Jag struntar i att du/ni tycker jag är löjlig och att min blogg inte är nått att läsa, men vet ni? Läs inte den då! :)




Jag sitter just nu i skolan. Vi har rast, ganska tråkigt faktiskt.

Börjar 12.35 och då är det dags för matte och efter skolan drar jag tillsammans med mina vänner till stan.

Madde.

Vad roligt att du tog dig tid att kommentera min blogg även fast den är så himla värdelös, men vet du?
Om du nu tycker jag är så löjlig och att du sitter och skrattar åt den, varför sitter du då och slösar tid på att läsa den ens?
Jag bloggar inte för din skull. Jag gör det för att jagt ycker det är roligt....

Tack för din kommentar,

Madde  ([email protected])
Fattar du inte att ingen läser din blogg för den är bra? Man läser den för att se hur töntig du är?Snälla, ge dig. Ingen kommer ge en kommentar. Ingen bryr sig om dig, alla bara skrattar.




Denna spelas om och om igen, asgrym....

Emiliana Torrini – Jungle Drum ♥

hejhej :)

En mysig natt spenderad med underbaraste personen jag vet, sen till skolan. Målade ansikten och sen skulle vi ha teatersmink och göra oss gamla. Sen skulle det fotas och ska även redigeras så småning om.

Jag hamnade tillsammans med Albin, haha.. Han sminkade mig, duktig pojke :). Gick lite tidigare från skolan och sen direkt till jobbet. Där har vart långa köer precis hela dagen, så himla stressigt. Inte haft en ledig sekund och nu är jag hemma. Har ätit en god middag tillsammans med mamsen som springer runt och har ångest över vad hon ska ha på sig ikväll, hon ska på fest. Jag tipsar och tipsar och slänger fram smycken och kläder. Men hon kan inte bestämma sig.
Jaja, snart kommer Julia hit och så småning om även Alexandra och Emilia. Pussochhej <3

Godmorgon :)

Sitter och äter frukost. Min pojkvän vet jag inte var han är någonstans :) haha. Men kan göra honom sjunga.. Hmm!! Snart aka jag till skolan. Idag är det Eosi hela dagen. Vi ska ha teatersmink.

"svärföräldrar"

Jag har glömt säga att jag träffade Albins föräldrar igår eftersom de kom till öppethus. De är så mysigt. Jag tycker verkligen om dem :)<3

Mamma

Springer runt i lägenheten och sjunger "i love the way you lie" haha hon är så go. Älskade mamma <3

Har nyss duschat

Och smörjt mina ben med bus. Den är så sjukt bra och det blir en jämn och jättefin brun naturlig färg. Inte alls som andra sånna brukar bli, oranga. Usch. Har även målat mina naglar Mossgröna och kollar tv. Jag är sjukt trött. Min pojkvän kommer hit om 3 timmar typ... Hehe. Undra om jag kommer hålla mig vaken :). Nu ska jag smsa mina kära vänner och se om det händer nått imorgon eftersom en av de smsade innan och frågade. Får se :)

PH!

Nu ska jag lägga min i soffan och kolla tv :) Paradise hotel!


Julmust eller cola?

Jag fick en kommentar av en tjej om vad jag väljer mellan julust eller cola.
Självklart är mitt svar cola, jag tycker inte om julmust alls. Jag tycker smaken är äcklig och det luktar illa med, haha :). Jag tror aldrig jag har gillat det faktiskt, inte ens som liten.

Jag vill gärna tycka om det för alla mina kompisar och folk runt omkring mig dricker det och säger det är en stor höjdpunkt nu under jultiden, så jag smakar och försöker dricka men nej... Usch. :)

Kommentera nu!!

Kära bloggläsare, jag är så himla bloggsugen. Men vet inte vad jag ska skriva om...
Kan ni inte kommentera och säga vad ni vill läsa om? :) Kom igen!!

nu är svenskan så gott som klar!

Den blir inte så bra som jag önska den kunde bli, men får la se vad Ph kommer tycka om den.

