You make me feel safe

push my back so i make sure
you're right behind me as before
yesterday the night before tomorrow


modevisning

Ikväll blir det modevisning.


Godmorgon :)

Igår hade jag en fantastisk kväll med de bästa tjejerna i mitt liv. <3


Idag är jag barnvakt. Har nyss sminkat mig, så tänkte lägga upp en snabbis om vad jag använder för dagligt smink :)

Foundation: Jag använder loréal
Mascara: Maybelline & Lancóme
Puder: Isadora

Rouge:

Ögonskuggor (använder bara då och då):

träning


Var på gymnasiet efter skolan, plockade upp Alexandra. Vi mötte Emilia Köpte dricka på pressbyrån och gick runt i stan. Sen träffade Daniella och sen drog jag på körteori. Det gick bra. Sprang hem och bytte om och drog och tränade med Alexandra och Emilia. Och nu sitter jag hemma och har nyss duschat och ätit.

Vad händer med vissa personer?

Varför kan en person bli en helt annan på endast en dag?

27 januari

Igår var den en dag spenderad tillsammans med Emilia och Alexandra. Pizza, godis, chips och läsk. En sån dag man behöver då och då. Till allt detta vi åt kollade vi på i rymden finns inga känslor. Jättebra film, det är andra gången jag ser den nu...

Sen stack de hem och min bror och Malou kom hit, så småning om kom mamma hem och efter ett tag även min pojkvän. Vi fikade och hade mysigt och sen kollade oc och somnade ganska tidigt.

Idag började vi med idrott. Det var bollekar som var på planeringen för denna veckan. Älskar bollekar, det är så kul och inte alls så seriöst. I alla fall inte för alla ;)...

Sen drog jag hem för vi hade ca tre timmar rast, jag duschade, åt och pluggade. Gjorde mina skisser som jag ska ha till stylingen. Blev inte jättenöjd, men helt okej. Var så sjukt svårt att hitta modell tycker jag. Tänkte ha en av mina vänner men de är blonda och jag ska ha en brunhårig. Ajsela ställde upp :).

Nu sitter jag på Gymnasiet och väntar på Alexandra. Ska prata lite med henne. Hoppas även på att få träffa Julia för henne saknar jag jättemycket. (a)

Sen ska jag på  min första teorilektion och sedan blir det träning senare ikväll..


MINA!! <3


§

Hejsan :)
Tisdagen har rullat på väl och nu sitter jag nyduschad i myskläder. I min pojkväns adidasbyxor och min rosa tröja. Mysigt.

När jag stod i duschen fick jag ett sms av Nathalie min sjuka kompis, som jag vill ska bli frisk snabbt... Hon skrev att vi var lediga imorgon, hur underbart är inte det egentligen??! Så jag hoppas verkligen att min pojke kommer hit och sover inatt.


Bilden i skolan gick dåligt. Jag hatar när det inte går som man vill och att det inte blir så bra som man vill, jag hatar det och blir bara arg och ledsen..Hehe. Men blev klar med min bild, hade samtal om den med PH och betygsnack. Gick ändå bra. Efter bilden gick jag och Albin till vitan och träffade min pappa och Bosse, satt där en halvtimma och pratade med de, och jag fick pengar som jag ska ha till körlektioner. För pappa åker nämligen på fredag och är borta två månader. Sen gick vi till Girl next door och jag köpte mina efterlängtade hunter gummistövlar. Sen gick vi till Gymnasieskolan där vi plockade upp Emilia och Alexandra och sen till stålboms och vidare till "på G" där vi tog en fika. Blev chailatte och en kaka, gott. :)

Sen gick vi till intersport och jag och Alexandra köpte träningskläder. Albin gick till bussen och tåget för han skulle hem och vi drog hem till mig. Sen kom Alexandras farfar och hämtade oss så åkte vi till Friskis och tränade afrodans. Det var inte alls så roligt som förväntat och inget jag skulle vilja prova igen. Men kul att ha testat på. Nu ska jag kolla oth! :)

Lunchrast

Glad för det..

Min dag började med ett besök/möte på ett ställe och sen hem och väckte min pojkvän, kollade ett avsnitt one tree hill och sen till skolan. Började med Svenska där vi jobbade med början av 1900-talet, sen matte där jag, Flora och Albin jobbade på såbraså :). Nu är jag hemma och äter luch eftersom i skolan var det skitmat.. Usch.

