jag är trött

  

<3

snackar med Towe och Evelina. söta! :)

jul


Nu är det tre veckor och 3 dagar till julafton. Det är helt sjukt och jag har ingen julstämmning alls.

styling v.49

Övning av onsdagens upplägg.
Öva hår/makeup efter onsdagens planering med design09


Isabell


ger upp*

Jag fattar inte den jävla historian och nu ger jag upp kan lika gärna gå och dö eller nåt, hehe. Jadu, vad ska man göra en kväll som denna? Blir nog tvn med mamma som väntar antar jag. Kanske ringer mina söta vänner med, får se men de är roliga och mysiga att prata med så varför inte :).


dagens;

Dagens humör: besviken
Dagens borde: plugga
Dagens frisyr: platt
Dagens klädsel: tights, jeansskjorta och linnen.
Dagens vill ha: du vet nog redan vad jag vill
Dagens längtan: helgen 
Dagens beroende: ingentinggggggggggg
Dagens tråkigaste: skolan och allt pluggande!!!!
Dagens personer: inte ni iaf
Dagens roliga: det efter engelskalektionen
Dagens låt: kvar i nåt jag lämnat


du gör mig orolig

..

paus i pluggandet

Jag orkar inte och jag fattar inte ett skit. Usch vad det är svårt. Prov på fredag i historia om något jag inte ens vet vad men ointressant och svårt är det i alla fall och så långt har jag fattat.

Skolan idag var inte bra, ibland trivs jag jättebra tillsammans med min klass men vissa dagar inte. Idag var en sån dag. På idrotten hade vi innerbandy, det var faktiskt kul och jag och Rebecka ägde alla stenhårt! (a) okejdå, vi gjorde nog inte det hehe.. Sen var dte lunch och då kom Alexandra till oss och det var trevligt, hon var med på mattelektionen och jag jobbade på idag faktiskt men det är ganska svårt men förstod en del. Jag har fortfarande inte jobbat ifatt veckan jag var sjuk så nu ska jag sätta fart men man hinner ju fan aldrig.
Efter matten var det engelska och då skulle vi ha glosförhör men vi hade någon tävling, vi vann inte (a).. Sen satt jag Nattan Becki och Abbis i ett eget rum och gjorde uppgifterna vi skulle göra. Man skulle jobba två och två och Albin var trög :'). Han skulle öppa fönstret så flög han ut, hahaha det var kul och efter lektionen hände en kul sak. Hahaa. Sen naturkunskap, dagens höjdpunk, eller? hehe.. nejtack!
Det gick la bra, jag och Nattan jobbar med miljöförbättring och det suger! :))

Efter skolan tog jag bussen till stationen och där träffade jag Jennifer så stod vi och snackade och sen kom även Ida men deras buss kom så de stack. Så åkte jag hem och sen jag kom hem har jag pluggat, alltså i två timmar. Duschade även för en stund sen och nu ska jag fortsätta plugga, orkar inte.. verkligen inte!

skitsnack skitsnack skitsnack


30 november

Har sovit dåligt.
Legat uppe och bara tänkt.
Inte kunnat somna.


Jag hinner tyvärr inte skriva nu för jag måste verkligen skynda mig så att jag inte missar bussen. Idag är det idrott, matte, engelska och naturkunskap på schemat. Nu måste jag in och kolla provresultat snabbt innan jag springer ner till bussen. Bye


ska sova

godnatt. Hörs imorgon



tack och hej

Eller hur Elina? (a)

29 november

Nu är det inte länge kvar till julafton och sedan efter det kommer nyår, jag längtar fruktansvärt mycket.


Jag har lärt mig en viktig sak i livet.
Att inte ta någonting för givet.
Man ska aldrig göra det för man vet
aldrig vad. Det finns alldeles fullt med
folk som ljuger, sårar och sviker.
Tyvärr är det så men det finns inte
så mycket att göra åt den saken..

Man kan ha så fel om en person och
man lägger sin tillit på den men blir
lika sviken varje gång.
Man kan ha så himla fel och man tror
så annorlunda än mot hur det egentligen är.
Man borde vara mer försiktig.

Tjejer tjejer tjejer, jag orkar inte ge er
fler chanser nu för ni sviker mig lika
mycker varje gång. Det är pga er jag
går under som jag gör och det är pga
er jag börjar tveka. Men som tur är så
känns det nu som jag valt rätt. Jag skiter
i detta nu och går min tgna väg.. Utan er!


Never felt this way



cha cha!!

Nu blir det träningen och sen duschen.

ibland förstår jag mig inte på..

dig!

min min min


.

jag hatar bråk och jag hatar detta :(

jag orkar inte*

Nu ska jag plugga engelska och kanske till och med lite historia om jag orkar :)

det är tomma ord som fastnar

.. det är först nu det gör ont

§

Nu räcker det.

besviken


Min sorg blev deras glädje

.. för en stund


your words*

av orden du sa blev jag överlycklig och även ledsen.

dagens;

Dagens humör: ärligt talat så vet jag inte.
Dagens borde: plugga!!
Dagens frisyr: ofixat.
Dagens klädsel: tights, tunika och mysiga tjocktröjan
Dagens vill ha: det vet du!
Dagens längtan: nyår!
Dagens beroende: farmville (y)
Dagens tråkigaste: hur du är
Dagens personer: bröderna, Malou och Martina
Dagens roliga: stan innan
Dagens låt: inte lyssnat.

:)

Jag är bloggsugen så jag orkar inte vänta på att blogga tills jag går hem till mig.

Sitter hos mormor och morfar med alla som sagt. Det är mysigt.

Igår vid halv sex drog jag till A. Vi snackade och lite så. Sen drog jag och träffade Elina och Julia så drog vi till entill och skulle äta pizza och då kom emilia, maggie och jennifer dit. Det var kul, haha. Man blir alltid lika pigg och glad med er. Efter det drog vi till ica och sen till skogstorp.. Där gjorde vi inte så mycket och sen blev vi alla på fest humör men jennifer stannade tyvärr hemma. Påvägen till skogstorp så ramlade jennifer av cykeln och hennes byxor sprack och hennes ben slog sig, stackare men fattar inte hur du lyckas jenii ;). Ni är bäst tjejer.

Vi alla utan jennifer drog till hoffa och umgicks med han, johan, rickard och oskar. Det var riktigt kul men Alexandra var saknad denna kväll/natt. Jag drog till ica och träffade A där, vi satt där och snackade och frös i två timmar. A är bra bra bra bra bra <3
Sen stack jag och mötte pojkarna och flickorna igen så drog vi till Mike eller vad han heter (a)? Så satt vi där, fest. Dock var det inte så kul och Elina och Julia mådde bra, haha. Sen cyklade jag, Emilia, julia, elina och hoffa hem till honom och sen stack vi hem till oss men först följde jag elina hem och sedan drog vi andra till julia i fajans. Då bakade vi kladdkaka och spelade in en del filmer på juwlijah hahah skön tjej!
Sen sov vi.

Idag vaknade jag mycket tidigare än dem och då kom Alexandra in i rummet och jag blev jätteglad för den filuren hade inte sagt nåt om när hon skulle komma hem ;o. Vi tjejer fixade oss och sedan skulle emilia hem och då drog vi andra in till stan. Julskyltning idag ju, mysigt :)). Jag köpte mitt efterlängtade smink som jag äntligen har nu!! i'm so happy (a.. Nu så.. haha.
Sen åt julle och alle och jag satt med de och sen cyklade vi tillbaka till fajans och då kom mamma och hämtade mig och direkt stack vi till mormor och morfar. Ikväll blir det plugga och tv kanske? don't know..

Snart är det jullov och jag längtar. Jag längtar grymt mycket till nyårsafton, det ska bli grymt med världens bästa tjejer. Jag får sån underbar känsla varje gång vi snackar om det. Det ska bli bäst för ni är bäst och gör allt bäst <3

skriver mer later:) kissseeeessss


hej*

just nu sitter jag hos mormor och morfar med mina bröder, deras tjejer och min mamma. Ska nog snart hem och plugga tror jag, eller få se om jag orkar. är jättetrött och kommer somna tidigt. men skriver om min helg när jag kommer hem. ha det bra sålänge :)

dagens;

Dagens humör: jag vet inte, till och från
Dagens borde: pluggat mer kanske!!
Dagens frisyr: ofixat än så länge, ska la platta det eller nåt.
Dagens klädsel: Vet inte än, nu skabb
Dagens vill ha: :(
Dagens längtan: lov
Dagens beroende: mina personer.
Dagens tråkigaste: plugga
Dagens personer: elina och julia
Dagens roliga: Att träffa personer som betyder för mkt.
Dagens låt: vetinte...

ingen kan förstå hur detta känns.

  

the best one*

Nu är jag i fajans med Julia och Elina. Jag trivs så bra ihop med dem för de är så himla bra, finns inte ord. Ikväll ska jag antingen vara med A eller träffa Casandra, Maggie, Julia, Emilia, Elina och Jennifer tror jag? Vet inte.. Får la se. jag hoppas.

Alexandra åkte i morse och det suger, jag saknar henne :(.

 

 


plugg

Nu har jag nyss duschat så nu ska jag plugga. Kul att sitta och plugga en lördag, lärarna kan inte vara riktigt friska som ger såhär mycket prov och läxor.
Nu innan jullovet har vi historiaprov, matteprov, svenskaprov, idrottsprov, engelskaläxa och massa fler läxor och mycket arbeten och inlämningar på det. Hur ska man hinna? :s Nu borde jag sätta fart iaf. Hoppas jag överlever, hheeh. Puss



godmorgon

Vaknade för ett tag sen av att Julia ringde mig. Hon berättade allt om inatt och fyfan så sur och arg man blir alltså. Förstår ingenting nu.. Ni är bra tjejer <3

Vet inte alls hur dagen eller kvällen ser ut..

besviken och arg*

Hur kan du?
Har du ingenting att tänka med eller vad är det du håller på med egentligen? Fattar du inte att vi blir både oroliga, ledsna, arga och besvikna?? Nej jag märker detta på sättet du behandlar din omgivning. Nu blir jag riktigt besviken.


Stack till Alle och Juli och direkt när jag kom, eller aa nästan iaf så skulle de käka så jag la mig i Julis säng och skrev i "our secret book". Blev två sidor, sjukt längesen jag skrev i den nu så det var dags. Sen ringde Malou mig så snackade vi och de skulle dra vid halv nio så var tvungen att komma och fixa en sak innan det. Så tjejerna kom upp och fixade sig och sedan cyklade vi in till min bror och Malou och där var även Simon och Malin. Så satt vi och lyssnade på musik och snackade. Mysigt vare!

