jag vill att du ska bli frisk

Jag saknar dig..
Kom igen, kämpa.
Det vet du att jag vill

De är inte jag...

Jag vet det.
Jag tänker inte ta på mig skulden.
Jag tänker inte skaffa en till anledning att må dåligt.
Detta tar död på mig...


tänk på vad du gör

och hur du själv vill bli behandlad...

kultur och idéhistoria

Hejsan. Ja nu var det ett tag sen jag skrev sist... Men jag har helt enkelt inte tid, plus att det är så jäkla segt att skriva från min mobil och internet håller fortfarande på att installeras. ALLTSÅ HUR LÅNG TID SKA DET TA EGENTLIGEN????

Jag håller till i skolan, på träningen, ute och övningskör och med kompisar och pojkvän och även lite shopping då och då... I fredags efter skolan stack jag och skulle köpa skor men hittade dock inga, jag fick även semesterersättning (GULD) och sen på kvällen var det Emilia som gällde, vi käkade pizza, godis och kollade på idol och lite sånt mys. På lördagen var jag på bilkurs med storebror Kim och sen åkte jag och mamma till halmstad och skulle shoppa men hittade inget då heller... VAD HAR HÄNT MED MIG?? Sen på kvällen åkte jag och umgicks med Alexandra och Matilda, det var supermysigt med massa snack och även gossip girl och då jäklar fick jag nog.. Så jag och Alex beställde kläder. För mig blev det en tröja och en till skjorta och min jacka väntar jag fortfarande på.

Igår umgicks jag med mormor, morfar och mamma och var ute och gick och övningskörde även. Sen åkte vi till kusinerna, då satt jag och lyssnade på när Sam spelade. Duktig kille!
Sen vid sjutiden kom Albin, vi käkade och sen gick till ica och köpte godis och sen tvtittande som gällde. Sen sov vi, go natt säger jag bara <3
Imorse gick han hemifrån tidigt för han skulle på studiebesök och jag gick till skolan 45 minuter senare. Nu sitter jag här och har fått ett prov. Ett hemprov. Sucks....

Skor

Nu ska jag iväg med mamma och söta kusinen Hannes och kolla skor. :) ikväll blir det Emilia och idag har vart en bra dag i skolan och en mysig kväll igår med emma och en natt med min pojkvän <3

Uttråkad

Jag har tråkigt och snart fryser jag ihjäl.

Kultur och idéhistoria

Hejhej :) Fy va kallt det är. Imorse när jag vaknade ville jag bara ligga kvar och sova. Men fick stiga upp för alexandra skulle komma med min skjorta och skulle möta upp emma tio över så jag hade inget val. Vi har kultur och idéhistora, kollar på en film om hur pyramider blev till. Och innan detta redovisade vi våra arbeten och jag förklarade för läraren om hur allt låg till när det gäller sammarbete inom detta arbetet. Sen kommer Alexandra hit och umgås med mig och efter skolan blir det träning med henne och Emilia. Gott :). Ikväll blir det mys och tvtittande. Gekåsserien är rätt så underhållande haha.

Godnatt

Idag har jag övningskört, körde sju-åtta mil och Gud va bra det gick. :) så har jag umgåtts massa med min älskade älskling. Och hans mamma och pappa lite. Innebandy... Kanske inte världens roligaste men helt okej ändå. Haha :) Ikväll skulle jag träffat emma men vi hann inte.. Syndsynd<3 imorgon är det skola, träning och övningsköra som gäller. Ska även ta en sväng till bilskolan. Nu ska jag strunta i politiken och valvakan på tv och försöka sova. Känner att jag behöver sömn. Men mest av allt önska jag att albin sov med mig. Så sjukt tråkigt att sova ensamma. Men godnatt sötnosar :)<3

Innebandy

Hejsan! Hade en mysig kväll igår med pojkvännen.:) Nu sitter vi och kollar innebandymatch. Skoj !!!!!!!!

Hejåhå.