Ska strax tillbaka för att ha bild och fortsätta med mitt självporträtt. Sen efter skolan ska jag in till stan med några godingar och köpa lite saker och ta en mysig fika och sen drar vi och tränar afrodans. Så skoj kommer det bli.


VARFÖR CPAR MIN BLOGG

                -

Idag

Idag var det första dagen i skolan på länge :). Det fungerade som det brukade, helt okej. Vi började med kultur och idéhistoria och sen lunchrast och matte och ssta lektionen skulle vi ha engelska men då skulle jag på polisförhör och vittna så jag kunde inte gå dit.

Träffade Julia, Emilia och Alexandra och väntade på Nathalie. Vi gick runt i stan. Jag provade mina stövlar som jag ska hämta ut imorgon och sen hämtade resekataloger och chillade runt lite. Men sen blev vi trötta och orkade inte gå ända hem till Tröingeberg där det var dags för tekalas, hehe. Så vi ringde Perry och Oscar. De skjutade oss, goaste killarna!!!!!

Vi kokade te, bakade kladdkaka och åt mackor, planerade resan som ska ske i sommar, planerade lite annat och tjatade på en hel del och hade det så underbart.. Jag älskar mina vänner.



24 januari

Hejhallåigen! Jag tog en liten paus från bloggandet.
Jag har haft så mycket att göra och även känt att jag inte har haft något speciellt att skriva om eller någon lust till att ens skriva någonting, men så kan det vara. En bloggpaus kan behövas, eller hur? :)

Förra veckan hade jag en helt fantastisk vecka i Varberg. Praktiken på Kicks gick hur bra som helst och jag stortrivdes med både folket och de olika arbetsuppgifterna. Sen att bo med sin pojkvän och hans pappa var ju jättemysigt. Så underbart att komma ifrån Falkenberg ett tag. Jag saknade mina vänner och mamma men ändå var det skönt att komma ifrån ett tag och från skolan. Det behövs det med!

I helgen har jag umgåtts med mina vänner, med pojkvännen och jobbat och vart hos min faster och lite sånna saker. Skönt att ta det lugnt. Och igår var jag på bio, den var asbra! :) 

Meet the parents - Little Fockers



<3



Du är en ängel


Varberg

Som jag kanske sagt tidigare i bloggen så bor jag i Varberg denna veckan. Eftersom att vi har praktik och jag befinner mig på kicks om dagarna mellan 10-16 ungefär. Idag var första dagen och den har fungerat bra tycker jag. Nu sitter jag hemma hos min pojkvän som fortfarande är på sin praktikplats. Lite ensamt att sitta här hemma. Jag har självklart med mig twilightfilmerna, alla tre. Hur ska jag annars klara mig i en vecka??!

mina tjejer är fantastiska.

-kommer sakna er <3

idag

Jag vaknade vid elva och gick upp, städade mitt rum, duschade, packade och nu har jag legat och kollat på tre avsnitt gossip girl. Nu har jag inga fler på s.3 så måste sno resten av skivirna från Alexandra (a).

Nu ska jag fixa iordning mig och sen kommer snart mamma hem, ska äta och säga hejdå för jag flyttar till Varberg en vecka, ska bli jätteunderbart att få komma iväg från en del saker här.

Söndag

I fredags efter jobbet, 22.15 då jag slutade drog jag till tröingeberg och hade en underbar kväll. Sleepoverparty with my best girls. Haha, vi började kolla film, åt och drack cola och sen ringde Oscar så vi drog ut på road trip. Jag, Nathalie och Julia i Oscars bil och Alexandra, Emilia, Sara,  och Fidde i Pelles bil. Vi åkte runt överallt men ingenstans, haha. Det var askul. Sen drog vi tjejer hem efter nån timma och låg och snackade till fyratiden kanske.

Och dagen efter vaknade jag och Julia redan vid åttatiden och var pigga. Vi väckte de andra som ville sova vidare så vi gick och tog varsin dusch. Sen fixade vi oss och åt frukost och sen kom Martin och hämtade mig, Julia, Alexandra och Nathalie så drog vi till Varberg för en chillingday!
Köpte en partyskiva som spelade högt påvägen hem. Jag Julia och Martin drog till Fajans och chillade och sen hem till mig och Martin till skrea. Fixade oss inför kvällen och sen iväg på kvantumpartaj hos Fatima. Såfort jag har fått tag i bilder så lovar jag att det kommer komma upp.
Vi försökte komma in på krogen men det gick inte, Julia, vi är sånna pyttesmå!!!