Klockan är bara halv två och nu skulle jag egentligen gått i skolan i en och en halv timma till. Haha, skönt att vara hemma. Nu när plugget är klart, vad ska man göra då?
Jag och mamma ska hitta på någonting såfort hon gör sig klar, men vet inte alls vad vi ska göra. Jag vill till Varberg men det blir nog inte så.. I helgen vet jag inte vad som händer förutom jobb, min pojkvän kunde tydligen inte träffas.

Jobb.
Fredag - 14.00 - 19.00
Lördag - 10.30 - 16.00

På söndag är det första advent. Mysigt!

I am what you see

And not what they say.

Har slutat skolan nu

Så nu blir det plugg!!!!

Öppet hus

Idag är det öppet hus på Drottning Blanka här i Falkenberg.
Klockan 18.00-20.00.
Kom och kolla :D

Hemma

Hejhej, vad mycket falskhet det finns här i världen, hahah.

Jag skulle tränat nu efter skolan, men mamma säger jag inte får cykla dit eftersom jag inte har ljus på min cykel...... För det kommer bli mörkt. Alltså, bebis.

Så jag ska ut och gå en runda istället och bli av med mitt fettttttttt. Jag vill gå och hälsa på Alexandra, men får se vad som hinns med. Ska nämligen träffa Saris om en timma. Golden!


I skolan

Hejsan, jag sitter just nu i skolan. Har nyss haft lunch så det är rast som gäller. Men om 25 minuter är det mentorsmöte. Får se om det kommer upp något intressant där.

Idag håller vi på med smyckestillverkning. Vi skulle fixa tio blåa bilder som vi skulle använda oss av till inspiration. Vi har jobbat med former hela förmiddagen och nu efter rasten ska vi tillbaka och fortsätta fast nu ska vi börja med själva smyckerna. Jag får se hur det kommer att bli. Jag vet inte riktigt ännu, men det märker vi.
Finns inte riktigt det materialet som jag skulle tänka mig att använda, men det blir nog bra.

Om det blir nått fint så kanske jag slänger upp bild på hur mitt smycke kommer att se ut, men jag kommer inte bli klar idag tror jag, för vi ska fortsätta imorgon förmiddag. :) Kram + flora är biffig ♣

Du är inte vem du var

Och du är inte en vän jag tänker kämpa för att hålla kvar.

snart kommer min pojkvän

... förhoppningsvis.

hejsvejs.

Jag saknar dig.

Sara Wehlin, du är så fin.

tjejer?

vad sägs om en galen tjejfest?

Is that the right thing to do?

Jag hörde förra veckan igen att en av mina vänner gillar min pojkvän.
Nu har jag hört det av fyra personer.

Att du umgicks med mig ett tag, varför var det? Var det för att du trivdes med mig eller var det någon annan anledning? Var det för att komma närmre honom, nej det vill jag inte tro. Jag hoppas verkligen inte det. Men allt detta snack sårar mig så djupt och jag vet inte riktigt varför.
För det ska jag egentligen inte bry mig om kanske? Men det är det jag gör, eftersom jag skulle aldrig ens se åt en kompis pojkvän. Det är förbjudet. Men känslor kanske inte har någon lag?

Men det jag är mest sårad över är att vi slutat umgås, det får mig ännu mer i tankar.
Jag trivdes så sjukt bra i hennes närhet och hade så roligt. Det var så enkelt att prata med henne och jag kände att vi litade på varandra och verkligen ville bygga upp en vänskap. Men det var kanske bara jag som ville?

Om du läser detta tycker du säkert jag är hur löljig som helst.
Men jag står för att jag inte ville förlora dig...


Träning

Imorgon är det dags för träning.
Fullt upp imorgon, först skola 8-15, sen 15 är det träning och sen 17.30 ska jag kanske träffa Sara en snabbis, hoppas! Och mellan 18-20 är det öppet hus i skolan, så dit ska jag gå med Flora tror jag :). Det kan alltid vara mysigt att pyssla med smink, naglar och hår.

Påtal om naglar så har jag nyss målat om mina naglar.
Tog bort mitt röd/svarta grafittinagellack och polerade de och smörjde in de i negelolja och målade om dem till blått. Jag älskar ett av mina blåa nagellack. Det är från H&M och kostade nog bara 40 kr om jag minns rätt :).


Nu är engelskan nog så gott som klar.

