitter jag och väntar på att plattången ska bli tillräckligt varm som den säkert redan är, men den kan vänta ett tag till (a)..

Jag ska fixa mig och om mindre än om en timma så drar jag till skatetävlingen ;).

<3<3

Lars Winnerbäck – Kom änglar - Live

.

patetiskt

i fajans,

och jag saknar Nathalie <3


Igår kväll var jag, emilia och alexandra hemma hos mig och gjorde inte så mycket. Chillade mest, bäst (a). hehe. Satt och snackade med mina bröder och deras tjejer och sen ett lite mer seriöst snack med min mamma om en grej.. Det behövdes verkligen för nu är jag inte lika orolig och så längre och det känns skönt. Min mamma är GULD <3

Idag åkte vi hemifrån halv tio, flyttade grejer till lägenheten och sen hem igen och hämtade lite mer, solade lite, bytte kläder och sånt. Sen åkte jag och mamma in till stan och gick upp med de sista som skulle flyttas idag till lägenheten och sen gick vi och åt lunch tillsammans. Mysigt :)
Sen gick vi in till stan och köpte en present och sen ville mamma äta glass så det köpte hon och jag satt med henne. Sen kom alex och emilia och träffade oss, så hängde jag med de till hemmakväll och hyrde avatar (igen) och sen cyklade vi till willys och köpte massor med godis och massa annat gott. Så cyklade vi till Fajans och nu sitter vi här och chillar..

Om 50 minuter så tar vi bussen till vinberg och spenderar vår kväll där med grillning, kubb, avatar och annat mys. Tror bara det blir vi tre, som det ser ut nu i alla fall :). Så sover vi där.

-

Crew "50's Script" - Ghostbuster Green

I'm lost without you

a boy like you is impossible to find ♥


cool!

Yolanda Be Cool & DCUP – We No Speak Americano - Radio Edit

dagens;

Dagens humör: toppen!
Dagens borde: bli brun..
Dagens frisyr: tofs.
Dagens klädsel: jeans, tunika/linne
Dagens vill ha: sol
Dagens längtan: Efter värmen.
Dagens beroende: pengar.
Dagens tråkigaste: hehe
Dagens personer: they know <3
Dagens roliga: stan med tjejerna.
Dagens låt: Mike Posner – Cooler Than Me - Single Mix


made by Alexandra


tillbaka i Fajans.

Jag sitter och chillar i Alexandras säng tillsammans med Emilia :) Alexandra städar :$


Vi cyklade in till stan, Alex och Emilia drog till Millans mormor och jag till ica. Jag hämtade pengar av mamma och sen träffade jag min söta moster och två av kusinerna :). Sen mötte jag Emilia och Alex utanför thairestaurangen. Där satt även Malou med sin mamma, så snackade vi lite med dem och sen käkade vi.

Efter det gick vi runt i stan och letade efter en sak som jag ska köpa :). Det blir bra hoppas jag, hoppas hoppas hoppas! :)
Sen gick vi och fixade resekataloger till min mamma för att jag och Alex vill att vi ska få åka med henne på semester, så vi ville locka med henne in i värmen ett tag (a).. Så vi fick en plan att vi skulle slå in de som presenter till henne och kryssa för massa altenativ som vi ville till (a) Får se vad hon säger när hon får de ikväll!

Sen gick vi till Emilias mormor och hämtade en korg till henne och sen lämnade den igen och sen efter det stack vi till Fajans och slog in paketen och så kom Julia även hem från sitt jobb.
Vi bakade muffins och målade finfina teckningar (a) AlexBallex, målade en jättesöt på mig och min pojkvän <3


hahaha




snel hest hade fest bjöd gest fick lesk drack mest dansa best.

nu

drar vi in till stan och äter :)


Igår

Tog jag, Julia och Alexandra cyklarna in till stan och skulle till varberg men bussen gick inte förän om en timma typ. Så vi hoppade på 7ans buss som gick till skogstorp så där hoppade vi av. Gick till 2in1 och köpte varsin klubba och gick runt där ett tag. Efter en halvtimma kom bussen in till stan igen så den tog vi. Så tog vi bussen till Varberg.

Där gick vi runt och tog lite kort och hade jättemysigt. Vi var i hamnen och i stan och på fästningen lite. Sen när vi skulle hem så satte vi oss på bussen men när vi hade åkt i en timma så kände vi inte igen oss och sen såg vi att vi var påväg tillbaka till Varberg igen. Vi fick panik.. Ringde runt efter skjuts och jag fick tag på min pojkvän om han hade sovplats ifall ifall jag inte kom hem på nått sätt. Han var med Philip och de.
Men de löste sig så Marie kom och hämtade oss, så släppte de mig vid mcdonalds och mamma hämtade mig där. Åkte hem och somnade direkt :)

Usch, haha :)

(L)

Lars Winnerbäck – Elegi

Sitter just nu i Fajans, uppe på Alexandras rum och lyssnar på Lars Winnerbäck. Fy va bra, alldeles för bra! Jag kom nyss hit. Hon är nere och tar en dusch.
snart kommer min fina vän Emilia också hit. Vi ska nog in till stan och äta thaimat, :)

behöver lite nytt..

jatack :)


allt handlar om

avundsjuka..?

Det är bara att intala sig själv vad som är rätt och fel..
det är en känsla, en konstig känsla. Men ändå så underbar.

-


what if?

-

2 veckor

Jag kommer inte få träffa min fantastiska underbara vän Nathalie Precht på 2 hela veckor, det är sjukt.. Jag kommer sakna henne så grymt mycket.
Hoppas du får det underbart i Turkland min fina vän. <3

jag älskar dig Nathalie, glöm aldrig det :) <3

Albin <3

Nu sitter jag hemma hos albin, men han bara sover och sover. (a)

Igår var en rolig kväll tillsammans med Nathalie, Alexandra, julia, Emilia, Albin och Max och Robin.. Förutom poliserna kanske, haaha.. men jaja..

bussresan till varberg har inget annat ord är awesome. Partybussen, ohjääh..

Tjejerna stack vid tolvtiden och då stannade vi kvar i nån timma.. De träffade massa de kände men jag kände ingen så inte lika roligt för min del kanske.. men men :) Sen gick jag och albis hem till honom och la oss och somnade direkt.