Jag drog hem och sov.

Du är det bästa som hänt mig.


En underbar kväll.

Nu sitter jag hemma efter en underbar kväll.

Skolan gick bra, svenska och engelska. Efter det gick jag hem och kollade ett avsnitt av gossip girl. Sen kom Kim och då övningskörde jag till Halmstad och sen hem igen. Jag körde på motorvägen för första gången. Det gick bra, men fort.. Hihi.
Sen gick jag till Rebecka och Daniella, lilla Dj låg på soffan för hon var sjuk men jag och Becka underhöll henne så bra, hoppas jag.. Jag trivs med dessa tjejerna väldigt mycket :). Nu sitter jag hemma och väntar på killen som är min värld.

Idrott

Hejsan :). Igår hade vi styling i skolan. Vi började på ett projekt som heter extreme makeup, vi ska göra ett projekt från grunden.
*våra tankar och hur vi ser extremt.
*Inspiration.
*skisser.
*hitta en modell som vill ställa upp.
*Sminka
*Fixa frisyr
*Fota
*redigera
*Göra till en portfolijebild.

Det kommer bli ett stort och svårt arbete med mycket tid. Men det ska bli hur kul som helst. Mina första tankar som kom upp var massa färger, och mycket smink, stort hår. Men sen när jag satte mig ner med mina skisser och skulle börja arbeta med de, så kom jag på andra varianter. Jag ska nog köra på silver, och möjligtvis svart. Vi får se, :).

Efter skolan gick jag hem till min pojkvän som låg här hemma och sov, eftersom vi slutade redan klockan elva. Vi tog tåget till Varberg vid ett och drog hem till Robin. Chillade mest, jag trivs i deras sällskap.
Sen tog jag tåget hem.

Imorse tänkte jag att jag inte skulle gå till skolan pga olika anledningar men jag ska försöka ta nya hårda tag och försöka så gott som jag kan. Så jag gick till skolan, satt och pratade med vännerna i klassen och sen tog vi bussen till kattegattshallen där vi har idrott. Första lektionen med den nya idrottsläraren, han var hur bra som helst och detta kommer nog bli en jättebra termin. Nu sitter jag hemma, för har två timmar hål. Sen ska jag pallra mig tillbaka till skolan för Engelska och Svenska. Viktiga lektioner så är ett måste.
Efter skolan ska jag övningsköra till Halmstad, för min bror skulle dit och göra något och sen drar jag till Daniella och Rebecka och efter det till Varberg. Måste träffa min pojkvän på månadsdagen.

3 månader

om exakt tre månader fyller jag arton. Jag kan inte fatta att det är sant, alltså det är sjukt. Arton känns så gammalt, det är så vuxet på något sätt. Och tiden har gått så fort, för ett tag sen var man tio kändes det som, och det är liksom åtta år sen, jättelängesen.


8 månader

Tack för jag fick den finaste pojkvännen i världen.

5 februari

Jag längtar!! <3

drömmer mig bort.


en kopp te


Sitter och kollar halv åtta hos mig med min mamma, och dricker te.
Jag älskar te.


Jagälskarminavänner.
Jag är så glad att vi kommit varandra nära igen.

extreme makeup


Imorgon är det extreme makeup som står på schemat på stylinglektionen.
Jag tror jag ska gå dit, vi går trots allt bara mellan 8.20-11.15 så sen kan jag gå hem till min pojkvän igen. Han ska sova här och han är ledig så sen ska jag spendera resten av dagen med honom. Julia ville kanske träffas så får se vad dagen har att erbjuda.

Idag har jag spenderat min eftermiddag tillsammans med Julia, Martin och Alexandra. Först hämtade Martin oss på deras skola och så åkte vi till Fajans, chillade och lyssnade på Lars Winnerbäck och sen pkte vi till Netto och köpte godis och chips. Och sen hem och kollade film, men jag och Alexandra lagade även mat och spelade bakery story, hehehe. Sen kom mamma och hämtade mig, så nu ska jag ta nått att äta och vänta på min pojkvän. Kanske blir något avsnitt av gossip girl med. Golden!

jag vill resa.