Jag ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag sätta mig och se om jag kan fixa min blogg lite :)
Trött på min design.

älskade

älskade du

Lars Winnerbäck

Vad vore livet utan han?


I dina ögon,
där trivs jag så bra.
Där vill jag alltid va
.


Lars Winnerbäck

Vad vore livet utan honom?


Lars winnerbäck - I stockholm

Hur klarar du allt så lätt?

Du är fantastisk.


Du och jag,
så himla bra.

om tre veckor har vi sju år.
Galet vad tiden går fort.


Engelska-uppsats

Jag känner att detta går riktigt bra!!

Nu försvann den från fönstret.

Tänk så kommer den hit?! :O

JÄVLA SKITTELIA

Telia är så jäkla dåligt, vi har bott här sedan i Augusti-September och internetet har inte fungerat. Och idag kom en från bredbandsgrejen och fixade det, men funkar det som det ska?
NEJ PRECIS!!!! Det stänger av sig hela tiden. Jävla skit.


- Just gonna stand there and watch me burn.

Jag sitter här och pluggar Så kollar jag rakt fram, ut genom ballkongdörren och ser att en på andra sidan gården står i sitt fönster och stirrar rakt in här. Den står verkligen och stirrar, sjukt läskigt..
Jag gick och rullade ner persiennen men den står kvar. Vad ska jag göra???


Rasmus

min bror kommer snart hit med hunden som ska underhålla mig och göra mig sällskap i eftermiddag.

"Trött tjej"

Min morgon startade i en varm, go säng med min pojkvän, kollade ut genom fönstret och såg att det snöade och låg massor med snö på marken. Tänkte bara KILL ME. Jag tycker inte om snön, jag är mer en sommarmänniska... Albins pappa körde oss till tåget, snällllt <3

Köpte biljett och märkte att tåget var 23 minuter försenat, DÖ!! Aja, men vi kom i alla fall fram till Falkenberg men då skulle bussen inte komma förrän om 20 minuter. Inte min dag alltså, jag blev arg och ringde mamma som kom och hämtade oss. Åkte hem till mig och sen gick vi till skolan för att ha svenska. Det gick la sådär, jag känner inte riktigt att jag kommer igång eller någonvart med min filmanalys, men ska plugga på nu idag.
Mattelektionen gick jättebra, äntligen gör vi någonting som man kan förstå, haha. Plus att jag och min bundis ligger bra till i planeringen, vi är klara med veckans tal. GULD!

Lunchrast, blev att hitta tio blåa bilder som vi ska använda oss av imorgon. Kan förklara mer om det i ett annat inlägg. Jag hittade mina fina bilder och sen var det bildlektion som gällde, det flöt på bra. Jag och Flora gottade oss med choklad och vi blev klara med arbetet/reovisningen.
Sen kom Emmie, så satt och kollade massa på facebook där och snack hit och dit, hon är så go den tjejen :)! Sen slutade vi, Albin missade bussen så han följde mig hem och sen gick för att ta nästa buss. Nu sitter jag här och äter en clementin och ska plugga järnet!

kärlek


hejsan :)

Är hemma hos min pojkvän, han har fixat varm choklad.. Mysig grabb. Han är så snäll som "glömde" ladda ner oc s.2 till mig, och han sa att han hade gjort det, men ljög! Hejdå på honom nu.. heheh, ne. Jag älskar honom <3 Hejsvejs 

modeshow.


Snart kommer albin

Vi har en del saker att reda ut.

Jag vänjer mig aldrig


Vad ska man göra åt saker som inte känns bra?
Rätta till de, men jo det är inte så lätt..


kvällens outfit.

Svart byxdress
Brun skinnjacka
Pälskrage
Converse

plattat hår med mittbena.


Jag är hos mormor och morfar. De ringde mig och bjöd hem mig och mamma på mat och fika. Alltid lika mysigt. Sitter här med lite ont i magen, full med oro och massa känslor som flyger runt.

Nu ska vi äta lussekatter, MUMS!

Vaken

Klockan är nu lite efter tio och vi har vart vakna ett tag. Alexandra och Emilia ligger i sängen medans jag får ligga i soffan i min ensamhet. De ligger och gnäller om att de är hungriga, så vi ska klä på oss och kila till kiosken och köpa frallor. Mums!!

