Albin

Ligger just nu här jämte min pojkvän som ligger och sover. Jag är jättepigg så vad ska man underhålla sig med ?:( kanske väcka honom. Fast då blir han så arg.

I Varberg

Hejsan :) igår var hur mysigt som helst. Jag övningskörde till Vinberg vid halv sjutiden och träffade Emilia, Alexandra och Nathalie så gick vi till innebandymatch. Det kostade pengar men vi såg så gulliga ut så vi Kom in gratis. Hehehehe! Sen kom Julia och Sara och då gick vi från matchen pga en sak som hände, behöver inte ta det här. Var en onödig sak som jag inte tänker haka upp mig på... Vi gick hem till Emilia och åt asgo mat som Tummas hade gjort till oss. Så kollade vi idol. Jag såg inte vem som åkte ut. Men nån sa Daniel?! Skämtar ni??????? Sen vid elvatiden efter mycket gott snack och glada miner cyklade de med mig till tågstationen. Julia och Alexandra väntade med mig på mitt tåg. Tack <3 Det va en händelserik tågresa. Men vad kan man förvänta sig om man åker nattåg? Haha. Albin mötte mig på stationen, han är bäst.

Detta är ett sjukt samhälle vi lever i

Jag är så irreterad på denna jävla världen.

Hemma

Hej :) Nu är jag hemma från öppet hus. Det var inte kul.. Först plattade vi hår och sen sminkade ögonskugga och noppade ögonbryn. Åt kakor och lite godis, sen hem.

Nyduschad

Nu har jag duschat. Så lägger plugget åt sidan en stund för att kolla gossipgirl <3

Pluggar

Sitter hemma och pluggar. Jag gick till Ica och köpte godis innan, nått måste underhålla mig. Ska plugga en timma till och sen duscha och sen vid 6tiden drar jag till skolan. FUNHOUSE!

jag behöver en

glädjeskur

uf, vilken lycka


There is so many days of my life that I want back.

photoshop

Jag blev sugen på att photoshopa lite, men det fanns inte på denna datorn. SUG


in my life

You are the sunshine

-

Idag avr det lite bråk, alltid lika tråkigt förståss men det är väl inget att hänga upp sig på. Stryker ett sträck över det och går vidare :)

jag förstår inte hur du fungerar

What's wrong?


öppet hus

Ikväll är det öppet hus här på drottning blanka. Be there!

I skolan

Hejsan... Sitter just nu i skolan, jag vet egentligen inte varför för jag slutade klockan elva, hehe.
Men jag och Albin och Alexandra gick till stadsterassen och käkade, det var gott. Sen bad albin mig följa med honom till skolan igen för han skulle va här med Towe, så jag gick hit och nu ska de tydligen dra så onödigt jag skulle hit tycker jag....?

Efter en go dusch

Så ligger jag i soffan med en rosa mysdress på mig. Håretr blött och gör så jag fryser som tusan. Usch :( Jag äter morötter och kollar i skolkatalogen. Man blir brun av morötter, men det är bara en myt för jag äter alltid morötter och är ändå likblek?! Haha. Jag ska unna mig en kexchoklad. Gott.

Me and you

Just us two

Moster

Moster undrar Om jag kan färga Hennes hår. Men visst va. Haha, jag har bara gjort det en gäng förut på en tjej som heter Elin. Men det ska bli spännande.

Satc 2

Heyyyyy. Efter en heldag med styling med modeller och övnig inför modeshowen så mår jag bra. Jag är glad. Jag blir så himla glad när jag har styling, det är så roligt. Och nu eftersom detta är vårt egna arbete, våran catwalk så är allt extra roligt. Min modell blev nöjd, det blev även jag och läraren :). Amazing. Efter skolan drog jag, Emilia och Alexandra till stan och sen till fynda och kollade grejer till lördag. Nu ligger vi och kollar satc 2. Great.

halloween

Fulla planer på g nu alltså, på lördag är det fullt ös med halloweenfest/födelsedagsfest hos en tjej. Jag och Alex sitter och letar dräckt till henne nu och vi har hittat lite förslag. Jag vet redan vad jag ska vara, ni kommer få se bild på lördag, hihi :)

-

Jag har vart med Emma idag och sen tränade jag med Emilia och Alexandra, det gick bra. Eller de tränade och jag tog det bara lugnt eftersom jag inte kan vara med så mycket i och med att jag går på pencilin.

Nu sitter vi i Tröingeberg, och lyssnar på den hemska dokumentären. Usch.. Mamma kommer och hämtar mig om typ två timmar, kanske man ska spela lite sims sen :D?!

Hoppas på att min pojkis kommer ikväll...

Imorgon ska vi ha med våra modeller till skolan för modeshows övning. Fan va skoj! Snart är det modeshow, SÅ TAGGAD!

Therese Johansson Rojo

Enda sen första gången jag hörde om detta har jag gråtit och gråtit såfort jag hört något om det.. Och nu hittar jag den här.
Jag blir så arg, vafan är detta för en jävla värld vi lever i? Hur fan kan man göra som de gjorde. Jag kan inte förstå, hur mycket hat behövs för en sådan sak. Detta är så fruktansvärt sjukt. Jag blir så förbannad.