Idag vaknade vi vid tio, men Albin är fortfarande trött och vill sova mer -.- Han ska nog till stan sen så jag tar 13.05 eller 14.15 bussen hem till falkenberg.

hahaha

pinsamt


tjenatja

Nu har jag köpt busskort, så nu åker vi buss i sommar, jag och de andra tjejerna. Livet leker och ikväll hoppas jag på det allra bästa. Vid 20.45 åker vi till varberg för FEEEST!!!!!! hell yeah ;)

Nu är jag i fajans. Jag är trött, kanske sova en stund? jatack! :)

:)


nu

ska jag kolla ett avsnitt till, pusshejdå <3

1 avsnitt

avklarat..

Har även fixat mina naglar :) nice!


Paradise Hotel <3

Nu ska jag kolla på PH!

dagens; (igår)


Dagens humör: toppen!
Dagens borde: Inte skriva så till dig.
Dagens frisyr: vågigt.
Dagens klädsel: tights, lite långt linne och addidas tröja.
Dagens vill ha: nya converse.
Dagens längtan: 11 juli.
Dagens beroende: kärlek.
Dagens tråkigaste: tjaffs.
Dagens personer: Albin är guld! <3
Dagens roliga: dagen med älskling och kvällen med bästa tjejerna <3
Dagens låt: Secondhand Serenade – Your Call

Magnus Weideskog ♥

Magnus Weideskog – Förlåt

Magnus Weideskog – Lämna honom

Magnus Weideskog – Desperat

Magnus Weideskog – Gråt inte mer

Magnus Weideskog – Somna bredvid dig

Magnus Weideskog – TiK ToK


dagens låt



Westlife – To Be With You

sova

Nu ska jag sova, är så fruktansvärt trött, godnatt världen! :)

Nathalie Precht.

så bra. <3


<3

Sitter och snackar med min fina vän Flora just nu :).

Imorgon ska jag in till stan och köpa sommarbusskortet. NICE!
Emilia ska åka med oss in och Nattan möts upp där.. Blir toppenbra. På kvällen drar jag tillsammans med tjejerna till varberg och festar och sen sover jag hos min pojkvän.

På onsdag åker Nattan till Turkland i 2 veckor, usch vad jag kommer sakna den fina tjejen alltså <3

hejhejhejhejhej

idag är det måndagen den 14 juni, dagarna bara rullar på och vädret är hemskt.. Tur att jag har så underbara vänner och en sån fantastisk pojkvän som gör allting så bra :).

Idag tog jag en tidig buss till varberg och träffade min pojkvän, överraskad av hur underbart gulligt han hade gjort det.. Herregud, alltsåå... Det finns inga ord i världen för den killen, så bäst..
Vi hade så mysigt :), kollade på avatar, bäst!!! Och låg och snackade om massa olika saker och sen åkte vi hem till hans mamma och var där till klockan sex. Då jag tog tåget till stan och buss till Emilia.


Så var jag med mina underbara vänner Nathalie, Emilia, Rebecca, Julia och Alexandra. Fy så bra :) Vi åt mat och kollade på det regnar köttbullar, den SÖG!

Bättre kan det inte bli..

MIN ÄLSKLING ÄR VERKLIGEN BÄÄÄÄST!!!

godnatt <3

nothing was worth it


haft en toppendag!

Jag har haft en bra dag spenderad med Julia och Emilia och även en liten del med Alex.

Först var jag med mamma och hämtade flyttlådor, sen till Fajans med emilia och julle. Vi cyklade till hemmakväll och hyrde alvin och gänget 2 och det regnar köttbullar, haha äger..

Sen kom Alex lite :)
Nu är jag hemma, har fixat mina naglar med nya pärlor och lack, finfint (a) Nu håller jag på och vågar mitt hår :$ imorgon vid 8.00 åker jag till varberg hem till min mysiga pojkvän! :) mysigt <3

13/6 <3

Idag är det den 13de juni. Vilket innebär att en månad har gått. Denna tiden har vart så underbar, jag känner sån kärlek och sån trygghet med dig gubben. Vi är oslagbara och jag älskar dig en hel del.. Jag är beredd att offra mycket för dig, för oss. Jag vill aldrig mista dig, du är min bara min nu och resten Albin <3

13 juni <3

1 månad <3

Jag vaknade för ett litet tag sen och gick upp och tog en dusch. Så smsade Julia mig nyss, så nu sitter jag och smsar lite med henne och försöker hitta en bra låt, men kan inte komma på vad den heter. Störande... Nu ska jag nog gå och fixa mig lite, chachaa <3


nu ska jag sova.

Vi hörs imorgon :))) <3

om 3 minuter

jag har och min pojkvän 1 månad<3

-

Jag har haft en supermysig kväll tillsammans med Rasse, Kim, Martina och mamma :). Vi har suttit och snackat och ätit i timmar. Det var skönt att bara ha en hemmakväll idag. Även fast jag ville träffa Nathalie och Julia, men mådde inte så bra så var skönt att vara hemma.

Datum är satt nu och Isabell är glad glad glad <3


jag är..

kär i en ängel <3


-

Och alla bara pratar
"är det sant" och "jag har hört om dig"


dagens;

Dagens humör: sådär.
Dagens borde: jag vet inte riktigt.
Dagens frisyr: ofixat.
Dagens klädsel: spetströja och jeans.
Dagens vill ha: sol och brun kropp.
Dagens längtan: till dagarna då man kan ligga på stranden och sola..
Dagens beroende: a cinderella story.
Dagens tråkigaste: vädret som vanligt.
Dagens personer: mamma :$
Dagens roliga: ingenting speciellt.
Dagens låt: Tyler Hilton – You'll Ask For Me


(L)

Jag saknar dig gullunge <3



det bara regnar...

och regnar...


Vad är detta för väder egentligen?? Det är sommarlov och då ska det vara soool och varmt. Aja..