Snart bär det av till Varberg för att umgås med den jag tycker mest om, den som verkligen förstår mig...<3

Fika med två underbara vänner.

Nu har jag skrivit vad jag känner men vad kommer det göra för skillnad. Nu sitter jag på ett fik med två vänner. Vart i skolan idag och påvägen dit blåste jag och emma nästan iväg, dumma paraply. Haha! Massa gott folk i skolan och jag och flora hade våran allra första kund. Great!! Ikväll ska jag ha mysig filmkväll i Varberg. Och morgondagen spenderas med emma :)<3

"jag är ingen soldat"

Nu ska jag sova. Puss och godnatt <3

Johan örjansson

Spelas för fullt nu här. Ger mig tankar av sommar och jobbet på Bratt. Johan örjansson är sjukt bra.

Melissa horn

... Obeskrivlig

Drottning blanka

Imorgon är det lördag men ändå skoldags. Skoj!! Det är nämligen invigning/öppet hus på vår skola. Så där ska jag spendera 2 timmar imorgon. Hoppas det kommer mycket folk :)

Swing

Life away <3

Greps av bloggbehov

Jag fick en känsla av att min blogg kallade på mig. Hur mysigt är inte det ? Hihi. Idag har jag haft en helt okej skoldag med estetiskorientering (?). Galen lektion faktiskt. Så har vi skolröstat, vem tror ni kommer vinna valet 2010?? Spännande :) Efter skolan så stack jag hem och iväg med mamma och övningskörde. Idag gick det galet bra. Övning ger färdighet. Så är det verkligen och jag älskar att köraaa. Efter det åkte jag och tränade tillsammans med alexandra och Emilia. Gick super. Träffare även Sofia där, fin tjej :). Sen stack vi med Julia och handlade taccos och gott till kvällen. Det taggades förfullt till idol, galet. Nathalie och Simon kom också. Mysig kväll!

You are My love.

Hejsan. Ligger just nu nerbäddad i min säng med tjocktröja och två täcken. Fy va kallt här är, shit. Ligger här och lyssnar på samson, shit vilken underbar låt. Jag ringde nyss min pojkvän och kollade läget, han är bra...bättre...BÄST! Och jag är galen i honom, förälskad.

Håltimma

Hejsan, 4 timmar håltimma är inte att leka med... Ja då hinner man med en hel del. Dock har vi bara 40 minuter kvar men det funkar eftersom vi bara har en lektion kvar. :)

I morse var det segt att gå upp, jag funderade starkt på att ligga kvar under det varma täcket men nej nej nej Isabell.. Vad har hänt. Upp och iväg till skolan. Fixade mig inte alls, slängde på ett par svarta jeans, ett linne och en addidaströja. Sen småsprang jag till bussen som skulle gå från skolan till kattegattshallen där vi skulle ha idrott. På idrotten var det frisbee. Grymt kul med mitt lag, springande hararna! dock förlorade vi men vi ägde ändå!
 
Sen gick jag hem , pluggade lite och snackade med mamma och sen kom mormor och hälsade på. Sen gick jag och Alexandra tilll stan och käkade, köpte nagellack och chillade grilligrillisengrillen, hehee.
Nu sitter jag här i skolan med Alexandra och Albin sitter här med, och sjunger, vilken kille... <3


Övningskört

Är vad jag har gjort idag. Äger. Nu kommer idol.

Dear john

Idol var bra, inte jättebra men bra :) Nu Slänger jag på mig myskläder, tar en halstablett och kryper ner under täcket. Sätter på en film medans jag väntar på att min underbara pojkvän ska komma. Självklart blir filmen ett enkelt val, vilken om inte dear john??! Nya favoritfilmen helt klart :)!!! Imorgon laddar vi för en heldag med styling, great!

Tobbe & Rebecka

Nu kom dom hit :). Dom lagar mat med mamma. Det blir vegitariskt så jag väljer annan mat. Så nu ska vi snart äta. Och jag sitter och pluggar. Om en timma börjar idol. Wiho!!!

Hemma.

