God jul

Ha en underbar dag <3

Emelie & Lisa

jag saknar er älsklingar..


Nu är de mina!!


Äntligen äntligen äntligen..

det här hade jag på mig idag

Dagens outfit var en enkel, med shopping är det inte bäst att ha jobbiga kläder på sig, eftersom att prova massa hit och dit. Men mitt val idag var ett par svarta jeans och en vit skjorta.
Till det hade jag mina underbara bruna mysiga uggs och en gosig mörkgrå vinterjacka från H&M. Sen en rosa stickad sjal. Väldigt enkelt, men bekvämt! Dock inte tillräckligt varmt...



Denna vita var det jag hade på mig idag.
Jag har även den svarta hemma. Jag tycker verkligen att de är supersnygga och väldigt sköna. Väldigt billiga var de, bara 99 kr från H&M.

du är nummet ETT


23 december

Jag sitter och pratar med en underbar vän om en sak om nyår.. Blir nog kanske inte som planerat så dags för nya idéer :).

Igår jobbade jag hela morgonen och fram till klockan tre och sen kom älsklingen hit. Vi kollade film, duschade och fixade oss och sen åkte till pappa. Där blev det julfirande med bröder, deras tjejer, farmor, "halvbror" bland annat. Det var la helt okej faktiskt.
Sen när vi kom hem blev det som det alltid blir efter julfirande i köinge, hehe... Sen la vi oss och kollade oc och somnade så gott av att min pojkis mös med mig, han är så underbar.

I morse ställdes klockan på åtta, fixades och donades, åt frukost och drack gott te. Sen iväg med bussen till stationen. Albin åkte med ett tåg åt ena håller och jag och mamma åt andra. Blev en heldag tillsammans med mamma-dotter-mys och massor av shopping. Fick en fet lön igår så shoppa shoppa shoppa stod på dagens schema. Efter fem timmar var vi trötta av både shopping och kylan och försenade tåg. Men kom tillslut hem. Blev ännu mer shoppingsugen så drog till kullens för att fortsätta min jakt på kilklackar. Hittade de,det fanns ett par kvar, med storleken 37. Katchhiing, mine!

Efter det drog vi till systemet och sen till kicks där jag köpte nageltippar. Och sen var jag nöjd faktiskt, men längtar redan till mellandagen då jag och min pojkvän ska shoppa lite mer! WOHO! well well.

Albin och hans mamma kom hit och det blev en liten julklappsutdelning, jag blev så glad av vad jag fick av min älskling. Och hoppas han blev det med.. De drog hem och jag, mamma och Tobbe drog till ica och handlade det sista. En tidning, godis och cola fick jag med mig hem. Bingolotterna och pizzan var redo men jag och mamma kom på att vi inte ens visste hur man gjorde hahaha så vi gav upp.
Jag drog fram massa grejer till naglarna och byggde på dem, målade och filade och klippte och limmade. Nu är det klart, och har även pratat med bästa vännerna i telefon och sms. De är så bra, och ger mig alltid stöd.. Fan va underbart. <3

om en och en halvtimma

är det julavslutning.
Så nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa mig lite smått.


Daniel Adams-Ray

Svart och vitt och allt där emellan.


Jag vill ha sommar.


Det gör ont i mig

detta är jobbigt för mig.
Även fast du kanske inte förstår det så är det faktiskt svårt, jag vet att det kanske är slöseri på tid, men alltså jag vet liksom inte vad jag ska ta mig till eller vem som finns som jag kan prata med.. Om just detta?!

Du är så omogen :)

så svag...


vi hade nyss prov i matte b.

Provet gick som det gick, men det kändes faktiskt inte så bra. Jag hoppas jag klarar ett g, men fy vad svårt det var. Nu är mitt jullov förstört :( Plus att jag kommer gå och tänka på mitt resultat... Hoppas hoppas hoppas.

Nu såg jag att jag hade fått sms av Alexandra, hon gjorde sin andra operation idag och jag hoppas det gick jättebra. Hon är så stark och jag tänker på henne hela tiden. Jag älskar henne, min underbara vän <3

Matte b

Kappoooooch krazzzzzzchhhshshshs.