Jag försöker föreställa mig själv i vännernas situation, jag blir så ledsen att jag bara börjar gråta. Detta är så hemskt. Alla som ser detta, gå in och kolla på den och förstå hur sjukt detta är..
Jag finner inga ord..

Klicka här

jobb

Jag har glömt att nämna detta... Men igår fick jag ett jobb. Börjar på måndag, fan va bra!

Emma sjunger

Emma sitter här brevid och sjunger för min, Flora och Towe. Fy vad bra hon är. Tänk vad en enda låt kan få en att väcka så många känslor på en och samma gång...? Sjukt

I ♥ matte B

Inatt sov jag ensam, utan min pojke.. Tråkigt och ensamt :$

På svenskalektionen såg vi på romeo och Julia, nu är den klar så nu ska vi skriva om den på nästa lektion... Sen var det dags för matte B. ÄLSKAR MATTE!!!!!! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
vi hade prov, FYFANNNNN VA BRA DET GICK.... ELLER INTE?! DÖDA MIG.

Sen var det rast och nu är det bild, vi är nästan klara.. detta går faktiskt bra. Jag är klar med min parafras, min fakta om konstnären och om Barocken och även mina tankar om allt är klart. GULD!

det enda jag vill är att det ska vara som vanligt mellan oss...

är det kört min vän?

I skolan

Hejsan svejsan :) Nu är jag i skolan, vi har kultur och idéhistoria. Det suger ganska hårt.

Inatt sov min pojkvän hemma hos mig, mysigt.

Hoppas hoppas hoppas...

Snart är det lov, nu ska jag tjata på mamma och prata med pappa.

Ensam mamma söker

Mellan 10 och 15 råpluggade jag som bara den och sen Kom mamma hem då stack vi ut och körde massor. Till Ljungby och hälsade på kusinerna, sen skjutsade jag samuel till träning och gabbe till en kompis. Sen åkte vi till danskarna och hälsade på, åkte och handlade och sen hem och till Tobbe och hem igen. Haha-.- Nu har vi nyss ätit och sitter och kollar tv. Min pojkvän kommer snart... Och imorgon ska jag träffa bästis, kanske ska ta mig hem till henne och sno lite nybakade bullar. Hihi. Förresten så har jag fått pencilin nu. En väldigt stark sort, så nu hoppas jag på att bli frisk snart. Kram :)

Söndag

Hejsan. Jag har inget internet hemma, som vanligt... Jävla Telia! Och när man bloggar från mobilen så kan man inte göra styckeindelning så all text hamnar som den gör.. Ni får stå ut :) Min helg har vart alldeles fantastisk, i fredags var det en underbar förfrest men sjukt goa tjejer och sen en Awesome klassfest. Det var grymt. Grattis Therese och Ajsela!:)<3 sen sov min pojkvän här och lördagen spenderade vi tillsammans med film och mys. Sen åkte vi hem till hans söta mamma. Det var mysigt där, fast jag mådde så dåligt så åkte hem ganska tidigt. Var bara hemma på kvällen med mamma, vi käkade bara.

Ge mig ett bevis

... Detta var det sista jag behövde.

I skolan

sitter i skolan, i datorsalen.. Malin sitter jämte mig, jag vet inte alls var resten av klassen befinner sig.. Mötte Albin innan men han gick iväg med några andra, vet inte var. Men ska gå och leta reda på Emma.

Var hemma på rasten, träffade pappa, pluggade engelska och åt. Hejdå idag ska jag träna för första gången på vääldigt länge, för jag har vart sjuk... Hehe guld.

hejdå <3

VADÅ SNÖ!?

det snöar? Och är oktober?
Om jag fattat allt rätt..
Shit.

Pojkvännen

Kommer förhoppningsvis om ca 2 timmar ;)

Hej :)

Var med albin efter skolan i en timma, vi var hundvakt. Sen gick jag ut med yoda en sväng och hälsade på Raif. Var ett tag sen :). Vid sjutiden gick jag och tjejerna till stantons och åt. För min del blev det en sallad. Nu ska jag börja ett nyttigare liv igen, nu kan jag äntligen komma igång med träningen med. Sen kollade vi paradise hotel och nu har de stuckit. Jag sitter och dricker te och kollar desperate med mamma. :) Hejsvejs <3

Lite sent ute


Detta är en bild på min nya hårfärg..
Men det är lite ljusare i verkligheten än på dena bilden.

barock

Jag smsade med min pojke och frågade om vi kunde träffas på hans lunchrast men han ville tydligen inte så han sa jag kunde komma till skolan istället. Och jag mådde tillräckligt bra, så jag blåste mitt nytvättade hår, sminkade mig jättefort och satte upp håret och klädde på mig. Sen gick jag till skolan.

Kände inte att jag kunde missa en till bildlektion, 3 timmar är 3 viktiga timmar. Jag och Flora jobbar på effektivt tillsammans och Towe skriver om sin konstnär.

Efter skolan ska jag nog umgås lite med Albin, plus att jag ska vara hundvakt...


19 oktober

Hejhej :)
Förlåt om jag inte har skrivit så mycket, men har inte haft någon ork till det.