Nu är jag hemma. Jag har tränat och handlat mat... Nu ska jag och mamma kila ner och köpa lite godis tror jag! Tack Alexandra för att du finns och för att du förstår <3

Hejdå

Drar och tränar

Idag insåg jag

Att du inte är den jag tror.

hej

min pojkvän tycker jag har ful blogg. hejdå

I skolan

Hejsan :)
Jag sitter just nu i skolan brevid Albin och Emilia som kom hit och hälsade påEftersom hon har håltimma... vi har bild, det är segt och jag vill hem...


Min dag

Det känns som denna dagen kommer bli lång. Kolla ut, kolla vädret. Hur kan man ha samvete med att göra sånt här väder?! Haha. På med vantar och halssjal och tjocktröja. Då fixar jag det. På schemat idag står det svenska, matte och bild. Efter skolan så ska jag iväg och träna. Det var några dagar sen nu. Fy! Visst jag vet att jag inte ska träna eftersom jag fortfarande inte är helt frisk. Men jag vill. Jag saknar träna! Efter träningen ska jag hem och plugga och ikväll blir det självklart idoltittande. Tobbe och rebecka ska hit, mysigt :)

Satc2

Äntligen har jag kollat Klart på sex and the city 2. Fy va den va bra. Jag ska se den igen och igen och igen.

Den vackraste stunden i livet..

Var den när du kom <3

Godmorgon

Idag är det tisdag den 14 september. Trots min onda hals och tunga huvud så pallrar jag mig upp för att gå till skolan. Idag börjar jag 9.40 och jag ställde två mobiler på alarm idag så jag verkligen skulle vakna. Men usch. Den ena ringde och jag steg upp men såg på min andra mobil att den klockan var 05.15 och den som ringde 8.40. Men jag somnade om. Jag slängde den mobilen i golvet så batteriet åkte ut. ARG!! Jag har slängt på mig ett par svarta jeans idag och en stor varm go tröja. Nytvättade jeans är nog något av det obekvämaste som finns. Right?!

hur grym?!

Taio Cruz – Dynamite

Tröingeberg

Bob – Airplanes [feat. Hayley Williams of Paramore] - Explicit Album Version

Hejsan :) Jag är sjuk så var hemma från skolan idag, vaknade och gick upp och la mig i soffan och kollade på lilla sjöljungfrun. Sen kom Alexandra hem till mig, och vid halv tolv kom Albin också. Mysigt.

Sen stack han tillbaka till skolan och jag och Alexandra gick till stan där hon skulle äta, sen åkte vi med bussen tillsammans med Samuel till Tröingeberg. Jag och Alexandra gick hem till henne och Sam åkte vidare.
Vi gick hem och lekte med Skorpan och spelade sims3. Sen kom emilia, så åkte vi till fynda och köpte kattleksaker, hälsade på goa arbetskamrater och köpte godis. Nu sitter de och kollar film och jag sitter här. Har åter igen spelat lite sims3. Snart är det dags för kvällsmat och om 59 minuter börjar ullared!

4 månader

grattis till oss älskadeälskadeälskadeälskade älsklingsAlbin

underbar låt

Regina Spektor – Samson

Nyvaken

Hej och godmorgon <3 Ligger i min säng och har nyss vaknat. Huvudet värker och ögonen lika så... Jag fryser och ska slänga på mig min mysdress. Puss hoppas ni mår bra <3

Dela allt med mig

Det blir bättre då <3

Tack för dagen

Emilia & Alexandra (och självklart skorpan)

Mamma Mia

Ikväll kommer mamma Mia på tv. Så den ska jag kolla på tillsammans med min rara mamma. Eclipse får vi kolla imorgon istället.. Jag har feber, så jag tar på mig min rosa mysdress och bäddar ner mig i soffan med en cola och en påse chips.. Får se om det går att dricka med kolsyra eftersom min hals... Nu ska jag snacka med min fina vän robin och kolla på ensam mamma söker, haha!<3

sjuk

jag har blivit sjuk.. Blä.