Dag 8 - mitt favoritminne.

Mitt favoritminne är nog ett minne från i sommras..
Jag mötte upp Emilia och Nathalie på torget. vi gick till caféblå och köpte kycklingbaguetter och drog till badhusparken där vi satte oss på en filt under några träd. Eftersom det ösregnade. Vi cyklade till Falkenbergs-ip där vi lämnade fram våra biljetter med stolta miner. Vi blev insläppta och där träffade vi Rebecka och Daniella och sen även Jennifer och Ida.

Sen var det igång... Melissa Horn och Lars Winnerbäck. Det är det grymmaste som någonsin hänt tror jag. Det är faktiskt första gången jag ser de live, och att se sin idol är stort. Att höra favoritlåtarna får en att bara le, rysa i hela kroppen och även skvätta några glädjetårar. dock var det väldigt tråkigt att inte Julia och Alexandra var med oss och upplevde detta tillsammans med oss...

Men det var så underbart och jag har bestämt att denna sommarn som kommer nästa år, ska jag tillsammans med mina favorittjejer på konsert och se Lasse igen. Det är ett måste. Han är en gud.

"Du sa du behövde tid, du hade tid"

nä vad ska man göra hemma?

Jag ska göra mig i ordning och det får ta den tid det tar, så får jag se när jag kommer till skolan. Läraren kommer förstå, haha..
Hejdå, hörs <3

Veckans planering

Måndag: Skola 8.20 - 15.15
             Julavslutning 17.00

Tisdag: Inte helt bestämt, men kanske åka till varberg och träffa Lisa, Emelie och Johanna.

Onsdag: Fira jul hos pappa.

Torsdag: Shopping hela dagen och sen bara mys med mamma och kanske syskonen på kvällen.

Fredag: JULAFTON!!

Godmorgon :)

Idag är det den 20de december, vilket innebär jullov!
Så underbart med tre veckors ledighet.


Jag funderar på att inte gå till skolan. Börjar 8.20, så har en tid på mig att fundera ut om jag ska dit eller inte.. Jag har nämligen inte kunnat sova inatt. Somnade vid fem och vaknade kvart i sju. Jag är så himla trött..
Jag låg bara helt klarvaken och försökte sova, usch vad sånt är jobbigt.

Dagens lektioner:
Kultur och idéhistoria
Matte (matteprov)
Engelska

Jag orkar inte :(

godnatt

sov gott, vi hörs imorgon :) <3


<3


Usch

vad tiden går fort...

19 november

Igår jobbade jag i sju timmar, det var så himla jobbigt. Så mycket att göra så man hade inte en ledig sekund. Puhh.. Efter jobbet käkade jag snabbt och sen kom Albins pappa och hämtade mig här så åkte vi till Göteborg. Vi tänkte dra till Ikea med men hann inte, körde lite fel när vi skulle till matchen så tur vi inte drog dit.
Matchen gick inte så bra för grabbarna, men skoj att se på innebandy är det.

Sen åkte vi hem och käkade pizza och kollade lite oc. Jag sov hela vägen hem i bilen och efter vi satt på ett ocavsnitt somnade jag nästan direkt. Oups!

Idag vaknade vi, satte på oc och sen pluggade matte i nån timma. Tur för mig som har en så smart pojkvän som kan hjälpa mig, hehhe.. Vi har matteprov imorgon, taskigt av Jonathan att lägga det på samma dag som vi har julavslutning. Menmen..
Jag tog tåget hem vid 14.28 eftersom det var lite sent. Och sen direkt när jag kom innanför dörren dök tjejerna upp. Vi hade julklappsutdelning och sen gick vi till ica och skulle handla men de hade inga pepparkakshus så vi fick dra till coop istället. Fick tag i dekoration och hus och även i Nattans mamma som kom och hämtade oss och körde oss till Fajanslandet. Bakade och skrattad. Riktigt mysigt var det. Jag och Emilia ägde!!