Sen stack de för de skulle iväg och då stannade vi kvar i lägenheten och lyssnade på musik och satt och snackade och hade roligt. Sen stack vi in till stan och köpte popcorn och då träffade vi Maggie, Casandra och Sandra och sen var vi tvugna att sticka tillbaka till lägenheten och var där i tjugo minuter och sen stack vi ut och träffade de igen och då var Denny där med dem också så stod vi alla och snackade och sen kom även Putte.
Så stack Denny iväg och vi drog till västragärdet så kom Nattan och Becca. Vi stack till Puttes kompis, för de skulle ha fest där, men det sög så vi drog till en annan fest lite längre ifrån. Det var nitton års fest, den var kul. Mycket folk men a vi kände ingen där typ. Eller jo jag kände några. Carro och Malin träffade jag, haha. Så kom polisen och eftersom några av våra vänner ville inte komma in så de stod utanför och då var vi tvugna att dra eftersom polisen inte skulle se oss och bla bla bla massa shit.

Sen skulle vi till Bonty med Oskar och Hoffy men de drog innan oss då vi var på festen så vi orkade inte dra dit så vi drog till Sara istället och där var vi tjejer och det blev som det blev och jag vill inte ens berätta, jag är så trött på sånthär. Klockan halv ett kom mamma och Samuels mamma och hämtade mig för jag ville hem eftersom jag inte hade så kul och var inte på bra humör och mådde inte bra som ni kanske märkte tjejer?.. Nu ligger jag i min säng nerbäddad med min gosiga katt och min dator, hehee. Jag är trött och orkar inte vara vaken eftersom jag mår som jag mår. Snackar med Alexandra nu och detta fixar sig ska ni se tjejer.

Nu ska jag sova och jag hoppas på en bra dag imorgon. Puss och godnatt.

huvudvärk!


.

jag är orolig.
Men jag hoppas.
Det vet du.

girls just wanna have fun*

Nu har jag lockat mitt hår och fixat det och även sminkat mig och packat, duktig känner jag mig nu. Haha. Nu ska jag bara ordna skjuts in till mina flicks men det har mamma redan lovat så det ordnar sig allid :).

Nu snackar jag med A.
hejdå

{}

Nu ska jag spela farmville

dagens;

Dagens humör: jodå
Dagens borde: vet inte
Dagens frisyr: plattat
Dagens klädsel: svarta byxor, två linnen och jeansskjorta
Dagens vill ha: det
Dagens längtan: ikväll
Dagens beroende: farmville (a)
Dagens tråkigaste: historialektionen
Dagens personer: <3
Dagens roliga: finns en del
Dagens låt: you don't know

you don't know*

Min dag har vart bra. Skolan var som vanligt typ. Historia, då pluggade vi inför provet som vi har nästa fredag, sux. På engeskan gjorde vi GTM och vocabulary och lite sånt och sen hade vi snack i klassen som var viktigt och behövdes. Sen satte vi oss tillsammans i matsalen och sen cyklade jag och Becka till stan tillsammans och då stack jag till gymnasiet och var med Sandra lite, eller vi satt i matsalen med Putte och hans kompisar. Sen stack jag till bf och snackade med Alexandra och Jennifer men de hade matte så det var tråkigt att sitta där så jag stack och träffade Cicci, så träffade jag även Sara, Daniella, Elina, Emilia och några :).

Vid ett stack jag och snackade med A och sen stack jag och satt med Alex och Jeni på svenskan efter det så slutade de och då drog vi ner till stan och kollade runt lite. Sen gick jag till ica och då åkte jag och mamma till fynda för hon skulle tvunget dit. Träffade moster och snackade med henne, <3
Sen stack jag och mammsen hem och nu sitter jag här och ska snart ta en dusch och göra träningen och sen ska jag packa och dra mig in till staden och träffa bästa tjejerna. Ikväll blir det ägande i hope!

Bye


tjenatjena

Hej, nu har jag varit jätteduktig och cyklat till skolan. Hoppade av bussen vid gymnasieskolan i stan och då träffade jag Alexandra och Julia och sen kom Emilia och hennes kompis, ingen aning om vem hon var men iaf. vi stod och snackade lite och Julia visste inte vad hon skulle göra för hon fick veta att hon började klockan tjugo i tolv så jag föreslog att hon kunde hänga med till min skola men det förslaget var inte uppskattande (a).. Jag blev lite ledsen, vilken tjomme hon är alltså! Jag hotade med att jag kanske skulle trilla ner för bron om jag cyklade själv men ingen av de brydde sig, hihi.. När vi stod och snackade kom A och cyklade förbi så jag stack till honom och snackade lite :). Söt (a)

Nu sitter jag i hertigen i historia klassrummet men börjar om 25 minuter så det är bara att vänta, tur att det finns så mycket datorer på min skola så man kan underhålla sig med något. Lyssnar på musik med, det är också bra, hehee. Nu ska jag spela farmville och vänta på min SÖTA klass och den chilliga läraren som vi tycker är ganska cool. hehe.

Hejdååå, love- Isabell


fredag*

Så, då var det äntligen fredag igen. Underbart! Idag ska jag nog ta bussen till stan och istället för att byta buss på stationen som går ut till min skola så ska jag nog cykla som jag brukar på fredagar. Men det är bara det att det inte är så kul om det regnar, då man kommer jätteblöt till skolan, hehe kul!

Kort dag som vanligt i skolan, historia först och sedan engelska. På historian ska vi la inte göra något speciellt vettigt som vanligt och det är prov om en vecka men jag förstår ingenting, good good! Sen på engelskan ska vi la göra massa som vanligt, vi har jättemycket uppgifter i engelskan tycker jag men jag tycker om engelska så det är bara kul! :))

Efter skolan drar jag till gymnasiet som vanligt och vid tre ska jag hem och duscha, packa och sånt och senare ikväll ska jag dra in och träffa tjejerna. Vi ska antingen ha tjejfest eller dra nån annanstans. Får se hur det blir..

Nu ska jag iaf strax gå och borsta tänderna och lite sånt så vi hörs senare idag :))

hejhej så länge, ha en bra dag!

Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig*

Så nu är allt gjort så nu ligger jag i min säng och kollar lite bilder, mamma kom och kollade lite med mig men hon stack nyss för hon skulle se nåt på tv. Jag ska göra min engelskaläxa som jag glömde var tills imorgon men aa om jag orkar så ska jag göra den nu annars får det bli imorgon på morgonen. Det blir som det blir.

Ska nog sova tidigt ikväll eftersom jag är urtrött och behöver verkligen sova. Min skolsköterska sa en del grejer till mig om mat och sömn som jag måste ta tag i, det kommer la när det kommer.

Nu ska jag sluta upp med dumma tankar och skit så hejdå på det och även tummen ner!


dagens;

Dagens humör: glad
Dagens borde: pluggat :/
Dagens frisyr: plattat och fläta i luggen
Dagens klädsel: tights, tunika/klänning
Dagens vill ha: lov lov lov lov lov
Dagens längtan: helg
Dagens beroende: mina vänner 
Dagens tråkigaste: svenska grammatik
Dagens personer: de vet
Dagens roliga: mycket
Dagens låt: U had it all

26 november

Nu sitter jag och mamma och äter pitakyckling och kollar på mammas pojkar. Och jag dricker cola!!! <3 hehe ovanligt.. nej! Mammas pojkar är sjukt coolt så de sååå.

Min dag har vart kanonbra och jag stortrivs i skolan med mina fina vänner som betyder mycket för mig :$. Men jag saknar att umgås med Cicci och jag snackar med henne om en sak nu, får la se hur allt kommer bli men jag saknar våran kontakt vi hade ett tag..

Jag stylade Frida idag och det gick toppen. Efter skolan stack jag och Julia till fajans och där var Alexandra. Vi stack till netto och köpte lite gott, sen stack vi hem så gjorde jag små inbakade flätor på Julia och sen sminkade de och vi kollade på Eva och Adam och det äger. Sen målade de mina naglar så kollade jag på nalle puh men jag somnade så sov jag en timma och då smsade mamma att hon vat utanför så jag stack hem med henne.

Mormor hade köpt twilightboken till mig, den första så den ska jag börja läsa nu och hoppas på att den är bra. Nu ska jag kolla klart på mammas pojkar sen min träning och dusch. Skriver senare. puss


torsdag *


Mar do bra? (a)


sminkade Julia leopard idag. Blev inte så bra och dålig bild. Och Alexandra
sminkade jag nästan lika dant men den bilden blev jättekass.


hehe, seriöst? :)


Denna är en fin bild på mig Nattan, Albin, Floris och Jerry made by me.
HAHAHAHA.. Vi gav den till Abbis på mattelektionen och han blev glad!


skolan

Hej allesammans, nu sitter jag i skolan och det är tråkigt. Jobbigt att komma en halvtimme innan man börjar. Men nu sitter jag här iaf och ahr tråkigt. Om tjugo minuter ska jag ha naturkunskap, det som jag älskar så mycket.. wohoo hehe...
Nu ska jag fortsätta ha tråkigt. puss

godmorgon!

Idag när alarmet på mobilen ringde ville jag bara sova mer. Tror det är för det är så mörkt ute och då blir man tröttare och tröttare. Hinner tyvärr inte skriva så mycket mer för idag är jag ganska sen och har lite tid på mig för att mitt hår var hemskt och stod åt alla håll så jag blev tvungen att platta det och fixa det och sånt och det tar ju sitt lilla tag.

Men nu ska jag gå och borsta tänderna och sen ska jag ta mig ner till bussen. Idag blir det Julia, Elin och Linn efter skolan tror jag. Skriver ikväll någongång, pussar


dagens;


hello uugggllyyy giiirl!


Dagens humör: glad
Dagens borde: pluggat historia och lite matte
Dagens frisyr: brudfrisyr, fixat av Frida
Dagens klädsel: Chinos, Linne, randigtröja och etnies tröjan (när jag frös)
Dagens vill ha: lov
Dagens längtan: lovet
Dagens beroende: vene
Dagens tråkigaste: plugga
Dagens personer: Alexandra, Julia och Nathalie
Dagens roliga: skolan och med tjejerna efter 
Dagens låt: kvar i nåt jag lämnat

bring it on

Jag har tråkigt och nu äter jag en apelsin och dricker varm oboy. Det är min kvällsmat ikväll.

Var på hälsosamtal idag, gick la bra.. Men jag är bara 1.65 :'( och jag har gått upp 1kg på ett år, hhaha. Inget att hänga upp sig på men aa nu ska jag nog sätta på en film. Ska se den nya bring it on filmen.
Bring it on fight to the finish heter den.