Jag och mamma var i stan innan och fixade lite, sen handlade vi inför kvällen. Så åkte jag hem och la mig och sov, så mycket som jag fryser och kallsvettas.. Jag känner mig sjuk så åker tyvärr inte till Julia ikväll :(

När jag vaknade kom mina bröder Kim och Rasse och Rasses tjej Martina hit :) Grilla här ikväll och snacka om lägenheten. Nu ska jag kika på lite bilder :))

i love you


<3

I am what you see
I am not what they say

12 juni

Imorgon är det den trettonde juni och det innebär att jag och Albin har en månad :).

Igår var det fullt ös i Robins lägenhet med dricka, dans, vattenpipa, musik och aa.. Underbart folk <3

Jag vaknade ganska tidigt idag, morfar ringde och väckte mig och frågade om hur det blir ikväll om de ska vara med och grilla med min bror. Men sen fick han snacka med min mamma istället, haha.
Jag satte på "a cinderella story" igen haha, jag har verkligen fastnat för den filmen, den är så bra :$. Sen kom mamma och sa att vi ska in till stan och hämta ut en sak till mig och även hyra film, får se vilken det blir :)). Så ringde Julia, så henne ska jag träffa ikväll om det funkar med skjuts :).

Idag ska vi även bestämma flyttdatum och hämta flyttlådor. UNDERBART!!! :D

 


Första dagen på mitt sommarlov har vart helt awesome.

Först spendera dagen tillsammans med mamma och bror i Halmstad med stundent och lite lite shopping :). Sen umgås med Emilia, Elina, Nathalie, Julia, Robin och Albin. Hur great är inte det?
Plus att jag och Emilia gick och festade med Felicia Ottosson och dom, superince. Sen gick vi tillbaka till vår egna fest. Sen stod vi ut med lite fulla personer? (a) Haha, jag tycker om er supermycket tjejer <3

Vi gick till stan och frös, mötte läskiga typer och sen kom mamma (Nistan) och hämtade mig och Nattan. Nu sitter jag hemma och fryser och myser med min katt. Men har haft en underbar kväll verkligen :) <3


jag tycker om er ! :D


dagens låt



Tyler Hilton – You'll Ask For Me

dagens;


Dagens humör: brabra, men lite slö..
Dagens borde: ringa pappa Thomas..
Dagens frisyr: Hängande, flätad lugg. Ska locka det strax.
Dagens klädsel: klänning och tights.
Dagens vill ha: fint sommarväder.
Dagens längtan: 11 juli <3
Dagens beroende: musiiiik.
Dagens tråkigaste: regnet.
Dagens personer: Mamma och Tobbe.
Dagens roliga: att det känns som kvällen kommer bli jättelyckad.
Dagens låt: Madonna – Revolver - feat. Lil Wayne

-

Nu har jag nyss tagit ett bad i badkaret, så nu ska jag måla mina naglar :)

hejsan :)

tjenaaaaa.
Är hemma nu efter en bra dag spenderad i halmstad tillsammans med min mamma och min bror :). Först körde vi Albin till tåget, sen och köpte paraply, blommor, jordgubsmer och lite godis och sen bilen till Hallmstad.
Vi gick till ett fik, Tobbe och mamma fikade och jag tog ett glas vatten. Sen gick vi runt lite och kollade i några affärer innan vi gick till parken och kollade stundenterna. Så roligt alla verkar ha, jag längtar såå tills det är vår tur :D.

Sen gick jag och mamma där ifrån och in i massa affärer och jag letade efter nått fint att ha på mig tills ikväll, jag hittade en klänning/tunika från Gina och den blir det att ha på sig ikväll på festen :)
Köpte även fyra nagellack, ett gult, ett grönt, ett lila och ett orange. För de färgerna hade jag inte. Eller jo jag har två gula hemma redan men oanvända :) Så, aa nu har jag ett till (a)

Sen åkte vi in till stan och fixade lite. Har snackat med Nattan och Julia om ikväll och det kommer bli toppenbäst :D.

Sommarlov, det finns nog inget bättre.. Eller jo. Mina vänner finns ju ;$<3


11 juni

Igår var det skolavslutning och klassfest. Först var jag och Alle i stan lite och sen stack vi hem till henne i Tröingeberg. Efter ett tag stack jag hem till Nattan, chillade där medans hon gorde sig i ordning. Sen tog vi bussen eftersom att det ösregnade till stan och gick till Rebecka. Där hade vi förfest tillsammans med Daniella, Cicci, Becka och lite Albin. Och sen en jätterolig kväll med klassen :).

Nu har jag och Alb vaknat men jag ska hoppa in i duschen, han ska sova vidare antar jag (a).. Pussochheeeeej <3


igår

Var jag med Nattan, Julia, Emilia och Alexandra. Vi gjorde inte så mycket, chillade på Julles rum typ ;). Målade mina naglar matchande till min klänning som jag ska ha på mig idag :))..

Sen tog jag cykeln och min ipod och gav mig ut i regnet till ica för att snacka med mamma. Sen i med musiken i öronen igen och snabb fart till tröingeberg för att vara med Alexandra och Emilia.
När jag kom så satte vi på filmen "bröllopsfotografen" sen gick ut och träffade Johan och gick en liten runda med honom och sen hängde han med hem till Alexandra, så kollade vi lite till på filmen men den sög så vi satte på filmen "upp" istället. Riktigt cool film måste jag säga, hahaha :)

Sen åkte jag hem och la mig och sov nästan direkt.

Idag vaknade jag klockan 6, vilket var skönt. Gick upp och duschade, plattade och lockade håret, sminkade mig och packade och fixade massa :).
Ska bli underbart med skolavslutning och ikväll är det klassfest, great! :)


Imorgon är ordnat och klart och jag hoppas på en galen kväll!!

10 juni

Idag är ingen vanligt dag för idag startar sommarlovet, hurra hurra hurra :D <3

my love


min älskling surar (y)

...toppen.

Nu ska jag dra till julia. Hörs <3


dagens frisyr:


nu ska jag gå och klä på mig nått mysigt och fixa till håret. <3

<3

Wherever you go
Whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes
Or how my heart breaks
I will be right here waiting for you

dagens;

Dagens humör: helt okej.
Dagens borde: måla om min naglar.
Dagens frisyr: fläta.
Dagens klädsel: tights, långt linne med tryck, kofta..
Dagens vill ha: fint väder.
Dagens längtan: imorgon och fredag :)
Dagens beroende: musik
Dagens tråkigaste: vädret.
Dagens personer: Julia.
Dagens roliga: inte mkt..
Dagens låt: Goo Goo Dolls – Sympathy


det värsta är

att bli ignorerad och osynlig.
och att bara duga när du känner för det.


imorgon

är det skolavslutning.
är det sommarlov.
är det klassfest.
Mycket bättre än så kan det nog inte bli!