Mamma kom och hmtade mig och vi åkte till Ljungby och hämtade min dator som vart inne på lagning, saknat den. Hihi. Men nu fungerar allt som det ska och jag är överlycklig. Men väääldigt ledsen över att allt har försvunnit. Stackars mig. :(


En bild på vårt hus, inte heltklart!

Dag 7 - Det här får mig att gråta

Ja, eftersom jag är en väldigt känslig person så gråter jag väldigt ofta. Men en sak som alltid får mig att gråta är att bråka med någon speciell person. Det finns nog inget värre, att känna att man inte räckt till eller att man är påväg att förlora någon som betyder så mycket..

En annan sak som jag gråter av är att känna sig ensam. Att sitta ensam och tänka på olika saker, att veta att någon gör något som man verkligen vill vara med på, men inte får. Att känna sig utanför eller osynlig är hemskt. Men så är livet, right?


Hur har år 2010 vart?

Har du gjort något i år som du ångrar? Ja det har jag.
Varit kär?- Jag är förälskad!
Hittat en ny vän?- Ja det har jag!
Hittat ny musik du gillar? japp
Kysst någon? ja.

Blivit besviken? Ja verkligen.
blivit riktigt arg? Men... haha, jo.
ditt bästa minne?- Får bli Lars Winnerbäck.

ett datum du aldrig kommer glömma? 13 maj.


Familjen:

Den du är mest lik på sättet? Jag tror det är mamma.
på utseendet? Mamma eller Rasmus.

den som gör godast mat? Mamma, utan tvekan.
den som är mest "evil"? hmm... 

 

Vänner:

Den du alltid kan lita på?-Albin.
Vem är din bästa vän? – Alexandra!!
någon du saknar? Ja, det finns några stycken där.

har du blivit kär i en vän? Albin var min vän, nu är han min stora kärlek.

Fått någon ny vän i år? Ja det har jag fått.  

 

Allmänt:

årets låt: Waka Waka, den väcker många minnen.
årets film: Twilight, New moon och Eclipse, vilka annars?! Och jo.. Dear John.

En kväll du kommer ihåg: Väldigt många.
Har du förändrats något under året? Jo det har jag.

Någon som du förtrodde dig åt men som nu skiter i dig? hmmm.

Årets resa: Göteborg med de bästa tjejerna.

hatar du någon just nu? Jag vet inte hur man hatar.

Älskar du någon? Ja det gör jag. <3
Har du fått ditt hjärta krossat under året? nej-
Känt dig ensammare än någonsin? mm...

Känt att du inte kan lite på någon? mjo, typ.

Kramat någon? Ohja.

 

 Lagt över dina bekymmer på någon?- nja, det kan jag nog inte påstå..

Tältat?- nej, haha

Sovit under stjänorna? ne, läskigt. 
Gått/går i någon sport? Gymmet räcker bra för min del!
Hur gammal är du? Haha, sjutton 


Dag 6 - Detta saknar jag

Det finns faktiskt ganska mycket som jag saknar..
Men en speciell tid som jag saknar är sommaren som var. Jag är verkligen en sommarmänniska och tillsammans med mina underbara vänner och en älskad, fantastisk pojkvän kan det inte bli så mycket bättre... 
Vi spenderade de flesta dagarna, kvällarna och nätterna tillsammans. Vi alla jobbade den största delen av sommaren men det hindrade inte oss från att vara ifrån varandrs, vi såg till att träffas så mycket som möjligt ändå.

Sena kvällar på stranden, med grill, godis, filtar, musik, bad och vattenpipa.
Alla fester och galna tjejfester.
Konserter. Nrj, rix FM, LARS WINNERBÄCK + MELISSA HORN.
Och det bästa av allt, resan till Gbg.

Jag vill ha tillbaka sommaren, för nu på vintern känns det som att vi inte alls träffas lika mycket. Men jag vet i alla fall att jag har några vänner som jag alltid vill ha kvar i mitt liv. Vi får se till att resa iväg nästa sommar, till ett varmt land och bara chilla grillen!!!

älskarer...


Vilken jävla

FALSKHET!