Vi hörs kanske sen, annars sov så gott :) Ska lägga in dagens med.

puss

det som engång var mitt*



Nu har jag pluggat i en timma, gick igenom kap 1 och 2 i matteboken och det kunde jag la hyfsat iaf tror jag, hoppas jag rättare sagt. Hoppas verkligen på allting att vi slipper prov imorgon. Jag orkar inte och jag ligger massa efter i matten eftersom jag var sjuk i en vecka och det suger för u måste jag plugga massa hemma och det hinner man fan inte med så får se om jag drar på mattestugan någon dag.
Nu ska jag göra varm oboy, kommer snart :)

bilder



(älskar gekås, eller hur var det nu?)

cool tjej

kvar i nåt jag lämnat

du håller mig kvar i nåt jag lämnat.. för längesen.


 
Min dag har vart kanon och jag mår superbra och är glad..
Skolan var toppen. Började med styling och det var kul. Frida gjorde bröllopsfrisyr på mig och det blev bra tycker jag. I morgon ska jag nog göra på henne. Sen stack jag, Nattan och Abbis till netto och köpte popcorn och saft. Så gick vi till skolan och då var det dags för datorkunskap, vi fick inte plats så vi satte oss i bildsalen vid de datorerna. Alexandra och Julia kom och va med oss.

Efter skolan stack jag, Nattan, Alle och Julle hem till mig, på bussen satt vi och snackade med Samuel, Fredrik, Daniella och Rebecka :).. När vi kom hem till mig så .. åt vi? (a) Typ det ända vi gjort hela dagen. Sen sminkade jag Alexandra och Nattan med leopard.. Blev la hyfsat nöjd men la inte ner tid på det så var bara slarvigt, men aa.

De stack för ett tag sen och då hoppade jag in i duschen och gjorde träning så nu sitter jag i min säng och lyssnar på musik. Jag ska nog ta och plugga lite för jag kom på att vi har historiaprov nästa vecka och jag kan INGENTING och då menar jag verkligen ingenting om det. Plus att vi har nog oförberett mattefittprov imorgon och det kommer jag faila på totalt. IG i matte eller?! 
I nian tyckte jag matte var hur kul som helst och enkelt men nu är det en plåga och detta är bara matte A. Tänk då matte B som vi ska ha sen, tjohoo!

Nu ska jag ta tag i pluggandet och sen kanske jag skriver igen medans jag väntar på att mamma ska komma hem så jag slipper vara ensam hemma och ha sugtråkigt. Jaaaadu, jag är trött på pluggandet men snart är det jullov men... MASSA PROV innan det, sug!

onsdag

Ska ta mig en dusch och göra min träning, skriver efter det!

25 november

godmorgon allesammans! Dricker varm oboy och fryser. Känner ingen som helst stor lust att gå ut och ställa sig och vänta på bussen nu, först här, sen i stan -.- Jag åker fyra bussar för att ta mig till skolan, det är lagom jobbigt.. Usch.

Finns inte så mycket att skriva, men idag är det styling och datorkunskap som gäller. På stylingen ska vi nog rulla och sen uppsättning tror jag. Kul!

Dagens outfit;
chinostights - gina
Linne - gina
Randig tröja - jc
Tjocktröja - etnies
skor - uggs

{}

Nu leker jag en lek med Albin och Julia för dom är så fruktansvärt coola :) ska snart sova så godnatt

farmville

Hej min farmville äger.

Nu har jag nyss sett klart andra avenyn, har fixat min farm nu och den blev asball. Imorgon är det styling och datorkunskap som gäller på schemat. Sen åker jag och mina två älsklingstjejer Alexandra och Julia med bussen hem till mig :)

 

Nu ska jag snacka med de och sen sova. Pussen


Isabell

nu har jag duschat och gjort min egna träning. Nu blir det andra andra avenyn och innan det börjar ska jag måla mina naglar. Fransk manikyr blir det!

pussen*


{}

Min dator är dum, den liksom håller mig kvar här på nåt sätt (a) Men aa, nu är det 20 minuter kvar, jag kommer inte hinna. Måste springa in i duschen NUUU!!!

bye, hörs later <3

dagens;

Dagens humör: toppen
Dagens borde: pluggat
Dagens frisyr: plattat och fläta i luggen
Dagens klädsel: tights, l2 linnen, kofta
Dagens vill ha: smal...
Dagens längtan: jullov
Dagens beroende:
Dagens tråkigaste: historialektionen
Dagens personer: A
Dagens roliga: skolan och efter
Dagens låt: lätt pankakslåten!!!

1 månad..

Kvar till julafton!


Min dag har vart superbra. Skolan var kanon och allt gick som det borde. Hade håltimma från matten och då satt jag och Nattan och Albin och pluggade i vårt kök på vita hästen så kom Hannah, Cicci, Sandra, Rebecka och Flora och satte sig och snackade med oss, så redde vi ut allt trams som hållt på nu i dagarna/veckorna. Onödigt, men nu är det la bra igen antar jag?

På bildlektioen blev jag klar med mitt perspektiv och det blev la helt okej. Så skulle jag göra den sista avslutningsuppgiften för denna kursen men jag fattade inte så jag frågade Pieter och sen fattade jag inte igen så då fick P-H komma och sen fattade jag men då var det bara en kvart kvar av lektionen så jag började aldrig med den.

Efter skolan gick jag till A. Vi kollade film och snackade, det kändes skönt och bra :). Sen träffade jag Alexandra eftersom jag satt och väntade på mamma så kom hon dit för hon behövde snacka med mig om en sak och det behövdes verkligen.

Nu är jag hemma och har nyss kommit in från mormor och morfar, käkade där. Nu är det andra avenyn om en halv timma så jag borde skynda mig och slita mig från datorn och hoppa in i duschen och göra min vardagliga träning, den behövs kan jag säga.

Underbar dag <3

godmorgon

Att stiga upp halv sex på morgonen är inte det minsta kul och speciellt inte nu när det är så mörkt och kallt ute. Nu sitter jag och äter apelsin och dricker varm oboy. Ska gå till bussen om 45 minuter så jag har gott om tid på mig att ta på mig andra kläder och packa ner och lite sånna grejer.
Idag startar skoldagen med historia och det innebär HÅKAN! yes, haha. Han är söt den. Sen svenska och där ska vi läsa i våra böcker som vi skulle fixat i torsdags plus att vi ska jobba halva lektionen med grammatik. Sen lunch och efter det matte, men vet där emot inte om vi har någon matte eftersom Henrik inte är där idag så det får vi se. Dagen slutar med 3 timmars bildlektion, vilket inte är riktigt min grej men aa, det duger.

Efter skolan ska jag till A. Hoppas på en bra dag.

pusspuss, Isabell


Elina <3

pratar med Elina i telefon.

 

kan inte skriva mer ikväll för ska snacka med henne nu och sen ska jag sova Skriver antagligen innan skolan imon.

 

xoxo <3


bilddagboken suger

.. ohja!

{}

Jag är så glad över att just mina tjejer är mina och att jag har dem.
Finns inget bättre, de gör mig så glad vad de än säger och gör.
Jag vet vilka som är de äkta och vilka man kan lita på. Tack för det..


tjejer

jag vet inte vad ni håller på med men.. Det är inget bra det är en sak som är klar.
Varför kan ni inte bara låta bli? Inget kommer bli som förrut mellan oss alla.

jag vill ha sommar


Jag och Julia på bild. Jag saknar sommaren

Nu har jag nyss dushcat och nu ligger jag och fryser i min säng. Jag kollar på massa sommarbilder och saknar detta sommarlovet, fy vad bra det var. Nu är det mörkt och kallt och det suger. Men julstämmningen är mysig tycker jag allt, en mysig känsla.
Men nu ska jag ta och längta vidare efter sommarn och kolla på fler bilder och läsa mina favoritbloggar. Sen ska jag sova men kanske skriver mer innan jag lägger mig och sover.


ni är det bästa

dagens;

Dagens humör: jodå
Dagens borde: pluggat
Dagens frisyr: plattat
Dagens klädsel: tights, linne, stickad
Dagens vill ha:
Dagens längtan: imon
Dagens beroende: vännerna
Dagens tråkigaste: naturkunskapprov!
Dagens personer: mina vänner
Dagens roliga: gekås var inte kul men med de bästa är allt kul <3
Dagens låt: dissen

gekås

Jag hatar verkligen gekås!
Det är nog nåt av det värsta som finns.

Idag stack jag till skolan. Träffade Flora och Ida på stationen och sen tog jag bussen med Albin. När vi kom till skolan satte jag mig och pluggade naturkunskap med Flora och Jennie och till slut kom Nattan och då satte jag, Nattan och Albin oss i sofforna och snackade om lite saker. Eller, Albin lyssnade mest, hhaha!

Sen åkte vi med bussen till kattegatthallen för det var dags för idrott, vi hade aktivitetsbingo :p Sen tillbaka till skolan och då kom Alexandra och Julia så satte vi oss i ett klassrum och skulle äta eftersom matsalen var fullt i. Det blev lite flingor för min del idag eftersom det var korv till lunch, finns ingen värre mat.

Sen var det dags för matte, fick inte så mycket gjort även om det hade behövts, ahaaha. Så stack Alexandra och Julia och för vår del var det dags för engelska. Den gick bra men massa uppgifter blev det, jobbigt men kul. Älskar engelska, det är så himla kul!!!
Sen naturkunskap, PROV. Usch, det gick inte som det borde gjort. Får la se hur det gick, men kändes inte så bra iaf :/. Efter naturkunskapen skulle Nattan cykla till stationen och möta Alle och Julia och jag skulle ta bussen med Abbe. Men vi missade 20 i bussen så vi skulle ta 2 över men det var en kvar kvar så Albin påstod att vi skulle hinna gå till stationen så vi gick med Nattan men vi stannade på nästa bussplats för vi orkade inte gå så tog vi bussen och på stationen träffade vi tjejerna och även Jennifer var där men hon stack med Ida..

Så tog vi bussen mot ullared och Abbe hoppade av på tågstationen eftersom han skulle hem till varberg. Vi var på gekås till klockan åtta och jag höll på att dö, Nattan och Julia och Alle älskar ju typ gekås mest så de skulle kolla på ALLT och jag dog, hehe.. Gör jag nog inte om (a)..
Bussen hem och då hämtade mamma mig så stack jag hem och nu har jag snackat lite med A och fixat mitt på farmville och nu ska jag äta och sen duscha. Sen ska jag sova, jag är trött och har huvudvärk.

hoppas ni mår bra :)

godnatt

godnatt <3

Klockan är snart tolv och jag måste sova för jag ska orka upp klockan 06.00 imorgon :)


dagens;

Dagens humör: Julia och Alexandra är BÄST
Dagens borde: lärt mig för och neckdelar om energikällorna
Dagens frisyr: boll på huvudet
Dagens klädsel: tights, linne och stickad kofta
Dagens vill ha: dig
Dagens längtan: tisdag
Dagens beroende: tvn typ..
Dagens tråkigaste: plugga
Dagens personer: Julia och Alexandra
Dagens roliga: top model (L)
Dagens låt: tik tok

ni är balla ändå!