9 juni

Sitter nu hemma i soffan med datorn i knät och lyssnar på musik. Just nu spelas denna Goo Goo Dolls – Sympathy. Go låt (a)

Stack till skolan med Alexandra, men jag åkte till stationen där jag tog bussen till skolan tillsammans med min vän Flora. Vi stylister städade och packade ner allt smink och alla hårprodukter och allt som fanns i salen :). Sen hade vi mentorsmöte tillsammans med design och Kurt. Om skolavslutningen och klassfest, imorgon. Hur underbart är det inte??! 10 veckors lov <3<3

Sa hejdå till mina söta klasskompisar och pussade min pojkvän, så kom mamma och hämtade mig. Så åkte vi dit jag skulle och fixade lite grejer. Var där en timma eller mer, det gick som en dans :).

Klockan 4 ska jag träffa Julia :) puss

du.

Nu är du sjuk igen.. Det värsta av allt är att jag inte kan göra någonting.
Jag känner mig helt värdelös.. Jag önska jag kunde hjälpa dig, men du
vägrar ju. It´s hard sister.

godnatt

nu ska jag sova. Hörs imorgon tror jag :) <3

dagens;

Dagens humör: toppen!
Dagens borde: -
Dagens frisyr: inte fixat nått speciellt.
Dagens klädsel: blommiga tights och en lång tröja/tunika.
Dagens vill ha: sol.
Dagens längtan: fredag
Dagens beroende: kärlek och älsklingens pussar.
Dagens tråkigaste: skitsnack tar över världen.
Dagens personer: Albin och Towe = <3
Dagens roliga: hela morgonen tills nu. Great!
Dagens låt: Geo Da Silva – I'll Do You Like A Truck


8 juni

hejhej:)

Min underbara, fina pojkvän ringde mig nyss.. Alexandra är här och vi ska strax sova, upp tidigt imorgon. Inte okej (a).

Jag tog en buss vid nio till varberg, gick ensam hem till min Albin som vägrade möta mig, så sov vi lite och sen kollade vi på a cinderella story och sen käkade han och sen stack vi till Towe. Han stack efter ett tag hem till sin mamma och då gick jag och Towe ner till stan. Vi tog en fika och satt där i timmar och snackade.
Sen hem till henne och fortsatte snacket, gud med prat det blev tillslut, haha vi undrade om man inte kunde få kramp i munnen av att prata så mycket vi gjort idag. Om allt mellan himmel och jord.

Jag tog bussen hem och blev upplockad av mamma, så hämtade vi Alexandra som ville komma till mig och nu ska vi strax sova :) Vet inte alls om jag är ledig imorgon eller inte, men jag drar till skolan vid halv nio och kikar efter.
Vid elva ska jag iväg och fixa en sak, (a)

Hos albin

HEJHEJ :) SITTER HOS ALBIN MEN VI SKA KILA ÖVER TILL TOWE NU.. HÖRS SEN. PUSS <3

kom och tänka på en sak.

idag är vi lediga, förra veckan var vi lediga tre dagar och imorgon har vi inte heller lektioner vad jag vet och på torsdag är det skolavslutning.
Varför ska man gå och vänta och längta enda till torsdag om man likaväl kunde ha skolavslutning idag då? Lärarna planerar inte bra ;)


godmorgon.

jag skulle egentligen sova länge eftersom jag inte skulle till varberg förän tolvtiden. Men ni blev det ändrat för Albin ville jag skulle komma dit tidigare så jag tar niobussen dit och spenderar min morgon med honom. Mysigt!

Nu sitter jag hemma med ont i magen, tog ett glas oboy men det går inte att dricka.. Min magont tar fan snart över mitt liv :o.. Nej men det går la över..

Vi hörs ikväll, eller när jag är med honom. Ska se om jag hittar nån film jag kan ta med mig, (a) puss <3


nu ska jag stänga ner min dator

Gå och borsta tänderna och sedan krypa ner i min säng. Det ska bli otroligt skönt att sova, guld.
Ledig imorgon med, så kan sova tills jag vaknar.. Great :) Framåt tolvtiden tar jag busse till varberg :) Men vi hörs imorgon, godnatt <3


du är grym.


dagens låt


Black Eyed Peas – Alive

my deepest

secret..

du vet att

jag hatar när vi bråkar..

om inte du vet det.. så vet iaf jag det.. att jag älskar dig.

-

om det ska vara såhär jobbigt så vill jag tyvärr inte fortsätta..


albin kvarnslätt.

min pojkvän ringde mig nyss och snackade lite..



dagens;


Dagens humör: orolig..
Dagens borde: jag vet faktiskt inte riktigt..
Dagens frisyr: plattat och tofs.
Dagens klädsel: linne och shorts.
Dagens vill ha: ett telefonsamtal från dig.
Dagens längtan: fredag
Dagens beroende: musik
Dagens tråkigaste: oroheten tar över...
Dagens personer: Emilia
Dagens roliga: efter skolan.
Dagens låt: The Fray – Never Say Never

<3


www.annaalexandranilsson.blogg.se

Klickade in mig på Alexandras blogg och såg att hon hade skrivit om sista veckan i nian.. Tänkte att jag med ska göra det eftersom det gav mig så mycket minnen och tankar när jag läste det.. 

Jag minns den som om det vore igår.. Men det var redan ett år sen, helt sjukt vad snabbt hela detta första året i ettan har gått. Idag när vi var på tångaskolan och träffade gamla lärare och såg hur roligt alla nior hade på sin klädparad och hur lyckliga alla var för att slippa tångaskolan?
Det var vi med när vi skulle sluta.. Men visst saknar man det ibland.. Speciellt underbara 9a2. Jag saknar min gamla klass jättemycket, vi alla var som en stor familj.. Även fast vi bråkade väldigt ofta så hade vi alltid så roligt tillsammans. Det var 4 underbara år tillsammans. <3

8 juni 2009 måndag.
Ja, då var det klädparad. Haha, gud vad vi hade jobbat med denna dansen och bråkat för att vi aldrig kunde komma överrens med varandra när det gällde att bestämma sig för saker.
Men det blev riktigt lyckat, verkligen. Och vi vann en tårta från tg. Great!
Joe vann för bästa utklädnad.