Dag 5 - En nytagen bild och 10 fakta punkter om mig

* Att sminka och hålla på med naglar och hår är ett drömyrke jag har.
* Jag vill flytta till New york när jag blir äldre.
* Min favoritfärg är rosa
* jag blir lätt ledsen och sårad.
* Jag har vart i ganska många olika kompisgäng.
* Jag har endast några få vänner som jag kan lita på.
* Jag har ingen kontakt med min pappa.
* Jag älskar sommaren.
* Grekland är mitt favoritland att resa till.  
* Jag är ganska blyg när jag möter nya människor.


Detta är den nyaste bilden jag har på mig.

(dessa faktapunkter på duga, sitter i skolan och är okoncentrerad)


Styling

- manikyr med tema!


Ingen dator

Datorn är inlämnad så får bli mobilinlägg eller från skolans datorer nu ett tag framöver. Nu är det dhw på tv. Och ska nog ta och ringa min kusin Samuel, eller får det bli imorgon. Får se vad som orkas med :). Imorgon är det styling. Manikyr är på schemat. Unnnderbart verkligen. Sen ska jag ta tåget tillsammans med min pojkvän till Varberg och vi ska nog till stan med hans kompisar och ska se om jag ska träffa mina fantastiska tjejer Lisa och Emelie. Var ett bra tag sen <3

14 december

Sitter i bilen med morfar, vi ska till Varberg och lämna in min dator :(

För mig är du perfekt!

Haft en mysig dag. Efter skolan gick jag och mitt crew till Friskis och Svettis, det var kallt. Men vad ska man göra om man inte har körkort. Jag Alexandra och emmie tränade medans emilia och nattan låg i soffan och kollade satc 2. Obiffiga!! Sen gick vi hem hit och duschade och stack och käkade och sen till kyrkan för ett jättefint luciatåg. Mina vänner va så fina och duktiga :). Nu sitter jag och kollar hjältegalan med mamma och moster. Jag har också en hjälte... Min pojkvän <3

För mig är du perfekt!

Haft en mysig dag. Efter skolan gick jag och mitt crew till Friskis och Svettis, det var kallt. Men vad ska man göra om man inte har körkort. Jag Alexandra och emmie tränade medans emilia och nattan låg i soffan och kollade satc 2. Obiffiga!! Sen gick vi hem hit och duschade och stack och käkade och sen till kyrkan för ett jättefint luciatåg. Mina vänner va så fina och duktiga :). Nu sitter jag och kollar hjältegalan med mamma och moster. Jag har också en hjälte... Min pojkvän <3

13 december - Lucia

Grattis till min kusin Agnes idag. <3

Jag och Albin kollade beck igår och sen somnade vi. Vaknade hyfsat tidigt idag och gick upp och kollade på julkalendern, det är nästan ett måste ju.. Haha. Dock är den dålig, men men. Stå ut!

Sen kom jag på att jag hade glömt sminka mig och sånt så fick lite bråttom och sprang och gjorde det. Vi åt frukost och borstade tänderna och sprang till skolan. Där var det lussefirande med fika. Saft, lussekatter, pepperkakor och glögg bjöds det på. Sen kom Luciatåget.

Vi fick veta att det hänt en sak med våran lärare så vi läste ett kapitel i boken och sen fick krokar till skåpen, och till slut fick vi kila hemåt. Så nu sitter jag hemma och börjar igen om två timmar. Jag underhåller mig med gossip girl.

Sen blir det matte och engelska, ikväll blir det förhoppningsvis lucia i kyrkan med tjejerna och kanske Albin ville med. Och sen ska jag träna. Great great great! <3

Dag 4 - Det här stör mig

Det finns faktiskt ganska mycket som stör mig här i världen. Men en sak är falska personer!

De som lovar och inte håller saker, de som sårar och pratar bakom ryggen på en, de som säger hur mycket den älskar en men beter sig ändå som skit och de som säger att man är dens bästa vän eller den bästa de vet men den visar inte det på ett bra sätt eller säger det till de flesta andra.. Det finns så många falska personer i dagens samhälle och tyvärr vet jag inte hur man gör sig av med dem.