Alexandra: tänk att föda en säl :O
Isabell: fan vad ballt :'D
Julia: Borde göra ont :$
Alexandra: jaaa :o
Isabell: Ni är inte balla längre -/-
Julia: varför:O
Isabell: pussies :D
Alexandra: det gör inte ont!!:D
Julia: :o
Isabell: Har du provat? :O
Julia: Ey du! :O
Alexandra: jaa men säg inte till någon:$ jag sålde sälen :D

fan va bra

Ni är så jävla bra, vad ni än säger och vad ni än gör så blir jag alltid lika glad. Älskar er Alexandra och Julia Nilsson <3


Julia gjorde en fin teckning och skickade en kul låt!


who am I to say?

    

musiktips?

Ge tips på bra musik? :)))


musik

Paradise hotel, ahahha jaadu. Kollade på det innan iaf och ja vad ska man säga? inte bra i alla fall. Men fanns inte mycket kul att kolla på.

I alla fall. Nu ligger jag i min säng och chattar med Brillan (Alexandra) och Stickan (Julia) på msn. Vi är konstiga eller nåt i den stilen. Jag lägger även in massa ny bra musik i min mobil, kul med nytt för man tröttnar så lätt på gamla låtar.

När det kommit en ny bra låt så lyssnar man ju på den om och om igen och så gör jag alltid med musiken och det är dumt för då glömmer man de gamla låtarna och tröttnar på de nya men sen när man går tillbaka till de efter ett tag och lyssnar på lite allt möjligt så är allt bra (a)..
Men nu är det laddat med massa nytt som INTE ska tjatas ut och den gamla ska INTE glömmas bort :)

gästblogg

Nu är jag busig och gästbloggar utan att fråga om lov.
Men jag hoppas det är okej. Har nyss fixat Isabells design för bloggen.
Kommentera och säg vad nu tycker :D?
Älskar dig gumman <3
// Alexandra
Besök gärna min blogg. klicka på namnet så kommer du dit.

slapp söndag

nyss duschat så nu ska jag måla mina naglar och lägga mig i soffan framför tvn :)

{}

inga mer onyttigheter för min del nu för det sätter sina spår och ja nu räcker det. Jag är inte nöjd såhär så nu ska jag skärpa mig och ta tag i detta en gång för alla.

hejdå onyttigheter och hej nyttighetet!

{}

tjejer uppskattar telefonsamtal/sms
- tjejer gillar när killar vågar skriva hjärtan i sms
- tjejer blir glada när du lägger märke till att de har nya kläder
- tjejer har humörsvägningar ibland, hon menar inte att bli sur på dig
- när du uppfattar en tjej som stel emot dig, då har det hänt något
- tjejer vill höra att de ser bra ut även fast de kanske inte tycker det själva
- är hon kort i sms och på telefon, då vill hon ha din uppmärksamhet, inte ett "jag ska inte störa då"
- skriker en tjej på dig så har du gjort henne väldigt ledsen/arg
- när en tjej säger att hon älskar dig vill hon höra "jag älskar dig med" inte "desamma"
- tjejer kan reta upp sig på väldiga småsaker, ta det inte seriöst men kolla vad som retat upp henne
- skiter du i att höra av dig på ett par dagar kommer hon garanterat må dåligt
- vänd aldrig bort huvudet ifrån hennes pussar, det sårar henne
- använd ord som vacker & fin istället för sexig & het, hon tar det mer seriöst då
- tycker du om henne så påminn henne om det ofta
- påminn henne om att hon är vacker i dina ögon, även utan smink
- tjejer uppskattar datum, glöm inte hennes födelsedag eller när ni blev tillsammans för hon vet det helt säkert

ni äger!


ni betyder allt för mig. Allt. fattar ni det?

right here waiting for just you*

    

tjejfest 20/11


Finns fler bilder men de ligger på facebook :)

bilder från igår


Julia sminkade Emilia <-- och jag Alexandra -->

Stylist

Jag tycker verkligen om min linje. Den är riktigt kul och man lär sig så himla mycket. Har inte gått där så länge än men känner redan hur mycket man lärt sig.

I början tvekade jag en del på om jag valt fel eftersom jag valde mellan stylist och frisör men nu känner jag att jag gjort rätt val och jag ångrar det inte.

Jag tycker om skolan!

Jag måste plugga

men jag har ingen ork


ingen rör min ögonsten*

Med en klump i magen

Trött

Jag är så trött och jag somnar snart känns det som. Mamma hämade mig halv fyra hemma hos Alexandra så stack körde hon mig till pappa. Snackade med han lite och var där och sen stack jag hem.

Nu sitter jag och pluggar och har gjort det ett bra tag. Naturkunskapsprov imorgon och det får gå som det går men känns som jag kan det hyfsat bra i alla fall. Energi, wohoo va kul säger jag bara!
Nu ska jag söka lite för och nackdelar om energikällor på internet eftersom jag inte fått det på tre stycken. Men nu ska jag ta emot lite bilder från Alexandra som jag kan lägga upp här och sen ska jag fortsätta med pluggandet.

min katt snarkar högt, puss

{}

Vår låt.

BEVISA DET FÖR MIG...

.. en sista gång

idol

Nu sitter jag och Alexandra och kollar på idol. Det är någ första gången jag ser det denna omgången om jag ska vara ärlig, haha.. Vi har inte gjort nåt idag, vädret är ju inte det roligaste precis. 
Kvällen igår blev lyckad, jag, Alexandra, Julia och Emilia var hemma hos Emilia och hade myskväll. Riktigt underbart var det, och roligt.. Haha vi har nog inte skrattat så mycket på väldigt länge. Älskar er såå tjejer. 
Vi hyrde ju filmer men tyvärr hittade vi inte kontrollen till dvdn så det blev ingen film. Men vi spelade massa roliga spel, sminkade varandra och snackade och ÅT massa. hahha! Jag tror vi är mätta i några år nu faktiskt, hha.
Bilder kommer såfort jag har tid att lägga in dem :)
kisses and hugs <3

Julia, Emilia & Alexandra*

Nu har jag och MINA flickor vart i stan och hyrt film, en skräck och en bring it on film och vi har vart på ica och köpt maaaasssaaaa mys och gott, vi gillar't (a..
Nu kan jag inte skriva för nu ska vi ha en fantastisk mysig tjejkväll tillsammans <3

sommaren 09

Denna dagen kommer nog alltid förbli ett minne.
Hittade bilderna idag, kommer lägga in alla när jag har tid. 
Ni får nöja er med denna sålänge <3
pusspuss

ny header

Nu har jag äntligen ny header men det står fel på ett ställe och jag har inte tid att ändra det just nu menska göra det när jag har tid.
Det ska stå;
Live istället för love.
C u later

Emilias tur!

Nu ska jag skaffa en blogg till Emilia :')

Dagens;

Dagens humör: toppen!
Dagens borde: ta tag i dagen
Dagens frisyr: Vet jag inte än men ska antingen platta eller vippa det
Dagens klädsel: just nu shorts och linne men ska ha tights och en stickad lila tröja
Dagens vill ha: jag vill bara vara säker.
Dagens längtan: 
Dagens beroende: 
Dagens tråkigaste: SLÖA OSS 
Dagens personer: än så länge Emilia och Alexandra 
Dagens roliga: filmen (y)
Dagens låt: so long goodbye

seg dag

Hej.. Klockan är redan två och vi ligger i sängen fortfarande. ;o Jag vaknade en timma före de andra så stack vi och åt frukost och sen la vi oss i sängen igen och kollade på lilla jönsson ligan på kollo. Sjukt cool film, haha..
Jag orkade inte titta för det kändes slappt och jag orkar inte slösa bort hela min lördag.. klokt tänkt (a) så jag gick och tog mig en dusch, behövdes för sov med smink inatt, usch inte bra inte bra! Slarvigt säger jag bara. Men nu är det borta och nu ska jag snart ta och blåsa mitt hår så det torkar någongång. 

Jag vet inte vad vi ska hitta på för något nu men nåt måste vi ju göra innan vi ruttnar! :) Jag vet inte heller hur det blir ikväll men antingen myskväll med min mamma eller mysig filmkväll med världens bästa tjejer eller vad säger ni tjejer? Smsa eller ring mig om ni är sugna på att göra nåt.
Hörs later, kisses and hugs <3

nightmare*

Jag hade en konstig dröm i natt. Men det hände en bra sak i den också.. 
Jag önska det hände på riktigt men när jag vaknade såg jag att det bara var
i min dröm som det skett.

{}

Hej, nu ligger jag i sängen och vaknade för ett tag sen. Emilia och Alexandra ligger och sover så skönt här jämte mig, haha söta! Ser ut som Emilia ska strypa Alexandra för hon håller handen på hennes hals, aja whatever ;)
Jag hann inte blogga igår eftersom jag inte hade tillgång till dator. Men iaf så kom jag hit vid tre tiden och då var det ingen hemma hos Alexandra men hon och Julle kom efter ett tag och då käkade Julia och sen spelade vi sims, superballt! Sen kom Emilia och sen fixade vi oss lite och sen cyklade vi in till stan i ösregn och åt pizza. Efter det stack vi till ica och köpte lite grejer och sen hem till Fajans och då kom först Maggie och sen Nattan. Vi dansade och sjöng, haahaha. Sen efter ett tag kom Jennifer och aa vi gjorde lite allt möjligt.
Senare stack vi ut för att göra våra utmaningar, men det gick ju inte så bra men vi klarade några iaf. Duktigt duktigt av oss! 
Det tydligen rykten om att jag hade fest i Tröingeberg men nej nej nej det hade jag inte. 

Tack till mina tjejer som gjorde kvällen bra. Vi hade tjejfest och denblev riktigt lyckad...Eller aa till och från iaf. :) 

Idag vet jag inte vad vi ska göra och ikväll vet jag inte om det blir som det var tänkt..
Hoppas aldrig för mycket. 
Du vet hur det kan sluta..

{}

Nu drar jag in till min tjejer. Jag skriver kanske mer sen.
Ska även fixa min blogg eftersom miin header har försvunnit
så ska lägga in en ny:)

kisses and hugs <3


dagens;

Dagens humör: glad
Dagens borde: --
Dagens frisyr: utsläppt och vågigt
Dagens klädsel: jeans, linne och blommig tröja 
                        och ikväll blir det hög kjol! :)
Dagens vill ha: en underbar kväll med mina tjejer.
Dagens längtan: ikväll
Dagens beroende: datorn (a)
Dagens tråkigaste: att vara hemma.
Dagens personer: blir antagligen tjejerna
Dagens roliga: inget kul än.. det kommer ;)
Dagens låt: No more


(förlåt för dålig bild)

Kär i en ängel <3

Vissa saker går ju bättre än andra.