Godnatt

Sov gott. <3

jumpsuit

En grymt fin jumsuit från hm.

Sitter med en sånhär på mig just nu. Dock är den Alexandras, men jag har lånat den lite av henne. Den är så fin och jag älskar den. Jag ska köpa den såfort jag får mina pengar..

halsband <3


Halsband från hm, så fint!

klänningar

Sitter och kollar klänningar till julafton och nyår.
Nelly.com är en riktigt bra hemsida.
Det slog mig nyss att det snart är dags!


599 (finns även i rött)


699



1899


699


599


699


1395

saker blir inte alltid som man tänkt sig.

...

filmtime

Alexandra och Emilia kollar på en film, som suger. Så jag greppade datorn och bäddade ner mig i min egengjorda soffa, soooo nice. 
 
Innan när vi åt kvällsmat så somnade jag helt plötsligt, heheh oups cheeeyen!

Här är en bild på min modell


från modevisningen :)

on the first page of our story..

Sitter hemma hos Alexandra tillsammans med henne och Emilia.

Igår natt kom min älskade älskade Albin till mig och sov, imorse sov vi till nio och sen låg vi kvar i sängen och mös och snackade om allt mellan himmel och jord och sen gick vi och tog en dusch och sen åt vi frukost. Sen vid ett stack han hem och jag blev upplockad av Emilia och Tummas så åkte vi till träning.

Blev en och en halv timma på friskis och sen en prommenad till rödljusen där Julia, Alexandra och deras farfar/morfar hämtade oss och åkte till ica.
Hände lite så ah.. Julia hoppade in och jobbade, snällt. <3

Vi har inte gjort så mycket, vart ute, jag har sminkat Alex mamma och spelat sims 3 och nu lyssnar vi på musik. Part2 såklart. Vi ska snart laga mat och kolla film. Vi har även byggt en snölyckta men den rasade :(


nobody said it was easy


I love the way you lie, part two. <3

Fantastiskt bra låt, som spelats mycket idag.

Nu är jag hemma från modevisningen, skulle egentligen inte åkt förän om en timma men jag och Cicci fick åka med Tessan och hennes pappa, så snällt :).
Det har vart en riktigt rolig dag, förutom att det var lite drygt att sitta och vänta. Plus att jag har glömt mina kläder i Halmstad, hur ska jag få tag i de?! :'(

Ikväll ska jag ha myskväll med bästis och sen kanske älsklingen kommer och sover hos mig.


Tack för idag alla underbara tjejer :) <3

Väntar

Väntar och väntar.. :)

Halmstad

Nu är vi påväg. Detta kommer bli brabra :) En minibuss med musik och tjejerna plus Julia. Detta är bra, :)

Cola <3

Har duschat, rakat benen och sen smörjde in dom med b.u.s. Ska måla mina naglar sen med. Såfort jag orkar för nu sitter jag proppmätt i soffan.

Gymnasiemässan

Imorgon åker vi klockan 08,00
Jag ska vara modell för modedesign. Skoj!

svenskalektion

Igår blev riktigt lyckat.
Fan va bra jobbat alla som var med, elever och modeller och alla. Även publiken ;).

Efter modeshowen åkte jag, Albin och Robin till donken och åt och sen mot varberg där jag och albin somnade nästan direkt. Man blev riktigt trött efter att hålla igång i över 12 timmar.

Imorse åkte vi till skolan och hade idrott där vi hade fångarna på fortet, självklart vann mitt lag. Eller inte. :$ Men grymma var vi tjejer, råa biffarna.
Sen gick jag och Albin hem till mig och åt och hade två timmars rast. Sen åkte han på mässa med resten av inredningsklassen och vi jobbade med engelskauppsats och nu har vi svenska och skriver uppsats här med. Trött på att skriva och trött på dator. Behövde en bloggpaus. Hehe..

Sen ska jag tvinga mamma att köpa chips och cola till mig! Det blev vi alla så sugna på igår så vi nästan dog, men har fortfarande inte ätit det. Oups. 
 
Nu ska jag kämpa i 3 minuter till, sen slutar jag :D


Vad ska man skriva om?