Igår gick jag tilsammans med Albin till skolan faktiskt.. Jag kände mig tillräckligt frisk, men efter en timma höll jag på att dö, hehe.. Så min lärare sa att jag skulle gå hem eftersom jag inte alls såg okej ut. Jag gick hem och sov och vid två gick jag till läkaren som mamma hade fått en tid till.

Andra gången där nu, tog lite nya prover, och får svaren på fredag men jag har fått någon medicin nu i alla fall och redan nu känner jag mig frisk. Jag mår inte dåligt alls idag så imorgon går jag till skolan, för då är det styling och det kan jag inte missa.

På hemsidan står det att vi ska ha extrem make-up, men hon har sagt att den 20de ska vi sminka årets lucior inför deras fotografering. Får se hur det blir med det :).
Jag ville även träffa Albin imorgon eftersom det är den enda dagen han är ledig, men det gick tydligen inte, så jag får stå ut utan honom nu i några dagar..

Nu sitter jag jag pluggar svenska, ska läsa om tusen och en natt och sen svara på två frågor och lägga in på forumet när det är klart, blir nog bra med det...
Jag kollade på matteuppgifterna som läraren skickade via hemsida inför provet innan, jag gav upp.. Fattar ingenting så jag vet inte vad jag ska ta mig till, haha.. Det är prov idag, men man kunde även gör det på tisdag. Tur det, så jag inte missade!

Rallybrudar

Ligger nerbäddad i soffan och mamma kollar på rally brudar som går på tv. Jag duschade nyss och tvättade håret och gjorde ansiktsbehandling och sånt. Nu ligger jag under täcke och fryser. Min rosa mysdress är på! Om 2 timmar kommer albin. Längtar..

Lars Winnerbäck

Hejsan :)
Jag har kollat klart på o.c nu, usch vad jag grät sista avsnittet, hhih :$ Nu längtar jag tills jag köper tvåan..

Idag skulle mamma köpa nån sladd som har med tvn och köra, eller vad det var.. Så hon frågade om jag ville övningsköra? Så vi stack till gekås och gick in, kom inte ut med så mycket grejer. Där finns inte så mycket att ha tycker jag, haha.. Blev ett mobilskal, Lars Winnerbäckskiva, balsam, sminkservetter, cola och dendär sladden.

Övningsköra gick hur bra som helst :). Sen stack vi till mormor och morfar och tjabbade lite och sen hem för båda vi börjar bli hungriga så vi ska käka mat nu. Sen tar vi en prommenad till moster och kusinerna eller ut och övningskör igen.

Nu ska jag börja på min DHWbox. (desperate housewives) Gillaläget!

Shalalalala

Ligger i min säng, nysminkad och med nya skjortan på som kom leverarad till posten idag. Guld, jag har längtat efter den! Jämte mig har jag en riktigt go vän och två filmer som vi har hyrt. Dear john och the grudge 3. Vi ska käka och Sen ta oss till tröingeberg tillsammans med Julia. Det blir en mysig filmkväll för oss tre :). Finns inte så mycket annat att göra. Idag har jag umgåtts med min mamma, vi handlade och sen drog och övningskörde, lärde mig lite nya grejer och börjar känna mig säker i bilen nu :) gott! Har även slängt iväg ett sms till min pojkvän som jag längtar efter, men vet inte alls när vi ses, kanske måndag i skolan. Får se :) jag är i alla fall hyfsat frisk nu :).

Hosta

Jag orkar inte. Har hostat precis hela dagen idag och har blodsmak i hela munnen, nu ska jag sova bort alla bekymmer. Godnatt...

klar,

Så nu playar jag nått av det bästa... OC!

Dusch

Nu ska jag gå och duscha, vi hörs later!

jag orkar inte

Du lyssnar men hör inte.
Du är inte du längre och jag
tycker inte om den du har blivit.
Jag skulle aldrig lägga dig i andrahand.



vad ska jag skria?
för att du ska bli berörd.

Hur högt ska jag skrika?
varje gång jag vill bli hörd.

Fortfarande sjuk

Blev tyvärr ingen skola för mig idag heller. Varför ger jag mig ut på dagarna och inte ligger hemma och vilar upp mig istället så jag kan bli frisk nån jäkla gång?
Blir så arg på mig själv..

Jag somnade med hög feber och världens smärta i halsen, inte kunnat sova och nu sitter jag här.. Försöker prata med olika folk i klassen om jag kan va med i deras teatergrupp, men det verkar krångligt för några.. Men för Flora fick jag nog vara med...

Vad ska man underhålla sig med ännu en heldag? Mamma är hemma som tur är, så jag slipper i alla fall vara ensam hemma. Och klockan tre ska jag till doktorn.

min vän

Du är inte samma som förut.
Du har blivit precis som henne.

vi vet vem du är

Tyvärr vet du inte det själv

you are amazing

just the way you are.

evertything happens for a reason


helg

Imorgon är det fredag, vilket innebär helg.
Jag hoppas på en lugn och mysig helg. Imorgon blir det idolmys med tjejer. <3

"dum av dig"

Albin sjöng denna låten hela tiden igår, för den fastnar verkligen på huvudet. Och nu när jag inte är med honom efter att vi umgicks i ungefär 35 timmar på rad så saknar jag honom så jag kan inte sluta lyssna på den :$

Jag älskar verkligen min pojkvän.