{}

När jag tänker på dig blir jag helt varm i hela kroppen

{}



Nu är kvällen så gott som planerad och jag längtar.
Den ska bli bäst och den ska spenderas med de allra bästa!


{}

Saker blir inte alltid som man tänkt eller
hoppats på att de ska bli. Och personer är
inte heller som man trott.

tips*

Snälla.. kommentera nu. Vad kan man skriva om i bloggen, hjälp mig snälla? :)


{}

Det är det sista jag kollar innan jag somnar...
Det är det första jag kollar när jag vaknar...
Jag blir alltid lika besviken...


{}

Somnade typ runt ett i natt, låg uppe i min säng helt klarvaken och smsade med min JulleBulle. Damp kallas det nog mer. haha. Vi skrev sånger och gjorde om massa så aa, blev nog en hel del skickat!
Så skrev jag min historia till henne "my pink frog" hahaha, hon tyckte att den var bra iaf :$ bäst för henne, hehe..

Nu har jag vaknat och sitter där vårt matbord står. Vet inte varför jag satte mig här men haha mamma hade suttit och använt min dator här innan jag kom så den låg redan här, aa intresant information. Men vet inte vad jag kan skriva om?

Klockan tre ska jag åka med mamma till tröingeberg och då ska jag, Julia och Alexandra uppföra ett uppdrag hahah så fula vi är. nej men vi ska göra en sak :) Bilder kommer säkert i någon av dagarna.
Ikväll ska vi festa tror jag, men för min del ska det bli lugnt eftersom jag är lite sjuk fortfarande, men jag saknar mina tjejer mycket mycket.

Min dator kom aldrig in på lagning förresten för vi hann inte så får bli nästa vecka. Lika bra! :)

PUSS

tråkigt.

VEM?
vem är i rummet med dig ? mamma
vem fick du senast sms av ? Emilia Stenborg
vem tänker du på nu ? A
vem pratade du senast i telefon med ? Alexandra
vems hus var du senast i ? mitt (a)
vem i din skola går dig mest på nerverna? haha

VAR?
var går du i skolan ? Drottning Blanka
var är din mobiltelefon ? jämte mig.
var är din mamma ? hon sitter i andra ändan av soffan.
var sover du ? i min säng
vart åkte du senast bil ? till och hem från utveckligsamtal

VAD?
vad åt du senast ? en halv macka
vad drack du senast ?  oboy (y)
vad är det för färg på dina byxor ? svarta
vad gillar du mest med skolan ? mycket, (a) 
vad är din favorit färg ? rosa, hehe

HAR DU NÅGONSIN
sovit i en annan säng ? Ja
kört över hastighetsgränsen ? med moppe? (a)
målat om ditt rum? ja fast inte jag,
dansat framför en spegel? på danslektionerna (a)?
fått hicka? Ja många gånger
varit i slagsmål? haha läget
saknar någon just nu ? Jadå


{}

Nu har jag duschat, målat naglarna, pratat med min Alexandra i telefon och pluggat. Nu blir det mammas pojkar. Det suger, haha!

{}


{}

hemkommen från utvecklingsamtal med Kurt. Haha, gick sjukt bra. Mycket bättre än jag ens hoppats (y). Träffade Jennie, Towe och Madde i skolan med ;p..

Nu ska jag bara ta det lugnt och vila upp mig så jag kan hitta på nåt imorgon! :)

Lite bilder *

Måste underhålla mig när man är sjuk och det är inte så ofta man kollar igenom massa bilder från datorn..


(minns detta som igår, Alexandra<3)

(saknar er, saknar oss...)

(JuliaNilsson<3)

(andra sommarn i Danmark med dig)

(första bilden som togs på oss när jag nyss hade klippt lugg :$)

(förfesten tjejer, minns ni?)

(hihi,busigt Julle <3)

(älskar er och saknar er och allt)

(tjejfest. Snart igen kanske?)

(jag och mina tjejer skolavslutningen i 9an)

(en av alla picknickar från sommarn 09)

(shit vad vi hade gråtit här, detta var en svår dag. Emilia <3)

(avslutningsmiddagen)

(minvänsåvacker)

(<3)

(<3)

(söta)

(MaggieMaggieMaggieMaggie)

Orkar inte ladda upp fler bilder <3


{}

Min dator ska in på lagning idag, cut cut cut.
hoppas det inte tar lång tid för vad ska man då underhålla sig med här hemma?
Spela wii med min bror, hehehe.. nejtack! :)

Dumma dator att gå sönder.

Alla mina en miljon bilder kommer aäkert försvinna, then i will kill them!


the start of something new*

you'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story baby just say yes..

Nu har jag tagit på mig andra kläder och fixat mig lite slarvigt.. Eller aa, fixat och fixat.. Boll på huvudet och inget smink men får duga för idag om man är sjuk så är man. Kan ju inte alltid gå och se ut som ett troll. Hoppas jag inte smittar någon i skolan eftersom jag ska på utvecklingsamtal snart.

Elina är också sjuk så jag ligger nerbäddad i soffan och smsar med henne och jag funderar på att sätta på en film, kanske step up 2?(a) Längesen jag såg den men har sett den så många gånger.. aja..

Nu kan jag iaf naturkunskapen hyfsat bra och det känns skönt så jag slipper plugga som en galning i helgen, duktigt.

Nu ska jag vänta på mamma så hon kan komma hem igen och göra te till mig, får knappt i min nått eftersom min hals värker -.-' Men te går ner, tur det.


dagens;

Dagens humör: orolig
Dagens borde: bli frisk
Dagens frisyr: ofixat
Dagens klädsel: myskläder
Dagens vill ha: frisk
Dagens längtan: efter dig
Dagens beroende: one tree hill
Dagens tråkigaste: naturkunskap
Dagens personer: mamma
Dagens roliga: farmville (a)..
Dagens låt: sometimes love just aint enough

 


{}

Det är inte olikt för er.. Tro mig!

torsdag *

Idag är jag hemma igen. Finns nog inget tråkigare. Skulle egentligen gå till skolan idag men igår när mamma kom hem på kvällen vid elva eller nåt så hade jag hög feber och sånt så jag fick stanna hemma idag med (y) -.-'

Idag är det utvecklingsamtal som gäller.. LÄGET! Hatar sånt, men det ska nog gå bra.
Såg klar oth box 5 igår och jag hatar att 6an inte finns ute än, och jag hatar hur femman slutade!!;o

pusspuss

att jag ens kunde tro nåt sånt här...

... just tell the truth for me!

One tree hill räddar min kväll..


{}

det går bra nu?
Gör det inte?



{}

jag har nyss duschat och nu är det att spela wii som gäller med coolaste Julia :)

tjena tjah hej Jan banan :)

one tree hill är min drog for today <3

Nu har Julia anlänt, och det suger eller asså hon suger lite smått. Mormor har vart och köpt cola, godis och halstabletter men Julia åt upp allt, buwuhu!! :(
Nu ska vi typ a du vet, hehe. Nej men typ kolla ett ansnitt TILLLLL?! Vi ska nog spela lite wii med för det äger och eftersom vi äger så kanske vi passar typ.

Julia; förlåt om jag tigger men (a)
Jag; VAD?!
Julia; kan jag få en kaka? :$ eheuheuehu
Jag; IDJUUOWT!

PUSSHEJ LEVERPASTEJ. Jag lovar, Alexandra gillar det ;o



Är man ball så är man! Speciell om man är sjuk :$

dagens;

Dagens humör: trött
Dagens borde: äta
Dagens frisyr: boll
Dagens klädsel: myskläder!!
Dagens vill ha: lagat min dator
Dagens längtan: att bli frisk
Dagens beroende: mamma (a) 
Dagens tråkigaste: plugga naturkunskap
Dagens personer: Mormor och mamma
Dagens roliga: Julia kommer nog hit och är sjuk med mig.
Dagens låt: Har inte lyssnat på musik idag ;o

vill vara frisk*

Borde stannat hemma igår för idag är det bara värre. Har ont i halsen och kan inte prata, plus att  mitt öra värker som aldrig förr..

Julia är också sjuk idag och jag ska vara helt ensam hemma till elva ikväll så ska hon kanske komma hit så vi kan vara sjuka tillsammans.

Jag är jättehungrig och kan inte äta (y). Vill bli frisk!

tisdag*

Jag hatar att missa dagar i skolan eftersom man kommer så himla mycket efter men jag pallade inte dra dit idag eftersom jag mår som jag mår.. Har så himla ont i halsen och det blir bara sämre.
Jag orkade inte stanna hemma idag så jag pluggade hela förmiddagen och vid halv två stack jag till gymnasieskolan men bf hade lektion till halv tre så jag stack till Emilia som går hotellRestaurang. Träffade även Arton där, haha..

Sen stack jag och Julia till fajans och efter ett tag kom Nattan och Alexandra dit med. Vi gjorde inte så mycket, stack till netto och där träffade vi Helena stylistläraren och Håkan historialäraren och även vår vackra vän Jennifer.

Sen stack vi hem och chillade lite och kollade på one tree hill och satt vid datorn. Sen vid sju kom mamma och nu ligger jag i soffan och fryser jättemycket och snackar lite på msn med folk. Ska nog fixa min farm på farmville nu med. heheehh..

byebye


{}

Just look up to the stars
And believe who you are

[äckligbildjagvet]

dagens;

Dagens humör: opigg
Dagens borde: sova & stanna hemma
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens klädsel: söndriga jeans, )(-tshirten och en svart kofta 
Dagens vill ha: bli frisk
Dagens längtan: dig
Dagens beroende: inget
Dagens tråkigaste: att vara sjuk
Dagens personer: mamma
Dagens roliga: plugga (y).. hehe nej men inget än så länge
Dagens låt: I don't believe you

sjuk!

Hej, nu ligger jag hemma. Blev ingen skola för mig idag eftersom min kära kompis Alexandrahar smittat mig.. IGEN! Så nu liggr jag hemma i feber och ont i halsen, kan inte prata knappt -.-'

Orkar inte skriva nu men slänger in med lite inlägg då och då tror jag!

<3


{}


Känns som detta är början på något riktigt fint! ♥


{}

Nej nu måste jag plugga mer och mer och mer och mer....

{}

Nej nu måste jag plugga mer och mer och mer och mer....

nu räcker det.