Albin

Jag är kär i en ängel

Alexandra

När jag kommer hem drar jag till Alexandra. Guld!

Varberg

Sitter i Varberg och väntar på mitt tåg. Det går om 10 Minuter. Det regnar och jag hatar det!! Jag hade en ubderbar kväll och natt igår :). Vi kollade på twilight och new moon och åt pizza och godis. Myskväll <3

Du är det finaste jag vet

Du är det finaste i världen <3

You make the rain fall

... Ja för shit vad det regnar.

Emma Ferm

Drar ut på en prommenad med emma nu :)

drar

hem. hejdå <3

clean


Goaste lukten som finns.
Jag blir beroende <3

natteravn <3


GULD!

klar

Sara kom hit. Hon är go <3


Nu är jag klar med läsloggen. Så jag ska kila hem nu :) <3

slutet

på en lycklig början

my reading logg.

Sitter just nu Gymnasiet eftersom internet fortfarande inte fungerar hemma. Det går mig på nerverna.. Herregud.

Igår efter skolan tränade jag och Alexandra, sen åkte vi hem till mig och snackade med mamma, mormor och morfar, duschade, hon stack hem, handlade, packade, bröder och Malou kom och sen stack jag till tågstationen där jag tog tåget till Varberg.
Min pojkvän mötte upp mig på stationen, så gick vi hem till honom. Underbart att vara med honom. Jag är galet kär. <3


I morse gick vi hem till Towe, gick till stationen där jag mötte upp Jennie och Johanna. Så gick vi till pressbyrån och sen på tåget och till skolan.. Dagen i skolan har vart helt okej, gnska soft med teater hela dagen som vi alltid har på fredagar.

Nu sitter jag här och ska skicka in min andra läslogg. Den ska vara inne imon två timmar. Dags att slita sig från facebook och bloggen nu. Ciao!

Jag hatar bråk.

Jag hatar bråk.
Jag hatar bråk.
Jag hatar bråk.
Jag hatar bråk.
Jag hatar bråk.
Jag hatar bråk.
Jag hatar bråk.
Jag hatar bråk.
Jag hatar bråk.
Jag hatar bråk.
Jag hatar bråk.
Jag hatar bråk.
Jag hatar bråk.
Jag hatar bråk.
Jag hatar bråk.
Jag hatar bråk.
Jag hatar bråk.
Jag hatar bråk.
Jag hatar bråk.
Jag hatar bråk.
Jag hatar bråk.
Jag hatar bråk.
Jag hatar bråk.


jag vandrar genom mitt liv med dig..


Vilken lättnad när jag fick ditt sms om att operationen gått bra denna
gången också. Underbart att få höra. Jag har vart orolig och tänkt på dig
igår och imorse. Men jag visste att du skulle klara det jättebra eftersom
du är en så stark tjej.. Jag älskar dig <3

Min dröm

Jag drömde en fantastisk dröm i natt.

Mysig kväll

Kvällen var underbar. Spenderades med några fantastiska vänner vid namn Alexandra, Nathalie, sara och Julia och kladdkaka och idol såklart. Även några telefonsamtal med min pojkvän. :) och har även snackat med min chef. Great :) livet är underbart. Nu har jag nyss tagit en dusch och lagt mig i sängen. Jag taggar inför en skoldag med idrott första lektionen, taggad var jag men tyvärr ska vi bara ha teori tydligen. Men blir träna direkt efter skolan ändå, så det är okej ;) även vår första engelskaläxa i engelska b imorgon. Haha... Ja.. Nu ska jag sova. Sååå skönt det ska bli.

kilar iväg nu

ha det så bra, vi hörs :) <3

dagens datum

8/9/10

how great?!