Skitsnack och rykten och även lögner är det värsta som finns enligt mig. Jag tycker inte om att prata skit, eller lyssna på andra som pratar till mig. Jag tror alla människor säger nått dumt om nån då och då. Vissa säger saker som de egentligen inte vet någonting om, eller om de inte ens känner människan som den pratar om.

Rykten är en onödig grej som vi lever med här.. Det är någon som säger något om en person som sedan berättar vidare det till sina kompisar som berättar det till sina kompisar och så fortsätter det. Så rullar det på, men historian som det talas om ändras mer och mer för den ska bli mer spännande eller rå. För det mesta är det bara lögner.

Bara onödigt att hålla på med !:)


7 månader.

Detta är kärlek <3

Naglarna

Nu ska jag måla mina naglar.
Det får bli svarta idag, jag tycker svart nagelack är skitsnyggt. Så det satsar jag på en dag som denna!

Jag har alltid målade naglar, i massa olika färger. Jag älskar nagellack så jag har de flesta färgerna och flera nyanser av samma färg. När jag inte har nagellack känns det jättetomt¨på mina händer, så trivs inte alls utan :)

Dagens.

Det var ett tag sen, så tänkte att jag kunde slänga in en dagens.

Dagens humör: Bra, fortfarande lite tankar från igår som får mig må dåligt.. Men be strong!!
Dagens borde: Tränat.
Dagens frisyr: Vågit och nytvättat.
Dagens klädsel: Jeans, klänning, stickad tröja.
Dagens vill ha: massa nya kläder.
Dagens längtan: Julafton.
Dagens beroende: min mobil.
Dagens tråkigaste: ont i magen.
Dagens personer: Albin Kvarnslätt.
Dagens roliga: Olika.
Dagens låt: Elden - Lars Winnerbäck.


Chai latte.

Så gott!!


Väntar på att min pojkvän ska komma hit.


7 månader.

Imorgon har jag och min pjkvän 7 månader.
Bästa tiden i mitt liv. Han är det bästa som hänt mig... <3


Idag var jag i Halmstad med mormor, mamma och My. Jag övningskörde dit och det gick jättebra. Det var så sjukt kallt så vi gick stela som pinnar och halvsprang mellan affär och affär. Jag hittade massor av grejer som jag ville ha, men köpte faktiskt ingenting. Hittade en grej till håret, några fina halsband och örhängen, och en sjukt fin klänning som jag trolign ska köpa. Jag ska nämligen till halmstad snart igen, med lite mer pengar i plånboken.. ;)

Jag och mamma åkte och handlade lite, blev en cola och lite godis bara. När vi kom hem åt jag kvällsmat och sen la jag mig i soffan med täcke och myste framför gossipgirl. Har kollat tre avsnitt nu. Och även börjat på box tre. Så himla bra!

Nu sitter jag och mamma och pratar om en hund som vi ska skaffa så småning om. Så mysigt.. Jag känner verkligen att jag skulle vilja ha en hund. Visst är denna söt?


dag 3 - något jag är beroende utav

Det finns inget speciellt som jag är beroende utav. Men min mobil är jag nog lite smått beroende utav. För med den kan man göra nästan allt. Iphone är nog det bästa jag köpt. Guld!

Sen är jag beroende utav min pojkvän och mina kära vänner.
För att få vara med dem är så fantastiskt. Vad skulle man ta sig till om de inte fanns i mitt liv? <3

Det är vad jag är beroende av...

12 december

Mysig kväll igår med två underbara pojkar. Tur att jag har dem, de får mig alltid att må så bra.. <3

Nu har jag nyss kommit hem, Albin och Edwin skulle till vinberg för att döma innebandy så Uffe körde hem mig. Så nu har jag sminkat mig och fixat håret och bytat kläder. Väntar på att mormor ska komma för jag, mamma, My och mormor ska till Halmstad på julskyltning. Kanske blir någon shopping? Men nja, tror inte det. Får se :).

Imorgon

Ska jag till Halmstad på julskylting. Mysigt!

Satc 1

Den filmen går på tv nu. Så bra!! Jag sitter och kollar med Albin och Robin men de sitter vid datorn och pratar -.- och nu kommer nyheterna. SUG!