9 juni 2009 tisdag.
Denna dagen hade vi alla nior skattjakt. Det var grymt roligt och alla sjöng och hade så himla roligt tillsammans, otroigt :). Alla galna uppgifter man skulle göra, vi fick springa runt på småbarnsskolan och leta upp massa småbarn som skulle stå på händer och massa sånt, Martin rensade en fisk med munnen och massa sånna grejer. Riktigt roligt. Men denna vann vi inte för det gjorde 9a1 tror jag? :)

10 juni 2009 Onsdag
Skivfestival tillsammans alla nior uppe i vår aula. Våran låt var inte med, hahah vi vågade inte (a).. Men de som var med var uppe och repade hela dagen lång och vi andra bara chillade gärnet med Per en av våra lärare. Nästa dag skulle vi käka pizza med klassen så jag, Elin och Alexandra gick runt och tog beställningar ;). Sen hela eftermiddagen satt vi och kollade på alla som uppträdde med sina egna låtar som vi jobbade med i musiken hela nian. Det var roligt :) Vi fick ihop några vinster i vår klass ;).

På kvällen var det avslutningsmiddag (bal), på grand. Det var sjukt kul och alla var så fina. Jag, Elin, Alexandra, Andrea, Emilia och Martin var hemma hos Alexandra innan och fixade oss tillsammans och sen på kvällen var det god mat, massa tal, priser, dans och allmänt galet.. Våran klass skulle alltid vara värst. Slutade med att vi råkade elda på vårt bord när en klass stod och sjöng (a). Sen var det dans hela natten inne på dansgolvet!

Vi alla undrade var rektorn befann sig?!




11 juni 2009 torsdag
Jag hade sovit över hemma hos Alexandra. Detta skulle bli den mysigaste dagen för oss alla. En underbar sista dag tillsammans.. Men vi som skulle börja klockan tolv. Mamma skulle komma och hämta mig, Alexandra och Emilia i tröingeberg och köra oss till skolan.
Andrea ringde Alexandra en halvtimma innan mamma kom och berättade att vår lärare tagit självmord.. Att det var därför rektorn inte var på balen igår.. Det kom som en chock för oss alla och vi kunde inte fatta att det var sant. När Alexandra berättade för mig och Emilia visste vi inte vad vi skulle säga.. Vi blev helt stumma och så var det tills Frida I kom utanför med moppen och skrek "gråter ni inte??! Har ni inte hört" Då brast vi alla i gråt. Inte förrän då hade vi fattat att det verkligen var sant.
Mamma kom och vi åkte till skolan för att spendera en sista dag tillsammans med klassen. Alla grät, alla tröstade. Det fanns en minnesstund för henne i mediateket som vi skrev i en bok och la blommor, sen gick vi och åt pizza och bara satt och pratade ut. Det var hemskt..




12 juni 2009 fredag
Skolavslutning, det allra sista i nian. Det blev inte den avslutning man hade hoppats på. Alla var ledsna och nere men ändå försökte vi alla hålla humöret på topp. Vi i kören stöttade varandra och klarade alla låtar tillsammans med när rektorn berättade för alla vad som hänt kunde nog ingen hålla tårarna borta. USch...







På kvällen var det en underbart rolig klassfest hemma hos Nebojsa, <3





jag älskar er alla.. mycket.


7 juni

Nu har jag kollar klart filmen, ätit lite kvällsmat, gjort min dagliga kvällsträning och duschat och tvättat håret. Det är inte bra att göra som jag gör.. Tvätta håret varje dag för det sliter så otroligt mycket, men men..

Nu sitter jag och snackar lite med Alexandra, hon är förstående i alla fall..


dagens film!


Jag måste bara säga att denna filmen var sjukt bra.. Den hade verkligen ett budskap, att man ska våga vara sig själv och gå sin egna väg. Man ska göra de val man vill..
Om ni gjorde som mig och aldrig tog er tid för att se den så gör det.. Ett stort plus är att chad michael murray är med som en av huvudrollerna och han är ju bara för snygg.. (a)


tog en paus

från filmen och hämtade min ipod, tog på en tjocktröja och gick ut en timma på en powerwalk. Skönt var det men nu är jag varm (a).. Ska kolla klart filmen som ÄGER! och sen gå och ta en dusch :)..

puss så länge :) <3

a cinderella story


nu ska jag kolla på a ciderella story för första gången. Får se vad jag tycker om den :).. Nu har jag städat mitt rum och ska måla naglarna samtidigt som filmen.. Får se hur det blir ;).
Skriver sen om vad jag tyckte om den :D


jagärbararäddomdig <3

.

Nu ska jag kila in på mitt rum, tar självklart med mig datorn..
Ska städa städa städa.. Kanske till och med packa lite? (a)


säg inte emot.

Jag vet vad jag pratar om..
Jag vet att jag inte ska bry mig..
men jag kan inte låta bli, så mycket som du betyder för mig så skiter jag bara inte i saker och ting vännen..
Jag vill bara att du ska ha det så bra som möjligt men jag är inte blind så att jag inte ens ser vad som händer..
Snälla säg inte emot mig, för jag vet vad jag säger.. Men du verkar inte bry dig eller ta åt dig när jag säger hur mycket du betyder för mig och hur rädd jag är om dig.. Att jag bara vill ditt bästa?

som du beter dig nu, vem har du blivit?


i am

lost without you <3


på fredag ska vi äga.


bildregn,

Bilderna är tagna från underbaraSara <3

Jag blir glad av sommar.
Jag blir glad av er.
Jag älskar sommar.
Jag älskar er.




ni äger..

min dag.