Har inga idéer. Roligare att blogga om man får lite förslag. Så kom igen och kommentera!

Har du en famn för mig ?

Var du än befinner dig? Har du en famn för mig...

Te <3

Har städat och fixat mitt rum tills nu. Och även lagt fram grejer till imorgon. Ska tända ljus och krypa ner i sängen senare och kolla på gossip girl. Och senare kommer min pojkvän och sover här<3 Nu ligger jag i soffan och dricker te, UTAN SOCKER ELLER MJÖLK I och äter clementin. Dhw är på tv, guld :) Imorgon är det dags. Nervöst!!

Just det ja

Angående min rubrik i görra i lägget så har jag målat mina naglar som vattenmeloner, nice faktiskt :) kan lägga upp bild när jag orkar. För man kan inte ladda upp bilder från sin iphone va?:)

Melonnaglar

Hejsan :) hemma efter en lång dag i falkhallen fylld med färger och MODESHOW var det som gällde. Min modell var sjukt duktig och de andra med så jag är jöttenöjd. Jag gick modell för både Emma och Emmie, var ganska läskigt men skoj. Ska även vara det för Ajsela i Halmstad på fredag. Spännande.

Är i skolan

hörs sen <3

Grattis alla pappor

På farsdag.

Ett halvår <3

Albin kvarnslätt <3 nu ska jag gå och jobba. Hörs sen :)<3

Godnatt.

Hemma efter en lyckad kväll med klassen och lite annat folk. Godnatt <3 imorgon är det jobb och även ett halv år med pojken min. <3

Tack för du finns.

Emelie Lundmark <3

Jobb

Skola mellan 10.10-13.40 och sen jobb mellan 15.00-20.00. Taggad...

Fredag

Idag är det fredag. Vilket innebär TEATER. Hoppas allt går som det ska. Min grupp är duktig så det är nog ingen fara.

Idag

Idag fyller min mormor år, hon är guld värd.
Jag älskar henne <3



Jag ska träffa mina tjejer sen, det är guld.


Jag har så sjukt många idéer nu.
Jag ska fixa massa, när jag orkar ta tag i det :$

Romeo och Julia



Just nu sitter jag i skolan.
Svenskan blev inställd pga att Ph och hans barn var sjuka eller något sånt. Men jag valde att sitta kvar och plugga ändå. Jag känner att det kan vara bra att skriva med min filmanalys om Romeo och Julia.
Det är svårt, men vi har nog lite tid på oss.

Imorgon är det fredag och det innebär Eosi. allt ska vara helt klart och det känner jag inte att vi är, jag kan alla mina repliker från vårt manus men vi harinte hunnit öva så vi får la se hur allt blir. Jag hoppas på det bästa, för den skulle kunna bli riktigt bra!

Om jag mår dåligt.

så är la du nöjd.. Det är det du vill om jag förstår allt rätt?
Du pratar bara massa, du säger saker som jag vet att du inte vet vad du snackar om.. Men tro mig, denna gången tänker jag inte förlåta dig.
Att han inte ska få komma hem, att jag inte får träna, att du inte tänker köra med mig.. Jag ska komma ihåg ALLT

Nu vet du...

allt känns så mycket bättre.

I skolan igen..

Jadu...
Jag stängde igen min dator hemma och tog på mig min jacka och drog till skolan... Jag tänker inte vara hemma

Håltimma

Hejhej :)
Igår var en bra dag tycker jag, styling hela dagen, min modell var där och det gick jättebra. Vi provade ut kläder och sånt med, och fotograferade det. Så efter onsdag nästa vecka nångång kommer det upp bilder på min modell. Jag vill ju inte avslöja innan modeshowen är avklarad ;).

Efter skolan drog jag och Alexandra till stan och satte upp afficher inför modeshowen så vi kan locka dit massa folk. Min Albin är modellen på affichen, hihi :).
Kom och kolla ni som kan :D. Jag ska skriva om tider och sånt. Och hoppas ni kommer.
Sen drog vi till Nattan där även Emilia befann sig. Sen drog vi hem till Alexandra och hade kvällsfikamys med te. Vid halv sju drog jag, Alexandra och hennes mamma på träning. Det var hårt men sjukt kul tycker jag. Det var blandning mellan Yoga och styrketräning och sånt blandat, jobbigt men skoj som sagt.
Sen stack jag till ica där jag mötte upp min pojkvän sen stack vi hem till mig. Tv och mys, och massa snack. Det känns bättre än nånsin och jag älskar honom så mycket att det är svårt att förstå.

bilder

Ursäkta om det inte kommer upp bilder i bloggen, men det beror på att mitt internet lägger av då och då och det tar tydligen för lång tid att ladda upp en bild innan det hinner lägga av.