Du gör ett misstag

Som jag aldrig skulle kunna begå..

i Varberg.

Nu är jag framme hos min pojkvän.. Tur jag har honom. <3

Hörs imorgon :).

melissa horn

Nu ska jag dra och sminka mig och fixa till håret lite och klä på mig något finare.. Ska sätta på lite go musk, Melissa Horn passar bra när man mår lite sisådär... Hon är grym.


Gossip girl.

Nu är jag klar med box två och ska påbörja trean. Sista avsnittet var så sjukt bra så jag kan inte vänta tills jag får se mer! Men har kollat i några timmar nu så orkar inte. Ska snart äta och sen köra till Varberg. Ska tillbringa min kväll där.

Pratade med Lisa idag, vilken tjej hon är. Jag saknar henne och de andra tjejerna också för den delen.. Men vi har planerat att träffas på jullovet, så det ser jag fram emot väldigt mycket.


at alex's

Är just nu hemma hos Alexandra, jag gick hit. Duktig chey!!

Sitter och spelar tetris. Vi har spelat typ över 30 matcher och Alex har vunnit två. Hon SUGER!!! :D Nu ska jag hem. De ska på artonårsfest ikväll, kul att man fick följa med sina vänner ;)..

Lördag 11 december

Idag är det 13 dagar till julafton, mysigt :).

Jag vaknade vid halv nio, steg upp och kollade på julkalendern, haha. Och sen hoppade jag in i duschen, fönade mitt hår, vågade det, målade naglnarna + tog bort gammalt nagellack, noppade ögonbrynen och sminkade mig. Nu sitter jag här i soffan framför tvn med datorn i knät.

Jay var på tv innan. Tycker ni att rätt vann? :)

Jag skulle egentligen vart på tågstationen nu och väntat på ett tåg och sedan tagit mig till Robin och vi skulle till kungsbacka på Albins innebandymatch. Men Robin skulle tydligen till lisseberg så blev inget med det.
Istället sitter jag här och har en vad-ska-man-göra-dag. Ska ta en kopp varm choklad och börja med. Sen får vi la se vad som händer.


Jay smith <3


Idolfinal

Vilken final!!!
Jay vann, vi röstade och röstade och röstade flera gånger.
Kollade tillsammans några underbera vänner. Elina, Alexandra, Julia och Sara var bänkade framför tvn med mig. Mysigt att ha några av sina tjejer där.. <3

Dag 2 - min familj

Jag älskar min familj!

Jag har en rolig, mysig, underbar, bra, fantastisk familj. Jag har en mamma och tre storebröder. Jag har en pappa med men jag räknar inte honom, jag träffar aldrig honom och pratar knappt...
Jag bor tillsammans med min mamma och vi har ett väldigt starkt band till varandra. Vi kan prata om det mesta, nästan allt. Och har alltid skoj tillsammans. Vi bråkar sällan och om det händer så är det om småsaker.

Mina störebröder är 27, 25, 20 år gamla så de bor såklart inte hemma. Vi har bra kontakt och väldigt roligt tillsammans.

Rasmus, som är 27 år bor i Ljungby i vårat gamla hus tillsammans med sin flickvän Martina och deras hund Yoda. Även Martinas lillasyster Malin bor med dem. Det är deras lägenhet som vi har tagit över. Så vi bytte liksom på något sätt. Jag och Rasmus har alltid haft mest roligt ihop och har kommit mest överens. Det är nog bara för det skiljer tio år mellan oss.
Han jobbar som tatuerare och spelar hockey på fritiden och även är tränare. Det är kort om honom.

Kim är han som är 25 år och han bor här i Falkenbergs stad tillsammans med Malou som är hans flickvän. Han och jag är de som har bråkat mest mellan syskonen och det är tråkigt, men nu när vi båda mognat till och blivit äldre så är vi väldigt bra vänner och bråkar aldrig. Jag älskar att umgås med han och hans flickvän. Han jobbar som snickare och även han spelar hockey.
Det med hockey har nog alla bröderna fått ifrån vår pappa som alltid gillat hockey och även min farbror som är en förebild.