Tog bussen med idtorrskläderna på mig till stan och sedan till skolan. Åkte med Albin och Towis. Alexandra mötte upp oss vid min skola och sen stack hon och vi drog till idrotten.
Vi skulle egentligen vara på stranden men det blev ändrat pga vädret. Det skulle bli regn (som det blev).. Tråkigt. Men vi höll till i kattegatthallen och vissa spelade fotboll och jag, Hannah, Becca, Nathalie och Frida spelade badminton och lite avslappning på det. Underbart! :)

Sen stack jag till skolan och käkade lite och sen gick jag och Nathalie till Fajans, vi snackade ut om lite grejer påvägen dit och träffade Alexandra och Julia där. Sen stack jag och Alexandra ut i regnet, vi mötte upp Emilia utanför h-huset och stack och kollade genrepet på klädparaden på tångaskolan. Sen stack Alexandra, så då stack jag och Emilia och träffade gamla lärare, hahaha hon började gråta.. Sötnos <3

Sen kollade vi nästa med. Träffade Valle, Raif och sen även Martin. söta! :) så åkte jag hem och nu sitter jag här och lyssnar på musik och snackar lite med mamma :) <3

yeeeeees :D:D:D:D

Min bror ringde nyss och sa att allt är klart med lägenheten, så snart bor jag och min mamma inne i stan :D. Nu ska vi bara bestämma ett datum då allt detta sker. Längtar!! <3

nu

ska jag snacka klart med underbara robin och sen ska jag måla en grej och skriva ner lite i min bok.. Sen sova. godnattpussen <3

ärligheten

håller längst ..


vad vore jag


utan dina andetag <3

-

kom igen, svara

det är synd att det gick som det gick..

i mitt sagoland tar du mig i hand igen
inga fler bråk och gråt - där är vi sams igen

jag älskar dig


bild från i fredags, hhaaha.

dagens;


Dagens humör: bra.
Dagens borde: vet inte..
Dagens frisyr: ofixat
Dagens klädsel: shorts och linne.
Dagens vill ha: inga bråk ochh gråt..
Dagens längtan: torsdag, fredag och 11 juli.
Dagens beroende: kärlek.
Dagens tråkigaste: att jag inte vet felet.. kan inte förstå.
Dagens personer: Albiin,
Dagens roliga: en hel del.
Dagens låt: U2 – With Or Without You

dagens låt



U2 – With Or Without You

hej :)

Har spenderat min kväll tillsammans med Julia och även någon timma med Alexandra också. Vi har inte gjort så mycket, snackat, hoppat studsmatta och suttit och kollat tv med mamma. :)

Nu har de åkt hem, så jag hoppade in i duschen, rakade benen och tvättade håret + gjortde inpackning. Skönt :) Ska kämpa med att få det mindre slitet nu :)

Nu har jag kommit ut ur duschen så nu ska jag måla naglarna, noppa ögonbrynen, smörja in mig (så det bruna sitter kvar) och även klä på mig nått mysigt. Korta shorts och en kort tröja, det är så varmt (a).

På med musik!!


Nu

ringde Julia!! :D pusspusspusspuss

nu är det inte långt kvar

Nu är ettan snart slut. Det är bara måndag, tisdag och onsdag kvar.. För på torsdag är det skolavslutning, hur underbart är inte det?! :D
Ne nu ska jag ut med min pojkvän och gå här i Varberg :). Pusspuss vi hörs antagligen senare idag och ikväll om mitt internet vill fungera.. Puss , love

Albin! :)

Vi sitter och kollar one tree hill, men nu ska vi ut och gå en runda :) Sen kommer mamma och hämtar mig, får se vad som händer. Kanske att Julia kommer till mig, får se vad hon vill :)

dagens;

Dagens humör: på topp. 
Dagens borde: jag vet inte. 
Dagens frisyr: plattat med flätad lugg.
Dagens klädsel: linne och korta shorts.
Dagens vill ha: en resa
Dagens längtan: 11 juli
Dagens beroende: musik!
Dagens tråkigaste: besvikelse. 
Dagens personer: mina tjejer och albin. 
Dagens roliga: att få träffa min pojkvän :)
Dagens låt: kom ihåg mig då.

i vbg

hej igen :)
Sitter nu i Varberg, efter lunch med tjejerna, massa solande i Alexandras trädgård, blev lite brunare än innan, en dusch, plattat håret och på med lite mascara och ett par korta shorts, ett linne och på med gladiatorskor och åkte till bussterminalen med alex och hennes mamma, tog bussen till varberg. En timma buss är inte det roligaste :(.. Men tuur att min ipod hade batteri så den kunde underhålla mig :).
Sitter just nu på Albins rum, han är och äter så jag sitter här och chattar lite med Alexandra och kollar lite tv. yeah! :)
du är det bästa jag vet

Jag behöver...

Jag behöver komma iväg här ifrån ett tag, någon vecka..
Vill på semester eller bara iväg, jag orkar inte stanna kvar.
Det är inte såhär det ska kännas när det är sommar och allt.
Lovet börjar inom en vecka och det ska bara vara lycka..
synd att det inte är det....

idag

vaknade tidigt och mamma körde mig ner till båten vid halv tio där Emilia, Alexandra och Nathalie var.. Cyklade och köpte frukost som de skulle ha och jordgubbsmer till mig, sen kom Julia, vi la oss på bryggan och solade. Sen in till stan och fixade lite. och Nu är vi i tröingeberg och ska äta lite middag strax.
Vid 17.30 tar jag  bussen till min underbara pojkvän som jag tycker mycket om. Det ska bli mysigt, vet inte riktigt ännu vad som händer, men det kommer som det kommer :). Kommer hem imorgon <3 Nu ska jag dra till köket där de andra tjejerna håller till, var annars?(a) puss <3

fredags. "student"

Igår vaknade jag klockan 9. Då gick jag och tog en dusch och sen gick jag ut och la mig på studsmattan i vår trädgård och solade medan jag väntade på att Emilia och alexandra skulle vakna :). Vi låg ute och solade till halv 10 då vi fick veta att bussen som vi skulle ta gick om 15 minuter, blev snabbt fixa oss och packa. Vi hann (a).
När vi kom till stan chillade vi runt lite, köpte popcorn och cola och la oss i parken och mös. Så kom min fina pojkvän dit efter ett tag. Så gick vi och mötte upp Nattan i stan och in till bion och kollade på alla glada studenter. Fy vilken känsla det var att se, jag längtar tills vi ska ta studenten alltså!!
Sen gick vi och kollade när de sprang ut och lite sånt, och sen gick vi och satte oss i stan och kollade på vagnarna, men då stack Albin hem.