SKITINTERNET
ÄLSKADEDATOR (a)

9 novemver, dagens

Dagens humör: Det är bra, men min hals gör så himla ont.
Dagens borde: Det finns nog inget borde.
Dagens frisyr: Plattat.
Dagens klädsel: Jeans, linne och en stickad "magtröja".
Dagens vill ha: Jag vill ha en hund.
Dagens längtan: Sommarn...
Dagens beroende: gossip girl.
Dagens tråkigaste: min hals.
Dagens personer: Nathalie & Albin.
Dagens roliga: vad kan det vara?
Dagens låt: Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Den vackraste stunden i livet var den när du kom...

sekunder, minuter, timmar, dagar, veckor, månader och år.
Jag tänker aldrig förlora dig min största ägodel.

Albin Kvarnslätt.

PH

Nu kommer Paradise hotel, fasiken va bra. Det är precis vad jag behöver en kväll som denna..

Daniel Adams-Ray

Förlåt att jag aldrig sagt förlåt ♥

Idol

Visste ni att om man söker på idol 2010 på spotify så kommer det upp en låt med varje deltagare och även en gemensam låt. Jag älskar idol :$

Just nu har jag stängt in mig på mitt rum för mamma sitter och kollar på nyheterna och där är massa grisar som äter på varandra, spydde nästan så jag sprang där ifrån.. Hah!
Så nu sitter jag och lyssnar på Olle, han är en stor favorit. Jag hatar att Daniel åkte ut. Han hejade jag starkt på... Vem hejar ni på? :)


robot unicorn attack

<äger

åh, vad jag tycker om dig.


Modeshow

Nu är det snart dags för drottning blankas höstshow. Nästa vecka, onsdag den 17 november är det dags. Det ska bli grymt, jag längtar som tusan!

Imorgon är det åter igen övning med modellerna, det är något att se fram emot för det är så roligt.

Emilia gumman, när du ser detta så kan du la höra av dig. Det handlar om tider inför nästa vecka.

en oro...

Det är en obehaglig tanke.

Hemma hos mormor

Halv skoldag idag. Efter skolan åkte vi och åt några från släkten för att fira mormor och nu hem till mormor och morfar för fika. Jag skulle egentligen träffa fina Elina men jag känner mig sjuk igen så vi ska till Apoteket sen och köpa tabletter till mig. Nu räcker det. Usch....

Matteprov

Jag fick G!!!!!! Bästa dagen på länge. Yes yes yes

I skolan

Hejåhå..
Jag sitter i skolan nu, min pojkvän sov hos min i natt, det var mysigt.. Snart är det mattelektion och då är det dags för PROVRESULTAT... Spännande!
Jag vet nog redan, jag tror inte jag har fått godkänt för det var så jä*la svårt, men men.. Det får la bli massor av plugg och ett omprov. Får se, får se!

Fick nyss veta att på fredag är det FEST!

10.20

Sitter i skolan och har kuhi. Usch. Har suttit och kollat på film i två timmar nu -.-

Grattis Oscar :)

Idag fyller min Goa vän Oscar arton. Grattis <3

Idag

Var med albin fram till tre. Vi gjorde inte så mycket. Gick och köpte frukost och sen låg och kollade på gossip girl :) Sen övningskörde jag när han hade stuckit, det gick bra. Nu har jag och mamma vart ute och gått och hälsat på moster och kusinerna med :) mysigt.

Hallåhallå

Min pojkvän ska komma hit. Det kan behövas, en som förstår, en som ger mig trygghet, han är mitt allt <3

Godmorgon.

Jag har inte så mycket att skriva. Albin ligger i min säng och sover och jag är klarvaken.