.. Jag vet vad jag ska göra

Alexandra...


jag vet vem du egentligen är.

dagens;

Dagens humör: trött men annars
Dagens borde: plugga mer.
Dagens frisyr: flätor runt huvudet
Dagens klädsel: svarta byxor, linne, skjorta
Dagens vill ha: helg
Dagens längtan: lördag? (a) 
Dagens beroende: nädu
Dagens tråkigaste: plugga
Dagens personer: Nattan, Julia och Alexandra och Jennifer
Dagens roliga: Engelskan var ganska kul  
Dagens låt: listen

 

 


{}

Dagen i skolan har vart bra tycker jag allt. Lite seg, och jag har vart jättetrött och hängig. Julia Alexandra och Jennifer var med oss i skolan hela dagen.

Efter skolan stack jag och Jennifer till busstationen och stod där och snackade en stund och sen kom min buss så stack jag hem. Har pluggat från fem till nu. Bara två timmar men känns som en evighet, jag fattar ingenting av denna jävla naturkunskapsskiten! BLABLA! ska läsa 40 sidor inför ett prov, jaja good luck!

Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag och mamma mysa framför tvn.


{} do you wanna be my future?

nu är Alexandra och duschar och jag sitter här uppe och lyssnar på musik. Orkar inte med skolan idag. Först idrott, men det är teori idag för vi ska snart ha prov. Sen är det Engelska, matte och Naturkunskap. Roligt.. NEJ?
snart kommer nog Jennifer hit och vid tio i kommer Nattan och möter upp mig så ska vi dra till skolan. :)

Idag ska jag hem och plugga hela natten lång! -.-'

puss, iisabelln


jag är lycklig*

Detta känns som att det är början
på nåt nytt och riktigt bra.
Har jag rätt?


Nu ska jag och Alexandra kryssa för julklappar, hihi i önskeboken och uppleva gamla tider! WOOHO! (a) Idag ska tjejerna hänga i min skola, hehhe. Jag börjar tio!!!!!!!

 

pusspuss, <3


tjejsnacks time!

the best thing <3


Dagens humör: på topp
Dagens borde: plugga
Dagens frisyr: flätor runt
Dagens klädsel: svarta byxor, linne och blommig tröja
Dagens vill ha: trygghet :$
Dagens längtan: nyår!
Dagens beroende: dem <3
Dagens tråkigaste: oro
Dagens personer: Julia och Alexandra
Dagens roliga: de mesta!
Dagens låt: i don't believe you

Julia

jag och Julia spelar barbiespel, WOHO!

{|}

Jag kan inte veta..
eller kan jag det?
ska jag tro på det
eller ska jag inte?


Ja kvällen bärjade med "släktkalas" eller vad man ska kalla det. Firade min danska kusin Kalle och min andra kusin Gustav och Kalles pappa och min mormor eftersom alla har fyllt år i denna veckan.
Mamma körde in mig vid nio tiden typ och då träffade jag tjejerna, det var la helt okej. eller det var ju kul att träffa de men vi hade inget att göra.
Vi stack ut och hade inget att göra.. Så var vi i västragärdet och träffade Emilia och Emma Ledel.

Sen gick vi till slätten och ja.. Kollade film, det var mysigt.


the cure

ser fram emot en underbar kväll med de bästa <3

jag

vet inte..

Stylist&Design 09<3

Underbar dag.. Först stack jag och Nattan till vita hästen men så var det låst så vi gick in i skolbyggnaden och där träffade vi Kicki och Frial och sen stack vi alla och fixade och provade tröjor som vi tyvärr var tvugna att ha på oss. FULA! :)
Sen kom Maggie också och då gick jag och Nattan upp till vita hästen igen och fixade fram sminket och allt och sen sminkade Nattan mig, sen åt vi våfflor och sen sminkade jag henne, så gick hon och Albin och åt korv, jag hängde med men åt inte, jag var med skydd och säkerhet lite istället. Sen fixade hon mitt hår och tiden bara rann iväg. Så städade vi och sen kom mamma och hämtade mig.

Har vart en jättebra dag verkligen :)

Lite bilder från dagen;





öppethus.

Drottning blanka falkenberg
klockan 10.00 - 14.00
KOM
stylist ♥


Igår blev inte riktigt som tänkt. Men aa, stack till gymnasieskolan vid nio och sen chillade vi runt där. Maggie kom också. Jag träffade även Matilda, :)
Och Elina, jag har saknat henne grymt mycket.

Vi gjorde inte så mycket och vid halv ett stack "vi" dit och chillade lite, snackade, lekte coola.. hehe nej skoja men aa det vr mysigt iaf. Sen tillbaka till skolan och då drog jag, Alexandra, Julia, Maggie och Jennifer ner till stan. Men först stack jag och Julia och snackade med min mamma och sen träffade vi Elin i stan så hängde vi med henne till Lindex och sen träffade vi de andra. Och mötte även Daniella och Rebus, :)
Sen stack vi och åt och sen till tatueringsstudion min bror har för jag skulle fixa lite saker med honom. Efter lite väntande där så hängde jag med mina bröder och handlade en sak och sen körde han mig till Alexandra och Julia i fajans, de andra tjejerna cyklade men jag hade ingen cykel. När vi kom hem gjorde vi inget speciellt förutom att vi sjöng karaoke som alla andra helger, haha!!

Så kom Elina med efter en stund och vi var hemma hela kvällen och bara tog det lugnt eftersom allt var helt dött i stan, för det var skola dagen där på?
Stack hem sen.

Nu ska jag snart åka till skolan för det är dags för öppethus!!! WOHO. Taggad, ja(a). Ska träffa bästaNathalie innan med. Ser fram emot denna dagen. Skriver mer sen. PUSS, Isabell


ledig!

Idag är vi lediga i sty/des :) Vi kommer ju sakna Håkan såklart (a).

Nu ska jag strax åka in till gymnasieskolan och hälsa på folk där, speciellt mina tjejer!
Jag skriver mer senare om jag hinner.

pusspuss, Isabell

{}

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag lägga mig i sängen och kommer antagligen somna eftersom jag är sjukt trött. Ska packa inför imorgon med.

Puss, Isabell

attmanorkar

Orka snacka skit..
Hur kan man?
Om man inte vet hur det ligger till, varför
då snacka om det?
Jag säger bara, ta reda på sakerna till tusen
innan du snackar vidare om något som inte
är sant.
Det är bara onödigt. Och tro mig.. jag vet hur det
ligger till och vem du/ni är :)


dagens;

Dagens humör: upp och ner
Dagens borde: sluta äta
Dagens frisyr: Fick det stylat på stylinglektionen.
Dagens klädsel: chinos, "klänning", kofta
Dagens vill ha: ny mobil!
Dagens längtan: vet inte
Dagens beroende: inget
Dagens tråkigaste: en del av skolan
Dagens personer: Julia och Alexandra
Dagens roliga: efter skolan
Dagens låt: Long distance

varför gör du såhär?

Learn from yesterday
Live for today
hope for tomorrow


Att du orkar.. Jag förstår inte att du orkar förstöra för mig, jag lever fan bara som jag själv vill men du ska tvunget ändra på allt. Vill du ha det som du säger så visst.. Jag ska bevisa för dig hur detta kommer sluta.

 

Idag har jag vart i skolan. Började dagen med bussen. På min buss från stan mot skolan satt jag med Lovve och det var en mycket bra start på dagen. Sen började min skoldag med naturkunskap och det var debattdags, gick la som det gick och på torsdag har vi prov vilket kommer gå skit eftersom vi inte haft några lektioner typ.. Eller jo en tror jag, vi har iaf anteckat en sida. wow.. Så skulle vi springa upp i trappan och räkna ut massa grejer om det men Albin och Flora sprang åt mig och Nattan (a.
Sen hade vi matte, blev Vgprovet för min del men tror inte det blir mer än G iaf, en del kändes bra och en del lite sämre.. Sen kom Julia och åt med oss och sen var hon med på vårt mentorsmöte som dröjde en evighet och sen styling men då var Julia tvungen att gå till sin skola.
Frida fixade mitt hår idag, hehee.. aadu!
Svenskan var seg idag och jag var trött...

Efter skolan gick jag, Nattan, Hannah och Albin till fajans och de släppte av mig hos Alle och Julia, vi gjorde inte så mycket, var ute och cyklade och var på netto.
Sen kom mamma och hämtade mig vid halv åtta.

I morgon är vi lediga och det ska bli skönt, ska in till gymnasieskolan och sen på kvällen blir det la fest eller nåt.. Skola på lördag ju, men det ska bli toppenkul! :)


hej :)

Nu sitter jag och äter frukost, min frukost blev te även idag.. Idag är det naturkunskap, matte, styling och svenska som gäller. Matteprov (L)... hehe. Usch!
Igår på stylingen så stylade jag Fridas hår så idag är det hennes tur att styla mitt, kan behövas (a..

Idag ska jag träffa Alexandra och Julia, vet inte om nån mer ska med men iaf dem. Nu måste jag dra så jag hinner med bussen.

pusshej

is it you.


it's your heart you can trust...

cuz, there's a reason why people don't stay who they are

grattis mormor


Jag ser störd ut på bilden)-

jag är trött..

... och vill hem!
Men det vill inte COOLINGEN jÄMTE MIG.

Nu har jag och Flurry vart ute, hon köpte choklad. Nu sitter vi ännu engång här i detta klassrumet med massa datorer och det suger. Nattan suger och ligger flera moment efter alla andra. Jag och Flora äger!


puss


Dagens;

Dagens humör: rädd
Dagens borde: plugga och sova
Dagens frisyr: utsläppt, oplattat
Dagens klädsel: Jeans, långtröja och we t-shirt över.
Dagens vill ha: trygghet
Dagens längtan: lov
Dagens beroende:
inget
Dagens tråkigaste: morgonen
Dagens personer: Albin, Nattan och Flora som räddade min datorkunskap
Dagens roliga: stylingen
Dagens låt: fall for you

Albin låter som en ko och nattan är cpCOOL

ingen fattar att Albin är rolig, men det är han inte heller... Bara jobbig -.-' Jag och Flora pluggar som aldrig förr, vi är bäst! Nattan sitter och chillar med albin och de mobbar alla. Nu drar Albin iväg med rullstolen för att hjälpa Dj Stefan. :')

PUSSHEJDÅÅÅÅÅ
albin och nattan hälsat också puss.

Nu har jag datorkunskap, förlåt för dålig uppdatering men skriver såfort jag kommer hem. Lovar! :)



jag är rädd

...

superbra (a.

Hej Julia är en korv och hon ringde mig och nu har vi snackat i 1 timma. <3

Skolan idag va kul, speciellt bilden. Palbin, mcFlurry och Pathaaliew är så jävla coola och vi leker inte med de andra barnen och vi mobbar Albin som äter bäpplen och låser ute honom. Jag låste även ute Stefani men då kom hon in sen och slog mig assssmyycket, passa dig (a)..