Nu ska jag klä på mig vinterjackan och bootsen och sen dra till Falkenbergs gymnasieskola och träffa några vänner.

Dagens outfit:
höga Shorts - gina
Tights - lindex
knästrumpor - lindex
Linne -jc
Skjorta - gina
Jacka - H&m (bara 2 veckor tills jag får min sveajacka)
Boots - Kullens

kan du leva vid en brant

med ena fote över kanten?

vatten under broarna

Tyler Ward

-breakeven


Hejsan, idag är en dålig dag. Jag sitter hemma, nyduschad och har kollat tre avsnitt gossip. Har ätit middag med mamma och nu ska jag fixa mig lite smått för att spendera dagen med några som bryr sig om mig...

Skolan började med årets första svenskalektion, den var bra. Vi övade på att prata inför klassen som är väldigt jobbigt för många. Varför är det så jobbigt. Jag tycker själv det är jobbigt, men alltså man känner de i sin klass och kan prata med de hur mycket som helst förutom när man väl ska.. Hmm, det är en konstig grej. Kanske är man rädd för att göra bort sig, ne inte vet jag faktiskt.

Sen var det matte, jag gick efter halva. Jag fick nog, så sprang hem. Grät ut i mammas famn och pratade länge igenom allt och n u förstår hon vad jag verklgen känner och menar. Lite senare kom min pojkvän och plingade på dörren. Kom in och tröstade mig, tack för du finns Albin, verkligen... TACK!
Han gick igen, för var tvungen att gå på bildlektionen, jag stannade kvar hemma. Nu har jag målat mina naglar och sitter och lyssnar på min nya spellista "when the children cry". Den är go att lyssna på när man är ledsen och mår dåligt. Daniella smsade och vi skulle egentligen träffats nu men hon var tvungen att dra på bilskolan så vi ska träffas på torsdag istället.



Nu ska jag kolla

spårlöst.

såhär skulle jag vilja gå klädd på lördag


Semlor. <3

 
Sitter i soffan och dricker te, äter semla och pratar i telefon med Julia och samt kollar efter olika kennlar till franska bulldogar.


Hejsan, jag har haft en bra dag. Skolan gick bra, kultur och idéhistorian brukar inte vara så rolig men stod ut, sen hade vi matte och engelska, det var kul. Tycker faktiskt om de lektionerna :).

Alexandra, Emilia och Carina kom och hälsade på. Och sen efter skolan gick jag och Nathalie hem till Sara där alla tjejerna befann sig. Det blev massa behövligt snack och vi kom fram till att vi ska ta vara på varandra på ett bättre sätt.
Sen gick jag hem, åt och sen la jag mig i soffan och kollade på två och ett halvt avsnitt gossip girl. Efter det halva sista jag såg somnade jag, oups. Sen väckte mamma mig och sa att vi skulle till Tobbe, så jag övningskörde dit oc va där en stund och sen körde jag hem igen.

Blake Lively



Det bästa!

Jag älskar alexandra ♥

enligt dig

är alla bäst.

Börjar jag bli sjuk nu?

Jag mår dåligt...

I skolan

Hejsan, jag sitter just  nu i skolan. Det är första dagen efter lovet och jo visst känns det lite sisådär... Började dagen med kultur och idéhistoria och nu har vi haft lunch. Efter blir det matte och sen engelska efter det. Sen ska jag och några vänner träffas och prata igenom lite saker och ting, får se hur detta slutar. :)

Jag känner mig sjuk..

Men får bita ihop.

Pratade nyss ett långt telefonsamtal med Nathalie.
Och nu ska jag klä på mig de snygga arbetskläderna och kila till jobbet. Sen hoppas jag att min kille kommer hit och umgås. Hejdå :)

I'm not a part of your life anymore.

It was just wasting of time to take care about you...

Har ni läst den?



Annars rekomenderar jag er tjejer att göra det.
Den är sjukt lärorik och jättebra. :)

My friend..