8/9, dagens

Dagens humör: det är på topp..
Dagens borde: plugga.. jag ska!
Dagens frisyr: Oplattat & mittbena
Dagens klädsel: tights, tröja, kofta
Dagens vill ha: massa pengar och ännu mer kläder.
Dagens längtan: stockholm.
Dagens beroende: IDOL!
Dagens tråkigaste: huvudvärk.
Dagens personer: Tjejerna i klassen.
Dagens roliga: Nattan ska pierca sig snart!!
Dagens låt: Dynamite - Taio Cruz

Min lunchrast

På lunchrasten gick jag hem, mamma lagade mat till mig för vem vill äta äcklig skolmat???  Jag la mig och kollade ännu lite mer på satc2. Fortfarande inte klar (a). Haha.. Men sjuukt bra är den iaf.

Sen gick jag och mamma till banken och kollade upp vad det var för fel på mitt kort.. Eftersom det inte går att använda. Det visade sig att någon i indonerien har försökt använda mitt kort, men min kod. ALLTSÅ?
Vafanärdethär?

Det är alltså någon som har kopierat mitt kort på något sätt när jag använt det i en affär, och sen har de antagligen sett min kod. Jag blir så arg att det finns sånna människor. Som kan göra nått sånt här... I indonesien, det är ju långt här ifrån, så hur fasen ska det ha gått till.. Jag tror att det var när jag var i Göteborg detta hände, och att den/de har åkt hem nu och alltså haft mitt kort. Men nu är det spärrat och allt är klart.. Nytt kort beställt med ny kod. Jag är så arg!

Jag varnar er bara.. Var rädda om era kort.. Betala med kontanter i affärer, samhället vi lever i är sjukt.

satc 2

Min morgon spenderade jag med satc2. Hann inte se mer än 10 minuter innan jag var tvungen att halvspringa till skolan, eftersom när jag kollade på klockan insåg jag att det avr endast 4 minuter tills min lektion skulle börja. Jag hann faktiskt! Awesome.


skolan

Sitter i skolan. Jag har styling, det är skitroligt.. Vi sitter och hittar bilder med inspiration till vår stora höstshow som ska ske vecka 46. Nice. Nästa lördag är det öppethus så då blir det att spendera några timmar här i skolan på en helgdag, skoj!

Nu ska jag skissa min bild, för det ska vara klart imon 2 timmar. Jobba på Isabell!!!

leopard



har styling.

40 minuter

Ja.. Så många minuter orkade jag kolla innan mina ögon slocknade. Älskling ringde och snAckade lite, alltid underbart :). Nu ska jag sova. Hörs imorgon gott folk <3

You

Are a song i love to sing

Satc 2

Alexandra stack nyss hem. Vi har ätit taccos och kollat idol. Vilka talanger alltså!!!? Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på satc 2. Om ni inte har sett på dear john, sen den!!!!

Min blogg

Gud va tråkig min blogg är nu för tiden.. Det hoppas jag ni har förståelse över, eftersom att jag bara kan blogga från min iphone. Mamma är så seg på att ta tag i saker så jag vet inte vad.. Men hon har lovat att fixa det imorgon eller torsdag :) hoppas det blir så. Fortsätt besök min blogg kära läsare :)<3

Albin albin albin

Vad vore jag utan dina andetag?

10 minuter

Om tio minuter börjar årets första avsnitt av idol!!! Awesome

I love the way you lie

.. Den låten spelas om och om igen. Det är en låt jag aldrig tröttnar på :) nu jar jag duschat och rakat benen och gjort ansiktsmask och lite sånt.. Mysigt! En pysslaomsigsjälvdag ungefär :). Nu noppar jag ögonbrynen och ska måla manikyr. Har inget nagellack på naglarna nu. Känns äckligt och naket typ.. Haha

Albin.

Jag är tacksam över att du kom till mig i natt för jag mådde dåligt.. Jag älskar dig med hela mitt hjärta <3

Hemma

.. Ja nu är jag äntligen hemma efter en lååång skoldag.. Började 9.40, Men jag och albin kom lite för sent... Har haft svenska, matte och bild. Ganska segt. På lunchen gick jag och min Alexandra till stantons och tog varsin sallad. :) nu ska jag plugga. Inte så himla skoj..