Hejsan svejsan

Igår kväll blev bra, blev idoltittande och charader och masa skoj. :) Alexandra sov hos mig i natt :) vi vaknade för ett tag sen, nu ligger vi och chillar. Jag ska på bio ikväll med A. Pusssååålääängee

jag slår ditt nummer men lägger på igen...

vad är det jag är rädd för?

What if?

Nu är gossip slut och engelskaboken färdig. Underbart. Nu ska jag duscha och göra mig i ordning. Blev frågad av en saknad person om jag ville med på fest. Sällskapet tackar jag inte nej till men är nog inte så festsugen av olika anledningar. Så ska se om jag kan träffa henne en annan dag <3

Jag har aldrig blivit så sviken av en vän

Så som du sviker mig gång på gång...

You are a lie.

Nu är jag hemma från träning. Det var skönt att äntligen starta igen. Värmde upp med tjugo minuter springa innan Emilia kom. Och sen va vi igång. Nu har jag nyss kommit hem. Funderar på vad jag ska göra.. Kolla gossip och duscha och läsa klart min engelskabok. Ja det får nog bli så. Ikväll hoppas jag att jag slipper sitta ensam hemma.

When I see your face

there is not a thing that I would change
Cause boy, you're amazing.. Just the way you are.


11.00

Klockan är elva och jag ska vara på träning om en timma, vilket är stressigt för jag ligger i sängen och har datorn på mig med massor av go musik. Just nu vill jag bara vara kvar här i timmar och bara tänka igenom konstiga saker och funderingar.. Men träningen ska igång igen. Inte kunnat träna på 1 månad för jag har vart sjuk men idag startar jag om. Ska bli underbart.

Jag har spenderat hela morgonen sedan klockan 8.00 med gossip girl. Fy vad bra det är, men nu är jag på sista skivan på box 1 vilket inte alls är bra!?
Idag vet jag inte vad jag ska göra förutom träna, blir la en ensam och tråkig dag. Kanske drar till tatueringsstudion och umgås med två underbara bröder. <3

Bäddar ner mig

Nu ska jag gå och borsta mina tänder med min FINA tandborste som är rosa och vit med blommor, hihi gulligt!!
Så ska jag prata med en fin och speciell vän som jag saknar.. Ska bäda ner mig i min säng och kolla gossip och rensa datorn lite till, det kan behövas.. VERKLIGEN!
Bye bye pictures, bye bye memories  <3

Du vet inte vad du gör

Du vet inte heller hur du förstör...

Hemmasittarkväll...

Hejsan, jag har nyss duschat och gjort en ansiktbehandling med en ny kräm som jag fick idag. Den var jättebra.

Jag måste passa på att säga att mitt internet fungerar... Just nu för tillfället i alla fall, men dock stänger det av sig som det vill.. Jag sitter hemma och har jätteroligt... -.- Albin skulle egentligen komma hit sa han men blev tydligen inte så för han skulle på någon fest eller något med sina kompisar.

Jag sitter och rensar bilder och musik och även filmer från min dator just nu för den är så jäkla seg...

Det är inte mitt fel

Och du kan inte förstå hur ledsen jag faktiskt blir..

älska, älska inte,

älska helt klart dig.

Hejåhå

Bloggpaus... JA!

Jag har inte haft lust alls att blogga, plus att mitt internet hemma inte fungerar alls och et är jobbigt att blogga från mobilen. Så ligger det till..

Det har hänt mycket galenskaper..
I lördags var det halloweenfest, och förfest, awesome :)
Sen på söndagen var vi ett gäng hemma hos Sara och det slutade med poliser och gråt... hehe ja det kan jag berätta mer om när jag får igång mitt internet.
Sen måndag, tisdag och onsdag har jag jobbat på mitt nya jobb och umgåtts med min underbara pojkvän. Jag trivs bra på jobbet och med min grabb med. Allt kommer löra sig och bli bra älskling, jag ska göra allt för dig <3
Idag har jag vart med emilia och övningskört och chillat och nu är jag i Fajans och de ska till donken och sen på bio, skoj för dom. :)
Pojkis kommer och sover med mig ikväll och imorgon ska han tillbaka för att umgås med sina vänner och jag ska träna och på kvällen såklart idol!

RSS 2.0