Sen drog vi och handlade och lite så, käkade lite och jag fixade lite med min underbara storebröder Kim och Tobias :). Sen hämtade jag och alle upp julia, drog till tröingeberg med hööög musik. "studentsången"
Packade och drog till fajans och packade mer, fixade och sen tog ut julias cykel och sen tog jag och julia tandemcykeln, great! :D
Träffade tjejer nere i hamnen, riktigt mysigt. Vattenpipa, dricka, chill, musik och det blev sådär galet som bara vi kan göra saker och ting till. Cyklade till stan men där blev det som det blev.. Jag ringde mamma som kom och hämtade mig för jag var så trött på all skit som sker hit och dit.. Drog hem och sov. Blev inte precis så lyckat som jag hoppades på att det skulle bli..

Torsdags

Drog till båstad med fam.Larsson :) Fixade balfrisyr, käkade glass, träffade lite folk från den släkten, kollade på balen och var där i några timmar och sen käkade vi pizza, sen åkte till halmstad hem till ännu några släktingar och sen till ljungby, to my place...
Emilia och Bllex sov hos mig, vi chillade med min mamma typ.. hahaa? Åt morötter och drack cola, kan inte bli bättre (a). Sen somnade vi! :)<3

nu

ska jag gå och sätt mig jämta julia och se vad hon hittar på, om hon jobbar på duktigt (a).



BLABLABLA?!!?!?!?

det är underbart.

imorgon är det stundent och chillfest med tjejerna på kvällen.

på lördag och söndag vet jag inte riktigt.

måndag, tisdag, onsdag är de allra sista dagarna i ettan och de allra sista dagarna ute på hertigen eftersom vår skola ska flytta in till stan. På torsdag är det skolavslutning och på fredag är det student i halmstad och sen feeeesta hela kvällen och natten lång med de jag tycker om mest i världen (minus Alexandra som ska iväg). 
Sen är det sommarlov, och jag hoppas på sommarjobb.. puss hejdå <3

I bf!


Sitter i barn och fritid med Alexandra just nu :).

På med kläder och av med de igen, byta och på med andra, andra igen.. Blä, jag hatar att välja kläder.. Speciellt på dgar där allting känns fult. Det blev ett par korta jeansshorts och en vit klänning över det och ett par gladiatorskor. Tog på solglasögon och Julias tjocktröja och hoppade på cykeln och skjutsade Alexandra till stan, där jag sedan hoppade på julias cykel och hängde med de hit.

Nu har de någon konstig lektion och jag försöker få tag på Emilia.. Efter denna lektionen har de lång lunchrast och då ska vi gå till ett ställe och sen hoppas jag på en puss från min pojkis innan han tar bussen till skolan. :)


godmorgon :)

skönt var det att vara ledig igår. Jag låg ute och solade hela dagen och vid två tog jag bussen in till stan, där satte jag mig och väntade på Alexandra. Så gick vi till söderbron, mötte Becca i stan och sen mötte jag även Towe!! :)

Sen cyklade vi mot stranden och mötte upp min pojkvän, så gick vi ner till stranden för jag och Alex skulle bada men alla treorna var där, så vi ville inte, haha geeks i know :)

Sen gick vi där ifrån till ica inne i stan (mycket promenad idag).. Hehee. Hämtade min dator av mamma och sen gick vi till Fajans och chillade. Efter ett tag kom Nattan även hit och sen missade Albin nästan tåget, men hann med det som tur va :). Då stack jag, Nattan och Alexandra till willys och sen till Fajans igen. Fixade våra bloggar lite och sen stack Nattan och då kom Julia hem. Vi gjorde inte så mycket, chillade typ :))..

Nu har vi nyss vaknat och jag är ledig hela förmiddagen så fattar inte varför jag går upp 07.00 frivilligt då? Nu har vi fixat oss och senila Alexandra är och letar efter sina nycklar som helt plötsligt försvann ;).. Men nu vill Julia ner och äta frukost. Hörs nog inte innan imorgon tror jag inte, för jag ska till båstad på bal med bästa familjen Larsson :) pussochhej <3


ska

gå och ta en dusch igen, inte fräääschast att ligga ute i solen i några timmar och sola :) nu har jag fått mer färg och det är tummen upp :) nu ska jag duscha och sen lägga på lite mascara och sen klä på mig ett linne och jeansshorts och sen packa ner bikini och handduk. Jag och Alex ska ta premiärdoppet i havet, om vi nu vågar! :D

ska även träffa min Albin lite :)

solig dag, det gillas :D

Tummen upp för vädret. Jag har nyss duschat, tvättat håret och rakat benen. Ska ta på min nya bikini, lägga in den nya musiken i ipoden och gå ut i vår trädgård och lägga mig på studsmattan i fleera timmar och soola med g musik i öronen, blir det kanske winnerbäck? (a) hihi... Finns inget underbarare än när det är fint väder. Snart är det sommarlov, om 8 dagar om jag ska vara lite mer exakt (a)

hejsvejjs <3

nu ska jag gå och sova. Jag är glad att Nathalie finns, <3

godnatt !

<3



I don't know how you do what you do

I'm so in love with you
It just keeps getting better
I want to spend the rest of my life
With you by my side
Forever and ever
Baby, I'm amazed by you


(a)

"I hate it when I'm trying to sleep, & Edward Cullen keeps watching me"

jag tycker om dig :)


tidsfördriv

År 2009

Vad hade du för hårfärg - brunt
Hur lång var du - som nu kanske, 1,67?
vem var du kär i - Johan.
Hade du nån Pojk/flickvän -
ja.
Vilka umgicks du med - massa olika faktiskt.
Var allt Bättre då - vissa saker..
Skulle du vilja gå tillbax dit - ibland, ja..
Har du förändrats - ja det har jag.

