Pink sugar

Nu har jag köpt ännu en parfym. Det blir min 4 parfym på mindre än en vecka. Hur great????

På väg hem

Nu är jag påväg hem efter en go eftermiddag spenderad i Halmstad med mamma. Jag blir bara fattigare och fattigare, inte bra! Nu ska jag till Alexandra. Vi ska kolla fångarna på fortet och äta kvällsmat. Kanske en kopp kaffe med ? Nej för vem av oss tycker egentligen om kaffe ???? :) Förhoppningsvis kommer även min underbara Nathalie också <3

På väg

Nu är jag påväg till Halmstad för lite shopping :)

Slutar snart

Helt okej bildlektion. Nu drar jag hem :)

Jag vet vad som måste göras

.. Men ändå sitter jag kvar här.

Lunchrast

Hejsan bloggen. Sitter i matsalen med några kära vänner från klassen. Sara och Alexandra var nyss här och sara visade mig hur man gjorde när man bloggade från mobilen eftersom jag ibte har fått det att fungera förut. Men nu kommer jag börja uppdatera massa igen :) bra va ? Vi har haft svenska och matte idag. Vi har börjat med alla b-kurser nu. Inte så roligt. Snart ska vi ha våran första bildlektion i tvåan :) det blir säkert skoj. Efter skolan åker jag Med mamma till halmstad för ännu lite mer shopping. Jag har glömt berätta att jag jade världens bästa helg med mina bästa vänner i göteborg. Massa shopping. Puss hej. Nu ska jag ha lektion <3

Skolan

Befinner mig i skolan!!

tvåan

Den nya drottning blanka skolan var jättefin tycker jag absolut och där kommer vi nog trivas :). Men att hitta där kommer nog bli svårt, för det var ju ganska stort? Mycket större än vår förra skola i alla fall. Haha.

Att träffa klassen var skoj, vi satt med Kurt och även vår nya lärare Jonathan i ett klassrum och pratade om i sommar och fick massa lappar och scheman mm.. Schemat är jättebra tycker jag :).

Imorgon har vi sovmorgon för vi slipper idrotten, skönt. Men jag var sugen på idrott, men men :). Detta kommer nog bli bra.

Nu sitter jag och snackar med Jeffe, och ska snart bege mig till mitt "möte" eller vad man ska kalla det. Jag är jättenervös så jag vet inte vad jag ska ta mig till.. Usch. Men hoppas det går bra.
Sen ska jag till fynda och hämta en sak och sen till träningen. Mycket idag. Hoppas på att få träffa AlexBalex ikväll..

puss & kram <3


25 augusti

Hejsan :)
Sitter på Gymnasiet och lånade datorn lite. Jag har träffat Elina idag, det var hur längesen som helst och jag saknar den fina tjejen.

Igår kväll kom Alexandra hem till mig vid åttatiden, då satte vi oss och kollade på Fångarna på fortet och sen vid tiotiden gick vi ut och mötte Albin som kom med 10an. Så stack Alexandra hem och jag och Albin la oss och kollade på film. Det blev remember me. Den var inte alls så bra som jag trodde att den skulle vara, men bra var den. Sen somnade vi som stockar båda två..

Imorse vaknade vi vid tiotiden, så gick jag och duschade och sen fixade mig. Gick till min bank och kolalde lönen som kom in idag. Och nu befinner sig ** *** på mitt konto. SHOPPA!!!
Sen gjode mamma mat så åt vi, så kom Towe och sen kom Nattan. Så gick vi och kollade Nattans lön och sen begav vi oss till vår nya skola!


träning

ingen vill träna med mig :(

24/8, dagens

Dagens humör: Det är bra, men fortfarande lite slö.
Dagens borde: dra och träna. Men lite tråkigt ensam.
Dagens frisyr: Uppsatt i en knut.
Dagens klädsel: Jeans, linne, blus och mina nya boots.
Dagens vill ha: sol
Dagens längtan: Helgen. Den ska spenderas med bästavännerna i Gbg.
Dagens beroende: dator.  
Dagens tråkigaste: ont i halsen och även regnet!
Dagens personer: alla snälla och glada.
Dagens roliga: ingenting än så länge faktiskt.
Dagens låt: Trevor Hall - Well I say

waste of time

varför spenderar jag min sista dag på gymnasieskolan?
Mina vänner har lektion och jag sitter uppe i bf vid en dator. Men med blogg, facebook och andra bloggar och lite annat smått och gott så fungerar det ganska bra.