Efter skolan var bra, vi kollade film och snackade och lite så..

Ikväll kommer andra avenyn (y)


du sviker mig bara mer och mer..

... jag hatar dina lögner.

Nu sitter jag och har precis plattat håret och sminkat mig. Min frukost idag blir en kopp te och till sällskap fick jag en blöt, kall katt som ligger i mitt knä där även datorn försöker få plats.

Idag i skolan blir det historia, svenska och matte tror jag och efter det tre timmars bild. Efter skolan ska jag träffa några..

Nu ska jag gå och fixa klart mig och om 40 minuter ska jag gå till bussen, kallt och blött ute idag, jag hatar regn.. usch!

 


'


Nu kollar jag tv, ska ta en dusch nu och sen sova.
Är jättetrött


dagens bilder;


Maggie & Sandra <3


cute (a.

 

orkade inte ladda upp alla,


party @ Nebojsas place


Matilda <3


Nattan, Joe, Casandra, Maggie, jag, Mailda, Elie och Nebojsa


Emilia, Elie, Alexandra, jag, Matilda och Jennifer


Jag och Matilda :)


måndag

Dagen har vart som vanligt i skolan fast sämre. Efter skolan var jag med Alexandra, Emilia, Julia, Maggie och Sandra Utter.. mysigt <3

Dagens humör: neråååt
Dagens borde: inte äta, FET!
Dagens frisyr: utsläpt och fläta i luggen
Dagens klädsel: tights, stor tröja, linne
Dagens vill ha: ...
Dagens längtan: imon lite kanske.
Dagens beroende: inget speciellt
Dagens tråkigaste: skolan
Dagens personer: tjejerna efter skolan.
Dagens roliga: efter skolan 
Dagens låt: Kom änglar

jag hatar lögner.

... speciellt dina!


att le och vara glad är nog något av det bästa som finns

godmorgon

Idag är det måndag..
Idrott, Engelska, Matte & Naturkunskap. Kul... nej?

Är inte alls sugen på att gå till skolan idag, jag har nga kläder jag vill ha och bla bla bla.. Idag ska jag köpa ännu en till jacka, :) 

Puss, ska snart gå till bussen

hur fan orkar du?

... omoget

even if you took back everything you have said.

   


dagens;

Dagens humör: lite olika
Dagens borde: plugga
Dagens frisyr: utsläppt, oplattat
Dagens klädsel: tights, tunika, kofta
Dagens vill ha: inte svek iaf
Dagens längtan: helg
Dagens beroende:
inget
Dagens tråkigaste: hockey
Dagens personer: Nattan och Alexandra (de enda jag har träffat)
Dagens roliga: inget
Dagens låt: ingen speciell

¨

Nu pratar jag med Julia i telefon!

kan någon förklara det för mig?

det kallas för en klump i magen.
En obehaglig och konstig känsla någonstans.


bilder från fre-sön.


Rebus is cute


Nathalie Precht


min luriga klasskamrat Pathaaalij


Rebecka Nilsson


Söta byggBecka


matkrig på donken är alltid lika kul med de bästa


Alexandra & Julia


på väg hem från festen i skogstorp, oups vad hände?


Eric och Julia



livets stora gåta

... älska, glömma och förlåta

Nu har jag kommit hem från hockeyn och Falkenberg vann med 7-5, grattis :)
Nu kommer snart mormor och morfar hir och ska äta med oss, mysigt. Jag snackade med Julia i telefon för ett litet tag sen och snart ska Alexandra ringa mig. Nu snackar jag med Nattan på msn , hon är bra <3

Nu ska jag dra och plugga och sen äta med dem. Skriver sen, pusspuss

hey there


tänk alltid en extra gång

... det är nog det bästa.

-.-'

Då var det söndag igen, usch.. skola imorgon igen, helgen är för kort, den borde vara längre tycker jag. Dagarna bara springer iväg, men men.. snart är det helg igen! :')

Igår drog vi på fest, först sjöng jag och Julia karaoke medans Nattan och Alexandra posade med Nattans kamera. Sen drog vi till havets och träffade Casandra och fixade lite saker och sen cyklade vi till skogstorp. Vid skolan mötte Oscar upp oss så drog vi på festen, i början var det lite pinsamt men sen.nej det var superkul!

Hemvägen var det roligaste jag vart med om på sååå himla länge, fyfan! HaAHAHAHAHAHAH, finns inga ord för det.

Sov hos Alexandra i natt och nu är jag hemma så jag, mamma och min bror ska på hockeymatch idag nu snart. Jag har pluggat lite med och nu snackar jag med Nattan och Amanda, pusspuss <3

ni är det bästa

 

Detta blev bäst för oss båda

Detta var det bästa för mig och jag tror det var
det bästa för dig också..
Jag är glad att vi kan vara vänner..


Fredag; Skolan var bara bra, historia och engelska. Engelskan var inte seriös eftersom Pieter hade samtal med oss en och en så vi hade ingen lärare. Efter skolan cyklade jag och Nattan till gymnasiet så gick vi först runt lite och sen gick vi till bygg för att träffa Becka. Söt var hon i sina stora kläder och sin vackra hjälm :').

Jag stack och satte mig på gymnasieskolan efter ett tag och Pattie stannade på bygg. Det var kallt och luktade äckligt där så därför gick jag. Jag satt och snackade med Jennifer och Raif och sen med Nebojsa och Joe. När de slutade stack vi ner till stan och fixade biljetter inför kvällen och sen stack vi hem så gjordejag och Nattan handmassage och sånt för att träna på det.

Vid sju stack vi och mötte upp tjejerna på willys och sen stack vi till förfesten, den var jättekul! Vid nio gick vi alla mot grand tillsammans, hääärligt folk! Sen stack alla så jag gick iväg med Arton och Yasmine men sen stack de och Elie fram och sällde sig in i kön så jag hittade inte mina andra vänner men sen kom Jonte och Ghafari och räddade mig (a). Inne på grand var det grymt mycket folk och det var skitkul :).

Efter det så stack jag och Alexandra och Nattan till tröingeberg så gick jag och alle in ett tag och hon käkade lite och sen stack vi ut och träffade en :)..

Idag har vi inte gjort så mycket, kollat innebandy match i vinberg och nu är jag Alle och JulleBulle hemma hos mig, ska fixa oss och sen ska vi till Donken så kommer kanske Nattan dit oh ikväll blir det troligen fest.

Ha det bra sötnosar :')


Lätt att vara efterklok

... ohja!

Nu sitter jag och spelar farmville och dricker mitt gogoda te, love it! Idag blir det cykla till skolan, bra att röra på sig men dock inte så kul med ösregn. Men men, första lektonen ska vi ha Håkan, wooho! Och sen Pieter, :$.

Sen ska jag och Nattan antagligen käka och sen cykla in till gymnasieskolan. Vi slutar ju elva som alltid på fredagar, det är skönt. Men vet inte om jag ska äta faktiskt, köttförsås och potatismos, nej det låter inte så himla lockande.

Nu ska jag svara på en grej som har med Julia och Alexandra att göra, nivetvadtjejer! Secret baby, secret. Men vi hörs senare, pusspuss / Isabell

godnatt!!

Hej nu ligger jag i min säng och har nyss kolalt på andra avenyn, eller aa som vanligt så cpade min dator sig och stände av sig så krånglade den och startade om sig och startades och så höll den på i tjugo minuter. Nu är den jättevarm så jag ska stänga av den nu när jag äntligen fått igång den igen, men aa.
Jag ska sova. I morgon ska jag cykla till skolan, kallt men bra! :)

godnatt <3


you're so damn gooooood


dagens bilder


Albin


you're so damn beautiful


Pattie och Rebus<3


FJORTISAR :')


Floris och födelsedagsHannah <3



torsdag, grattis Hannah <3

Skolan idag var fruktansvärt kul, jag, Nattan och RebusBeckie hade kul iaf, hahaha. Albin bygger hopp, ahah. Aja, iaf så på stylingen fixade jag Jennies naglar, manikyr, rengöring av naglar och nagelband och även massage på handleder, händer och armar.
Svenskan var jättekul :)

Vi har bärjat med hälsosamtal i skolan nu och jag vill inte ens veta vad jag väger, för mycket i alla fall.. Jag vet exakt vad jag ska säga till henne!!!

Slutade fyra och då tog jag en promenad mot Fajans, skulle till Alexandra och Julia. Fick sällskap av Hannah, Albin och Nattan, kulkul :) Eller brabra som man säger (a)
Snackade med Denny om en del vi hade att snacka om. Det blev bättre nu, sen drog han på träning, så var jag med Alle och Julle men de skulle äta så mamma kom och hämtade mig. I morgon ska vi ha ensammatjejerdag och det ska bli underbart för vi behöver det, sims och karaoke? :'))))))))))))))))))))) Hell yes!

Nu ska jag snart ta en dusch men först ska jag spela lite farmville :) sen ska jag plugga engelska, yesyes :) Hejdå <3

minpappaminpappaminpappa


jag vet vilka som är de äkta.

FALSKA VÄNNER: Knackar på din dörr.
ÄKTA VÄNNER: Öppnar dörren och ropar 'JAG ÄR HEMMA!'
FALSKA VÄNNER: Är oroliga för att du ska avslöja deras hemligheter.
ÄKTA VÄNNER: Vet att det aldrig skulle hända.
FALSKA VÄNNER: Hjälper dig ut ur fängelset.
ÄKTA VÄNNER: Sitter brevid och säger 'Jäklar vad vi hade kul!'
FALSKA VÄNNER: Saknar dig när du är bortrest.
ÄKTA VÄNNER: Saknar dig när du är på toa.

 


bye

Nu drar jag till skolan, hörs sen.

hej på er!

den vackraste stunden i livet var den när du kom

och allt var förbjudet...

är det såhär det ska sluta?

Jag kan inte äta nu, det bara växer i munnen.
Jag vill inte ha det såhär..

Isabell


ALEXIZ <3

Nu har jag och Alexandra snackat i två och en halv timma. Det är kul :)

PUSSS


det snöar

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

is it the real you?


<3


nu fryser det sakta till is.

Sov knappt nåt i natt så var inte på världens bästa humör idag.
Började med styling idag, det var kul. Vi hade nagelvård, grunderna, rengöring, massage till handleder och underarmar. Jennie gjorde på mig så imorgon blir det min tur på henne. Får se hur det går, haha.
Naglarna blev röda och fina, jeje..


Vi jobbade över så vi fick knappt någon lunchrast. Denny kom till min skola så gick vi och snackade ett tag om en grej som hänt.. Gick la bättre än vad det var igår i alla fall men jag kanske överreagerade, inte vet jag. Kändes bara som ett hårt slag i magen.