You can't break my spirit - it's my dreams you take.
And as you move on, remember me,
Remember us and all we used to be
I've seen you cry, I've seen you smile.
I've watched you sleeping for a while.
I'd be the friend of your life
I'd spend a lifetime with you.
I know your fears and you know mine.
We've had our doubts but now we're fine,
And I love you, I swear that's true.
I cannot live without you

Gossip girl

Hej kära vänner :).
Igår jobbade jag 11-20. Det var en lång dag och ganska jobbig, men det fungerade bra ändå. Jag älskar mina arbetskolegor, de är fantastiska.

Efter jobbet stack jag hem och käkade och sen begav mig till Rebecka och Daniella. Vi hade en underbar kväll tillsammans och det varså mysigt. De är så himla bra dessa tjejerna. Vid tolvtiden drog jag hem och sov, och vaknade vid tio idag.

Nu har jag duschat så sitter och väntar på att mitt hår ska torka, för orkar inte blåsa det. Kollar på gossip girl, kanonbra underhållning, haha. Vid tre ska jag jobba och slutar vid kvart över åtta. Sen senare kommer Albin hit, för han ska ju såklart spela innebandy............


tack

För alla era kommentarer, ni är underbara!

Ingen Cavalier

Det blev nog trors allt ingen cavalier king charles spaniel för vår del, mamma fastnade inte riktigt för den men vi har hittat en annan fantastisk varelse som vi bara älskar.

Vi har mejlat de nu och det kommer förmodligen en kull nu till våren, underbart!

så himla ont i min mage idag igen...

Jag står inte ut längre, min mage värker och värker. Usch...

Idag har vi vart i Göteborg på hundmässan. Ett härligt gäng, som man inte kan annat än att trivas med. Underbart.
Vi har sett massa coola och söta grejer, alla sorters hundraser som visades upp på en parad, en tävling, och det bästa av allt vi såg var en teater som elva hundar var med på. De spelade snövit och de sju små dvärjarna. Det var så sjukt bra, jag fattar inte hur hundar kan göra något sånt.. Shiit!!!!!

När vi kom dit mötte Albins mamma Leena upp oss men hon hade redan vart dr i några timmar så hon stack efter ett litet tag. Och efter fyra timmar var vi nöjda. Så vi stack hem.. Gick till stantons och käkade, blev en go sallad för min del. Sen gick vi hem och gav oss iväg till Tobbe och Becca, jag körde för första gången i såhär mycket snö, haha.. Någon gång ska vara den första. Det gick hur bra som helst, vi åkte dit och sen åkte och handlade och sen dit igen. Och nu är vi hemma jag och mamma.

Let's dance på tv, WOHO! Nejtack - hej Gossip Girl <3

Göteborg

Nu drar jag alldeles strax till Göteborg för hundmässa med mamma, Martina, Rasse, Malin och Lovisa. Fasen va great! :)

Igår hade jag en helt fantastisk kväll, bästa på länge. Världen är så sjuk liten så helt plötsligt när vi satt och åt vid matbordet och jag satt jämte mammas bästa kompis (mina barndomsvänners mamma) man, så kommer det fram att det är min pojkväns pappas kusin. Haha, helt sjukt faktiskt!

Vi åt gott och sen kollade bilder, berättade minnen och ah, hade allmänt underbart. Synd att man inte träffas så ofta längre. Carolin och Rebecka har vart mina bästa vänner/systrar genom hela mitt liv. De är så fantastiska! <3

vad gör jag för fel ?

Varför förtjänar jag detta?

Johan Örjansson

Handlade av mig i förrgår :$


Johan Örjansson – Where Did Your Heart Go

Blev ingen filmhyrning

Men stack och köpte popcorn och underhåller mig med gossip girl.

Ska även fixa mina naglar, men vet inte hur!

Film

Jag är så sjukt sugen på att springa ner och hyra film och köpa lite godis.. Ska man eller ska man inte?
Jo tror jag ska se the last song!

6 Januari

Dagens humör: Jag är på bra humör, det känns som det mesta rullar på.
Dagens borde: Träna, men skjutsen som vanligt krånglar. Så ska fixa mina naglar.
Dagens frisyr: Ofixat.
Dagens klädsel: Myskläder :)
Dagens vill ha: Hund!
Dagens längtan: min nya jacka
Dagens beroende: Min pojkvän. 
Dagens tråkigaste: Lars Winnerbäck ska inte ha sommarkonsert?!?!?!
Dagens personer: Alibin Kvarnslätt. 
                           & JulleBulle :).
Dagens roliga: Gårdagens händelser :)
Dagens låt: Elegi - Lars Winnerbäck.