Tobias, den som det bara skiljer tre år ifrån min ålder. Han är en tjugoåring som läste media på gymnasiet. Han är en riktigt bra tecknare och i framtiden vill även han bli tatuerare. Just nu jobbar han på min farbrors företag, jag vet inte riktigt exakt vad de håller på med där, men det är inte vad han ska jobba med i sitt liv. Han går även som lärling hos min bror i hans tatueringsstudio.
Tobbe har en flickvän även han.. Hon heter Rebecka och är från Halmstad.

Nu till min underbara mamma.
Hon är så grym, hon är det bästa. Min mamma jobbar på ica, precis som jag ;). Haha.. Hon är så fantastiskt som är så stark och klarar allt. Och hon har alltid stöttat oss genom åren. Om det är någonting, så vet man var man har henne och hon oss.
Jag älskar henne med hela mitt hjärta.

Sen har jag en väldigt stor släkt, både här i Falkenberg och i andra städer och i Danmark och en gosig kusin som bor i Norge. Min mormor och morfar är galet bra och de har alltid stått mig väldigt nära. Vi bodde grannar förr och har spenderat mycket tid tillsammans genom dessa år.

Det var det mesta om min familj, de närmsta :)<3


En bild på mig och min pojkvän.

När han sminkade mig förrförra veckan ;).


I skolan

Hej kära vänner :)
Just nu sitter jag i skolan och har för tillfället rast. Det är grymt underbart att det är fredag och det innebär IDOLFINAL!

På fredagar har vi bara estetiskorientering i skolan och det är jätteroligt. Just nu håller vi på med teatersmink, vi ska sminka varandrav till gamlingar. Här är resultatet på min och floras sminkning på Nathalie.


Efter skolan idag skulle jag efentligen med min mormor och morfar till Varberg för att lämna in min dator som är sönder, men igår under dagen ringde min chef och sa att jag skulle jobba mellan 14.30 - 19.30. Så datorinläningen får vänta tills nästa vecka och pengar rullar in som det ska, det går bra nu!
så när vi har slutat ska jag springa hem och slänga i min nått att äta, klä på mig de snygga kläderna vi har på jobbet (hehe....) och sen springa vidare till jobbet. Jag ska jobba med Julia idag, då är det alltid skoj med lite sällskap.

Efter ska vi dra och beställa mat. Pizza blir det nog som det ser ut nu och sen drar vi till Tröingeberg för att chilla hemma hos alexandra. Missade jag att säga att det är IDOLFINAL idag. Nejsåklart inte! Det är bara bara bara bara guld. Synd att inte Olle är kvar :(.


Dag 1 - presentera mig själv.

Jag heter Isabell Nilsson, jag är sjutton år och går andra året på Drottning Blankas gymnasieskola. Inriktningen jag går är Stylist.

Jag har växt upp i den lilla lilla staden Falkenberg och här bor jag fortfarande, dock har jag alltid bott ute på landet ända tills nu. I somras flyttade jag in till stan och där trivs jag väldigt bra.

När jag var fem år började jag på ridskola och när jag var nio fick jag min första egna häst. Jag har hållt på med det i nio - tio år och haft tre egna hästar. Så all min tid la jag i stallet tills jag var femton år och det började gå lite ur spåret.. Jag började umgås med lite folk som jag inte skulle umgås med idag men man lär sig alltid av sina misstag. På den tiden trivdes jag som det var och jag hade så underbart, men jag tog inte vara på min bästa vän som jag borde kanske och hon halkade lite åt sidan av mitt liv. Men nu är allt tillbakaställt och vi har sju år som bästa vänner nästa vecka.

Nu lever jag ett bra liv, med en underbar pojkvän och fantastiska galna vänner. Min familj är grym och det mesta i mitt liv är bra. Jag lever ett liv utan pappa, men eftersom jag aldrig växt upp med någon så är jag van, det är ingenting jag tänker på alldeles för ofta men ibland kan det vara jobbigt men då är det bara att tänka positivt, t.ex att min mamma och mina tre storebröder är grymt bra. 