There is a reason why people don't stay who they are...

Jag och mamma gick till stålboms innan för hon skulle hämta en sallad där och ha med sig till jobbet. Sen gick vi till ica där vi köpte nässpray till mig och sen gick jag in och köpte en fanta óch tuttifruttigodis, att ha till ikväll, hehehe är man sjuk så förtjänar man något gott att äta.Sen kom Alexandra och Julia till ica och mamma gick in och jobbade.

Vi tre gick till stan för att äta någonting, det blev thaimat. Det var ganska gott men jag kan inte svälja maten knappt eftersom min hals gör så ont. Men det är bara att stå ut med, det går la över snart efter alla dessa halstabletter som jag trycker i mig.
Efter maten gick vi tillbaka till ica för jag hade glömt mina nycklar så fick ta mammas. Sen gick vi hem till mig och tog det lugnt. Vid halv två gick vi till deras skola och nu sitter jag här alldeles ensam och de är på lektion.
Jag hatar att inte vara i skolan, men imorgon ska jag gå eftersom jag känner mig så rastlös så kan inte hålla mig hemma, det är därför jag inte blir frisk. HEHE...

Sen följer jag nog med hem till Alexandra, Julia ska med det tror jag. Sims 3 kanske? jatack :$ Men jag får inte spela för Alex, hon tycker jag är tråkig då, hihi.
Som det kan gå.


fortfarande sjuk

Hejsan, jag sitter här och chillar.. Eller nej, jag mår faktiskt väldigt dåligt. Har så ont i halsen så jag vet inte vad jag ska ta mig till, plus mitt öra. Men det börjar bli lite bättre nu. Förkylningen sitter med i men febern har försvunnit nästan helt.

Albin sov hos mig i natt och vi hade en underbar dag och kväll igår.. Det var verkligen det.
Bion var bra :).

/Albin

JAG ÄLSKAR MIN ISABELL

5 månader...

Hejsan, just nu sitter jag hemma hos Albin. Vi kom nyss hit med tåget, inatt sov vi hemma hos mig, han kom vid tolvtiden och då hade jag redan somnat.
Imorse gick vi upp och kollade oc och sen stack vi till tåget, en mysig start på en bra dag... sen ska vi dra och käka och ikväll ska vi på bio. Mysigt.. i

5 månader

Imorgon har jag och min pojkvän fem månader tillsammans.

Sjuk

Jag hostar, har ont i halsen och hela min kropp ömmar. Jag vill bara bli av med denna äckliga febern. Jag ligger i soffan och kollar desperate housewifes med mamma. Ligger nerbäddad under två täcken och en kopp te. Gott. Ikväll vid tolvtiden kommer albin hit, jag saknar honom <3

there is always a reason to smile

-


gubben i lådan


and she will be loved, she will be loved.

Jag har fastnat för denna låten... <3


Jag kom nyss ut ur duschen, tvättat mitt hår, rakat benen och värmt mig... Det behövdes. Har legat i soffan och kollat avsnitt efter avsnitt o.c, det är så galet bra så man blir helt fast i tittandet och vill bara se mer.

Mamma kom hem från jobbet vid ett men drog ut på promenad med Agneta direkt nästan, men hoppas hon kommer hem väldigt snart så jag kan be henne handla halstabletter till mig. Det känner jag behov av till tusen nu.

Vid fyra slutar Alexandra skolan så då ska hon med mig till stan och fixa en sak, men det förblir hemligt.. Ni får veta/se på torsdag tror jag :). Sounds great!!
Haha, ne men det är inget stort men jag kan inte lägga ut det här eftersom vem som helst kan läsa detta :).

sjuk

igen...
febern kom tillbaka och jag mår dåligt som få....
Nu ska jag bädda ner mig i soffan med en kopp te och o.c <3

vad håller ni egentligen på med?

Ni snackar men gör ingenting åt det..
Hur kan ni leva så. Ärligheten håller längst.

tänk att det finns

vänner som sitter och snackar om en när man inte hör.
Ja visst är det underbart!!!?? tss..

pojkvän

jag saknar dig albin

Tröingeberg

Hejhopp..
Just nu är jag i Tröingeberg, jag och Julia cyklade hit. SHIIIIIIEEEEEET. 
Vi var i Varberg med mamma innan och jag hittade byxorna, guld. Jag försökte få Adam att skjutsa oss till Tröingeberg, men han hade inte bilen så vi fick cykla. och nu är vi här. Ska baka med bästisarna nu. Fan va underbart att ha dom. <3

varberg

Idag efter skolan ska jag förhoppningsvis till varberg. Jag har hittat ett par byxor som jag bara måste köpa och de finns inte på internet så jag hoppas de finns i butik.

Jag känner även att jag behöver nya tröjor och lite smått...
Får se hur det blir, men jag håller tummarna.

Ikväll börjar paradise hotel, guld!

träna

Jag vill träna träna träna, men jag får inte för mamma eftersom det inte är bra pga min förkylning som aldrig släpper...

tillbaka till skolan

Hej igen :).
Nu sitter jag i skolan igen, jag gick hem på lunchrasten och åt och duschade, sminkade mig och plattade håret och bytte kläder.
A sa att om man själv inte är nöjd med sina ben så tar man inte på sig sånna nylonstrumpor med hjärtan på som jag köpte i lördags. Så av med dem och på med ett par svarta jeans, av med min klänning och på med en varm och go marinblå tröja.


mitt nya hår

Vet inte om jag blev nöjd eller inte?
Ingen tycker det blev någon skillnad ändå.