alexandra ska jobba efter skolan, Emilia ska hem och träffa sin kusin Emma, Julia ska nog träffa Nattan och Becka, så jag får se om jag hänger på dem.. Ikväll kommer som sagt Albin till mig, så hyr vi film och sen sover ganska tidigt.. Skola imorgon så det gäller att vara utvilad till max. Efter skolan ska jag kila iväg till ett ställe för möte och lite annat och sen börjar min träning klockan 17,45 tror jag det var? Får kolla det när jag kommer hem.

jag har glömt nämna att jag blivit duktig och börjat träna. Det är underbart, man känner sig som en helt ny person, frisk och fräsch.. Kanske ska man dra på en träning idag med? Ska smsa Julia och fråga. Ciao!


ikväll

ska jag kolla på remember me.
Någon som sett den? Är den bra :)?

if i told you

could you live with that

småsaker

Ofta blir småsaker till större saker. Och ibland även till väldigt stora saker.
Onödigt.

Nathalie


du

låter henne komma närmre..

-


köpte

även ett par boots igår. Love them!

och nu är dom mina


Räknar ner

Måndag (x)
tisdag (x)
onsdag( )
torsdag ( )
fredag!!!!

glidit runt

Hej igen.
Nu har jag glidit runt lite överallt här på denna skolan med Carina och Emilia. Träffat på en hel del folk, nice. Och träffade min coola vän Felicia Stenlund. Hon är awesome!

sen

Vid tiotiden ikväll kommer Albin hit och sover.. Så imorgon möter vi upp Nathalie och går till skolan. GREAT!


24 augusti

Just nu befinner jag mig på gymnasiet. Snackade lite med Jennifer som sitter vid datorn brevid mig och nu kom Emma, det var ett bra tag sen sist. Alltid kul att träffa henne :)..

Imorgon börjar skolan och såå kul det ska bli!
Jag menar det faktiskt..


personalfest

I söndags halv 1 gick jag hem till Malou och Kim. Satt med min bror lite och snackade. Sen när Malou var klar gick vi till Bratt. Satte oss med allt gott folk där och personalfesten sattes igång. Vi gick till stranden och hade femkamp, jag och Felicia är awesome!

Gick runt till olika ställen och slutade med nattklubben. Det var jätteroligt verkligen!

Dagen efter var inte riktigt lika rolig men hehe aa jag fick kämpa på och överleva den dagen med..

imorgon

blir det feeest från klockan ett. Personalfest, hur grymt?

klockan

20.10 åker jag hem till min pojkvän..


biffar

Hemma efter 2 timmar på Gymmet med mina bästa vänner.. 300 kronor rikare och mina skor ligger och väntar på att jag ska komma och köpa dom. Hur underbart är inte det?


-


jag längtar sååå

-detta ska bli helt awesome!

Jag vill redan börja packa allt som ska med i väskan.
Kanske blir en hel resväska?? Det är ju trots allt i två nätter vi ska vara borta. Med massa galenheter, förfest, musik, artister, fest med Marcus m.m och det bästa av allt massa shoppppiiing. Så mycket så vi spricker ungefär. Och MASSA LÖN!

jag vill ha sommar, MED FINT VÄDER!


detta suger

Att ha sommarlov nu är inte riktigt min grej. Att vara ensam hemma och att alla kompisar har börjat skolan.. Nattan åkte till sin kille och jag har inget att göra. Det suger ganska mycket. Så just nu befinner jag mig på gymnasieskolan och Emilia kom nyss och gjorde mig sällskap.

Kände behov av en dator, så jag lämnade hunden hemma och pallrade mig hit.


Igår kväll

Var jag med Alexandra och Emilia och sen stack Emilia, då stack jag och Alex till coop för hon ville köpa block till skolan. Sen när vi skulle tillbaka till mig träffade vi Julia och Johanna. Var med de i en timma kanske... Vi gled bara runt. Sen vid sju stack de hem och jag gick hem ensam. Gick till ica för att möta mamma men hon jobbade över så fick sitta där i 30 minuter, kul -.-' haha men hade inget för mig där hemma och jag hatar att vara ensam hemma. Det är läskigt..