Skolan fungerar jättebra och det är där jag spenderar den mesta tiden, haha. Jag känner verkligen att jag har valt rätt linje och jag har stora drömmar om framtiden. Så jag är nöjd. Är jag inte i skolan så jobbar på Ica kvantum där jag sitter i kassan, jag tränar även några dagar i veckan och det gör jag på Friskis och svetts. Jag har inte riktigt hittat nån sport som jag tycker om eller skulle kunna tänka mig att hålla på med så då passar det perfekt! eller så umgås med pojkvän, min pojkvän bor i Varberg så det blir pendla hit och dit då och då. Men det fungerar kanon! Vi trivs så himla bra tillsammans och har spenderat sju månader som par nu. Kännt varandra i drygt ett och ett halvt år... eller vänner, vi chillar eller festar eller bara hänger helt allmänt och lyssnar såklart på LARS WINNERBÄCK som är en gud..

Det är nog det mesta om mitt liv. xoxo <3




www.iisabelln.blogg.se

 
Dag 1 - Presentera mig själv
Dag 2 - min familj
Dag 3 - Något jag är beroende utav
Dag 4 - Det här stör mig
Dag 5 - En nytagen bild och 10 fakta punkter om mig
Dag 6 - Detta saknar jag
Dag 7 - Det här får mig att gråta
Dag 8 - Mitt favorit minne
Dag 9 - Mina rädslor
Dag 10 - Den här veckan

Tillbaka i skolan!

Hejsan, jag hinner inte blogga så särskilt mycket eftersom skolan tar en del tid och när jag väl har det så jobbar jag. Så jag har fullt upp hela tiden. Plus att min dator är sönder så det går bara att uppdatera via mobilen och det är jobbigt.

Just nu sitter jag i skolan, jag kom nyss tillbaka. Åkte med mamma och Hannes ut till mormor och morfar eftersom jag ändå hade två timmar rast. Drog och käkade donken med, bättre än korv i tomar och basilika-sås. USCH!!!!!!

Nu ska vi strax ha engelska, vi ska chilla och kolla på film nu fram till julavslutningen typ. Vi ska kolla på Juno. Jag tycker inte den är speciellt bra den filmen, men den duger att se på. Efter skolan ska jag träffa Emilia och Alexandra och även hämta en grej av Adam..

Imorgon är det skola, jobb och sen IDOLFINAL. Olle åkte tyvärr ut i fredags, bajs. Men Jay kommer lätt ta hem det hela!!

Ledig

Hejsan :) idag är jag ledig. Fasiken va skönt. Sov med min älskling i natt, han är bäst. Dock försov han sig en timma idag, inte bra! Men till slut kom han iväg och jag sov en timma till. Steg upp och gjorde frukost för kände att min mage var väldigt tom! Satte mig och pluggade och nu är jag äntligen klar med engelskan med. Nu är det inte mer plugg förutom matteprov som vi ska ha på julavslutningen. HMM!!?

Tisdag

Sitter här nyduschad efter en hård träning. Dagen har varit bra, i skolan var det som vanligt och efter skolan drog jag till gymnasiet där jag satt och pratade massa med Jennifer. Och sen träffade jag Alexis, vi tog en promenad till mig och sedan vidare till stan. Ett viktigt samtal blev det även som var behövande. Och sen hängde vi med Tobbe lite och sen övningskörde jag till träningen, lite läskigt nu när det är så himla halt. Haha :) nu ska jag måla naglarna (från röda till ljuslila) sen så småningom kommer min pojke :)<3

Bästa vän....

Min bästa vän förstår. 
Min bästa vän finns alltid här för mig. 
Min bästa vän bryr sig. 
Min bästa vän frågar. 
Min bästa vän svarar. 
Min bästa vän är bäst.  

Tur att det finns en som är som dig.

Äntligen

Äntligen, äntligen, äntligen är det söndag. Vilket innebär att min älskade pojkvän har kommit hem igen!

makeup ur hatt

Igår på stylingen hade vi makeup ur hatt.
Här är mitt resultat..
Modell: Nathalie
Stylist: Jag





RSS 2.0