Utan dig

Är jag ingenting.. Tack älskade albin <3

Dear john

Idag har jag vart i skolan, tränat, hämtat bootsen från lagning, umgåtts med vänner. Och nu kom jag nyss hem. Jag ska kolla på efterlängtade dear john :). Ska försöka hålla mig vaken genom hela filmen. Sen ska älskling ringa efter sin träning! Love

Gekås

Sitter och kollar gekåsserien med Nathalie, Emilia och Alexandra.. :)

Matte b

Jag hatar det!!!!

En kopp te

På balkongen med Julia och Alexandra. örjansson spelas för fullt med. Underbart <3 massa tjejsnack om allt mellan himmel och jord. Tänk vilken tur att man har dessa som vänner... snart kommer pojkvännen och sover här. Vi ska kolla dear john <3

min jacka

Fanns inte att beställa igår..
Men den har kommit in, och nu är den beställd..
Dock kommer det att ta 9 veckor tills den kommer, herregud...
Awesome

allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Så mycket man kan göra och borde och vill
mitt i allt så ska man räcka till

det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

och man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är


långa nätter


hjärtegull

<3

Tatuering

Ska tatuera mig i nacken..

tack


+ Alexandra

för att ni är ni och för en underbar helg i Göteborg <3

ätdag

Jag låter rubriken tala om för er vad för dag jag, Julia och Alexandra har.
Det började med att jag cyklade till Fajans, Alex och Julia gick och duschade.. Cyklade till netto och köpte gott att äta, sen hem och lämnade det och cyklade till donken och åt.. Cyklade hem och nu äter vi godis!

SÅ JÄVLA GÖTT ♥


iphone


Fajans

Nu är jag i Fajans och chillar grillen.. det äger.

Jag älskar dig!

Du ska iaf veta att du är den bästavän man kan få.
Du är den största delen av mitt hjärta. Skulle jag
förlora dig, då skulle jag förlora så mycket. Du får
mig att känna att jag är jag. Du ger mig kraften som 
jag själv inte kan finna. Du är en fantastisk person
som man bara kan älska. Så när du kommer där
med ditt vackra leende, kan man inget annat än att
le tillbaka. Jag är inte alltid världens bästavän.
Jag gör fel, jag beter mig fel. Men en sak ska du veta.
Om jag mister dig, mister jag mig själv. Då skulle jag
vandrat runt som den människa som är tom inuti.
Du är mitt allt Isabell Nilsson.
Jag älskar dig ♥

 


Du är tjejen som inte går och beskriva med ord. Du är obeskrivligt underbar. Du är mitt allt tjejen. Glöm aldrig det. Vi kan Klara allt tillsammans. Det kan vi!

/ Alexandra

Vill vara kvar

Med dom som är äkta.

Våra bilder

Varför tittar jag på alla dessa 1400 bilderna på oss? Det gör bara ont i mig.

Du

Är inget annat än falsk

Tydligen

Så gick tåget inte förän 10.21. Så det är la bara till att vänta då. Bara 1 timma kvar -.- nu ska jag Ringa Emilia <3

Jag blir Bara ledsen

När jag läser din blogg

TräniNg

Vid halv tolv är det träning.

Idag

Idag ska jag kolla film efter film efter film. Ingen tvekan. Jag ska kolla på eclipse, satc 2 och dear john. Så great!!!

Hos albin

Hejsan hejsan. Ligger just nu hemma hos albin i hans rum, vi vaknade nyss. Han är och äter frukost för han ska strax iväg på domarkurs.. Så då tar jag mig ner till stationen och väntar i en halvtimma på att ett tåg ska komma. Om dom nu går samma tid som på vardagar. Får höra med honom. <3

Campino

Sitter på campino med Alexandra, albin och robin. Vart här i en timma nu.. SEGT.

Mot varberg

Nu åker jag och bästialexandra till Varberg för en myskväll med pojkarna :)

jag drar

Waste..