Sen stack jag hem och duschade och fixade mig, så kom mormor och morfar och sen kom även tobbe och Becca. Så åt vi kvällsmat och de fikade och jag satt med. Inget direkt fikasug, haha ;). Sen vid tiotiden kom Albin till mig. så åt han och sen la vi oss och kollade på tv. Det sög, eftersom han alltid ska kolla sport. Haha..
Sen gick vi och la oss och sov.

Imorse kom Yoda till mig vid tiotiden, väckte Albin så han käkade frukost och sen fixade vi oss och tog hunden i koppel och gick till gymnasieskolan och träffade lite folk. Sen hem igen.. Så kom Nattan och sen stack hon till tåget och jag och Albin gick till hans buss som han skulle ta till tåget, men så ringde Robin och sa att han ville hämta honom så vi satte oss i stan och väntade. Sen gick jag hem!

ikväll

kommer min pojkvän och sover här. Och imorgon ska jag vara hundvakt, awesome

Nathalie

Du är helt underbar, det finns inga ord i världen som jag kan finna för att kunna beskriva dig..
Att du är min vän, att du går i min klass, att jag får dela dagar, nätter och kvällar med dig... Ja jag vet inte vad jag ska säga.. Men du är guld! Jag älskar dig <3


Isabell

Jag cyklade till gymmet och mötte upp Nathalie där vid tolvtiden.
Vi gymmade i lite mer än en timma och sen cyklade jag hem och hon cyklade till Tröingeberg. Jag sprang upp till min lägenhet och hoppade in i duschen, sen kom Emilia och plingade på. Jag sminkade mig och åt mat. Sen gick vi till Gymnasieskolan där vi befinner oss just nu.

Känns grymt konstigt att sitta här igen.. Jag jag gjorde då och då förut när jag väntar på mina söta rara tjejer, hehe :). Känns även jättekonstigt att dom har börjat skolan men inte vi på drottning blanka. Och en sista grej, tvåan?!? Hur stor tyckte jag inte min bror var för tre år sen då han började tvåan?
Och nu ska jag med gå i tvåan. Herregud.. Detta känns inte bra alls, eller jo på sätt och vis..


på gymnasiet!

hej bloggen! :)

07.00 vaknade jag
07.50 somnade jag om
08.00 ringde mammas klocka och jag vaknade igen
         men somnade om fort igen.
08.30 ringde det på dörren och jag väcktes åter igen
         , men denna gången var det moster som kom.
09.30 ringde det på dörren åter igen av nån tant som gått fel.
         Då gav jag upp och gick upp.


jag vet

vem jag är..

när jag är hos dig

-

det är du som går i solglasögon och saknar någon*

gymmet!

I morse vid 09.40 hoppade jag och Alexandra på våra cyklar och cyklade till gymmet där vi mötte upp Emilia och Nathalie :). Vi höll på där inne i ca två timmar, sjukt skönt med träning. Man känner sig som en helt ny person efteråt.. Haha eller hur gott folk? :)

Ikväll hoppas jag på en mysig kväll med mina tjejer och även min pojkvän om han orkar ta sig hit och sova med mig? :) Hoppashoppashoppas... <3

hemma hos Nattan

Hejsan bloggen.. det var ett tag sen nu.. Jag vill kunna blogga i massor igen. Det hade vart awesome..

Just nu sitter jag hemma hos Nathalie. Vi har sommarlov i en hel vecka till och det gillas verkligen, medans de andra börjar imorgon. Det känns helt sjukt faktiskt.. Vad ska man sysselsätta sig med hela dagarna nu när ens vänner går i skolan och man själv har lov? Plus att vädret är jättetråkigt..


17 augusti

Har fortfarande inget internet hemma och det är hemskt... Men snart så!

Just nu befinner jag mig i Varberg hemma hos Albin, han ligger i sängen med sin mobil och jag sitter här med hans dator.. 
Gäller att passa på med datorn, jag lovade att bli bättre på uppdatering nu när jag fått min iphone men den fungerar inte att blogga från, knepigt ;/. 