Hejsan :)

Idag är det torsdag och snöstorm...

Jag, Albin och Robin var på bio igår och fy fasen vad bra den var. Den måste jag se igen!! The town hette den och den rekomenderar jag starkt.

Innan bion var vi och åt pizza och åkte sen runt i typ en timma för att fördriva tiden. Efter bion stack jag och Albin hem och kollade oc. Älskar oc!!!


Imorse vaknade jag av att Albin och hans pappa sa hejdå, hehe oups jag sov tills de skulle dra, drock inte meningen.. De stack iväg och jag låg kvar och sov en halvtimma till. Albin ska spela på gothia idag så därför stack de tidigare än vad jag gjorde.
Jag drog till ett försenat tåg och nu ringde jag nyss Julia och snackade, hon är ascool! <3<3

bio

Vi har legat och kollat på oc, druckit cola och ätit popcorn sen jag kom hit. Haha, så nu ska vi röra på oss och fixa iordning oss lite. och sen kommer Robin, då ska vi dra och fixa nått till Albins innebandyklubba och drar och käkar nånstans och sen drar jag med mina två grabbar på bio. Ha en bra kväll <3

Albin:

Jag kommer innanför dörren och det första han säger är "Isabell jag har kommit på vad vi ska göra idag, vi ska till Göteborg och kolla innebandy!!!"
döda mig..

Nu har jag en del att se fram emot.

-Min jacka som blir min om 20 dagar!!
-hundmässan
-skaffa hund
-Rom
-semester med mina vänner
-Hoffmaestro
-artonsårsdag
-körkort

Och massa annat skoj!


HEY HO LET'S GO!

Idag känner jag mig glad och det känns som det rullar på.
Att ha en dålig dag händer alla och att allt bara känns meningslöst.. Men jag har några underbara vänner som alltid stöttar mig och gör mig glad. Speciellt igår då jag behövde de som mest. Dock kunde jag inte umgås med de på kvällen som det var bestämt för det hände lite saker med en familjemedlem. <3

Idag vaknade jag av att mamma var arg och att det inte fanns nån värme eller varmvatten, jä*la lägenhet.... Så vi sprang ner till Malou och duschade, snackade och jag hämtade min biljett till hoffmaestro. GREAT! Det ser jag verkligen fram emot.

Jag och mamma snackar hund som aldrig förr och nu är vi verkligen inne på att skaffa, vi ska bara komma överrens om vilken. Vi har vart inne på Cavalier king charles spaniel ett bra tag men mamma börjar ändra sig nu, men inte jag. Jag står kvar vid mitt val, åh den är så underbart söt!

Nu ska jag blåsa mitt hår, platta det och locka det med mina nya grejer. Kul att se hur dessa fungerar. Rihanna spelas, complicated. SÅ BRA!
Ska sminka mig och springa till bussen som tar mig till tåget där jag åker till min pojkvän i Varberg, känner att jag behöver en dag tillsmmans med han och Robin.

Skulle egentligen tränat med bästa Sara och Alexandra. Julia kunde tyvärr inte för hon skulle jobba. Men vädret förstörde skjuts så vi ska ta det en annan dag istället.
Imorgon ska jag till några barndomsvänner på kvällen och sen är det fredag och det innebär en heldg i Göteborg, hundmässan ska det bli! Spännande, haha :) Sen lördagskvällen ska jag spendera hos två kompisar som jag saknar och nu måste jag slita mig här ifrån!! :)

om 21 dagar är du äntligen min!!


Albin åkte nyss hem

Så nu ska jag strax gå och klä på mig jobbarkläderna och bege mig till jobbet. Där ska jag befinna mig i sju timmar och 15 minuter. Jag stänger idag.




fanvarförärdetsåhär.


Jag vill inget annat

... än att komma iväg här ifrån ett tag. Jag skulle behöva det mer än nånsin känner jag just nu. Känner inte mycket glädje just nu på grund av att det händer så mycket nu. Sjuka människor, ledsna människor, folk som gör en besviken gång på gång och aa..

Att sitta och behöva vara ledsen och ensam är inget jag vill uppleva en gång om dagen.

fin outfit.


varför?