11 oktober

Hejsan. Befinner mig i skolan efter en underbar dag spenderad med två bästa vänner och sen en tågresa senare befann jag mig i Varberg där Albin och hans söta mamma plockade upp mig. Så åkte vi hem till henne.

Där chillade vi... typ?
Sen åkte vi hem till hans pappa, vi tog en cykel och cyklade till sparbankshallen och hämtade albins cykel som stod där. Det var kallt, så när vi kom hem var vi isbitar och då gick vi och la oss och kollade oc och sen somnade vi som stockar båda två.. Imorse var svårt att vakna, cille bara sova kvar. Men pallrade mig upp och sminkade mig och han åt frukost. Sen stack vi till tåget och nu har vi kultur och idéhistoria, vi ska skriva en veckans dagbok dör en athenare på 420-talet. KILL ME?!

av Nathalie. <3


Vi vet hur man gör det, och när vi gör det så gör vi det bäst.
Vi vet hur man slår klackarna i taket!

Jag älskar min

albinkvarnslätt♥




Vi vet var vi har varandra.
Jag är så glad att jag har dig.
Att vi verkligen kan lita på varandra.

 


9 oktober

Sitter nyduschad och dricker cola. Har kollat ett avsnitt oc med. Jag har vart vaken i exakt 1 timma och 21 minuter just nu, hehe..

Jag har blivit galet förkyld eftersom jag gick hem från grand till mig igår utan skor och utan jacka i denna kylan. Jag får helt enkelt skylla mig själv.
Nu kommer snart Alexandra, vi ska gå till stan och kolla runt och gå och ta en mysig fika. Sen ska jag ut och åka med mamma nånstans tror jag. Får se vad dagen har att erbjuda.

Pussochkram <3

grand

Med alldeles för stora förväntningar så blir det inte alltid som man tänkt sig.. Efterfesten var kul med alla tjejerna samlade och även några andra tjejer. Vi blev ett antal tillslut ;). Så kom även min alldeles egna älskling och min bästa Robin. Det var skoj.
Fanta och Rosé var det som gällde för mig och Emilia, haha. Jo såklart var låten på. 1,2,3 fanta och rosé. ÄG!!

Sen drog vi till grand där det var fullt ös. Träffade Ida och Ajsela utanför som vi ställde oss och köade med. Emma med, men hon stack hem...
Efter en lång kö så kom vi äntligen in, träffas massa underbart folk. Shit va kul att se alla dessa. Men dock var det alldeles för mycket folk där. Och det var tråkigt att min pojkvän inte ville in och ha kul där, så är det :).

Efter några timmar med dans, skratt och annat skoj så blev det nog för några av oss så vi bestämde oss för att gå hem. Men då fick vi veta att klockan redan var över ett och att allt var slut så vi ställde oss och köade i garderoben, tog sitt lilla tag så jag gick ut och sen blev det tjafs mellan mig och vakten eftersom han vägrade släppa in mig. Men jag smet in. Han blev arg, hehe..
Träffade mina vänner, tog av våra skor och gick hem till mig. De åkte hem och jag la mig i sängen med SÅ ONT I MINA FÖTTER.......... Smsade lite med en om efterfest och om en cykel, haha störd :). Till slut somnade jag.

Det var min kväll. Hoppas eran va bra <3

blonds have more fun

ikväll får jag se om det stämmer ;)

vi gör det igen


smink!

Nu är det den stora frågan...
Jag har hittat två outfits till ikväll, så skulle jag prova två olika sminkningar. Jag gjorde en sotad och en med fyra bruna skuggor. Den sotade är mer till fest, men den bruna var också fin... HMM?!

mamma

mamma bad mig städa, blä :(

partymusik

musiken är på och alla är taggade!

Albin kvarnslätt <3

Nu har älsklingen min gått till skolan. Jag vaknade med ganska hög feber i natt så jag fick stanna hemma idag med, TRÅKIGT!

Ikväll är det fest oavsätt vad, :$

SA NÅN FEST

ja det luktar till och med FEST.
När jag tänker på det pirrar det i hela mig. Det var så längesen, förfest med massa gott folk och sen grand med mycket folk?!

Fasiken vilken kväll detta kommer bli. TAGGA

Manian - loco


hemma

Jag är klar nu och jag är skitnöjd verkligen :$

detta är bara för fint

http://www.youtube.com/watch?v=5al3HVGWlAU&feature=related

7 oktober, dagens

Dagens humör: sjuk.
Dagens borde: bli frisk. FEST IMORGON!?
Dagens frisyr: det blir snart fixat. Just nu i en slarvig knut.
Dagens klädsel: jeans och en oversizetröja. 
Dagens vill ha: vill bli frisk. 
Dagens längtan: IMORGON. Fy så taggad.
Dagens beroende: oc.
Dagens tråkigaste: feber såklart.
Dagens personer: Albin som är den finaste pojken som finns.
Dagens roliga: om en halvtimma.
Dagens låt: Eminem ft. Rihanna - Love the way you lie.

redo för förändring

Har levt med samma hårfärg hela mitt liv och nu är jag redo för färändring. Det ska bli ljust, får se hur det blir. Men jag hoppas på det bästa. Visst, jag är lite nervös men det löser sig :).

om 45 minuter gäller det, :$
Jag ger bild sen om jag blir nöjd.