Igår gick jag och åt lunch med Sara och Alexandra i stan vid elva-tolv tiden. Sen stack Sara hem och Jennifer och Emilia kom till stan. Vi gick runt lite och sen gick vi till kvart övet ett bussen mot varberg. Vi stannade i Varberg till halv sex. Då stack jag och Alexandra hem till mig och åt kvällsmat, sen la vi oss i min säng och chillade massor. Så kom även Julia och Nathalie dit, det var mysigt. Jag gick till bussterminalen ännu en gång för att åka med 652an igen. Börjar tröttna på den vägen rejält nu.. Men vad gör man inte för sin pojke? :) 

Vi kollade på tv lite med hans pappa och sen somnade Albin, så jag satt och kollade på tv ensam medans han låg och sov jämte mig i sängen. Efter två timmar vaknade han och då gick jag och sov jag med..

finns det någon bättre låt?

Lars Winnerbäck – Du hade tid

-

Jag skrattar åt det jag egentligen vill gråta över.


jag älskar att sitta i kassan

det är så roligt att möta nytt folk och träffa glada kunder.

vissa kunder

är så jäkla otrevliga!!


Det är inte mycket folk idag alls

jag har jobbat i en halv timma ungefär och redan klarat spindelharpan 2 gånger. Jag äger!


på jobbet

min sista dag i kassan denna sommaren?

jag har ont i hela kroppen!


& jag saknar mysiga kläder och mina uggs

så fina minnen

om man kunde spola tillbaka eller få uppleva detta igen..
Det hade jag uppskattat mest i mtt liv nu..

Varenda sekund vi delat under dessa 5,5 åren är nått jag aldrig släpper.
Du är nått jag aldrig släpper.. Jag älskar dig alldeles för mycket.



jag vill vara frisk

och inte ha ont i halsen, ont i huvudet, magen eller ögonen.. INGENSTANS!

Imorgon ska jag tvinga mig iväg till jobbet och sen tar jag en buss till varberg för att sova hos min pojkvän, det kan få mig frisk. Han är en drog för mig.

Jag är förälskad albin kvarnslätt, du är det finaste jag vet

lars winnerbäck

Lars Winnerbäck – Ingen soldat

Lars Winnerbäck – Elegi

Lars Winnerbäck – Du hade tid - Live Sentrum Scene Oslo 5 september 08

du är grymmast

du sa du behövde tid

- du hade tid

<3

Medina – Sagoland

om kärlek

kunde beskrivas med ord..



cimon!


Jag har feber



Och mår inte bra...


Just nu ligger jag i sängen och kollar på film. New moon såklart.. Jag längtar så jag dör tills eclipse kommer ut så man kan köpa. Jag älskar den filmen!

Jag svettas och fryser, inte okej.. Jag mår dåligt men måste pallra mig upp till fynda imorgon så jag inte förlorar massa pengar, plus att det är min sista arbetsdag på fynda.
Tyvärr så fick jag gå hem en timma tidigare idag och även sjukanmäla mig från bratt. Inte kul :(. Jag som var sugen på att jobba där ikväll.. Jag längtar efter Emma :). Fredag den tjugonde är sista gången jag jobbar på bratt, då ska jag jobba helt ensam :( utan Emma, hur ska detta gå?!


sjuk

är sjuk, så nu ska jag hem från jobbet

påjobbet

sitter just nu i kassan på jobbet.. Det är ingenting att göra idag, för det är strandväder.. jag jobbar till fyra men ska räkna kassan med så kommer stanna längre.. men ska nog dra hem såfort sara kommer tillbaka från sin rast.. hejdå puss

.

vaknade i natt av att mobilen ringde, klickade det... Fick även ett sms från Ida Hansson, jaja... Va roligt världen kan ha en natt som denna. 

Nu sitter jag i Albins kök och han äter frukost och jag chillar grillen. Mamma ringde och sa att jag skulle följa med till kungsmässan med henne, Cicci, Samuel och Lovisa.. Så jag fick säga till Emilia att jag inte kunde vara med henne och Julia i Varberg även fast jag verkligen ville det.. 

Så smsade Robin och Albin om att de också ska till Kungsmässan, så jag åker bil med dem dit. Nice.. Han kommer och hämtar upp oss om tjugo minuter.. 

Vi har fixat oss, och Albin har plattat mitt hår, hehe. Gullig unge :)
Men nu ringer Robin så nu ska jag kila, hejdå ha en bra dag

i väntan

på ett litet litet litet endaste mejl!

"sen en tid tillbaka"


Nu ska jag slita mig från datorn och kolla på tv med Albin.. 