Efter han stack skulle jag gå till matsalen och äta lite för min klass gick tio minuter tidigare, men när jag kom så var maten självklart slut, andra gången det hände nu för min del.. Så jag fick ta en skå flingor, var inte gott idag jag har tröttnat.

Datorkunskapen var som vanligt, gjorde klart min bildpresentation och den blev jag mycket nöjd med :$. Albin var dum och ville inte hjälpa mig med nästa uppgift så jag blev arg och gick och snackade med Maggie och sen stack jag in men blev arg igen så jag och Nattan satt och snackade med Sebbe. Vi satt där i soffan ett tag och snackade. Sen stack jag in igen till lilla Kurt! :)

Sen tog jag bussen till stan och sedan hem. När jag kom hem satte jag mig med alla jävlt jävla plugg direkt och nu är jag klar, eller med det jag fattar iaf. Gjorde klart mattetestet och lite matte ur boken, sen Naturkunskapen som skulle vara inne igår, förlåt Marie (a).. Sen läste jag igenom engelskakapitlet och skulle göra GTM men jag orkade inte så jag ringde Alexandra. Har snackat med henne i en timma nu, det är kul och det var längesen vi snackade redigt.

Nu ska jag alldeles strax läsa min engelskabok och komma igång med the book project, SUCK!

HEJSVEJJJSSS! :)




the last thing

det sista jag kunde tänka mig.
Det sista

dagens outfit;

Tights - bikbok
Linne - gina
T-shirt - vero moda
Kofts - gina
Skor - uggs


Försök inte bli någon du inte är.

.

Jag fastnar i tankar
och försöker ta mig loss.


bilder


Jag, Flora och Nattans jacka (a)


Nattan, Flora och Albin


Hannah (L) bild


Sandris


Hannah blir sminkad av MP


I'm cool.. hehe


Cicci, jag & Pattie


Cecilia <3




tisdag, 3/11

Dagen har inte vart bra kan jag påstå..

Först historia, vi älskar Håkan för han är cool och idag gav han oss godis, knasigt.. (a) Sen matte, det gick bra, lunch (äckelkorv + flingor som vi i sty09ÄLSKAR) sen svenska, gick bra.. Jag, Sara, Malin och Roxanna spelade upp nån pjäs om olikheter mellan männ och kvinnor typ.. Sen hade vi bild i tre timmar och idag jobbade vi med olika perspektiv och det var kul faktiskt men ganska svårt och ingen hängde typ med av oss (a)..
Klockan fyra var det dags för engelskaprov, ja som sagt eftersom jag missade det då jag var sjuk. Det gick inte bra tror jag, eller det kändes inte bra iaf.

När jag var klar så gick jag till Fajans. Julia, Alexandra och Denny var, de satt och kollade på oth så jag gick och störde dem. Kul var det. Sen kom mamma och hämtade mig vid sju.

Nu ska jag strax äta kvällsmat och sen ska jag kolla klart förra veckans andra avenyn avsnitt och idag är det ju även tisdag igen och det innebär ett nytt avsnitt, WOOHOO! härligt : )))


I morgon är det styling och datorkunskap och sedan hem och plugga gärnet. Naturkunskap, Engelska och imorgon ska jag ta tag i att börja med the book project och även lite på the trip. Får la se hur det kommer gå, blabla.. Herregud vad jag är trött på skolan, usch. Vill ha jullov nu nu nu nu nu nu!
Jag lägtar så till helgen!

pusspuss, c ya later!

godmorgon!

Nu har jag vaknat och sminkat mig lite. Mörkt och kallt ute idag och jag hatar att gå till bussen och att behöva stå där och vänta ensam i mörkret, inte kul..
Idag har jag en lång dag, först historia med HÅKAN, ser man alltid fram emot, hehe jaja.. sen svenska och sedan matte. Sen har vi då bild i tre timmar, fyfan, kill me typ!
Och plus att efter det är det även provdag idag så om man missat något prov pga att man var sjuk eller bortrest eller nåt sånt så ska man stanna kvar mellan fyra och sex och göra det man då missat och eftersom jag var sjuk då det  var engelskaprov så ska jag göra det idag, så får se om jag verkligen överlever denna hemska dagen. Nu ska jag dricka varm oboy, tummen upp för det! :)

hejdåå, /Isabell

hur orkar du?

... nej det förstår jag inte.


Dagen har vart bra. Började med idrott och det var kanonkul, :) Sen matte, engelska och sen skulle vi egentligen ha nk men hon va inte där som vanligt..
Tog bussen och gick till gymnasiet, där var jag med Nattan, Alle, Julle och Denny.. Vi stack och pluggade på biblioteket. Gick la som det gick.. Tog sjubussen hem och så kom mamma och hämtade mig vid skolan och nu sitter jag hemma och orkar inte någonting.

ATT DU ORKAR


hejdå

Nu ska jag slita mig från datorn och fixa mig lite till och sedan skolaaaan! Kul att träffa mina stylister igen :)

bye bye hörs later :)

min katt är söt :)

Nu har jag vaknat, sminkat mig och tagit på mig kläder som jag ska ha inför dagen. Håret orkade jag inte med så det fick bli en bolle på huvudet.
Nu kom min katt till mig och han är varm, söt och go, hihi Bagge.. Min buss går om en timma så jag har gott om tid på mig.

Klockan tio blir det idrott i kattegatthallen, me like :)!!


hur vacker får man bli?

jealous


det sätter sina spår





pluggg

Nu har jag pluggat, ska se en film med mamma nu snart :)


over and over again'

Nu har jag nyss duschat så nu kommer det värsta av allt. PLUGG!
Jag har fått utslag i mitt ansikte och jag ser ut som.. jag vet inte vad :'( FAN!
Nu ska jag tvätta bort mitt svarta nagellack och innan jag somnar ska jag
lägga på ljusrosa. nice!

uschsomjagserut!

 

c u later <3


Jennifer <3

Nu har jag och Jennifer redan börjat planera helgen, detta kommer bli nåt bra som alltid med er mina girls <3

det blåser mycket ute

we belong together.


Nu har jag lite smått panik eftersom jag fortfarande inte kunnat slita mig från datorn, blabalbal.. Måste plugga nu, måste. Så nu ska jag ta mig en dusch och sen packa till imon och sen plugga, tv och sova.
Skriver kanske mer sen om jag hinner, 150 glosor och fem kapitel i skrivboken, tjohoo! Måste kila, bye <3





[Serrrriiiiööös] :)


krig

du säger vi sjunger dåligt, men fuck you pussyslave


E>


knappt COOLA?!

jag älskar er mina tjejer <3

.


inte så mycket att göra.. nej?

Namn - Isabell Nilsson
Bor - Falkenberg
Syskon - Rasmus, Kim och Tobias
Född - 13 april
Ögonfärg - Grön/bruna
Längd - 1,67 i think?
Höger eller vänsterhänt - Höger
Stjärntecken - vädur
Hårfärg - brun
Civilstatus - pojkvännen Denny Stanojevic <3

DAGENS:
Låt - fall for you.
Saknad - ..
Kläder - tights, jeansskjorta, Linne
Mat - kvällsmat
Köp - ingenting
Göra sen - plugga
Godis - inget

SVARA ÄRLIGT:
Tycker du om att plocka svamp - hahahha, aa älskar det (y)
Tycker du om godis - ohjaa!
Hur många gånger i veckan äter du godis - för mycket :(
Äter du oftast nyttig mat - ja
Tycker du att du själv är söt/snygg - usch fyfan nej..
Du ger mycket komplimanger till andra - aa, eller tillräckligt hoppas jag
Är du nöjd med ditt förnamn - vet inte, nje
Du tycker att du själv är smart - nepp
Känner du dina grannar? - yes
Är du en Björn Borg-fjortis? - vafan är det?
Gillar du skolan - både och
Har du någon gång skolkat? - nepp
Spelar du något instrument - nej , men vill börja med gitarr
Sporter/aktiviteter du har gått i - dans, fotboll, volleyboll, ridning.
Har du några tatueringar - nej men ska alldeles strax!

BRUKAR DU...
Sova - nej onödigt? (a)
Ta mediciner du inte borde ta - nejj
Snusa - nejuschnej
Klä dig i svart - a det gör nog alla.
Lita på folk - nja, inte så lätt faktiskt
Drömma mardrömmar - jaa
Gå i skolan - a deklart.
Ljuga - nej!

HAR DU...
För många vänner? - lagom!
Någon psykisk sjukdom? - nej
Skadat någon? - inte med vilje
Färgat håret - nejnj never
Några piercnings - yes
Några tatueringar - skaskaska snart
Egen dator - japp
Gjort bort dig rejält? - aa :)

ÄR DU...
Snäll - är jag? (a)
Stark - ohjaa!
Kort - ja
Klantig - aaa
Tjock - kan man säga, jaa!


jag har tråkigt

och jag måste plugga nu.

hörs later

some pix.


(bildbevis på att Julia och Becca var nere i "poolen" på skejtparken)


hej!

... Nu sitter jag och spelar farmville och snackar med Ghafari och Alexandra på msn. Ghafari berättar om sin jobbigt cykeltur igår med många kisspauser och Alexandra snackar om ... nej jag vet inte faktiskt, haha! :) Så kan det gå. Måste meddela att jag är level 19 på farmville nu, jag är c00l for sure yeah!

Jag borde egentligen plugga nu men jag orkar verkligen verkligen verkligen inte det, usch.. Men måste man så måste man så jag får la sätta mig och ta tag i det strax då. Men inte nu (a) ..

Kvällen igår blev inte alls som tänkt men den blev lyckad! Mötte först tjejerna vid shubbeskolan klockan sju så gick vi tillsammans till Linda som då hade förfest. Ja, det var la okej där. Jag och Julia och Casandra var ute på våra små promenader en del med, så träffade jag och Julia Linn och Sandra, söta :$.
Sen stack vi alla till Jacke vid tio tiden men det tog ett tag att ta sig dit. Denny och Tojwa blev irriterade på oss och stack i förväg så jag, Alexandra, Emma, Julia och Emilia stack till festen själva..
Festen var jättekul tycker jag.

Sen stack vi hem och sov.

Idag vaknade jag halv nio och då väckte jag Alexandra, så fixade jag mig lite och sen spelade vi farmville och sen stack jag hem till min älskling. Gjorde inte så mycket, men mysigt var det som alltid :).
Sen kom Alexandra och va med oss en stund men sen skulle hon till sin farmor och farfar och äta oh då gick jag och Denn en liten promenad och snackade och sen satt vi och frös ihjäl ute :) och efter ett tag kom Julia och Alexandra. Sen kom mamma och hämtade mig.

och nu sitter jag här, ska plugga och kolla one tree hill. :) PUSS, Isabell


RSS 2.0