Dock ska jag klippa mig med tyckte frisören, det tycker jag också men jag vill inte. Vill ha långt hår. Men det är så slitet. Att platta och tvätta håret varje dag sliter som sjutton, så det får jag sluta med. I alla fall plattningen...

Eminem – Love The Way You Lie

-just gonna stand there and hear me cry.





i love the way you lie.


-just gonna stand there and hear me cry.




lars winnerbäck, det grymaste jag vart på!


"kom änglar"

happiness


... Vad ska man säga?
Guld!


det är lättare att falla

med ena foten utanför

hur kan du våga chansa?

Du som aldrig haft nån tur...

3,5 timmar

DÅ ska jag färga håret... Spännande.

sjuk

hejsan, är hemma från skolan och orkar inte göra någonting. Igår kände jag mig hängig hela dagen i skolan och så.
Efter skolan åkte jag och Albin med mamma till ljungby, hem till mormor och morfar och fikade. Även min moster och kusiner var där. Sen åkte vi hem och kollade oc, käkade och sen kollade massa på tv sen lite mer oc och sen sov vi.

Imorse när vi vaknade kände jag mig dubbelt så dålig som igår och även att jag fått feber. Så han fick promenera iväg till skolan ensam, haha :). Nu måste jag plugga, ska läsa i min engelskabok vilket SUGER!


skolan

Denna förmiddagen så har jag suttit och Flora har jobbat på mig. Först fönteknik och sen bröllopsfrisyr och nu har vi bara hunnit börja med makeupen.
Det kommer nog bli bra, men vi är inte klara och nu efter så kommer det bli stressigt.

Jag orkar inte blogga, hejdå <3

onsdag

Hejsan och godmorgon på er mina läsare :).

styling hela dagen, nu blir det bröllopsmake och hår. Bye!

she will be loved


Hejsan, tjenamors, hallå, tja mm..
Hah va många ord det finns för hej!

Nu sitter jag hemma, nydushad med ett par jeans som nästan är oanvända, endast några få gånger. Till de har jag en magtröja med leopargmönster och ett svart linne under. Över detta ska jag ha en go stickad tröja och min rosa stickade sjal och uggs och vinterjacka. Mums vad mysigt med varma kläder. <3

Jag har även min Alexandra jämte mig som sitter och diggar till "she will be loved". Vilken låt! Den spelas HELA tiden.. Nästan :$
Vi har tränat och nu ska vi käka. Sen kommer JulleBulle, så cyklar vi till Skogstorp för innebandy, great :) <3
Maroon 5 – She Will Be Loved

5 oktober, dagens

Dagens humör: inte på topp...
Dagens borde: bli glad.
Dagens frisyr: ofixat och nedsläpt.
Dagens klädsel: en blommig blus, svarta jeans och stövlar.
Dagens vill ha: en brun kropp, vill sola!
Dagens längtan: fredag.
Dagens beroende: tuggummi
Dagens tråkigaste: det.
Dagens personer: snälla personer...
Dagens roliga: inte mycket, blir träning och sen innebandy med Alex och Julia. Guld
Dagens låt: Loco - Manian.
 TAGGA TJEJER!

blev ingen rast

Men det var ju ganska bra det med för nu är jag klar med min fakta om konstnären. GREAT

men...

jag spenderar den såklart framför datorn, vad annars ska man göra i denna skolan?
Gå runt och runt och runt...typ?


Nejtack, får bli facebook och bloggen.

rast

Nu ska jag ta rast.
det är behövande... VERKLIGEN!

"You are my everything"

My soul, my heart, my life, my sunshine, my angel, my everything.
albinkvarnslätt. älskadeälskadedu♥


datum?!

jag har ingen koll alls på vilket datum det är och att det ens är oktober månad.. det är sjukt va fort tiden går, galet...

Varje dag måste jag kolla vilket datum det är och nu är det 5 oktober. Snart är det torsdag den 7de och då blir det dags för mitt livs första hårfärgsförändring, läskigt. OCH SEN Är DET 6e och då är det fredag, vilket innebär en galen förfest antingen hemma hos mig eller i Tröingeberg och sen beger vi oss till grand där det kommer vara fullt ös som vanligt. Fy vad taggad jag är.
Jag har inte festat på hur länge som helst. Senast var en söndag med bratt. Personalfest... Vilka godingar som jag spenderat kvällar och nätter med i sommar på bratt.


Imorgon är det styling hela dagen och då blir det bröllopsmake och även bröllopsuppsätnningar. Får se hur det kommer gå?!

Nu kom min pojke och gav mig en puss, nu fick jag ännu mer energi!

bild

Jag stannade trots allt i skolan.. Tänkte liksom på varför ska jag gå hem? Det kommer ju ändå inte tjäna någonting till att göra det.