Går allting så fel ibland..

number one!


Idag

Vaknade vi och sen vid tvåtiden gick jag till min praktikplats där jag ska befinna mig under praktikveckan, på kicks. Lämnade in papper och fick tider och lite information. Sen gick jag och tog tåget hem.

På stationen mötte en vän upp mig och även mamma, vi åkte och plockade upp storebror på jobbet och drog till gekås. Jag kom hem med en plattång, en locktång och ett nagellack. Sen ingenting mer.

Spenderat kvällen med två vänner men snart kommer Albin. Underbart.

Imorgon ska jag jobba, var egentligen ledig fram till lördag men de har redan ringt in mig två gånger, och jag tycker det är kul att jobba även fast det kan vara skönt att vara ledig, men med ett trevligt jobb och bra arbetskamrater så flyter det på kanon. Jag stortrivs :)

Hejsan :)

Jag hinner inte blogga så mycket nu, det beror på att jag inte sitter vid datorn så mycket nu på lovet eftersom man alltid har annat för sig, eller i alla fall för det mesta.

Livet rullar på och nya besvikelser dyker upp men även mycket nya möjligheter och glädje. Igår var jag som sagt på kungsmässan med Alexandra, Anna Maria och Robin. Ingenting blev köpt för min del och efter stack jag till sparbankshallen för fotbollsdags.

Satt där och kollade med Albin och Leek och jag träffade Albins farfar för första gången, trevligt :). Efter det cyklade jag och Albin hem och packade ner innebandykläder och sen kom Robin och hämtde oss, vi stack hem till honom en snabbis och sen iväg till hallen. Jag satt och kollade på träningen och sen på slutet ägde jag lite. Hehe, Albin och Robin tyckte dock inte att jag var så bra, men jojojo!! Haha, nja.. Sport är inte riktigt min grej.

Sen släppte Robin av oss vid hemmakväll där jag och Albin hyrde filmer och köpte lite gott och sen gick vi till kvantum och sen hem och käkade och satte på en film. Efter massa mat och godis och en och en halv film somnade vi.


du är en ängel


Och vi föddes för att vara vi.

kungsmässan

Skulle tagit 11.19-tåget till älsklingen idag för att spendera dagen med honom, Philip och Leek och kolla på fotboll.. Haha suger. Men tåget kom inte, eller anslutningsbussen gjorde inte det så jag gick hem igen. Alex ringde och kollade om jag ville med henne, hennes mamma och hennes bror till kungsmässan. Så jag hänkar såklart för vem vill egentligen missa en dag med detta underbara gäng?

Drar till Varberg efter det. Vi ska på bio eller bara kolla film, blir en slapp kväll. Underbart!



Dagens outfit.


Tröja -Gina tricot
Linne - jc
Byxor - rut m. flera

Förresten har jag glömt nämna att jag har färgat håret.
Så här får ni bild på de!

my heart is beating for you

Albin kvarnslätt-




Hej igen

Jag har haft fullt upp med julfirande, jobb, tid med vänner och pojkvän och nyårsfirande så bloggen fick också lite lov.

Ja.. Vad ska man säga? Hade ett underbart slut och en bra start på nya året.
Blev massa fest med de som betyder mest i mitt liv på västragärdet. Jag och Alexanda tog en snabbis hem till min bror där det var ös med han och hans kompisar. Vi tog två drinkar och sen drog vidare till bron där resten av folket befann sig. Blev massa kramar och lite goa pussar från min pojkvän. Träffade massa gott folk.

Sen drog vi vidare till en fest där det blev som det blev och sen var jag trött, hade ont i mina fötter och mådde lite sådär,så jag, Robin och Albin drog till Varberg. Drog hem med min pojkvän och somnade efter nån timma. I morse åkte jag hem, drog till ljungby och var lite som det var, men det är personligt inom familjen så inget jag behvöver ta upp här. Sen drog jag och spenderade kvällen med tjejerna och simon och fångarna på fortet, BLOGGARNA ÄGDE!!!

nyår 2010 (fler bilder hittar ni på min facebook)


Tack för ett fantastiskt bra avslut på 2010
Och en grym början av det nya året.
Kvällen var awesome. Vad vore man utan er?





without you

I'm nothing


RSS 2.0