Nu drar jag hem och äter, innan min mage dör av ont.. Skolmaten är så äcklig att den inte går att svälja, blä.

Du är ett glashus

& jag är en sten..
Men det är du som försöker se igenom mig

3/9, dagens

Dagens humör: Glädjeskur
Dagens borde: Shoppa, haha nej jag vet inte!
Dagens frisyr: vågat, med flätor i sidorna.
Dagens klädsel: ny blus, nya tights, converse, linnem ny väska..
Dagens vill ha:
Dagens längtan: ikväll..
Dagens beroende: trygghet.  
Dagens tråkigaste: Plugga.
Dagens personer: Min klass, den är bara för underbar..
Dagens roliga: Emma, Evelina, Sarah när de skulle spela upp sin teater. 
Dagens låt: Oskar Linnros - från och med du

gymkort.


inköpt.
Nu börjar träningslivet. ;)

pink sugar,


det bästa köpet jag gjort.

jag vill tillbaka

Glädjeskur


Gymnasieskolan!

Sitter här med Emilia. Jag pluggar och hon har håltimma. Ikväll blir det film och mys med underbara personer som jag ÄLSKAR <3

Grattis till Emilias mamma som tar examen idag.<3

hittat en jacka!

Jag har hittat en jacka som jag ska beställa.. Kanske beställer jag den redan imorgon.. Jag älskar den.
Men vet inte om jag vågar lägga ut den här eftersom...

Alexandra Nilsson

My soul sister. <3

Redo för skolan

Ligger i min Soffa och har ingenting att göra. Alexandra ringde mig, så snackade där lite och nu har jag slut på idéer vad man kan göra. Börjar om 30 minuter <3

Redo för skolan

Ligger i min Soffa och har ingenting att göra. Alexandra ringde mig, så snackade där lite och nu har jag slut på idéer vad man kan göra. Börjar om 30 minuter <3

"

Lovekiller

Godmorgon

Nu ska jag slita mig från sängen. Jag är trött som få. Jag börjar 10.10 idag.

Pluggar

Jag gör min första läxa!! Det känns ballt. Heeehhe... Läser en engelskabok. Måste hinna klart nu så hinner inte skriva. Hörs imorgon <3

Hej :)

Idag har jag hunnit med jättemycket. Först vaknade jag upp med min älskling, duschade och fixade oss, gick till skolan där det var dags för aktivitetsdag. Det var en bra dag tycker jag. Dock lite långtråkig, men gick helt okej ändå. Kul att träffa de nya stylisterna :) Efter skolan träffade jag Emilia och sen alexandra, jennifer och Nathalie. Vi gick runt i stan lite. Inte ofta alls man offrar sig att gå runt i tråkiga Falkenberg. Men jag hittade en hel del faktiskt. En tröja från jc, två armband från jc också, en skjorta, halssjal från jc med, piercingkula till mina navelsmycken och ett flätat bälte från veromoda, och en plånbok från din väska. Sen cyklade jag, Alex och Emilia till träningen. Köpte gymkort så där gick 950 kronor åt till det. Mina pengar bara försvinner. Huuuuur???! Kanske för jag har gått och blivit shoppingberoende!!?

Dagens outfit

Marinblåa byxor .. Stickad kofta .. Linne .. Converse .. Ny brun väska ..

Jag älskar dig

..med hela mitt hjärta. Albin Kvarnslätt <3

Aktivitetsdag

Vi har aktivitetsdag idag.

Caféblå

Sitter här med alexandra,sara och nattan. <3

Skolan

Hejhej! Sitter i skolan. Jag har styling. Stefani sminkar mig men nu ska jag sminka. Vi har fått varsin nessesär med eget smink! Shit.

Godmorgon :)

Sitter och väntar på att klockan ska gå framåt. Jag har fixat klart mig och är redo för en skoldag. Idag på schemat står det STYLING för hela dagen. Mellan åtta och tre. Woooho!! Hur great är inte det dåå? Efter skolan tar jag en sväng till gekås med lite folk. Puss och hej <3

RSS 2.0