Men men.. Nu sitter i alla fall jag här med Flora vid datorerna, några sitter och babblar på så det är svårt att koncentrera sig, men det går bra ;).

Sitter och gör fakta om Peter Paul Rubens, inte så skoj.

Jag och Flora hittade en skittung bok som vi tog med oss, i varsin ända av boken så klarade vi bära den enda bort till kopiatorn där Pieter fick hjälpa oss till slut efter en hel del försök, haha. vi suger! :)

Funderar...

på att gå hem.
Låta alla tankar försvinna.
Och bli glad.

Hej.

Jag befinner mig just nu i skolan. De andra sitter i matsalen och äter och jag satte mig vid en dator.

Vi har haft svenska, matte och nu ska vi strax börja bildlektionen. Jag hatar matte och jag förstår ingenting alls.... BLÄ! Bildlektionen kommer la bli sådär, förra lektionen så började vi med ett grupparbete om några konstnärer eller något.

Jag mår inte så bra och vill bara hem, eller jag vill att klockan ska bli fyra så jag kan åka och träna, jag vill bara träna träna och träna nu. Jag vill bli smal...

4 oktober, dagens

Dagens humör: Toppen, taggad!!
Dagens borde: svenskaläxan?!
Dagens frisyr: Knut.
Dagens klädsel: ny tröja, byxor, sjal + vinterjacka (dock inte min nya som inte kommit än)
Dagens vill ha: resa.
Dagens längtan: FREDAG!
Dagens beroende: träning.
Dagens tråkigaste: matematik B!
Dagens personer: Albin Kvarnslätt <3
Dagens roliga: Emma Pemma kommer snart.
Dagens låt: Rasmus Seebach – Engel

Måndag


Ja då var det måndag, ny vecka.

Jobbigt att ta sig till skolan idag faktiskt, pga att jag bara vill ligga kvar i sänge när min älskling sover här. Han är mysig. Men vi kom till slut till skolan, dock fem minuter sena men det va nog lugnt.
Efter skolan tog jag syntest för körskolegrejen. Jag hade 100%. Duktig tjeeej.

Sen stack jag och tränade tillsammans med Emilia och Alex och nu är jag hemma, hihi... Snart kommer Emma hit och snart blir det kvällsmat. Är hungrig, pga av att jag bara fick i mig en bebisyoghurt till frukost och ingen lunch. En kanelbulle, ja mums va det smakade. Haha, eller??

Nu ska jag ta och kontakta lilla EmmaPemma.

Skolan

Godmorgon :). Sitter i skolan och har gjort det i över en timma nu. Vi har kuhi, vi kollar på film.. Tråkigt! Somnar nog snart.

godmorgon.

Sitter här på mitt rum framför spegeln med min dator i knät och en kopp te i handen.
Jag har nyss duschat, sminkat mig och torkat mitt hår och nu ska jag klä på mig något fint hade jag tänkt och även invänta Alexandra. Vi och mamma ska åka till Varberg för att kolla innebandy DM. Min pojkvän spelar.
Vi åker om en kvart. Hejdå <3

du är mitt allt.

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
alla drömmar jag har glömt.

Du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
hela livet vill jag ge.

För du är där när ingen ser mig
du är där när stormen yr
du är där när natten skrämmer
du är där när dagen gryr
å jag vill alltid ha dig nära
närsom åren läggs till år
ååh att livet vill oss lära
är att framtiden är vår



Albin Julius Kvarnslätt.
Nu har vi delat en lång tid tillsammans och jag vet inte var jag ska börja? Jag finner inga ord som kan få mig att beskriva min kärlek till dig. Det går bara inte...
Men jag kan ge det ett försök.

Jag minns första gången jag såg dig, vi fann varandra direkt och blev bra vänner, vad som hände behöver jag inte skriva ut här. Det är våran sak och ingen annan. Det räcker att du och jag vet hur allting har legat till mellan oss uder denna tiden som vi delat tillsammans.
Den dagen som du och jag blev en, det var då jag kunde bli trygg, det var då jag kunde andas ut och känna att det inte finns några bekymmer i världen. Du är en sån person som man inte kan annat än att känna sig lycklig tillsammans med, du är min lycka i livet.
Du är min stora kärlek, min bästa vän, min sol, min himmel och min jord, du är mitt allt Albin. Jag ser verkligen fram emot en så lång tid tillsammans med dig, för det vet jag att vi kommer att få, ja jag vet det. Efter all denna trygghet och kärlek du gett/ger mig så vet jag att det inte finns något som kan skilja oss åt. Vi är så bra ihop.
När jag känner mig ensam och ledsen så sätter du dig på första bästa tåg för att ta dig hit för att jag ska kunna sova på natten, i din famn. Det är där jag känner mig som bäst, som allra tryggast. Jag vet inte hur jag ska kunna tacka dig för allt du ger mig älskling. Jag hoppas verkligne att du känner precis som jag, för du vet lika väl som jag hur stor min kärlek till dig är och din kärlek till mig. Vår kärlek är obeskrivlig. Du och jag är verkligen BÄST.
jag känner aldrig någon oro alls med dig, för jag vet var jag har dig, jag vet att du alltid kommer vara min, att du aldrig kommer lämna mig ensam. Utan dig till jag inte leva. Jag älskar dig med hela mitt hjärta, över allt på denna jord. Du är hela min värld <3

ett plus ett är inte alltid två <3



hejsan igen

Måste bara tala om att min dagens person är KINESEN på tåget brevid. Jag och Alexandra brukar vara galna...