Nu:
Vilken klass går du i - 1:an på gymnasiet
Vad har du för hårfärg - Brun
Hur lång är du? - samma.. 1,67
Vem är du kär i - Albin
Har du nån Pojk/flickvän - jaa.
Vad brukar du göra på fritiden - vara med vänner, skolan, festa.. typ?
Vilka umgås du med - olika! mest tjejerna ;)
Hur ser du ut - kolla bilder ;)

Har du:
Kysst någon - ah.
sovit brevid någon med samma kön - ja
sovit brevid nån med motsatt kön - japp
slagit ner nån - mina muskler <3<3<3<3<3<3<3<3<3
Ljugit för en bra vän - nejj
Svikit någon - hoppas inte det.

Vem:
Skrev du senast till på msn - det var nathalie
Kramade du senast - Towis
sov du hos senast - Alexandra
Vill du vara just nu - i grekland :$
Ringde dig senast - julia.

Vad:
Drack du senast -  mer!
åt du senast - morötter
Gjorde du igår - var med Albin :)
ska du göra imorn - ledig från skolan (a)
Är närmast dig som är rosa - min mobil!



Kärlek :
Du är kär nu - ja
Du har sårat nån så den började gråta - mm
Nån har sårat dig så du börjat gråta - aa

Ärlighet:
Du har gjort nått som du lovat nån annan att inte göra -jaa,
Jag har gjort något som jag har lovat mig själv att inte göra - Ja.
Jag har smugut ut utan lov - nejj
Jag har ljugit för mina föräldrar vart jag är - ne :P
Jag har en hemlighet som ingen vet om - ja.
Jag har fuskat i ett spel - fuskar ALDRIG
jag har struntat i ett prov - tror inte det ffaktiskt.. kanske

Dåliga Tider:
Jag har druckit alkohol - haha ja.
Jag har tagit medecier mot drepression - nee
Jag har sovit en hel dag utan att behövt det - nej xD
Jag har vaknat gråtande - Jaa,
Jag har somnat gråtande - Ja...

hej jag är glad..


min vecka äger

Imorgon (onsdag) : lediga, träffa Alexandra och Albin en stund kanske. Och ut och springa.

Torsdag: Båstad med underbara familjen Larsson som jag verkligen tycker mycket om :), bal för fina Hanna :)

Fredag: student, ska vara inne med drottning blanka på folkets hus och äta tårta sen chilllaaa med tjejerna på kvällen och säga hejdå till Jennifer och kanske Ida, för de åker till tunisien :)

NICE! :D

hemma igen

Haft en jättebra dag tillsammans med Julia och Alexandra.
Efter de hade slutat så stack vi till jc och provade klänning, gick till kassan och betalade. Sen på cyklarna och hem till Fajans. Nattan skulle träffat oss men hon stack på bio med Sophia och Becca :) Vill också se den filmen!! haha.. Vi har inte gjort så mycket mer, jag stack till ica och handlade med mamma och sen åkte vi hem.

Blev morötter, mummmsss. Om det nu hade stämt att man blr brun av det borde jag vara svart.. Äter massa morötter varje dag, jag älskar det. Skulle kunna leva på det, guld! HIhi.

kiss <3

dagens låt;

Sommarpojkarna – Efterfest - Radio Edit

HAHAHAHAHA

asså, jag dööör.
SÅ JÄKLA SÖÖT!!!!



klickade in mig på Julias blogg och hittade denna söta bilden, hahahahah asså alex?! :D

hej du är fin












dagens;


Dagens humör: det är la bra, men du gör mig så besviken.
Dagens borde: pratat ut med dig.
Dagens frisyr: tofs.
Dagens klädsel: stor randig tröja och jeansshorts.
Dagens vill ha: sommarlov.
Dagens längtan: 11 juli, Lars winnerbäck och Melissa Horn <3<3
Dagens beroende: musik!
Dagens tråkigaste: besvikelser och svek...
Dagens personer: Nathalie, Julia & Alexandra.
Dagens roliga: jag tycker om min klass :)
Dagens låt: Alla Lars winnerbääääck

<3 ?

du säger att du älskar mig, men gör du verkligen det?
du säger att du är rädd om mig, men är du verkligen det?
du säger att du blir orolig när jag säger och gör som jag gör, bryr du dig ens?
jag vet inte vad jag ska tro om dig, det är bara massa ord.

det är inte vad man säger som räknas..
uran det man gör.. <3

1 juni

juni juni juni, det är redan juni! :0

I skolan*

Hejhejhejhej :)
Sitter just nu i skolan, jag har nyss haft engelska och gjorde min redovisning om Beyonce. Gick la helt okej? Nu ska vi snart ha historia, ska lämna in bäcker och in med arbete.. Sen är det lunch och matte och arl, sen till stan och köpa klänning..

Nu ska jag ta och ringa min moooother! :)


Jag älskar er.. en hel del <3

Idag är det tisdag

och jag har nyss duschat, lagt på lite mascara, klätt på mig och satt upp håret i en tofs.

jag ska gå och borsta tänderna nu. :)
Idag är det engelskaredovisning sen historiainlämning och avsluta mattekurs A och arl-inlämning.. jobbigt dag. Sen ska jag in till stan med Julia och Alexandra, jag ska köpa en klänning till avslutningen.


sweet!


godmorgon :)

Igår var det mentorsdag, gick först till gymnasiet och var med Julia och träffade även några andra. Sen mötte jag Flora och Cissi på busstationen och så tog vi bussen tillsammans med de andra i klassen till klitterbadet, där vi gick till beachhouse. Mötte Nattan och sen spelade vi minigolf, Flora ¨vann¨. haha, ah det var kul. Sen käkade vi alla pizza och sen ner till stranden och satte oss och chillade, det var volleyboll och några stack men jag Becca, Nattan och Flora satt kvar i sanden och lyssnade på björn rosenström såklart.

Sen skulle jag, Becca, Albin, Towe och Flora ta bussen till stan men vi gick istället. Skön promenad. Så gick jag Towe och Albin till stationsgrillen och satte oss, de köpte klass och fanta och sen tog vi bussen till stationen och tåget till varberg.. Följde Towe hem och sen gick jag och Alb hem till honom och kollade på film och chillade. Sen stack jag hem med tåget.. Tråkigt att det blev som det blev hjärtat,men så är det ibland. Vi klarar det tillsammans :)

<3

RSS 2.0