Pussochhej 
Later♥

vissa

tänker bara på att de själva ska ha det bra..

allt som är bra med mig

har jag förmågan att glömma bort.

hos albin

jag la mig och läste i hans säng innan han kom hem, men jag somnade.. Så sov jag i en timma och han sa att han skulle vara hemma senast kvart i.. men var han det? Nej såklart inte, han kom tjugo över.. hehe.. 

Då gick jag och duschade. och nu sitter jag och kollar på vädret på tv, braju, hehe.. Han är i köket och lagar mat till sig. 

nu

ska jag krypa ner i albins säng och läsa min bok, eller nej den är egentligen min underbara vän Nathalies bok.. Hon är grym, det tycker jag och det borde ni med tycka.. 

hejdå, chillalugnnnt <3

jag har det bra

& mitt liv rullar på

5 augusti

Hejsan :)
Nu befinner jag mig i Varberg hemma hos Albin. Jag har tråkigt, och har ingenting att göra.. Mina ögon svider för att jag är så himla trött efter en hård arbetsdag på fynda. Nu är det inte många dagar kvar innan även jag får lite ledig i sommar.. Denna sommaren har jag inte hunnit med något annat än att jobba känns det som?! 
Så är det väl när man har två jobb.. Ett på dagtid och ett på kvällar/nätter. 


Det känns awesome att sitta vid en dator (a), hehe.. Känns som en evighet sen jag hade Internet hemma. Men men, det kommer :)... 

Albin är på träning och han kommer hem om ungefär en timma skulle jag tro? Det känns jättekonstigt att sitta här hemma utan honom. Jag saknar min pojkvän!

i kassan

hej jag jobbar.. sitter i kassan, hejdå

jag älskar johan örjansson!

Johan Örjansson – Izabella Case

4 augusti

hej <3
Sitter just nu hemma hos Alexandra, varm och trött är jag.. och mätt efter att ha ätit en portion av hennes mammas goda mat :). Så nu sitter vi mätta och belåtna. En jordgubbsmer har självklart också åkt ner i min mage!
Idag har det inte vart något annat än en väldigt jobbig arbetsdag på jobbet Fynda. Men det är bara att stå ut med att sitta i kassan så många timmar i rad... Så kan det vara!
Nu kom Nathalie :)



jag vet vem jag är

när jag är hos dig.

min vecka

måndag: Jobba (fynda) 11.00-18.00
              Köpa min efterlängtade iphone. Äntligen.
              Träffa kära vänner på kvällen? :)

Tisdag: Ikea
            Förhoppningsvis följer albin med.


Onsdag: Jobba (fynda) 10.00-18.00


Torsdag: Jobba (fynda) 10.00-18.00 
              Åker till varberg och sover hos min pojkvän.


Fredag: LEDIGGGGGG!


Lördag: Jobba på brattttt

söndag: Jobba (fynda) 11.00-16.00

Tror det ser ut ungefär såhär..


<3


varför ska dom fortfarande vara slut?!

Hemma hos Julia i Fajans.

Sitter här i Fajans just nu med Emilia, Julia och Robin. Vår summerplaylist spelas förfullt, det kan inte bli mycket bättre, haha :).
Det är underbart att sitta vid internet när man får tillfälle för det, hehe. Måste ta tag i att fixa det till mitt nya hem nu i veckan som kommer..

Igår jobbade jag till klockan halv 5 på natten, puff vad trött jag är nu.. Sov ändå till klockan ett idag och vid två kom Julia så åt vi, sen kom Emma och sen Emilia. Sen efter ett tag kom Nattan och sen mötte vi Oskar och Albin på busstationen och sen kom även Alexandra och Jennifer.
Vi hoppade på 351an och åkte till Halmstad, så gick vi till donken där mina kära vänner och min pojkvän åt och jag satt och väntade. Sen gick vi till rix fm-festivalen. Träffade Pontus, var på tiden! :)

Sen tog vi tåget hem och in till stan, Albin och Osk åkte till varberg och vi träffade Emmas två kompisar och sen gick de och köpte godis och vi gick och åt.. Sen hem till mig och sen cyklade jag Julia och Emilia till Fajans då Robin skrämmer ihjäl oss.. Blabla, hjärtat hoppade ut (a).

RSS 2.0