Nu har jag nyss kommit hem och hela min kropp är helt röd för jag fryser så himla mycket. Det måste vara minusgrader, om man är ihjälfryst (nästan) med vinterjacka, vantar och halssjal OCH uggs. DÅ ÄR DET KALLT!

När vi kom hem från halmstad så stack Sara till Samuel och vi andra till Fajans. Gjorde mitt hår till affro och sen chillade allmänt mycket.. Sen kom Julia hem efter ett tag, så chillade vi lite till. Sen gick vi ner och tog oss varsin kopp te. Så gott.
Sen skulle jag och Emilia hem, hon till sig och jag till mig. Julia och Alexandra är så snälla så de följde oss, haha. Ja och nu ligger jag här under ett varmt täcke med massa varma kläder. Imorgon åker jag, mamma och alexandra till varberg för att kolla på albin som ska spela DM.

kram

Halmstad

Hejsan :) Sitter i halmstad med sara, Alexandra och emilia. Vi har ätit, träffat Pontus och kollat bio. Vi såg "tusen gånger starkare". Den sög, så jag rekomenderar den verkligen inte! Vårar tåg går om en halvtimma. Det suger, för här är jättekallt och hav vill ha min fina pojkvän här <3 Nu ska vi hem och träffa jullebulle. Måste bara säga en sista grej. På fredag är det Grand!!!!!!!!

v.46

Då är det dags för modevisning. Jag är taggad som få.
Skisser, smink, beställningar, kläder och modell är fixat.

Emilia ska vara min modell, hon ska vara leopard. Det
kommer bli awesome.

idol

jag är beroende av idol. Galet, jag har aldrig tittat på det såhär förrut. Nästan inte ett enda avsnitt, bara om jag inte haft nått speciellt att göra. Men nu.. Jag har inte missat ett enda, och fy vilka tallanger det finns, jädrar.


cuult

Parry Gripp – I Got No Iphone

awesome


Hejdå underbaring.

Nu åkte min pojkvän nyss hem, det suger. Ja usch vad tråkigt.. Spenderat en underbar eftermiddag och kväll med honom. Vi har kollat på oc för det mesta. ÄGER!

Nu ska jag och mamma beställa mat och sen blir det myskväll och idol <3

albin

TYCKER OM MIG LITE KANSKE?!

OC!

Tom Dice – Me And My Guitar

nu ska jag kolla på oc. <3

nu

top model <3

13 maj 2010


jag finner inga ord i världen.
Den vackraste stunden i livet
var den när du kom.

doktorn

Nu ringde nyss min pojkvän och berättade. HAHA..
Det är galet hur folk snackar, jag orkar inte.

Nu drar jag till doktorn, hejdååå!


vem kan man lita på?


Hur kunde du svika mig på det sättet?

Hur mår ni alla?

Idag är det 1 oktober, fredag.. Underbart.

Jag sitter hemma och tvn är påslagen. Det är nyhetsmorgon, så jag slår om till min personliga favorit MTV. Det är 3 from 1 nu. Det är bra. Hih. Jag börjar egentligen 10.10 idag, men ska vara hemma pga en speciell anledning.

Igår så var det skola som vanligt, hände inte så mycket speciellt faktiskt. Förutom rykten och skitsnack, jag hatar sånt och jag vet var jag har min pojkvän och en nära vän. Det är tur att det finns i klassen i alla fall. På lunchen åt jag pizza med Alexandra, Albin och Julia. Mysigt. Vi beställde även klipp/färgtid. Jag fick en på torsdag. Det är första gången jag ska göra något med min hårfärg. Jag är nervös. Det ska i alla fall bli ljusare :) spännande, hoppas jag blir nöjd.

Efter skolan så stod jag kvar och snackade med Emma om lite, och sen kom Alexandra, Julia och Sara så vi gick till kullens skor och skällde lite, sen till synundersökning och lite sånt. Sen gick vi till på g och tog en mysig fika, och sen runt i stan. Sen gick jag hem och då kom Emma till mig, efter nån timma gick vi till stan där vi träffade tjejerna igen. Vi gick och kollade på en modevisning i gallerian. Den sög, HAHA! Så vi stack. Alex och Saara cyklade till Sara för att hämta Alex kvarglömda väska och jag, Julia, Emma och hennes mamma gick till ica och efter ett tag kom Alex och Sara tillbaka.
Emma gick med sin mamma och vi hämtade ut kläder. ÄNTLIGEN har min efterlängtade tröja kommit. HOW GREAT ÄR INTE DET?!

Sen handlade vi mat och gott och gick hem och kollade halv åtta hos mig och även på idol. ÄGER. Sen stack de och jag la mig och läste min engelskabok, Albin ringde även och efter 50 lästa sidor somnade jag med boken i handen, hhi..

& detta är såklart det första...

... som jag går in på, som jag gör nu när mitt internet fungerar och jag äntligen slipper blogga från mobilen. Nu från och med idag så startar min blogg som vanligt igen! WOHO!

RSS 2.0